Ανάσχεση της εισβολής

Ο Δούκας δεν έχει ευθύνη φύλαξης των συνόρων ούτε μπορούν να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας στους απρόσκλητους μουσαφιραίους, που σιγά σιγά γεμίζουν τη χώρα

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Βγήκε ταλαίπωρος πασόκος να κατηγορήσει συλλήβδην όσους έκαναν κριτική στον Χάρη Δούκα για την αραβοπακιστανική γιορτή της αλλαγής του χρόνου στο Σύνταγμα ως «ακροδεξιούς» και «ρατσιστές». Έκανε η μύγα… Προκαταβολικά να πω πως ο Δούκας, όπως και ο προκάτοχός του, ο Κώστας Μπακογιάννης, δεν έχουν ευθύνη φύλαξης των συνόρων ούτε μπορούν να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας στους απρόσκλητους μουσαφιραίους, που σιγά  σιγά γεμίζουν τη χώρα. Οι Δήμαρχοι δεν ελέγχουν τη Συνοροφυλακή, το Λιμενικό ή τα φυλάκια του Στρατού μας στον Έβρο ούτε καν ερωτώνται για την πολιτική όσον αφορά την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Το ότι φυσικά ο Δούκας έχει απόψεις «μπάτε, σκύλοι, αλέστε» για το ζήτημα, το γνωρίζουν και οι πέτρες, όμως δεν μπορούμε να του αποδώσουμε ευθύνη για τη σύνθεση του πλήθους γύρω από την εξέδρα. Η Πλατεία Συντάγματος δεν έχει πόρτα, να κάνουν διαλογή των «πελατών».

Οι Έλληνες πολίτες χρόνια τώρα αποφεύγουν την πλατεία αυτήν τη βραδιά, έπειτα από έκτροπα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Η μεγάλη ντροπή και αθλιότητα ήταν οι παλαιστινιακές σημαίες στο φόντο, που ανέμιζαν, δηλαδή η τοποθέτηση υπέρ της πλευράς που στη Γάζα εξέλεξε συντριπτικά την ισλαμοναζί Χαμάς, φονιάδες αμάχων, ανάμεσά τους βρέφη, βιαστές παιδιών, γυναικών και ανδρών, σημαία αυτών που πανηγύριζαν στους δρόμους και προπηλάκιζαν τους ομήρους τις πρώτες ώρες, ώρες ευφορίας γι’ αυτούς, για το απίστευτης διαστροφής και αγριότητας μακελειό που προηγήθηκε. Τα συμφέροντά μας δεν είναι με φιλότουρκους τζιχαντιστές, που είχαν υποδεχθεί τον Ερντογάν με πανό «Καλώς ήλθες, νέε Πορθητή», ευθεία προσβολή σε εμάς. Τα συμφέροντά μας δεν είναι με αυτούς που πανηγύριζαν και στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη για τη μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί. Και, παρότι στην πολιτική δεν χωρούν αναφορές σε συναισθήματα, οι Παλαιστίνιοι απεδείχθησαν και βαθιά αχάριστοι απέναντι στην Ελλάδα, αφού καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν τους είχε δώσει, ανοήτως, τόση υποστήριξη στα πιο δύσκολα χρόνια. Τώρα προκάλεσαν την τύχη τους με τη βαρβαρότητα των πράξεών τους, που στηρίζεται στις γενοκτονικές θέσεις τους κατά των Εβραίων, με διακηρυγμένο στόχο την πλήρη καταστροφή του κράτους του Ισραήλ και τη σφαγή όλων των Εβραίων, όπου γης. Και εμείς επιτρέπουμε να ανεμίζεται αυτή η νέα σβάστικα σε κεντρική εορταστική εκδήλωση στην πρωτεύουσα της χώρας;

Από εκεί και πέρα, το ουσιαστικό πρόβλημα -όχι μόνο για εμάς, για όλη την Ευρώπη- το περιγράφουν αμείλικτα οι αριθμοί. Διαβάζω σε πρόσφατη έρευνα πως το 90% των λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι, συντριπτικά νέοι άντρες, και πως πάνω από 60% από αυτούς δηλώνουν φίλα προσκείμενοι στην πιο ριζοσπαστική μορφή του Ισλάμ. Γι’ αυτό σε πολλές φωτογραφίες στα μονοπάτια των συνόρων ή μέσα στις βάρκες τούς βλέπετε να σηκώνουν ψηλά τον δείκτη, συμβολική κίνηση των μουσουλμάνων, που σημαίνει «Ένας είναι ο Αλλάχ».

Οι ειδικοί, επίσης, λένε πως όταν φτάσουν πάνω από ένα ποσοστό, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα και προσπαθούν να επιβάλουν τον δικό τους κώδικα αξιών και τρόπο ζωής. Δείτε τι συμβαίνει στη Σουηδία, στη Γαλλία, την Αγγλία. Θυμηθείτε τα γεγονότα πριν από λίγα χρόνια, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία και άλλες πόλεις της Γερμανίας, με τις ομαδικές σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς.

Δεδομένου, δε, πως το Ισλάμ δεν είναι απλά θρησκεία, αλλά ολοκληρωτική ιδεολογία και πολιτικό σύστημα, με κανόνες για τα πάντα, μέχρι τις διαπροσωπικές σχέσεις, ασύμβατους με το δίκαιό μας, το αξιακό μας σύστημα και τον τρόπο ζωής μας, είναι φανερό και επιτακτικά αναγκαίο πως πρέπει η οργανωμένη Πολιτεία να ανασχέσει την εισβολή. Δεν μπορούμε να αφομοιώσουμε τους αναφομοίωτους. Ο Δούκας, λοιπόν, να κάνει τις ισλαμοναζί σημαίες των Παλαιστινίων σφουγγαρόπανα και πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από την κεντρική κυβέρνηση να πράξει το καθήκον της, ήτοι σύλληψη, καταδίκη και κράτηση έως την απέλαση για κάθε παράνομα εισερχόμενο, όλοι δε οφείλουμε να στηλιτεύουμε τα πολιτικά και καλλιτεχνικά νούμερα, όπως πρόσφατα ανθυποηθοποιό, που λειτουργούν ως χρήσιμοι ηλίθιοι των δουλεμπόρων – διακινητών και τους βαθέος τουρκικού κράτους, το οποίο χρησιμοποιεί τη λαθρομετανάστευση ως όπλο εναντίον μας. Όποιον τολμάει να σας βρίσει ως «ακροδεξιό» ή «ρατσιστή» γιατί δεν συναινείτε στην ισλαμοποίηση της χώρας, να τον ξεφτιλίζετε ανελέητα. Οφείλουμε να τσαλακώνουμε τη γελοία έπαρση που επιδεικνύουν διάφορα εκούσια ή ακούσια γιουσουφάκια του Ερντογάν, νομίζοντας πως είναι «προοδευτικοί», επειδή υποστηρίζουν τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας ή τους Παλαιστίνους τζιχαντιστές φονιάδες. Υπάρχει, δε, και η καινούργια μόδα, που με κάνει να πιστεύω πως το σύγχρονο σύμβολο του κρετίνου είναι η παλαιστινιακή μαντίλα. 

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

  1. Αν θυμάσαι, ο φίλος σου ο Αντωνάκης ξεκίνησε με τους αντιρατσιστικούς νόμους, χωρίς βέβαια η ελληνική κοινωνία να έχει οποιαδήποτε συνάφεια με ρατσισμό. Δεξιοί το ξεκίνησαν, το δεξιό κόμμα που κυβερνά ολοκληρώνει την καταστροφή του αξιακού συστήματος των Ελλήνων και ετοιμάζει την ειρηνική κατάληψη της χώρας από Ανατολάς, από το βουλιμικό Ισλάμ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια παρένθεση, χωρίς τη ΝΔ δεν θα είχε επιτραπεί να γίνει τίποτα από αυτά που σκλαβώνουν την κοινωνία μας. Ούτε η λαθραία μετανάστευση θα είχε γίνει θεσμός, ούτε η παραχώρηση του ονόματος, εθνότητας και γλώσσας της Μακεδονίας θα είχε επιτευχθεί, ούτε θα χάναμε οιονεί κυριαρχία στο μισό Αιγαίο από τους γείτονες. Κυβερνά η δεξιά, όμως το κέντρο της Αθήνας αποτελεί γκέτο, μουσουλμάνοι και παράνομοι το ελέγχουν, οι Έλληνες κινδυνεύουν και δεν περνούν από εκεί. Δεξιά κυβέρνηση καταστρέφει το θεσμό της οικογένειας και εξομοιώνει στην εκπαίδευση την ανωμαλία με την κανονικότητα, διδάσκουν στα παιδιά μας διαφορετικές αξίες ως προς τη σχέση των φύλων στην οικογένεια και την κοινωνία, από αυτή που δέχονται οι Έλληνες και πίστευε η αρχαία ελληνική γραμματεία. Πέθανε η δεξιά για τον Έλληνα, την σκότωσαν όσοι την υπηρέτησαν. Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι του Ηρακλή, ένας θεός ξέρει πως θα θα φτάσουμε στην κάθαρση και θα ξεμπλέξουμε.

  2. ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΝΔ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΝΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η UNDERGOUND FASHION POLICY. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Τα πολιτικά απόνερα του νομοσχεδίου

Μια απλή ανάγνωση των γεγονότων μάς έκανε να πέσουμε ακριβώς μέσα στις προβλέψεις μας για την ψήφιση του νομοσχεδίου...

Η τραγωδία των Τεμπών και η κρίση της δημοκρατίας

Η τραγωδία των Τεμπών ανέδειξε την ανεπάρκεια της δημοκρατίας μας και  συγκεκριμένα την αδυναμία μας να είμαστε μια πολιτεία...

Η γύμνια του δήθεν «επιτελικού κράτους»

Η τελευταία μόδα στη μπανανία μας είναι οι «Ανεξάρτητες Αρχές». Οι ηγεσίες όμως, καθώς και τα «στελέχη» στις Ανεξάρτητες...

Καρδιές κομματιασμένες

Αυτές τις μέρες νιώθω κάπως σαν όλους εκείνους τους άθεους που έχουν άποψη για τα κατά καιρούς τεκταινόμενα στον...