Το νομοσχέδιο για τους ομοφυλοφίλους και η πορεία προς μια παγκόσμια διακυβέρνηση

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου περί ομοφυλοφίλων η χώρα μας βούλιαξε ακόμη περισσότερο στον βούρκο, από όπου θα είναι πια δύσκολο να εξέλθει. Εξυπακούεται ότι ουδέποτε υποστήριξα ότι η μειοψηφία αυτή δεν θα έπρεπε να έχει δικαιώματα και σεβασμό στην ιδιαιτερότητά της. Αλλά αυτό το νομοσχέδιο είναι πλέον άστοχο, διότι τους αναγνωρίζει ιδιότητες τις οποίες δεν έχουν και δεν είναι δυνατόν να αποκτήσουν, ενώ καταστρέφει χωρίς λόγο τον προαιώνιο θεσμό της οικογένειας, ανατρέποντας κάθε ιερό και όσιο. Το σύμφωνο συμβίωσης, με ορισμένες νομικής υφής προσθήκες και βελτιώσεις, που να ικανοποιούν τις εύλογες επιθυμίες τους, θα ήταν υπεραρκετό, και δεν θα επέφερε τον αναίτιο κοινωνικό διχασμό στον οποίο έχουμε οδηγηθεί.

Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι λάθος να επιρρίπτουμε όλες τις ευθύνες στον κ. Μητσοτάκη για το αξιοθρήνητο αυτό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι είναι απλώς ένας κρίκος στην αλυσίδα της παγκοσμιότητας, και πρέπει να είναι σαφές ότι του υπεδείχθη να πράξει αυτό που ολοκλήρωσε. Και αυτό έπρεπε να γίνει τώρα, και συγκεκριμένα σε χώρα ορθόδοξης πίστης, ώστε να υπάρξει η σχετική αρχή που θα ακολουθηθεί και από τις υπόλοιπες. Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε με κάποια λόγια ότι «ανήκουμε στη Δύση» και οφείλουμε να συμμορφωθούμε.

Συνεπώς, πιστεύω ότι είναι άκρως αφελές να βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος, όπως φοβάμαι ότι γίνεται με το περιεχόμενο των αντιδράσεων εναντίον του συμβάντος. Το παρατράγουδο, με το περί ου ο λόγος νομοσχέδιο, για όσους διαθέτουν δράμι φαιάς ουσίας είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί μία από τις πολυάριθμες σελίδες που, όπως φαίνεται, θεωρούνται απαραίτητες για τη συνέχιση της πορείας προς μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Η οποία, ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει την ανάγκη εξαφάνισης κάθε ίχνους εθνικισμού, μέσω της κατάργησης της ιστορικής γνώσης, της θρησκείας, των εθνικών συνόρων και συμβόλων και των φυλετικών χαρακτηριστικών. Παράλληλα, προχωρούν και συμβάλλουν στον μεγαλεπήβολο αυτόν σχεδιασμό ενός νέου κόσμου η διάνοιξη συνόρων με την αθρόα μετανάστευση όλων των φυλών και των χρωμάτων, τα ρομπότ που ήδη είναι πλήρως σε θέση να υποκαταστήσουν τον άνθρωπο, η Τεχνητή Νοημοσύνη που ουσιαστικά αχρηστεύει την ανθρώπινη σκέψη -εκτός της διάστασης της αναπαραγωγής δεδομένων-, η δημιουργία διατροφής πέρα από την παραδοσιακή, κ.ο.κ.

Σε τι αποβλέπουν όλα αυτά και πάρα πολλά άλλα; Το παζλ έχει αφήσει ελάχιστες χαραμάδες για να δει κανείς στο εσωτερικό του, καθώς βιβλία που αναλύουν όσα έρχονται, όπως η «νέα εκκίνηση», ή αυτά του Χαράρι κ.λπ. προσφέρουν τη δυνατότητα γνώσης ορισμένων λεπτομερειών του νέου κόσμου που σχεδιάζεται, αλλά όχι και την ολοκληρωμένη του εικόνα.

Μερικοί στόχοι αυτών που δρομολογούνται είναι η απόφαση ριζικής μείωσης του γήινου πληθυσμού, που υλοποιείται ακριβώς με την επιβολή και τη διάδοση της ομοφυλοφιλίας, αλλά και την πρόκληση των επιδημιών, ο έλεγχος της ανθρώπινης σκέψης και ενέργειας μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης, η συγκέντρωση εξουσιών σε ελάχιστα χέρια από τις ιντερνετικές εταιρίες και προφανώς πολλά πολλά ακόμη.

 1. Χάνουμε την εθνική μας συνείδηση, απολέσαμε τα ατομικά μας δικαιώματα και τις ελευθερίες μας.
  Τώρα προσπαθούν να διαρρήξουν και τους οικογενειακούς δεσμούς και τις αρχές με τις οποίες παρέμεινε ζωντανό το έθνος των Ελλήνων.
  Ο πόλεμος γίνεται από εσωτερικό εχθρό, η άλλοτε υποστηρικτής των εθνικών και οικογενειακών αξιών ΝΔ, τώρα στην εποχή του κ. Μητσοτάκη, είναι ο κυριότερος εχθρός του αξιακού συστήματος των Ελλήνων.
  Δεν αλώθηκε η πολιτική και η κοινωνία μας από την αριστερά και τις ιδέες της, δυστυχώς καταλύθηκε από τη ΝΔ και την αριστερή πολιτική της παγκοσμιοποίησης που εφαρμόζει.
  Η ΝΔ του κ Μητσοτάκη αλλοιώνει τα εθνικά μας χαρακτηριστικά και κάνει μαύρη τη ζωή του έλληνα.
  Θα τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους πατριώτες ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η ιστορική μνήμη δεν μπορεί να είναι αλά καρτ

Εδώ και μερικές εβδομάδες συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν μία πρωτοβουλία για την πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα για τη...

Δανεικά με εγγυητές πτώματα!

Αυτό που συνέβη στη Βραζιλία θυμίζει αρκετά την ελληνική πολιτική πραγματικότητα, η οποία είναι εξίσου μακάβρια. Η κουτοπόνηρη κυρία...

Το θέατρο του παραλόγου και οι αδέκαστοι δημοσιογράφοι…

Ο πόλεμος στην Ουκρανία καλά κρατεί, το ίδιο κι εκείνος στη Γάζα. Οι τιμές των καυσίμων έφτασαν στα ουράνια...

Προ παντός ενημέρωση

Υποθέτω ότι πολλοί λίγοι θα βρεθούν να υποστηρίξουν ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, βρίσκεται σήμερα σε ζηλευτά επίπεδα. Εκεί...