Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μύρισε «άρωμα» εκλογών. Ο επονομαζόμενος «βιομήχανος της μάσκας» του Θεσσαλικού κάμπου, τον οποίον διαφήμιζαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του, δημιούργησε συγκρότημα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Μιντιάρχης έγινε ο Αχιλλέας Νταβέλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων Βιομηχανιών, γνωστός για τα φωτογραφικά ενσταντανέ του με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Η τελευταία, μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2021 έγινε και νονά της κόρης του Λαρισαίου επιχειρηματία στον ιατρικό χώρο, Γιάννη Nταβέλη, αδελφού του Αχιλλέα Νταβέλη.

Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 433214 photo
Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 433215 photo
Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 433216 photo

Ο Α.Νταβέλης μπορεί να ήταν γνωστός στον χώρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) και βέβαια στην οικογένεια Μητσοτάκη. Έγινε, όμως, ευρύτερα γνωστός στο πανελλήνιο το 2020, όταν εισήγαγε εξοπλισμό για την παραγωγή μασκών.

Τότε, μάλιστα, αυτή την επιχειρηματική κίνηση έσπευσε να εξάρει και να «αβαντάρει» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Βέβαια, μέχρι τότε, οι «ιθύνοντες» στη χώρα μας ισχυρίζονταν ότι η χρήση μάσκας δεν πολυχρειαζόταν, αν και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπογράμμιζε την αναγκαιότητά της. Ωστόσο, μετά και την έναρξη της εγχώριας παραγωγής, έγινε υποχρεωτική ακόμα και… διά ροπάλου!

Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 433217 photo
Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 433218 photo

Η σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Α.Νταβέλη δεν άρχισε επί… κορονοϊού. Είναι παλαιά. Ιδιαίτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη επανειλημμένως παρέστη σε συναντήσεις και εκδηλώσεις, όπου παρών ήταν και ο ίδιος.

Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 433219 photo

Τώρα, λοιπόν, εν μέσω παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, ο επιχειρηματίας αποφάσισε, εκτός των άλλων, να γίνει και μιντιάρχης. Το συνηθίζουν, άλλωστε, ιδιαίτερα φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Κι ας θεωρούνται άσχημοι οι καιροί για επενδύσεις ιδιαίτερα στις άκρως προβληματικές επιχειρήσεις των ΜΜΕ.

Έτσι, πρόσφατα παρουσίασε το σχέδιό του για εφημερίδα, τηλεόραση, site και ραδιόφωνο τοπικής εμβέλειας. Μάλιστα, το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του κυκλοφόρησε χθες με «ένθετο»… μάσκες!

Τώρα και μιντιάρχης ο «βιομήχανος της μάσκας» που διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 433220 photo

Τελευταία άρθρα

ΜΜΕ: Η μπάλα στην κερκίδα…

Λίγες μόνο μέρες πέρασαν από τον εκλογικό καταποντισμό της Νέας Δημοκρατίας, και τι είδαμε στα ΜΜΕ; Τη μπάλα στην...

Βραβείο σπάτουλας στον Λιάγκα!

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί δεν νιώθει πλέον την ανάσα του Γιώργη του Αυτιά στον σβέρκο του και έχει...

Στο φως τα εγκλήματα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Βρισκόμαστε σε μια εποχή διαιρέσεων και υψηλής πόλωσης παγκόσμιας κλίμακας. Δύο Ψυχροί Πόλεμοι μετατράπηκαν σε θερμούς. Η Δύση απαγορεύει...

Ο Ζούλας ανταποδίδει

Αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, ευγενικά θα έλεγα, με ποια ιδιότητα πήγε ο Ζούλας στη Σουηδία, να παρακολουθήσει τη Eurovision -...