Αλλαγή προέδρου, σταθεροποίηση και εκλογές

Του Αδέξιου Δεξιού

Το έργο το ξαναείδαμε το ‘14 και δε μας άρεσε καθόλου το τέλος.

Η υπόθεση γνωστή. Ο λαός έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Σαμαρά στην κάλπη των τότε ευρωεκλογών οργισμένος από τα ισοπεδωτικά μνημόνια. Ο Σαμαράς έκανε ότι το άκουσε και νόμισε ότι θα αντιστρέψει την κατρακύλα με κλασικούς πολιτικούς τακτικισμούς. Με το μαύρισμα στις εθνικές κάλπες του ’15 να καθίσταται αναπόφευκτο.

Στα χνάρια του κινείται κι ο Μητσοτάκης. Μόνο που είναι σε απείρως χειρότερη θέση.

Οδήγησε τη ΝΔ σε ιστορικά χαμηλά (σε ποσοστό ψήφων) χωρίς αντίπαλο!

Ήτοι, τον αποδοκίμασαν οι νεοδημοκράτες λέγοντάς του ή αλλάζεις ή βουλιάζεις.

Φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει.

Γιατί αυτός είναι ο Μητσοτάκης.

Ο άνθρωπος που αφήνει τους ολιγάρχες να πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας για να κονομάνε.

Ο άνθρωπος που έχει προσκυνήσει τη woke ατζέντα του άκρατου δικαιωματισμού, τσακίζοντας τα ήθη, τα έθιμα και τις ζωές των Ελλήνων.

Ο άνθρωπος που ξεπουλάει την Ελλάδα στους «συμμάχους» και στους «εταίρους» προς υλοποίηση των γεωπολιτικών τους ονειρώξεων. Τη μετατροπή της δηλαδή σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο προς ίδιον όφελος.

Λέτε ξαφνικά να ακυρώσει τον εαυτό του ο Κυριάκος και να γίνει Μέγας Αλέξανδρος;

Απίθανο!

Άντε να κάνει έναν… σαρωτικό ανασχηματισμό και να βάλει τους… πετσωμένους παπαγάλους να μας λένε ότι ο… παραλίγο Μωυσής άλλαξε.

Που σημαίνει, ότι η κατραπακιά που θα του ρίξει ο λαός στις εθνικές εκλογές θα είναι τόσο δυνατή με κίνδυνο να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στη χώρα και στη Νέα Δημοκρατία για ευνόητους λόγους.

Όταν έγραφε το Antinews την προηγούμενη περίοδο Μητσοτάκη ότι έτσι όπως βαδίζει θα πάρει χαμηλότερα ποσοστά κι από τον Σαμαρά, άρα πρέπει να φύγει… χθες, οι σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού μας έβριζαν σκαιότατα.

Τώρα λέμε το εξής: Για να μην καταντήσει η ΝΔ ΠΑΣΟΚ και επικρατήσει χάος, η μόνη λύση είναι να αναλάβει άλλος πρόεδρος το τιμόνι της παράταξης και της χώρας, να σταθεροποιήσει το καράβι που οδεύει στα βράχια και να κάνει εκλογές όπου με τους νεοδημοκράτες πλέον ήρεμους να ανακτηθεί η χαμένη γαλάζια κυριαρχία.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να εισακουστούμε…

ΥΓ. Κυριάκο, είδες τι παθαίνεις όταν λες στους βουλευτές σου να απέχουν; Το ακούνε και οι ψηφοφόροι. Elementary, my dear Watson…

  1. Με λίγα λόγια δηλαδή να φυγει ο Μητσοτάκης, να αναλάβει άλλος, ώστε να κερδίσει η ΝΔ ξανά, και να είναι υπουργοί ποιοι; Ο Άδωνις; ο Χατζηδάκης; ο Βοριδης; ο Σκρεκας; ο Πλευρης; η Κεραμεως; ο Αυγενακης; ο Τριαντοπουλος; ή ξαφνικά έγιναν καλοί ο Καλαφάτης ο Γκιουλεκας ο Στυλιανιδης που αν δεν λυνόταν η συνεδρίαση της βουλής ακόμη θα χειροκροτουσαν όρθιοι τον Καραμανλή των Τεμπών; Ραγιαδιλικι λέγεται αυτό

  2. Οχι! Οχι! Δε χρειάζεται αλλαγή προέδρου η ΝΔ. Είναι ανάγκη να γραφτεί το πολιτικό τέλος αυτής της παράταξης-παρωδία πια. Υπάρχουν κι αλλού κι αν δεν υπάρχουν θα υπάρξουν άλλες πολιτικές δυνάμεις. ΝΔ τέλος. Ο μέσος πατριώτης και κάθε Ελληνίδα και Έλληνας πρέπει να καταλάβει πως αν δε θέλει να βιάζουν, να σκοτώνουν, να εκμεταλλεύονται και να λοιδορούν τον ίδιο και την οικογένεια του πρέπει να στείλει τα κόμματα της μεταπολιτευτικής Ελλάδος στον πολιτικό τους “τάφο” γράφοντας τον πολιτικό τους επικήδειο. Ποτέ ξανά ΝΔ, ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ, ποτέ ξανά ΣΥΡΙΖΑ και τα ορφανά των τριών τους να μην βλέπουν σαν ανάχωμα το προδοτικό ΚΚΕ. Ποτέ ξανά κανένα από αυτούς. Ανοίξτε τα μάτια σας, ενεργοποιηθείτε και ψηφίστε εθνικά.

    Υ.Γ. Εαν δε σβήσει αυτό το διεφθαρμένο, ανίκανο και προδοτικό κράτος, δε πρόκειται να αναγεννηθεί ποτέ το Έθνος των Ελλήνων- Ιων Δραγούμης. Γι αυτό ποτέ ξανά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και μακριά από το προδοτικό ΚΚΕ.

  3. Φταίει ο Μητσοτάκης, δυστυχώς η ΝΔ απέμεινε μόνο με 1.13 εκ ψηφοφόρους, λιγότερους από αυτούς που ψήφισαν το κόμμα πέρυσι (1.4 εκ), καθώς και παλαιότερα τότε που υπήρξε η παραίτηση Σαμάρα.
    Προσωπικά, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης χρέωσε τη χώρα 60δις €, άδειασε τις στρατιωτικές αποθήκες για την Ουκρανία, δημιούργησε χάος στην παραγωγή ενέργειας δεσμεύοντας σχεδόν όλους τους οικονομικούς πόρους για χάριν των ολιγαρχών, έφερε ακρίβεια και υπανάπτυξη στην αγορά και απαγόρευσε την πώληση αγροτικών προϊόντων στη Ρωσία λόγω εμπάργκο.
    Επέβαλε πρόστιμα στους γονείς μας επειδή δεν ήθελαν εμβολιασμό με μη πλήρως αδειοδοτημένα σκευάσματα. Στη συνέχεια όμως δικαιώθηκαν, ήδη μια εταιρία απέσυρε τα δικά της ως επικίνδυνα.
    Απορώ γιατί είναι έκπληκτοι οι νεοδημοκράτες για την καταστροφή ;
    Διώξτε τον Μητσοτάκη όσο είναι καιρός, διαφορετικά χάνουμε και τη ΝΔ του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

  4. Το σχέδιο του Μητσοτάκη είναι πολύ απλό και έχει μπει σε υλοποίηση από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία. Είναι η δημιουργία ενός ιδιόκτητου κόμματος στον ενδιάμεσο χώρο, γύρω στο 15-25%, ανάλογα των εξελίξεων, που θα είναι απαραίτητο για την δημιουργία κυβέρνησης στη χώρα. Θα αποτελείται από πρώην Σημιτικούς πασόκους, τους ποταμίσιους χάνους και μερικούς βολεμένους ορκισμένους φίλους της οικογένειας κεντροδεξιούς, κρατώντας έτσι και το όνομα brand name της ΝΔ. Για αυτό τον λόγο με κάθε τρόπο και κάθε μέσο θα πιέζει τους δεξιούς να αποχωρήσουν από τη ΝΔ να φτιάξουν άλλο κόμμα δεξιά της ΝΔ, ώστε να κρατήσει εκείνος το brand name και την προίκα της, τους ψηφοφόρους της ΝΔ που λόγω κεκτημένης ταχύτητας αλλά και για συναισθηματικούς λόγους θα ψηφίζουν αυτή την μεταλλαγμένη ΝΔ και δεν θα έχουν αποχωρήσει από τη Μητσοτακική ΝΔ.

    Το σχέδιο είναι σατανικό και εύκολα υλοποιήσιμο. Ένα πλήρες ελεγχόμενο από την αγία οικογένεια κόμμα του 15-25 %, ιδιοκτησία της οικογένειας, προίκα και για τους απογόνους της που έρχονται, θα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο σχηματισμό κάθε κυβέρνησης τα επόμενα χρόνια. Είτε η κυβέρνηση θα προκύψει από αριστερή πλειοψηφία είτε σε μια άλλη δεξιά πλειοψηφία, η Μητσοτακική ΝΔ θα είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό κυβερνητικής πλειοψηφίας και προφανώς η οικογενια θα οφελειται από την συμμετοχή στην εξουσία και θα αυξάνει τον πλούτο της. Με αυτό τον τρόπο θα αναγκάσει του Καραμανλικούς και τους Σαμαρικούς να αποχωρήσουν από το κόμμα, όπως ήδη γίνεται και είναι πρόδηλο σε όσους γνωρίζουν τον χώρο και παρακολουθούν τα τεκταινόμενα.

    Όλα έχουν δρομολογηθεί από το επιτελικό κράτος και τους πονηρούς συμβούλους, και φοβάμαι ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ακύρωση του Μητσοτακικού σχεδίου: απεγκλωβισμού από τους δεξιούς της ΝΔ και μετάλλαξης της ΝΔ σε ένα κόμμα προσωπικής ιδιοκτησίας της οικογένειας, μπαλαντέρ των πολιτικών εξελίξεων από δω και τώρα στη χώρα μας. Δημιουργία ενός κόμματος απαραίτητο για την δημιουργία κυβερνητική πλειοψηφίας και κυβέρνησης

    Όπως καταλαβαίνεται ένα τέτοιο σχέδιο θα έχει την πλήρη στήριξη του ξένου παράγοντα γιατί μέσου αυτού θα ελέγχει πλήρως την εκάστοτε κυβέρνηση και προφανώς και τις τύχες της δόλιας πατρίδα.

    Ο μόνος τρόπος να εξουδετερωθεί εν τη γενέσει του το σχέδιο αυτό, είναι είτε να αφαιρέσουν από την οικογένεια να εκμεταλλευτεί το brand name της ΝΔ είτε να αποχωρήσουν οι δεξιοί (ειδικά οι Καραμανλικοί ) από την ΝΔ και να δημιουργήσουν ένα καινούργιο λαϊκό κόμμα υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή που θα περιλαμβάνει όλα τα δεξιά της ΝΔ δεξιά κόμματα.

    Αναμένουμε τον μοναδικό μας ηγέτη και πρόεδρο της καρδιάς μας τον Κώστα Καραμανλή να βγει μπροστά με άξιους συνεργάτες και να αναλάβει τον ιστορικό του ρόλο εν όψει και του επερχόμενου Γ ‘ παγκόσμιο πολέμου. Ο Μητσοτάκης και οι ευλύγιστοι πρώην κνιτες του Μαξίμου τελειώσανε!

  5. Το μίγμα ακρίβειας μισθών δε μπορεί να αλλάξει διότι η ακρίβεια είναι παγκόσμιο φαινόμενο ( επισιτιστική ενεργειακή κρίση) και οι χαμηλοί μισθοί στην Ελλάδα αποτέλεσμα της χρεοκοπίας και των 356 δις που χρωστάμε. Στη δική μας γενιά δεν θα αλλάξει. Τι την ήθελε η κυβέρνηση τη golden visa και με τους πρώτους όρους για να έλθουν οι κομπιναδοροι φοροφυγαδες Κινέζοι Λιβανέζοι και λοιποί να επιπέσουν σαν κοράκια στη περιουσία των Ελλήνων. Τα καλά παιδιά οι μεσίτες μαζί με κάποια fundus για κονομα εκτίναξαν τις τιμές όχι σε φούσκα αλλά σε μπαλόνι. Διαμ 110 τετρ σε πολυκ του 70 με 0 αντισ θωράκιση ενεργειακή κατανάλωση στο Θεό ποιος ξέρει τι σάπιες σωλήνες και λοιπά χωρίς πάρκιν και αποθήκη και στο κέντρο του καυσαερίου αντί να πουλιέται 1000 το Μ το πολύ και ο ιδιοκτήτης να ευχαριστεί τον αγοραστή.που τον απάλλαξε από την παλιά τζούρα πουλιέται 4000 και Περ το μέτρο. Αποτέλεσμα οι νέοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν οικογ αφού ούτε να αγοράσουν ούτε να νοικιάσουν μπορούν. Τι και αν πήραμε χρήματα στα ταμεία. Ανεμομαζωματα διαολοσκορπισματα λέμε στη κρητη. Μεγάλη υπογεννητικότητα φούσκα ακινήτων που όταν σκάσει θα διαλύσει τις τράπεζες και θα οδηγήσει σε νέα χρεοκοπία. Μέσα στον ισχυρό καύσωνα στις πανελλήνιες τις ευρωεκλογες χωρίς τη γνώμη του ΤΕΕ των ιδιοκτητών χωρίς δημόσια διαβούλευση αλλάζει τον αντιπυρικο κανονισμό και πρέπει 2 εκατ ιδιοκτήτες σε συνθήκες μαύρης αγοράς ( καθαρ μικρού οικοπέδου 200 Μ 300 με 400 ευρώ). Και μάλιστα με ιστοσ καταγγελίας. Πως θα κάνει ρεσταρτ με τέτοια ο Κυριάκος; Που ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να κρατήσει το τιμ του μικρού σκάφους μας σε καιρούς φουρτουνιασμένους. Όχι με πρακτικές σαν τις παραπάνω. Και κάτι τελευταίο. Τι έγινε ο ενεργειακός θησαυρός της Κρήτης; Ο μόνος που μπορεί να μας δώσει άσπρη μέρα. Γιατί καθυστερεί; Έπρεπε χθες να είχε εκμεταλλευτεί.

  6. Η συζήτηση και ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του γάμου των ομοφιλοφύλων κατέδειξε σαφώς ποιος εκφράζει τις αξίες της πατριωτικής δεξιάς και είναι σε θέση να ηγηθεί της κοινοβουλευτικής ομάδας και του λαού.

  7. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι πραγματικά είναι αυτή η παράταξη ποιές οι απαχές της Και ποιούς ανέκαθεν εξυπηρετουσε πραγματικά; Το λάθος των μελών διαχρονικά ήταν οτι ποτέ τους δεν έψαξαν ποιοί ήταν οι επικεφαλής Και προπαντώς γιατί μονάχα αυτοί θα πρέπει να βρήσκονται πρώτοι απο όλους τους άλλους.Σε τι πραγματικά είναι ικανός ενας γόνος απο ένα απλό μέλος ;
    Το έχω αναρτήσει πάρα πολλές φορές Η νδ στην ουσία δεν ήταν ποτέ αξιοκρατικό κόμμα με μηχανισμούς που θα αναδείκνυαν τους πραγματικά ικανούς προερχόμενους οχι απο τζάκια Αλλά απο την ίδια την κοινωνία
    Θέσεις κλειδιά οι οποιες απαιτούν ικανούς ανθρώπους που θα επέλυαν προβλήματα πάντοτε διαμοιραζόταν μεταξύ οικογενιών Οσαν μια επιχείρηση οικογενιακή εις βαρος ολόκληρου κοινωνικού συνόλου και δη του κράτους Η παράταξη ήταν και είναι όχημα βιοπορισμού και ανάδειξη σε θέσεις εξουσίας για ατάλαντους Που αλλού δεν θα μπορούσαν να βρούν δουλειά Συχαίνονται την πραγματική εργασία όπως όλους εσάς που αδίκως την στηρίζετε Η πραγματική εργασία σε πραγματικές συνθήκες ανέκαθεν τους τρόμαζε Οπως και η ανάδειξη κάποιων απο εμάς Αυτό τους τρομαζει Ανθρώπινο αλλά ειχαν πάντοτε και εναλακτικές για να μην το υφίστανται Και για αυτό έχετε αυτά τα αποτελέσματα παντου

    Πραγματικά ποιοι σήμερα θέλουν συνεχώς γόνους πολιτικών οικογενιών στην εξουσία; Τι κοινό είχαν αυτοί με τον πολύ κόσμο; Γιατί να δέχονται τα μέλη τους να τους αντιμετωπίζουν ως πλειβίους; Διότι πολύ απλά είναι κουτορνίθια άξια χλευασμού συμφωνα με τα μέλη της αριστοκρατίας του 18 ου αιώνα
    Το μόνο που ήθελαν και θέλουν είναι η ψήφος όλων εκείνων των κουτορνιθιών για να παραμείνουν στη εξουσία Για να τα έχουν όλα άκοπα
    Το πρόβλημα δεν ειναι η νδ Ειναι τα μέλη της που στηρίζουν αυτό το μορφωμα

  8. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΔ” όσο δε πάει.
    Πιο σύμφωνο δεν θα μπορούσε να με βρει.

  9. Το σάπιο κουφάρι της Νέας Δημοκρατίας και τα πολιτικά σάββανα που την αποτελούν πρέπει να εξαφανιστούν. Μετά τον εξευτελισμό του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και η ώρα του τελευταίου φύλλου συκής του συστήματος, της τάχα μου πατριωτικής νουδούλας. Αποτελεί ντροπή για τον τόπο να συνεχίσουν να μας κυβερνούν διεφθαρμένοι, ανίκανοι, ανήθικοι και γραικυλοι πολιτικοί. Επιτέλους είμαστε Έλληνες -Ρωμιοί και αξίζουμε πολύ καλύτερους από αυτό το βρωμερό εσμό που καταστρέφει την πατρίδα μας.

  10. Το βαθύ σημιτικό ΠΑΣΟΚ είναι οι άνθρωποι πίσω από την κουρτίνα. Εμπρός στο βαθύ σημιτικό πασοκ πάσα νουδου παυσάτω.

  11. Ποτέ ξανά ΝΔ11/06/2024 – 17:27 At 17:27@
    Οχι! Οχι! Δε χρειάζεται αλλαγή προέδρου η ΝΔ. Είναι ανάγκη να γραφτεί το πολιτικό τέλος αυτής της παράταξης-
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
    ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΗΨΗ
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΘΕΤΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ; ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ -ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΗ ΟΧΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ -ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΏΝ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΥΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...