Αποτελεσματικά μέσα εθνοκάθαρσης

Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Η πλέον αποτελεσματική μορφή εθνοκάθαρσης είναι η πολιτισμική και βιολογική εξαφάνιση διά ιδίων μέσων. Το προς εξαφάνιση έθνος ολοκληρώνει πολιτικά και κοινωνικά τις διοικητικές και ιδεολογικές πρακτικές της συλλογικής εθνικής εξαφάνισης. Αυτές είναι η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, η επιβολή της ιστορικής λήθης, η παιδεία που παράγει πολίτες-σκλάβους, χωρίς αντίληψη και δυνατότητα αντίδρασης, η κοινωνική διάλυση, η διεφθαρμένη Δικαιοσύνη, η αποδόμηση της εσωτερικής και της εξωτερικής ασφάλειας, η αθρόα εγκατάσταση μεταναστών από χώρες που διάκεινται εχθρικά προς το υπό εξαφάνιση έθνος και η εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων εις βάρος των ιδίων. Η εθνοκάθαρση ή η αντικατάσταση πληθυσμού σχεδιάζεται από τις ελίτ με εκτελεστικό όργανο το πολιτικό σύστημα, το οποίο διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό για την ολοκλήρωση του σκοπού.

Στην Ελλάδα, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων εξυπηρετούν την εθνοκάθαρση. Επιλέγονται από νεαρά ηλικία γι’ αυτόν τον σκοπό. Λαμβάνουν την εκπαίδευσή τους στα κατάλληλα σχολεία και τα πανεπιστήμια που διδάσκουν τις αρχές της εθνοκάθαρσης. Δεν έχει σημασία αν δηλώνουν ότι ανήκουν στην Αριστερά, στη Δεξιά ή στη σοσιαλδημοκρατία. Όλοι τους εξυπηρετούν την παγκοσμιοποίηση και, συνεπώς, την εθνοκάθαρση. Το παράδειγμα της πρωθυπουργίας του Τσίπρα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μέσω των Μνημονίων εξυπηρέτησε τα γερμανικά και τα αμερικανικά συμφέροντα εις βάρος των Ελληνικών σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο πρώην Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ να δηλώνει: «Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν αποκλειστικό έργο του Κοτζιά και ο Τσίπρας συμφώνησε… ο Κατρούγκαλος είχε πολύ καλή σχέση με την Ουάσινγκτον… στη στρατιωτική μας συνεργασία βοήθησε ο ναύαρχος Αποστολάκης και ο Καμένος». Αντιστοίχως, αναφέρει «πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία» με τον Μητσοτάκη, τον Γεωργιάδη, τον Χατζηδάκη και την Κεραμέως» (R.L Jackson, Μακριά και Αγαπημένοι, Βιβλιοπωλείο της Εστίας, Αθήνα 2023).

Διαχρονική εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση των αμερικανικών και γερμανικών οικονομικών συμφερόντων εις βάρος των ελληνικών από την πολιτική ελίτ είναι διαχρονική. Η Ντόρα Μπακογιάννη στην εισηγητική της έκθεση για το Κόσοβο, ένα ανθελληνικό φιλοτουρκικό ανύπαρκτο κράτος-συμμορία, πρότεινε το αλβανικό μόρφωμα να γίνει δεκτό στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πρόταση που επικρότησε και ο Τσίπρας. Το 2000, την εποχή κατά την οποία ο Νταβούτογλου διατύπωνε στο «Στρατηγικό Βάθος» την άποψη ότι «θα πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί ο άξονας Αθηνών – Βελιγραδίου», δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι 25 χρόνια αργότερα ένα μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα εξυπηρετούσε τα ύψιστα τουρκικά συμφέροντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το Αιγαίο και την Κύπρο. Στο εσωτερικό μέτωπο η δήμευση της περιουσίας του λαού συνεχίζεται με αμείωτη προκλητικότητα. Απασχολημένος ο ελληνικός λαός με τα πολιτικά «κατορθώματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν αντιλήφθηκε ένα επιπλέον βήμα προς τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας του (ΦΕΚ 3475/2023). Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα πλησίον δασικών και αγροτικών εκτάσεων και δεν θα υποβάλουν έκθεση πυρασφάλειας συνταχθείσα από μηχανικούς στους δήμους μέχρι το τέλος Απριλίου θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμα από 1.000 μέχρι 54.000 ευρώ! Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η εγκύκλιος εκδόθηκε στις 15 Μαρτίου με λήξη προθεσμίας σύνταξης έκθεσης μηχανικού την 31η Μαρτίου. Επίσης, η Νομοθεσία προβλέπει και ηλεκτρονική εφαρμογή καταγγελιών, επιδεινώνοντας έτι περαιτέρω την ήδη υπάρχουσα εκρηκτική κοινωνική κατάσταση.

Επειδή οι ασφαλιστικές εταιρίες αδυνατούν να προβούν στη μαζική ασφάλιση ακινήτων άνευ εκθέσεως πυρασφάλειας, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. σύντομα θα επιβάλει την αναγκαστική ασφάλιση των ιδιοκτησιών. Τα ακίνητα πωλούνται σε ξένους επειδή οι ιδιοκτήτες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στη ληστρική φορολογία, 1,4% στην Ελλάδα έναντι 0,6% στην Ευρώπη, ως προς το ΑΕΠ. Εκτός του εποικισμού της χώρας, της άθλιας παιδείας και της καθολικής διαφθοράς, η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων και η δήμευση της ακίνητης περιουσίας αποτελούν τα αποτελεσματικότερα μέσα της αντικατάστασης των Ελλήνων.

*∆ιδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, UK, τ. διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Κάποιοι πρέπει να κονταροχτυπηθούν με το εθνομηδενιστικό τόξο!

Εάν κανείς προσπαθούσε, εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, να διακρίνει τις σοβαρές πολιτικές διαφορές μεταξύ των συστημικών κομμάτων, θα...

Από την (πορνο)τι-βί στην Ευρωβουλή

Αμέτρητοι τηλεαστέρες μαζεμένοι στα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών: Πανελίστες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, μετεωρολόγοι, σεισμολόγοι, αλλά και πρώην σκηνοθέτιδες πορνό, θα...

Εκ βαθέων εξομολογήσεις παθών

Δεν είναι ότι το καλεί η Εβδομάδα που έρχεται. Δεν είναι ότι αυτή είναι η Εβδομάδα των Παθών και...

Ανήκουμε στη Διεθνή του Μαρασμού

«Αν ήξερα πόσο εύκολο είναι να κυβερνάς την Ελλάδα, θα το έκανα από τότε που ήμουν λοχίας» είχε πει...