Όλα καλά, όλα ανθηρά…

Του Χρήστου Μπολώση

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν σχετικά με την «αναδόμηση» της κυβερνήσεως. Επομένως, τυχόν άλλα μάλλον θα εκνευρίσουν. Όμως, μερικές σκέψεις δεν μπορούν να καταπνιγούν.

Καταρχάς, οι εντολές του πρωθυπουργού προς το νέο κυβερνητικό σχήμα εντυπωσιάζουν και θυμίζουν τις οδηγίες που δίνουν οι προπονητές ποδοσφαίρου: «Δουλειά και λιγότερα λάθη».

Προφανώς, μέχρι τώρα ίσχυε το «αραλίκι και όπου βγει». Ουδείς από την «πρώτη ομάδα» κάθισε στον πάγκο και οι κόκκινες κάρτες βγήκαν όπου μας έπαιρνε.

Η κυρία Κεραμέως, π.χ., κοσμείται με το χακάρισμα και την εν συνεχεία διαρροή θεμάτων της Γ΄ Λυκείου τον Ιανουάριο του 2023 στο υπουργείο Παιδείας, ότε και φώναξε τον Στρατό να της διαφυλάξει τα αρχεία.

Ακολούθησε η διαρροή των διευθύνσεων των αποδήμων. Αυτό συνέβη από άλλο πόστο, αυτό του υπουργείου Εσωτερικών.

Δηλαδή, διαπρέπει σε θέματα ασφαλείας. Τώρα, πάει να… διαρρεύσει και στο υπουργείο Εργασίας.

Ο κ. Βρούτσης καλώς έμεινε, αφού είναι παγκοσμίως ειδικός, ως κατέχων κατ’ αποκλειστικότητα το knowhow στο πώς να γίνονται τελικοί Kυπέλλου χωρίς επεισόδια – απλώς κλείνοντας τις πόρτες. Δεν το λες και λίγο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που παρακολουθεί τα διαρκή πιστολίδια «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» στο κέντρο της Αθήνας και τα αυξανόμενα τροχαία δυστυχήματα, έχει πακτωθεί στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ.

Όλα καλά, όλα ανθηρά και ζουμί από λάχανο…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...

Η οπλοκατοχή και… το μονοπώλιο της βίας

Γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Rod Dreher, σε ένα εγκώμιο για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους στενούς συνεργάτες του στο...

Η Μαργαρίτα, ο Μένιος, ο Σημίτης και τα… μυστικά της Άννας

Κακά τα ψέματα, ως «νέα πολιτικός» πλασάρεται από φιλικά της δημοσιεύματα η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά το παλεύει εδώ και......