Άβε ανάπτυξη! Οι αναρίθμητοι σκουπιδοφάγοι σε χαιρετούν!

Του Κώστα Πρώιμου

«Είμαστε πετυχημένοι γιατί ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Αυτά τα πλασματικά και εξωπραγματικά ελέχθησαν δια στόμφου και επιστημοσύνης από το βήμα της πρόσφατης εκδήλωσης για τα πενήντα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Η ακαδημαϊκή «αφρόκρεμα» συνάντησε τους πολιτικούς μας ταγούς και αμφότεροι αποφάνθηκαν: Αποφύγαμε την ολοκληρωτική καταστροφή ως χώρα χάρις στις άοκνες και άριστα μελετημένες προσπάθειές τους. Εκτιμούμε πως, κενές θέσεις για τη μαύρη αλήθεια δε θα μπορούσαν να εντοπιστούν στην κατάμεστη αίθουσα της Εθνικής Πινακοθήκης.

Οι κυρίες και οι κύριοι που συνέθεσαν το ακροατήριο ή τους συνέδρους προφανώς διαμένουν σε γειτονιές που όλα διέπονται από τους νόμους της ευρωπαϊκής αφθονίας σε μια περίοδο όμως που ο μέσος Έλληνας αποδεδειγμένα δυσκολεύεται να φθάσει έστω με μερικά χρήματα στις τσέπες του μέχρι τις 20 του μήνα.

Είναι μια ιλαροτραγωδία τα όσα με περίσσεια θρασύτητα ακούστηκαν προσφάτως από τους ηθικούς αυτουργούς της καταστροφής μας όχι μόνο κατά την ανωτέρω μάζωξη αυτοθαυμασμού των προνομιούχων της ανομίας και της περαιτέρω φτωχοποίησης των λαϊκών στρωμάτων παρά στα συστημικά κανάλια, τα ραδιόφωνα κλπ… Όλη η νομενκλατούρα ευρισκόμενη μέσα στο κόλπο για πρώτη φορά στα χρονικά «κινούμενη απολύτως ενάντια» στους κοινωνικά ασθενέστερους χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα! Και φυσικά εκ του ασφαλούς ομιλώντες δήθεν για τη Μεταπολίτευση όλοι οι σύγχρονοι κληρονόμοι-προύχοντες επέδειξαν τον πιο αλαζονικό τους εαυτό αυτοθαυμαζόμενοι για τα επί της ουσίας επαίσχυντα επιτεύγματά τους εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Προφανώς δεν έχουν ζήσει ποτέ οι περισσότεροι από δαύτους σε τεράστιες λαϊκές συνοικίες για να διαπιστώσουν τις επιπτώσεις των πολιτικών τους πεπραγμένων. Να δουν με τα μάτια τους στην Ελλάδα 2.0 αγέλες ανθρώπων-ζόμπι να ψάχνουν με απόγνωση τους κάδους σκουπιδιών. Στο πρώτο μνημόνιο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε αυτό το θλιβερό κοινωνικό φαινόμενο για τους δικούς τους «σκοτεινούς» λόγους, ωστόσο έπειτα από δέκα τρία χρόνια βολεύει άπαντες-κρατούντες να μην αναδειχτεί η έξαρση που παρουσιάζει εκ νέου η εμφάνιση των σκουπιδοφάγων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, άνθρωποι που δεν πάει ο νους, κινούνται μέσα στο σκοτάδι και βουτάνε σχεδόν μέσα στα απορρίμματα μπας και βρουν έστω και σε κακή κατάσταση κάποιο βασικό αγαθό που τους λείπει. Το ίδιο συμβαίνει και σε κάδους που ανήκουν σε υπεραγορές. Όλα προς απόκτηση και κατοχή: Από ένα ζευγάρι χρησιμοποιημένα παπούτσια, ένα παλιό μπουφάν ακόμη και τρόφιμα! Τείνουν να λάβουν ανησυχητικές διαστάσεις οι επισκέψεις ανθρώπων στα σκουπίδια. Αναφερόμαστε σε πολίτες που ζουν ανάμεσά μας ακόμη και στις επαρχιακές πόλεις και όχι στους «ταμπελαρισμένους» άστεγους που υπάρχουν συνήθως σε μεγάλα αστικά κέντρα κάτω από γέφυρες ή στα πεζοδρόμια.

Αναρωτηθείτε πόσοι από εσάς που διαβάζετε τούτο το άρθρο δεν έχετε γίνει μάρτυρες στη γειτονιά σας: Ακόμη και στο χωριό σας. Σιλουέτες, ανδρών και γυναικών, όχι μόνο τη νύχτα αλλά και μέρα-μεσημέρι να ψαχουλεύουν. Αρκεί βεβαίως να μην έχουν θολώσει τα μάτια σας επηρεασμένα από την εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου. Άβε ανάπτυξη! Οι αναρίθμητοι σκουπιδοφάγοι σε χαιρετούν!

ΥΓ. Πότε θα παντρευτούν τελικά ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ; Είναι όντως τόσο όμορφη και από κοντά εκείνη η λαμπερή μοντέλα;

 1. Λίγα και καλά!!!
  Πολλά εν ολίγοις,τόσο τεκμηριωμένα που ,απλά ανακαλείς στη μνήμη τα τρομακτικά που συνέβησαν ενώ η νομενκλατούρα της πολιτικής και του πλούτου ήταν -και είναι-σε άλλο σύμπαν …
  Θαυμάσιο Κωστή !!!
  Φιλιάαα!!!

 2. ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

 3. Η κραταιά μητσοτάκεια οικονομία είναι η χειρότερη της ΕΕ, με μόνη εξαίρεση τη Βουλγαρία.
  Μακάρι οι κουβέντες ευμάρειας του κ. Μητσοτάκη να γέμιζαν και το καθημερινό τραπέζι μας, πένητες μας έκανε στα πέντε χρόνια που κυβερνά.
  Οι άριστοι με τις επεμβάσεις στη διοίκηση και τις αναθέσεις μετέτρεψαν το διοικητικό πλαίσιο σε ένα από τα χειρότερα του Ο.Ο.Σ.Α .
  Οι τράπεζες παρά τα 40 δις που μας κόστισαν δεν δίνουν επιχειρηματικά δάνεια, πλην ολιγαρχών.
  Η δε δικαιοσύνη χρειάζεται εικοσαετία για να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις της.
  Άρα, ποιος θα επενδύσει στο Μητσοτακιστάν, εμείς πως θα αποφύγουμε την πείνα με Κυριάκο πρωθυπουργό;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μια άλλη προοπτική για τον Ελληνισμό

Με την κατάρρευση των κομμουνιστικών καθεστώτων στις γειτονικές βαλκανικές χώρες και το άνοιγμα των συνόρων την περίοδο 1989-1990 η...

Να συντρίψουμε την προπαγάνδα!

Στη ζωή μας υπάρχουν λέξεις στις οποίες συνήθως αναφερόμαστε εύκολα, απλά και πολύ επιφανειακά χωρίς να εστιάζουμε στην πραγματική...

Περί θρησκευτικών ελευθεριών (των άλλων)

Μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από την οθωμανική κυριαρχία, οι Έλληνες, που είχαν υποφέρει τα πάνδεινα για πάνω από...

Να βρούμε τον «χαμένο» εθνικό μας εαυτό εδώ και τώρα!

Άντε, ίσως πρέπει να «αρχίσουμε χθες», να ευχόμαστε να έρθει εκείνη η ώρα που θα μπορέσουμε να κοιταχθούμε με...