Έρχεται το VMRO!

Σε λίγο, οι αμετανόητοι παλαιοναζί θα κυβερνούν τα Σκόπια, πιθανόν μαζί με κάποιο αλβανικό κόμμα

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Στις επικείμενες εκλογές στα Σκόπια έρχεται νίλα για τον Ζάεφ. Στον ροκάμπιλι, σιτεμένο πια πρώην κνίτη χάρισε μια γραβάτα, αλλά όλα δείχνουν πως το VMRO, η εθνικιστική «μήτρα» όλων των κομμάτων στο κρατίδιο-παρωδία, θα τον κεράσει μια μπανάνα. Θα ηττηθεί κατά κράτος.

Έρχονται λοιπόν με φόρα, που θα έλεγε και η δυστυχής Πόπη, οι πιο πούροι σοβινιστές και φασίστες των Βαλκανίων. Για την ακρίβεια, το VMRO, τουτέστιν η Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση, είναι το ιστορικό κόμμα του «μαϊμού» μακεντόνσκι αλυτρωτισμού, παιδιά του Ιωάννη Μιχαήλοφ, προσωπικού φίλου του Χίτλερ, του Χίμλερ, του Χάιντριχ και του Κροάτη Βοζντ (Φύρερ), Αντε Πάβελιτς, του ηγέτη των αιμοσταγών Ουστάσι.

Με τον τελευταίο είχαν περάσει και χρόνο στο γκιζντάνι, στην ψειρού, τρώγοντας φασολάδα άνευ φασολιών και αναπολώντας πώς, π.χ., ο Μιχαήλοφ με τους συντρόφους του διαμέλισε τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό Σταμπολίτσκι.

Οι Σκοπιανοί, για να σας το κάνω ψιλά, είναι ένα είδος πιο επιθετικών Βουλγάρων, που αποφάσισαν να οικειοποιηθούν μια «μακεδονική» ταυτότητα και από όργανο του βουλγαρικού σοβινισμού αυτονομήθηκαν. Το ιδίωμα που μιλάνε είναι βουλγαρική διάλεκτος.

Μάλιστα, όταν στην πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Σόφια ο μακαρίτης ο Γκλιγκόροφ, για πολιτικούς λόγους, ζήτησε… διερμηνέα, έγινε μεγάλος χαβαλές στα βουλγαρικά ΜΜΕ, διότι είναι σαν να έρθει εδώ ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και να ζητήσει μεταφραστή!

Οι ντεμέκ μακεντόνσκι λοιπόν είναι Βούλγαροι, έχουν ανάμεσά τους μπόλικους Αλβανούς, που γεννάνε αβέρτα, Σέρβους, λίγους μουσουλμάνους και πάνω από 200.000 Έλληνες, τους οποίους κατέγραψαν ακόμη και οι Γερμανοί σε απογραφή κατά την Κατοχή – χιλιάδες υπεύθυνες δηλώσεις τους για την ελληνικότητά τους μάζεψε η Βιργινία Τσουδερού στο ΥΠΕΞ, αλλά οι μηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ τους «ξέχασαν» στη διαπραγμάτευση.

Ο δε Γεραπετρίτης, η Παπαδοπούλου και εν γένει η κυβέρνηση τους έχουν γραμμένους εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος, διότι, ως γνωστόν, δικαιώματα έχουν μόνο οι λαθραίοι και οι lgbto turbo Gti 4X4 κ.λπ.

Ο Μιχαήλοφ, ήταν ηγέτης του VMRO στον Β΄ Π.Π., όταν οι Σλάβοι που υποδύονται τους Μακεδόνες υποδέχθηκαν τα ναζιστικά στρατεύματα με μεγάλες φωτογραφίες του Χίτλερ, λέλουδα, δίσκους με ψωμί, κρασί, ενώ ο Μιχαήλοφ, αφού ίδρυσε και 3 Τάγματα εθελοντών Σκοπιανών στα SS, ήταν αυτός που σε ταξίδι-αστραπή στο Βερολίνο απέσπασε από τον Αδόλφο το διάταγμα για την ίδρυση «μακεδονικού» κράτους.

Πλην, όμως, οι Γερμανοί σε κατάρρευση συνέταξαν τα στρατεύματά τους και το διάταγμα δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί, ο ίδιος την κοπάνησε για τη Ν. Αμερική και στο τέλος τίναξε τα πέταλα στη Ρώμη και ξεβρόμισε ο τόπος. Σε επέτειο του θανάτου του, η ηγεσία του VMRO διακήρυξε πως «είμαστε οι συνεχιστές της κληρονομιάς του μεγάλου Ιβάν Μιχαήλοφ».

Αυτοί λοιπόν οι αμετανόητοι παλαιοναζί θα κυβερνούν σε λίγο τα Σκόπια, πιθανόν μαζί με κάποιο αλβανικό κόμμα. Δεν πρόκειται να καταγγείλουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, απλά θα τη χρησιμοποιούν πλέον φανερά ως κωλόχαρτο και για προσάναμμα.

Παντού θα βάζουν το σκέτο «Μακεδονία», «Μακεδονικός», θα προσπαθήσουν να φτιάξουν «Φροντιστήρια Μακεδονικής Γλώσσας» μέσα στην Ελλάδα, θα ανεβάσουν την αλυτρωτική ρητορική και γενικώς δεν θα τηρούν το παραμικρό πρόσχημα. Εκεί θέλω να δω τι θα κάνει το πάνσοφο γκουβέρνο μας.

Ως τώρα, μας τον πιάνει ο Ράμα, που η χώρα του ζει από εμάς, η ευρωπαϊκή πορεία του εξαρτάται από εμάς και η πάλαι ποτέ Αγροφυλακή μας ήταν ισχυρότερη από τον Στρατό του.

Τώρα θα μας τον πιάνουν και ναζί αρκουδιαραίοι Βούλγαροι, που παριστάνουν τους Μακεδόνες.

Αλλά κι αυτό ευκολάκι. Θα ξηγηθεί ο Σκέρτσος μια αδελφοποίηση των λόατκι, θα κάνει το ΕΛΙΑΜΕΠ μια ημερίδα με τον ανθό των μηδενιστών ενδοτικών και ο Βλαστάρης μια ομιλία του ΠΘ πώς αποφύγαμε το «Μακεδονική Μακεδονία των Μακεδόνων» και όλα έξτρα πρίμα γκουτ.

*Δικηγόρος

  1. ΦΑΗΛΟ μια χαρα τα λες!!!ο γνωστός Φαηλος που ολοι λατρέψαμε!!ομως πριν λιγο καιρό μας τα χάλασες γιατι φλέρταρες με την παρέα του Σκέρτσου.γι αυτο μακρια απ αυτους μεχρι να ξεβρωμισει το κομμα…να μη μας μπερδευεις και μας

  2. Καλά τα λες, αλλά όπως είπε και ο άλλος αναγνώστης, μας έχει μπερδέψει πολύ αγαπητέ με άλλες αναρτήσεις σου, φαινομενικά τουλάχιστον υποστηρικτικές, έστω πλαγίως, προς την παρούσα κυβέρνηση. Πάρε αποστάσεις από δαύτους Φαήλο!! Θα παρεξηγηθείς!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ρευστόφυλα και ρευστοδιανοητικά

Λοιπόν, μετά τόσο εκτεταμένη κάλυψη του γεγονότος, θα πρέπει να έχει ήδη σε όλους εντυπωθεί ότι ο νικητής της...

Όποιος κουράστηκε να πέσει για ύπνο

Υπάρχει σε μερικούς μια περίεργη στρεβλή αντίληψη πως το φιλελεύθερος στα οικονομικά πάει πακέτο με τον ενδοτισμό στα εθνικά...

Η επέλαση του lifestyle στην πολιτική

Η έννοια «lifestyle» γεννήθηκε με τη θεωρία της ατομικής ψυχολογίας, στις αρχές του 1900, από τον ψυχαναλυτή Άλφρεντ Άντλερ,...

Γάμος με το στανιό

Γάμος με το στανιό (Le Mariage forcé) είναι κωμωδία του Μολιέρου, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1664. Ένας τέτοιου...