Άλλο Λιούμπιτσιτς και άλλο Χριστοφιλοπούλου

Του Χρήστου Μπολώση

Είναι γνωστό ότι η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Αυτό η Ν.Δ. το τήρησε και δεν ψώνισε από το πάνω ράφι.

Και μιλάμε βέβαια για την κυρία Χριστοφιλοπούλου εξαποανέκαθεν βαμμένη πασόκα (μέχρι προχθές), με προχωρημένες γνώσεις παντομίμας.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ απέκτησε τον παιχταρά Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Βεβαίως άλλο Λιούμπιτσιτς και άλλο Χριστοφιλοπούλου. Άνισα μεγέθη.

Η μεταγραφή του Αυστροκροάτη μέσου στενοχώρησε μία γνωστών σωματειακών προτιμήσεων ιστοσελίδα, η οποία κάθε μέρα βλέπει από 1-67 καταστροφές για την ΑΕΚ.

Πότε πτωχεύει ο Μελισσανίδης, πότε γκρεμίζεται το γήπεδο, πότε δεν έχουν μπάλες για προπόνηση οι παίκτες, πότε είναι άπλυτες οι φανέλες κ.λπ.

Τώρα, μη έχοντας κάτι άλλο να πει, βροντοφώναξε: «Οργή στους ΒΒΒ για τη μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ». Οι ΒΒΒ είναι το γνωστό αληταριό της Ντιναμό, που τον Αύγουστο ξεφτίλισε την ΕΛ.ΑΣ. και που μέχρι χθες για την ιστοσελίδα ήταν νεοναζί. Σήμερα είναι απλώς ΒΒΒ.

Όταν ήρθε ο, επίσης πρώην της Ντιναμό, Βίντα στην ΑΕΚ, οι ΒΒΒ και η ιστοσελίδα δεν ξινίστηκαν (μάλλον γιατί ήρθε από την τουρκική Μπεσίκτας).

Μερικοί θα πουν: Τι Λιούμπισιτς, τι Χριστοφιλοπούλου.

Υπάρχει διαφορά. Ο ένας προκάλεσε τρέλα, η άλλη οργή, αλλά βουβή.

Όχι, όποιος τολμάει ας μιλήσει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

«Δεν με χτύπησε»…

Τα παλιά τα χρόνια, εκεί στη δεκαετία του 1950, στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνέβαιναν πολλά τραγελαφικά πράγματα. Επί παραδείγματι, κάποτε...

Όταν ο Κασσελάκης αντιγράφει τον ΓΑΠ

Είναι καινοφανείς και πρωτότυπες οι αλλαγές στην οργανωτική δομή και τη διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο ο...

Ένα (τέτοιο) σκίτσο και πεθαίνεις

Λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις». Όμως, ένα τέτοιο σκίτσο και... πεθαίνεις. Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκιτσογράφος, αλλά, πείτε...

Αντιπερισπασμοί: Ο βλάκας στο τραπέζι της πόκας, τα τέσσερα χιλιάρικα στους...

*** Διαβάστε το ρε παιδιά. Γεννιόμαστε και πεθαίνουμε μόνοι.  Αυτή η αυταπόδεικτη διαπίστωση εντούτοις δε μπορεί να ερμηνευθεί φιλοσοφικά...