Σημ. Να μην ξεχάσω να ξαναψηφίσω τον Κυριάκο!!!

Του Όφι Ιοβόλου

Αφού έτσι θέλουν ο Μητσοτάκης, οι… άριστοι και οι λοιποί καθεστωτικοί παπαγάλοι, έτσι θα πράξουμε.

Κυριάκο δαγκωτό λοιπόν για να ολοκληρωθεί το… όραμα της Αγίας Οικογένειας. 

Για μια Ελλάδα πλήρως ελεγχόμενη από τους δυνάστες που υποδύονται τους συμμάχους και τους εταίρους της. Με συγκυβερνήτη τον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα, ο οποίος επιτέλους θα αποκτήσει τον απαιτούμενο χώρο στο Αιγαίο για να αναπνεύσει ο δύσμοιρος.

Για μια Ελλάδα πλήρως υποταγμένη στους οπλάδες του μητσοτακισμού. Και τι έγινε που θα αραχνιάσουν τα χρυσοπληρωμένα όπλα; Το ζήτημα είναι να είναι υγιείς για να πίνουν εσαεί στην υγειά των κορόιδων που τους φουσκώνουν τα πορτοφόλια διά της φορολογικής αφαίμαξης.

Για μια Ελλάδα πλήρως παραδομένη και στους υπόλοιπους γνωστούς-άγνωστους νταβατζήδες του μητσοτακισμού και της παρασιτικής οικονομίας που παριστάνουν την ελίτ της τρομάρα τους, ώστε να συνεχίσουν κι αυτοί ανεμπόδιστοι να πλουτίζουν με τον ιδρώτα του λαού.

Για μια Ελλάδα πλήρως υποδουλωμένη στους Πάτσιδες του μητσοτακισμού για να μην πτωχεύσει ποτέ η Μητσοτάκης Α.Ε. (πολιτικά εννοείται… σύντροφοι κοψοχέρηδες, αμέσως να ρίξετε λάσπη στον ανεμιστήρα).

Για μια Ελλάδα πλήρως παρακολουθούμενη από τους ωτακουστές του μητσοτακικού παρακράτους για να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όσους επιχειρούν να υπονομεύσουν το… θεάρεστο έργο του… μεγάλου τιμονιέρη.    

Για μια Ελλάδα πλήρως μπολιασμένη με όλους τους… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο για να καταντήσουν οι γηγενείς μειοψηφία και να πάψουν να έχουν απαιτήσεις επειδή οι… άριστοι τους πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

Για μια Ελλάδα πλήρως ταπεινωμένη από εγκληματίες, ληστές, μαφιόζους, δολοφόνους δημοσιογράφων, παιδεραστές, βιαστές, γυναικοκτόνους κ.ο.κ., με το Μεξικό και την Κολομβία να στέλνουν συγχαρητήρια στο Μαξίμου από τη χαρά τους καθώς δε θα αποτελούν πλέον μοναδικά παραδείγματα προς αποφυγή.

Όλοι στις κάλπες λοιπόν για να μην κινδυνεύσει η εγκαθίδρυση της μητσοτακικής δυστοπίας!!!

Ιδιαίτερα οι διαβόητες… πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ που πούλησαν τον αγώνα για κάθαρση του έρμου τούτου τόπου, θεωρώντας ορθότερο τον αγώνα υπεράσπισης των πολιτικών τους φέουδων.

  1. Τώρα που κάποιοι ωθούν τον Ανδρουλάκη σε κωλοτούμπα, ρίχοντας την ευθύνη στον ανιψιό, να θυμηθείτε αυτόν τον σχολιασμό. Τώρα που το παρακράτος της ΝΔ και ο υπόκοσμος με τον οποίο συνεργάζεται ο ΠΘ ετοιμάζεται για εκλογές νοθείας, να θυμηθείτε αυτόν τον σχολιασμό–άλλωστε όλοι θυμόμαστε ΠΩΣ πήρε το χρίσμα ο Κυριάκος το 15’/ ’16 με την … τυχαία αποτυχία του ηλεκτρονικού συστήματος.
    Όσο για τις “πατριωτικές δυνάμεις”, η μια όπως διαβάζουμε ζεσταίνει ξανά την Καλαματιανή καρέκλα, ενώ η άλλη μετά τον ξερόβηχα του καλοκαιριού ξαναγύρισε στην … στάση Βουδα, που έχρι καλά εξασκήσει.

  2. Όλη η Ελλάδα θα είναι πάλι γαλάζια, όλες οι μονοεδρικές, όλοι οι νομοί θα βαφτούν με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης που αξίζει την ψήφο του Ελληνικού λαού. Το μόνο Φιλοευρωπαϊκό, Φιλελεύθερο, Οικολογικό, Δημοκρατικό, Φιλολαϊκό, Αντιναζιστικό και παράλληλα Αντικομμουνιστικό καθώς και το μόνο ξεκάθαρα Αντιρωσικό-ΑντιΠουτινικό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η αυτοδυναμία θα έρθει από την πρώτη Κυριακή!

    Όσοι βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, όσοι στο δημοψήφισμα ψηφίσαμε ΝΑΙ, όσοι δεν θέλουμε τον κατσαπλιά Αλέξη με τα πούρο στα γιώτ εφοπλιστών και όσους έκαψαν στο Μάτι και έπνιξαν στην Μάνδρα εκατοντάδες αθώους πολίτες, θα γράψουμε μια χρυσή σελίδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας, θα δώσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ηγέτη που διαχειρίστηκε άριστα την πανδημία, την κρίση στον Έβρο, την Τουρκική προκλητικότητα, την τρομοκρατία των ακροαριστερών εξτρεμιστών, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις πυρκαγιές που προκάλεσε η κλιματική αλλαγή καθώς και τη διαφθορά του αριστερού καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ με τη σκευωρία του δήθεν σκανδάλου Νοvartis.

    Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία!

  3. Ακριβώς, το πονάμε το παιδί γιαυτό και θα τον συνταξιοδοτήσουμε.

  4. Ο κύριος από επάνω αν τρολαρει να μας τι πει αλλιώς εμείς ζούμε σε άλλη χώρα.

  5. Δημοκράτης μέσος πολίτης ειλικρινά τώρα τα πιστεύεις όλα αυτά γιατί η ΝΔ θα κάνει χρόνια να κυβερνήσει ξανά.

  6. Δημοκράτη μέσε πολίτη ;;; Φέρε και σε εμας κάνα μανιτάρι βρε αδερφέ η κάνα κεικ γιατί δεν την παλεύουμε!!! Ισος με αυτο σε καταλάβουμε γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου!!!!

  7. Ναι , περιμένετε εσείς να γίνουν εκλογές. Ξεχάσατε την δημοκρατία όπως την ξέρατε. Οι παράγοντες της ενέργειας έχουν πάρει τον έλεγχο και αυτοί αποφασίζουν. Η Ελλάδα δυστυχώς έχει αναλάβει να παίξει ρόλο στην νέα ενεργειακή εποχή και αυτό ποτέ δεν βγήκε σε καλο!!!

  8. “Δημοκράτη μέσε πολίτη” εύχομαι να είσαι πληρωμένο τρολ του Μητσοτάκη για να αραδιάζεις αυτές τις ασυναρτησίες που μόνο γέλιο προκαλούν! Αλλιώς είσαι ένας ακόμη χρήσιμος ηλίθιος. Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει πλέον! Πάρε το χαμπάρι. Θα ηττηθεί και οι πρώτοι που θα την μαυρίσουμε είμαστε εμείς που κάποτε την πιστέψαμε αλλά αποδείχθηκε η πιο ανίκανη, φαύλη και η πιο εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση μετά την Μεταπολίτευση! Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ!

  9. “Δημοκράτης μέσος πολίτης”. Τ είπες όλα. Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου.
    Δεν μας λέτε τι να ψηφίσουμε κ. αρθρογράφε. Εννοώ φανερά. Γιατί έμμεσα καταλαβαίνουμε.

  10. Πάρτε το αλλιώς αδέρφια…της δεξιάς.
    Μόνο με βρισίδι και σιχτίρισμα δεν πέφτει ο κούλης, ούτε αυτή την εβδομάδα.
    Χρόνια τώρα το ίδιο παραμύθι, δεν περνάει ρε παιδιά..
    Δεν κάνει ο κούλης, δεν μπορεί το παιδί μη τον ψηφίζεται, οι νεοδημοκράτες φυσικά. Αλλά κανείς δεν έλεγε ποιόν να ψηφίσει ο δεξιός που θα ψήφιζε κούλη.
    Αντί του κούλη λοιπόν ποιός? ο κανένας έλεγαν μερικοί βλακωδώς, και οι υπόλοιποι τους δελαπατρίδηδες της παλαβοδεξιάς όπου οι αρχηγοί ήταν περισσότεροι απο τους οπαδούς.
    Αποτέλεσμα? Ο κόσμος ψήφισε κούλη γιατί ήθελε να διώξει το αστείο τσούρμο που κόντεψε να μας πετάξει στο γκρεμό παίζοντας με τα νταούλια επανάσταση του νηπιαγωγείου.

    Ηρθε ο κούλης. Ξανά το ίδιο ποίημα…Πέφτει, έπεσε, τον πέφτουν τον ρίχνουν…Ποιός ρε αδέρφια? Και ποιός θα μπεί στη θέση του? Για πείτε έναν να δούμε αν θα γελάμε ή θα κλαίμε..Οχι φυσικά απο την κυβέρνηση, μη ψάχνετε για ηλίθιους, απο τους έξω υπάρχει πρόταση εξουσίας?
    Σε ποιόν να στραφούν οι δεξιοί?
    Στον κοντό με την φαλάκρα?
    Μετά το κάζο της δεξιάς με τις κοντούραινες τους κουίκιους και τον μπανούλη δεν τσιμπάει ο κόσμος το παραμύθι της ηρωικής αντίστασης των σκληρών της δεξιάς…Και έχει απόλυτο δίκιο.

    Βρίστε τον κούλη λοιπόν, φωνάξτε να πέσει αλλά πρέπει να μας φέρετε , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τον αντικαταστάτη του….
    Τόσα χρόνια όλο έρχεται, φτάνει, ήρθε και όλο κάτι καρναβάλια εμφανίζονται.
    Και το ποίημα ποίημα…Δεν θέλουμε τον κούλη…

    Γιαυτό δεν θέλει ο κόσμος της δεξιάς να διώξει τον κούλη….Κάποιος πρέπει να τον αντικαταστήσει και όταν βλέπουν ποιοί περιμένουν , κάνουν το σταυρό τους απο τι τους γλύτωσε ο κούλης.
    Μια και εδώ υπάρχει η αβάν γκατέ της δεξιάς ιδεολογίας, αν και αυτό γέλιο βγάζει τελευταία με τα όσα διαβάζουμε , όσοι αντέχουμε ακόμη να διαβάζουμε, δώστε λύση στο πρόβλημα….

    Ποιός θα αντικαταστήσει τον κούλη?
    Αν η πρόταση είναι ο κομαντάτες με το νταούλι, πάρτε το αλλιώς γιατί δεν τραβάει η προοπτική αυτή….
    Να μην αρχίσω να γράφω τι διαβάσαμε εδώ μέσα για τους επερχόμενους σωτήρες-εθνάρχες με τα αλόγατα και τους πολεμικούς ελέφαντες…Δεν θέλουμε πορεία στην Αποκριά αλλά στην κυβέρνηση της χώρας.

    Στο τέλος πάλι τον κούλη θα ψηφίσετε…Οταν η μια πρόταση θα είναι κούλης και η άλλη η συμμαχία της τρέλλας με κομαντάτε, μπαρούφ, ανδρουλάτσι, κουτσούμπα, και με τον ερδογάνη απέναντι τι νομίζετε ότι θα κάνουν οι κανονικοί δεξιοί..αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για την χώρα. Θα ψηφίσουν τον κοντό με την φαλάκρα για να σωθεί ?
    η χώρα ή θα πρέπει να εκλεγούν οι 60 αρχηγοί της δεξιάς που δεν συμφωνούν με τον εαυτό τους πρώτα και θα φτιάξουν μετά την στιβαρή κυβέρνηση της δεξιάς?Αυτοί δεν μπορούν να αποφασίσουν απο που βγαίνει ο ήλιος.

    Πάρτε το αλλιώς…Αλλιώς φαίνεστε μόνο σαν τα δεξιά εξαπτέρυγα του κομαντάτε. Τα ίδια λέτε και αυτό δεν είναι καλό σημάδι για όποιον θέλει να διαχωρίζει εαυτόν απο την παλαβοαριστερά.
    Πρώτα βρίσκουμε τον αντικαταστάτη του κούλη και μετά τον ρίχνουμε, αυτή ειναι η σειρά , η κανονική , για να πιστέψει ο κόσμος και να ακολουθήσει τον νέο ηγέτη.
    Φέρτε τον, αν υπάρχει. Στο προσκήνιο….Υπάρχει?

  11. Μετά τα χτεσινα με την επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου ελπίζω στις εκλογές να έχουμε παρατηρητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σαν τις μπανανιες? Έτσι ακριβώς γιατί αλλιώς τον βλέπω να βγαινει με 51 τοίς εκατό

  12. Ντροπή θα αποτελέσει για το καλάθι των αχρήστων, το φορτίο των άριστων του κ. Μητσοτάκη.

  13. Μήπως εννοείται η Νέα Υόρκη – ΗΠΑ του Κυριάκου Μητσοτάκη
    το μόνο Φιλοευρωπαϊκό, Φιλελεύθερο, Οικολογικό, Δημοκρατικό, Φιλολαϊκό, Αντιναζιστικό και παράλληλα Αντικομμουνιστικό καθώς και το μόνο ξεκάθαρα Αντιρωσικό-ΑντιΠουτινικό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία!
    Μας έχουν προκύψει και νεότερα Μάιος 2023 έχουμε ορκωμοσία Νέου Βασιλέως
    [[Στις 25 Οκτωβρίου ο Πατριάρχης Βαρθολομαιος θα συναντηθεί με τον βασιλιά της Αγγλίας Καρολο Γ’. Η συνάντηση θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είναι η πρώτη φορά που ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας συναντάται με τον Κάρολο Γ’ με την ιδιότητά του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας.]]
    Θα έλεγε ο ελαφρά την σκέψη πολίτης τυχαίες συμπτώσεις.
    Όχι βεβαίως, διότι το κάθε επόμενο βήμα χρειάζεται χρόνο και προετοιμασία.
    Ασφαλώς οι εποχές δύσκολες, η σκέψη και μόνο απώλεια αυτών που τόσαααααα χρόνια έχουμε προκαλεί πανικό αλλά δεν καταθέτουμε και τα όπλα.
    Η προσπάθεια για όσο χρόνο παραμένουν στην εξουσία μόνο ένα θέμα τους ενδιαφέρει και μόνο αυτό, να παραμείνουν μέσα στην εξουσία με πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν, να ελέγχουν να ασκούν κριτική και η δυνατόν επιρροή.
    Θα τα καταφέρουν αναμονή.
    Το βέβαιο δεδομένο οι εποχές έχουν αλλάξει ραγδαία, η προσαρμογή επιβάλλεται και το κατεστημένο του χθες δεν διαθέτει ελπίδες επιβίωσης.
    Μονοκομματική κυβέρνηση και απόλυτη εξουσία, απαιτούν χρήμα.
    Το χρήμα δεν υπάρχει και επομένως το όνειρο χάνεται στο άγνωστο αύριο.
    Η ώρα της κάλπης μας θέλει σε εγρήγορση, μας θέλει υποψιασμένους, μας θέλει αποφασισμένους
    για μια ιστορική αναμέτρηση.
    Ναι τα νούμερα που θα προκύψουν από την κάλπη θα δώσουν την πραγματική εικόνα το πόσο αυτός
    ο λαός έχει πάθει από τα λάθη του ώστε να διαθέτει, εάν πράγματι αυτό συμβαίνει καθαρή σκέψη, ελεύθερη λογική – προσωπική κρίση.
    ΝΑΙ τόσο χορτάρι από τα ΜΜΕ δεν γίνεται να πάει και στράφι!!!!!!!!

  14. @ορεσιβιε. Εγω ξερω μονο μια παραταξη που χρεοκοπησε την Ελλαδα. Την ΝΔ. Εχει κυβερνησει σαραντα χρονια και ακομα προσπαθει να μας σωσει. Μας εκοψε 8.000 ευρω απο συνταξεις και δωρα και κυβερναει ακομα λογω μερικων ανεγκεφαλων. Αυτοι θελαν ο ΤΣΙΠΡΑΣ να μας σωσει σε 4 χρονια. Η δευτερη φορα θα ειναι διαφορετικα.

  15. Αυτή την φορά το πάθημα να γίνει μάθημα Όμως δεν θα πρέπει να δυσανασχετούμε διότι πρώτα θα πρέπει να τελειώσει η μελέτη Που είναι οτι θα πρέπει να μας κοροιδεύουν μπρος στα μούτρα μας Και να συνεχίζουν να το κάνουν ωσάν να βλέπαμε εμείς μια κακόγουστη ευτελούς ποιότητας τηλεοπτική σειρά Επειδή αξίζουμε για τέτοιες συμπεριφορές και τέτοια επίπεδα Επειδή είμαστε αμάκες φρέντο και φραπέ. Αδιάφοροι ; Όμως είμαστε και ανήμποροι; Ναι αλλά δεν πειράζει .Μάθημα είναι και αυτό .Και καλύτερο δάσκαλο οχι μονάχα στην υποκρισία απο τον Κίκη δεν υπάρχει Μην συχτηράτε. Είναι τεράαααααααααααστια ευκαιρία να αλλάξουμε και να αποκτήσουμε μνήμη Να θυμόμαστε και να μην το περνάμε στο ντούκου .Διότι αλλιώς κάποιος άλλος Κίκης ή επίγονοι του Κίκη ή όποιου άλλου που θα έρθει με υποσχέσεις και χαμόγελα – θα μας δουλεύουν .Διότι πάντοτε μας άρεσε το δούλεμα Και σε αυτό δεν θα φταίνε Διότι θα μας δώσουν αυτό που θέλουμε .

  16. Θα χάσει τις εκλογές από τον Τσίπρα. Οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες. Ό,τι και να κάνει η ΝΔ θα είναι δεύτερο κόμμα. Οι συνταξιούχοι τη βρίζουν που δεν έδωσε τα αναδρομικά και τους έβαλε και πρόστιμο για το εμβόλιο, οι αγρότες είναι έξαλλοι, οι υπάλληλοι δεν βγάζουν το μήνα, αφήνει τις τιμές ανεξέλεγκτες για να πλουτίζουν οι ολιγάρχες, τρώνε τα λεφτά του δημοσίου με τις αναθέσεις, βουλευτές του έχουν εισπρακτικές και γίνονται κοράκια, οι μακεδόνες τον βρίζουν που τους δούλεψε με τα Σκόπια, έκανε παρακράτος υποκλοπών και η νεολαία τον βρίζει.
    Δεν είναι και λίγα. Ο Τσίπρας θα κάνει περίπατο. Ούτε δεύτερες εκλογές δεν θα γίνουν.
    Η ΝΔ ούτε 25% δεν θάχει στην κάλπη.

  17. Ορεσειβιε ή όπως αλλιώς σε λένε. Ακου παλικάρι. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Και να σε πω και κάτι; Ούτε που με νοιάζει πια ποιος από την σημερινή ΝΔ θα τον διαδεχθεί. Αυτό το κόμμα τελείωσε οριστικά για εμένα και για πολλούς όπως εγώ. Μας πρόδωσε. Αυτα τα πρόσωπα δεν έχουν πια τίποτα να προσφέρουν. Οπότε καλύτερα άραξε εσύ που τον γουστάρεις και κοίτα να τον χαρές για όσο καιρό ακόμη θα παραμείνει πρωθυπουργός. Έχει εξευτελιστεί όσο κανείς άλλος στην μεταπολίτευση. Και το χειρότερο είναι ότι καταστραφεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την οικονομία της χώρας και το μέλλον την νέας γωνίας του τόπου! Να σηκωθεί να φύγει αν έχει ακόμη ίχνος αξιοπρέπειας. Οσο για τους “πατριώτες” πρώην πρωθυπουργούς και στελέχη της παράταξης αυτού είναι μεγαλύτερη απογοήτευση από τον Κούλη. Κρίμα αλλά αποδείχθηκαν και αυτοί πολύ λίγοι αφού ανέχονται τα καμώματα του Κούλη και του τσίρκου των ανερμάτιστων και ανίκανων υπουργών του οι οποίοι καθημερινά αποδεικνύουν πόσο λίγοι είναι!

  18. Στις επόμενες εκλογές όντως πρέπει να υπάρχουν παρατηρητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αυτός ο απίθανος τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό και προκαλεί γέλιο σε κάθε δημόσια παρέμβασή του είναι ικανός για όλα με το παρακράτος που στήνει.

  19. Ναι , ναι κύριε αρθρογράφε. Καλά τα λες. Πρέπει να ψηφίσουμε ξανά τον κούλη για να συνεχισθεί η πορεία της χώρας σ΄αυτό το θαυμάσιο περιβάλλον που ζούμε. Α, και για να πληρώσουν ξανά τα κατοστάρια όσοι δεν τσιμπήθηκαν. Και κυρίως για να συνδράμουμε τον πλέρια δημοκράτη και αντιναζιστή Ζελένσκι.
    Πάντως, ό,τι κι αν κάνουμε την Κατίνα θα την πληρώνουμε μέχρις τέλους θητείας.
    Αλήθεια πόσο περήφανοι είμαστε ως Ελληνες! Πςςςς…

  20. Εάν υπήρχε πράγματι σοβαρή κυβέρνηση στη χώρα θα είχαμε ήδη ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία, κρίνεται αναγκαίο για την ασφάλεια των Ελλήνων. Η κράτηση περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας και αντιπρόεδρου της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ στη Σμύρνη ήταν σκόπιμη και άνευ νομιμότητας, όπως και οι ίδιοι παραδέχθηκαν. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν επρόκειτο για απλό έλληνα πολίτη, όταν δηλαδή δεν θα επενέβαιναν οι διπλωματικές υπηρεσίες Ελλάδας και ΕΕ.

  21. Αναρωτιέμαι αν η περίπτωση
    συγκυβέρνησης τριών-τεσσάρων μικρών πολιτικών σχηματισμών είναι η καλύτερη εναλλακτική στην παρούσα χρονική περίοδο…
    Για παράδειγμα ,συγκυβέρνηση από ΑΚΚΕΛ-ΕΠΑΜ-Έλληνες ,ίσως μαζί με ακόμη ένα τέταρτο .
    Είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί …Από το να περιμένουμε κάποιον “ηγέτη” ,ίσως μια συνεργασία ατόμων
    να αποδειχθεί ανώτερη .
    Μια ιδέα …

  22. Αυτός ΔΕΝ φεύγει. Και θα κάνει και πόλεμο για να παραμείνει στην εξουσία για να πετσοκόψει εδαφικά τη χώρα και να βγει ταυτόχρονα ήρωας

  23. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα…Πολύ σωστό, απλό και σαφές.

    Έχετε αντιληφθεί όμως ότι ακριβώς για τον λόγο αυτό η επιλογή του κούλη είναι η μόνη διέξοδος αυτή την στιγμή απο την αδιέξοδη πορεία που προτείνουν οι υπόλοιποι?

    Για να αποφύγεις το αδιέξοδο και το στουκάρισμα στον τοίχο πρέπει να διαλέξεις άλλο δρόμο…Δεν πέφτει ο τοίχος κουτουλώντας με το κεφάλι σου.
    Οσοι δεν θέλετε τον κούλη, θεμιτό αυτό στις δημοκρατίες, δεν θα τον ψηφίσετε, θα αγωνιστείτε για να φύγει, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, όμως για να πετύχει ο κοινός αυτός στόχος πρέπει να μαζευτούν μαζί σας πολλοί περισσότεροι απο την παρέα του καφενείου, διαδικτυακού και μή, που σκαρώνει την επανάσταση της εβδομάδας.
    Αυτοί οι συμπολίτες μας, οι περισσότεροι δηλαδή, πρέπει να δούν καθαρά και ξάστερα τη διέξοδο του αδιέξοδου που τους προτείνετε και που τους οδηγεί. Στα τυφλά, με νταούλια για οδηγούς μια φορά διάλεξαν (το 2015) και διαπίστωσαν ότι η διέξοδος που διάλεξαν ήταν να βάλουν το ξύλο που βαρούσαν το νταούλι στα οπίσθια. ήταν και χοντρό το αναθεματισμένο, να φορέσουν το νταούλι για περικεφαλαία και να πηδήξουν στο γκρεμό για να φοβηθεί ο σόιμπλες, ο οποίος αυτό τους προέτρεπε να κάνουν.

    Δεύτερη φορά δεν είναι αυταπάτη, είναι μακακία και αυτό δύσκολα επιλέγεται απο τους πολίτες.
    Οι φανατικοί της αριστεράς που ονειρεύονται τέταρτους και πέμπτους γύρους ας πάρουν κανά γύρο με πίτα απο το σουβλατζίδικο και να μείνουν στα κιλά και στο μπόι τους.
    Κουντουράδες και κουτουράδες τέλος στο χώρο της κανονικής δεξιάς.
    Κανονικής και όχι αυτή της πλάκας, όπου μερικοί αστείοι της αριστεράς ντύνονται μακεδονομάχοι και σκληροί νεοδημοκράτες οι οποίοι θα ψηφίσουν τον κομαντάτε επειδή ο κούλης δεν είναι τόσο δεξιός..
    Βγάζει γέλιο αυτή η χοντροκομμένη προσπάθεια παιδιά//

    Όποιος δεν θέλει τη νέα δημοκρατία και τον κούλη φεύγει και ψηφίζει άλλον…Απλά και απλούστερα…
    Τόσο πόνος και γκαιλές για το καλό της νέας δημοκρατίας απο μερικούς που δεν την ψηφίζουν , ούτε ο ερδογάνης δεν βγάζει που μας ζητά να διώξουμε τον κούλη για να σωθεί…ποιός άραγε?

    Και μόνο που η ρητορική μερικών είναι ίδια με του ερδογάνη πρέπει να τους βάλει σε σκέψεις ..Μήπως κάπου δεν το πάνε καλά? Μήπως πρέπει να το πάρουν αλλιώς?

  24. Όσοι λένε ότι Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα είναι βαθιά νυχτωμένοι, ζούνε σε άλλο κόσμο.

    Είμαι δεξιός από τα γεννοφάσκια μου που λένε. Όλοι οι φίλοι μου είναι δεξιοί. Ε, ξέρετε κάτι, με όσους επικοινωνώ βρίζουν τον Μητσοτάκη για το πώς έχει καταντήσει το κόμμα σε σημιτικό ΠΑΣΟΚ. Από αυτούς τους καραμπινάτους δεξιούς, κανείς δεν πρόκειται να ψηφίσει ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Πως λοιπόν θα βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, χωρίς τους δεξιούς, μόνο με τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που έχει βολέψει σε όλο τον κρατικό μηχανισμό;

  25. Πως θα ηταν η Γαλλια λ.χ. σημερα εαν μια “φαμιλια Κορσικανων” ηταν σημαινοντες κρατικοι/πολιτικοι δρωντες για πανω απο 1 αιωνα ;

    Η Γαλλια απλα θα ηταν μια μεγαλη Κορσικη και θα λειτουργουσε με τους ορους του λιμενα του Μασσαλιας και την “Γιουνιόνε Κορσέ”.

    Θα ηταν δηλαδη ενα κρατος διαφθαρμενο που βασιζεται στην πατρωνια το οργανωμενο εγκλημα και τον εκφοβισμο. Θα ηταν ενα κρατος που θα λειτουργουσε με ορους προστασιας και εκβιασμων , ερμαιο αλλων κρατων που θα ηλεγχαν ανετως τη πολιτικο-οικονομικη ζωη της χωρας βασιζομενα στην εξαχρειωση των ιθυνοντων.

    Κρατος τετοιου τυπου που εχει επιπλεον πληρως καταχρεωμενη οικονομικη κρατικη διαρθρωση και δημογραφικη καταρρευση δεν εχει κανενα απολυτως μελλον.

    Η ευθυνη ειναι 100% των πολιτων.

  26. Ο κούλης πρέπει να φύγει άμεσα για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος γιατί όσο παραμένει στην πρωθυπουργία τίθεται θέμα επιβίωσης ενός μεγάλου κομματιού του ελληνικού λαού. Το ποιος θα έρθει μετά προσωπικά μου είναι αδιάφορο, ας έρθει και ο κουτσούμπας.

  27. Αυτός ο Δημοκράτης μέσος πολίτης, τι πίνει και δε μας δίνει;

  28. @ δημοκράτης μέσος πολίτης Ζητώ η γιορτή του τσίπουρου. Με έχει πιάσει νευρικό θα πάθω κοίλη από τα γέλια να είσαι καλά.

  29. Νομίζω ότι σας άρεσε τελικά ο Τσίπρας και οι υπολοιποι κατσαπλιάδες δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε.η Ελλάδα πάει μπροστά και εσείς ασχολείστε με την παρακμή και τους Βαξεβάνηδες .αντί να κάνεται αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη κάντε τα πάντα να μην εμφανιστούν ξανά μπροστά οι προδότες κατσαπλιάδες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ιδού το κράτος – συμμορία!

Στο προηγούμενο άρθρο μας, με τίτλο «Να προσέξει ο κ. Μητσοτάκης», που δημοσιεύτηκε μία ημέρα πριν από την επίσκεψή...

Αχίλλειος πτέρνα και για τον ΣΥΡΙΖΑ

Κι ενώ τη σκυτάλη από την Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα που μίλησε για «Μακεδονία» πήρε χθες ο μέλλων πρωθυπουργός των Σκοπίων...

Ακόμα και το «ποντίκι» μπορεί να βρυχάται προς την Αθήνα

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, πρόεδρος του VMRO, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος πρωθυπουργός των Σκοπίων. Το μότο του...

Όταν ψηφιζόταν η Συμφωνία των Πρεσπών (για να μην ξεχνιόμαστε)

Είτε είχε γνώση ο Κ. Μητσοτάκης μέσω του Γ. Γεραπετρίτη για τη «νομική επεξεργασία» των κειμένων της Συμφωνίας των...