Ο Γιώργος Κύρτσος λέει στον Αργύρη Ντινόπουλο πως τον διέγραψαν από τη ΝΔ (VIDEO)

«Εδώ Μαρινάκης!»

Στην πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή «Ελλάδα, καλημέρα» στον ΕΛΛΑΔΑ 94,3FM που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος μίλησε ο διαγραφείς ευρωβουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κύρτσος.

«Ποιος σε ενημέρωσε για τη διαγραφή σου;» τον ρώτησε στο τέλος της συνέντευξης ο Ντινόπουλος.

«Εκεί που έτρεχα με διάφορες υποχρεώσεις, χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω: Γεια σας, Μαρινάκης!» απαντάει ο Κύρτσος και συνεχίζει: «Σκέφτηκα και εγώ ποιος Μαρινάκης. Μπερδεύτηκα λιγάκι. Απαντάω γεια σας. Μου λέει ξέρετε θα ανακοινωθεί σε λίγο η διαγραφή σας από τη Νέα Δημοκρατία. Εκεί κατάλαβα, φυσικά, ποιος Μαρινάκης είναι».

Στη συνέχεια ο μέχρι εκείνη τη στιγμή ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε στον Παύλο Μαρινάκη, γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας: «Εντάξει αγόρι μου, εσένα σε συμπαθώ κιόλας, αλλά εσένα βρήκαν να μεταφέρεις το μήνυμα, δεν μπορούσε ο Μητσοτάκης που πήρε την απόφαση να με ενημερώσει που τον ξέρω και τόσο καιρό…».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Κύρτσος στον Αργύρη Ντινόπουλο ο Παύλος Μαρινάκης του απάντησε «δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην πολιτική», ο Κύρτσος τον ευχαρίστησε και έτσι έκλεισε η συνομιλία.

«Αυτή ήταν η διαγραφή μου» συνεχίζει στη συνέντευξή του ο διαγραφείς ευρωβουλευτής «ούτε πειθαρχικά, ούτε να παρουσιάσω τις θέσεις μου, να απολογηθώ ούτε καμία δημοκρατική διαδικασία εσωκομματική. Το αποφάσισε ο Μητσοτάκης που κάπου ήταν στο Μόναχο».

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Κύρτσος λέει ότι ενώ το «κατηγορητήριο» για τον ίδιο ήταν η δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό την ίδια ώρα στο Μόναχο ο πρωθυπουργός σε μια διεθνή συνδιάσκεψη για την ασφάλεια και για το Ουκρανικό, αναφερόταν στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Και καταλήγει ο Γιώργος Κύρτσος: «Ό,τι θέλει κάνει, είναι ανεξέλεγκτος και θα το πληρώσει ακριβά η Νέα Δημοκρατία».

Ακούστε απόσπασμα ή όλη τη συνέντευξη στα παρακάτω videos:

https://youtu.be/mUFD2Dgs96w
https://youtu.be/Jhy6bKSzXkI

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...