Είναι να μη σε πάρει η κάτω βόλτα…

Του Αδέξιου Δεξιού

Κι επισήμως μπανανία το Μητσοτακιστάν με τη σφραγίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Του οποίου η έκθεση-κόλαφος κονιορτοποιεί τα κυβερνητικά παπατζιλίκια περί ισχυρού κράτους δικαίου.

Πλέον και στην τελευταία γωνιά του πλανήτη θα ταυτίζουν το κράτος των… αρίστων με τη διαφθορά, τις υποκλοπές και την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι πραιτοριανοί του μητσοτακισμού βέβαια αμφισβητούν τα πάντα κάνοντας λόγο για τερατολογίες ΜΚΟ, λες και αναφέρονται σε έκθεση κάποιου ανυπόληπτου οργανισμού.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό άδειασμα από τους «συμμάχους».

Μέχρι πρότινος υποτίθεται ότι ο Κυριάκος ήταν το αγαπημένο τους delivery boy. Μετέτρεψε την Ελλάδα σε 51η πολιτεία των ΗΠΑ χωρίς να πάρει το παραμικρό αντάλλαγμα για τη χώρα, τάχθηκε αναφανδόν… με τη σωστή πλευρά της ιστορίας αποδυναμώνοντας την άμυνά μας προς επίρρωση της δουλικότητάς του και έστρωσε το έδαφος για τη συνθηκολόγηση με τα μεμέτια στις Πρέσπες του Αιγαίου όπως τον διέταξαν.

Κι αίφνης οι «σύμμαχοι» από εκεί που του έπλεκαν το εγκώμιο, του ακυρώνουν την επίσκεψη στην Ουάσιγκτον και κατόπιν τον διαπομπεύουν κατατάσσοντάς τον στη συνομοταξία των κυβερνητών της Λατινικής Αμερικής.

Μήπως οι Αμερικανοί θεωρούν ότι ο Μητσοτάκης θα καταρρεύσει λόγω των σκανδάλων και αρχίζουν να ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση για να μην κινδυνεύσουν τα συμφέροντά τους;

Αυτό δεν κάνουν άλλωστε όποτε ο εκάστοτε εκλεκτός τους αρχίζει να φθείρεται;

Ο χρόνος θα μας λύσει την απορία.

Δυστυχώς δε σταματούν εδώ οι σκοτούρες του Κυριάκου.

Φαίνεται ότι η κόντρα με τον «κουμπάρο» έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μη μας πείτε ότι είναι τυχαία η βόμβα τη δικαιοσύνης (είδατε αν θέλει;) κατά του Ολυμπιακού τον οποίο συνδέει άμεσα με τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη.

Ή ότι είναι επίσης τυχαίο το γεγονός ότι ταυτόχρονα κορυφαίο μέσο του «κουμπάρου» κάνει σημαία το ράπισμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Δεν τον βλέπουμε καλά τον παμμέγιστο ηγέτη μας.

Ευελπιστούμε να τσιμπήσουν οι αγανακτισμένοι δεξιοί με την υποψηφιότητα Μπελέρη δίνοντάς του τη σανίδα σωτηρίας που ψάχνει απεγνωσμένα.

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι μετά από τις αποκαλύψεις της Χριστοφιλοπούλου (το λες και εκδίκηση της ΝΔ) περί ψηφοθηρίας κάηκε κι αυτός ο άσος.

Είναι να μη σε πάρει η κάτω βόλτα…

  1. Τους προδότες ουδείς ηγάπησε. Αλλά είναι τόσο κοντόφθαλμοι που δεν καταλαβαίνουν ότι προδίδοντας την ψυχή και την συνείδησή τους είναι έρμαια και όχι Άνθρωποι. Και το τέλος τους σχεδόν πάντα είναι εξευτελιστικό.

  2. Ψήφισαν οι Έλληνες τη συμφορά τους με τον κ. Μητσοτάκη, πρόστιμα, φόροι, ακρίβεια, πληρωμένη και ανάπηρη υγεία, παρακολούθηση πολιτών, αναστολή συνταγματικών δικαιωμάτων και εργασιακό Μεσαίωνα με επταήμερη εργασία.

  3. Αυτό ήταν αναμενόμενο, καθόσον πολλά έχουν μαζευτεί από τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Πρωθυπουργού. Οι “φίλοι μας Αμερικανοί” δεν κάνουν εκπτώσεις η επικοινωνιακή πολιτική στη σύνταξη των εκθέσεων για τη χώρα μας και για όλες τις χώρες του κόσμου, κινούνται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των εθνικών τους συμφερόντων και μόνο. Εμείς πότε θα το κατανοήσουμε αυτό και να ενεργούμε ανάλογα;

  4. οι νοικοκυραίοι ονειρεύονται ότι και αυτοί μπορούν να γίνουν μητσοτάκηδες. ζούμε τον εφιάλτη των φαντασιώσεων τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Οι Τσοχατζόπουλοι του μέλλοντος

Το επεισόδιο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο ως αντιπαράθεση ρουτίνας. Αλλά δεν ήταν. Αναφερόμαστε στην άρον άρον φυγή του πρωθυπουργού από...

Προεκλογική άπνοια και κρίση αντιπροσώπευσης

Μπήκαμε στην προτελευταία εβδομάδα των εκλογών  και -όπως επιβεβαιώνουν και οι παλαιότεροι- η «άπνοια» που παρατηρείται δεν έχει ιστορικό...

Εις το όνομα της αμερικανικής σταθερότητας

Ο Ζόραν Ζάεφ ήταν μια μαριονέτα των Αμερικανών. Κι ο Αλέξης Τσίπρας ένας πρόθυμος αχθοφόρος. Οι δύο αυτοί ηγέτες,...

Τρώγεται η ιδεολογία;

Όταν ο Μαυρουδής Βορίδης διατύπωνε το περιβόητο «πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα των ιδεών της Αριστεράς (…) διότι είναι...