Το θέατρο του παραλόγου και οι αδέκαστοι δημοσιογράφοι…

Του Strange Attractor

Ο πόλεμος στην Ουκρανία καλά κρατεί, το ίδιο κι εκείνος στη Γάζα.

Οι τιμές των καυσίμων έφτασαν στα ουράνια (να θυμίσω πως το 60% της τιμής λίτρου είναι φόροι), το ελαιόλαδο και η φέτα είναι πλέον προϊόντα πολυτελείας, ενώ σε αντίθεση με τους ψεύτικους πανηγυρισμούς του Κυριάκου οι εισροές κεφαλαίων (άμεσες επενδύσεις ξένων επενδυτών) μειώθηκαν κατά 39% το 2023 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα πάντα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε την ιλιγγιώδη αύξηση στην τιμή του οβελία σε συνδυασμό με τις πρόσφατες αυξήσεις στα διόδια και στα εισιτήρια (για τα τρένα δεν το συζητάμε, και τσάμπα να είναι κανείς δεν τολμάει να ανέβει), τότε το Πάσχα των Ελλήνων θα είναι μια οδυνηρή υπόθεση για τους περισσότερους εξ ημών, πλην εκείνων που τα έχουν βρει με το «καθεστώς»  Μητσοτάκη και ζουν το όνειρο…

Ποιοι είναι αυτοί; Οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και επιχειρηματίες (κλασικά), οι 7.500 μετακλητοί κλακαδόροι και τα «πετσωμένα» ΜΜΕ.

Με τα τελευταία, που ανήκουν εδώ και δεκαετίες σε κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, να απειλούν πλέον ευθέως να συγκυβερνήσουν, καταργώντας στην πράξη τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες, αφού μόνο η ΝΔ έχει ήδη εντάξει επτά «δημοσιογράφους» στα ευρωψηφοδέλτιά της.

Η τέταρτη εξουσία που λέγαμε, που υποτίθεται ότι ελέγχει τις άλλες τρεις.

Αυτά όμως δεν ισχύουν στη μπανανία μας.

Τι ισχύει;

Ισχύει πως έχουν φαγωθεί εδώ και τρεις μέρες όλοι οι αδέκαστοι κήνσορες στα κανάλια να κεραυνοβολούν νυχθημερόν τον Κεν Κάσελ, επειδή ευρισκόμενος στην Αμερική είπε σε χαλαρή κουβέντα πως όταν βαπτίστηκε, σχηματίστηκε ένας σταυρός στην κολυμβήθρα. Κάτι που το χαρακτήρισε ως θαύμα.

Ιεροσυλία του θεομπαίχτη(!!!!!!!!!) άρχισαν να επαναλαμβάνουν με ρυθμούς πολυβόλου όλοι εκείνοι οι αντικειμενικοί, που χρόνια τώρα προβάλλουν τον κάθε σοβαροφανή πολιτικάντη να ανάβει κεριά, να κρατάει λαμπάδα, να δακρύζει μπροστά σε εικόνες, να υποδέχεται με κατάνυξη το Άγιο Φως κ.ο.κ. ενώ όλως τυχαίως στο σημείο βρίσκονται κάμερες και φωτορεπόρτερς που απαθανατίζουν την ευλάβεια.

Ο Κεν τους πείραξε…

Με τι άλλο ασχολούνται;

Με τον Λοβέρδο. Πού τον θυμήθηκαν άραγε;

Ο οποίος Λοβέρδος έκανε μια δήλωση πως ο Σαμαράς ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης, και αμέσως έπεσαν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου να τον φάνε, με το επιχείρημα ότι ήταν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, γιατί άραγε «γλείφει» τον Σαμαρά;

Ξεχνώντας τεχνηέντως πως το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με τη ΝΔ του Σαμαρά, ενώ πολλοί λαοπρόβλητοι και «πετυχημένοι» σημερινοί υπουργοί της ΝΔ ήταν μέχρι προχθές ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ένας προβεβλημένος υπουργός ΠροΠο του Κυριάκου ήταν και ΓΓ της ΚΝΕ στα νιάτα του, πριν γίνει Πασόκος.

Η (λεκτική) κωλοτούμπα του Λοβέρδου τους πείραξε;

Τους πείραξε επίσης και η άλλη κωλοτούμπα, εκείνη του Ζαγοράκη, που μετά από δυο θητείες στο Στρασβούργο ως νεοδημοκράτης, θυμήθηκε ότι κατά βάθος ήταν και είναι ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό και αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Ανδρουλάκη και να μας σώσει ξανά, κάτω από τη σημαία με τον πράσινο ήλιο αυτή τη φορά.

Τόσα χρόνια λοιπόν (δέκα στον αριθμό) ο εν λόγω, αν και ανύπαρκτος στο ευρωκοινοβούλιο, δε δέχθηκε κανένα σχόλιο από τα ΜΜΕ. Τουναντίον… ήταν σημαία για τους νεοδημοκράτες (και τους Παοκτσήδες).

Τώρα που ξανάγινε ΠΑΣΟΚ τον θυμήθηκαν ξαφνικά απαξάπαντες, και άρχισαν τα αρνητικά και σκωπτικά σχόλια για τις πολυσχιδείς γνώσεις του, τη γλωσσομάθειά του κλπ. κλπ.

Θα μου πείτε εδώ δεν ασχολήθηκαν ποτέ με το πουλέν του Κυριάκου στις Βρυξέλλες τον Κυμπουρόπουλο, παρά μόνο για να τον προβάλλουν και να τον εξυμνήσουν για την προσφορά του!

Αδιαφορώντας για το παρελθόν του, όπως π.χ. το μαύρο 2015 , τότε με το δημοψήφισμα, που ήταν ένθερμος και φανατικός οπαδός της επιστροφής μας στη δραχμή, στα συσσίτια και την έξοδό μας από την Ευρώπη…

Μέχρι και τον Χρυσόγονο βλέπω καθημερινά στα πάνελ, ως υποψήφιο για την ευρωβουλή με το ΠΑΣΟΚ, να δέχεται ανώδυνες ερωτήσεις, και με κανέναν δαιμόνιο δημοσιογράφο-αναλυτή να μην τον ρωτάει τι έγινε άραγε με εκείνα που μας έλεγε επί ΣΥΡΙΖΑ, ως ευρωβουλευτής του Αλέξη, τότε που έβγαινε στα αντίστοιχα πάνελ προτείνοντας  ως συνταγματολόγος(!) στο κράτος να κάνει ντου στα σπίτια και στις τραπεζικές θυρίδες, μέσα σε κοινοβουλευτικά πλαίσια πάντα, και να αρπάξει τα κρυμμένα μετρητά και τις λίρες, που είχαν οι πολίτες κρυμμένα στα στρώματα (και τους απορροφητήρες)!!!!!!!!

Να μην ξεχάσω και τον πολιτικό(!) σάλο που ξέσπασε με τον… παραλίγο σύντροφο-δημοσιογράφο Παπανώτα.

Μια παλαιότερη δήλωση του οποίου για τις κακοποιημένες γυναίκες προκάλεσε πολιτικό σεισμό, και κατόπιν των δημοσιογραφικών καταιγιστικών πυρών αναγκάστηκε ο Κεν Κάσελ να τον αποσύρει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πώς είναι δυνατόν να είναι συνυποψήφιος αυτός ο «αναχρονιστής» στο ίδιο κόμμα με τη Μπεκατώρου, την αρχιέρεια του κινήματος Me Too;», ρωτάνε οι κήνσορες…

Τέλος, τι θυμήθηκα ο ποταπός βλέποντας δεκάδες αναλυτικά ρεπορτάζ για κάτι που έγινε στη Νίσυρο;

Όπου οι εκεί αστυνομικοί συνέλαβαν και προσπάθησαν να απελάσουν έναν οικογενειάρχη δουλευταρά Αλβανό, χωρίς χαρτιά και άδεια παραμονής, ο οποίος πήγε στο τμήμα να καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου γιου του!

Την ίδια ώρα που στη χώρα μας κυκλοφορούν χύμα στο κύμα περίπου ένα εκατομμύριο «πρόσφυγες πολέμου» (από χώρες χωρίς πόλεμο), που επιδοτούμε και που οι ΜΚΟ ζουν από αυτούς, με τους μισούς να μην έχουν χαρτιά ή να έχουν 4-5 ονόματα, και ΔΕΝ απελαύνεται κανείς, ούτε καταδικασμένοι μαχαιροβγάλτες.

Και όμως…

ΥΓ- Οι δαιμόνιοι που λέγαμε ανακάλυψαν ξαφνικά και το ότι ο Βελό πουλούσε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού και το σχολιάζουν καθημερινά με χλευαστικό τρόπο.

Όταν αυτό έγινε πριν από δέκα και βάλε χρόνια, ουδείς ασχολήθηκε. Τώρα τους έπιασε ο νταλκάς; Τώρα που ο Βελό δείχνει να κυριαρχεί δημοσκοπικά στη Β. Ελλάδα;

Ερωτήματα…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αγωνία για το σκοπιανό αρνί

Πόσο θα κάνει το κατσίκι. Πόσο θα κάνει το αρνί, τα πατσοπόδαρα, οι συκωταριές, τα αβγά, τα τυριά και...

Αντίσταση, Σταύρωση και Ανάσταση

Τα δραματικά γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδος, κατά την οποία βιώνουμε εντονότερα τη θυσία του Θεανθρώπου Ιησού για τη σωτηρία...

Δεν αλλάζουν οι καιροί αλλά οι άνθρωποι…

Προσπαθώ να αισθανθώ τις δονήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας, να διακρίνω την διαφορετική ατμόσφαιρα που χαρακτήριζε αυτές τις μέρες, κάποιες...

Για ποια Ευρώπη μιλάμε σήμερα;

Είμαστε στην αρχή του προεκλογικού αγώνα των ευρωεκλογών και ακόμη καμιά αναφορά δεν έχει γίνει για το ποια Ευρώπη...