Είθε να κερδίσει η Ελλάδα!

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το ’24 ο Μητσοτακισμός θα δώσει τα ρέστα του για να ολοκληρώσει τη μετατροπή της Ελλάδας σε φέουδό του.

Με μια παρασιτική οικονομία, όπου οι ολιγάρχες που τον στηρίζουν θα συνεχίσουν να πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας μέχρις εσχάτων.

Με ξεπουλημένη εθνική κυριαρχία μέσω των ταπεινωτικών Πρεσπών του Αιγαίου που βρίσκονται μια ανάσα από την υλοποίησή τους.

Μπολιασμένο με λαθρομετανάστες προς αντικατάσταση των… ενοχλητικών ντόπιων ψηφοφόρων.

Με την εγκληματικότητα να θυμίζει το διαβόητο Gotham City. Το πρότυπο δηλαδή της διεφθαρμένης πόλης όπου μια μικρή κάστα αποτελούμενη από άθλιους κυβερνήτες και ολιγάρχες έχει παραδώσει τα πάντα στους εγκληματίες, προφανώς για να είναι τρομοκρατημένος ο πολίτης και να κάθεται σπιτάκι του, ώστε να συνεχίζουν ανεμπόδιστα το… θεάρεστο έργο τους.

Είναι αυτονόητο ότι μόνο μια ευχή μπορούμε να κάνουμε για το ’24.

Να αποτύχουν οι νοσηροί σχεδιασμοί της Αγίας Οικογένειας και να κερδίσει η Ελλάδα!

Πώς μπορεί να επιτευχθεί;

Με δύο απλούστατους τρόπους.

Ο πρώτος είναι να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, υπερασπιζόμενοι εν τοις πράγμασι την πατρίδα. Άλλωστε, ως γνωστόν, αποτελεί συνταγματική επιταγή. Κοινώς, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

Ο δεύτερος είναι μέσω της έμπρακτης κινητοποίησης των πατριωτικών δυνάμεων της παράταξης. Και δεν αναφερόμαστε στις ντεμέκ-πατριδοκάπηλες, οι οποίες επί της ουσίας βάζουν πλάτη για την ολοκλήρωση του μητσοτακικού εθνομηδενισμού.

Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε.

Καλή Χρονιά!

Antinews

  1. Πώς θα ξεκινήσει άραγε η σωτηρία της Ελλάδας?
    Θα σηκωθούν από τον καναπέ οι Έλληνες ύστερα από την επαναστατική προτροπή του antinews ή θα κινητοποιηθούν πρώτες οι πατριωτικές δυνάμεις της παράταξης?
    Όπως και να’χει, είναι ευκαιρία για την κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί τις υποχρεώσεις των πολιτών που απορρέουν από τις επιταγές του συντάγματος και να επιβάλει κάποιο “τέλος μη κινητοποίησης” σε όλους τους πολίτες που παρανομούν και δεν σηκώνονται από τον καναπέ εναντίον της. Οι επίσημες πατριωτικές δυνάμεις και πιθανότατα όσοι ενταχθούν σε αυτές μέχρι την Κυριακή της Αποκριάς, θα εξαιρεθούν από το τέλος με κατάλληλη εγκύκλιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Θα καταφέρουν να δυναμώσουν οι δεξιές φωνές;

Με τα μάτια στραμμένα στις ευρωεκλογές, όλοι αναμένουν να συντριβεί το κόμμα που έχει αυτήν τη στιγμή τη διακυβέρνηση...

Με τον Θεμιστοκλή ή με τον Κυρσίλο;

Πριν από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, που στην κυριολεξία άλλαξε τον ρου της Ιστορίας, αφού, αν νικούσαν οι Πέρσες,...

Φοβού τους παλαιοκομματικούς!

Οι αρχάνθρωποι του παλαιοκομματισμού συνήθως ανήκουν σε πολυμελείς οικογένειες και αλληλοϋποστηρίζονται σαν τα σμήνη των σφηκών που επιτίθενται σε...

Η προδοτική συμφωνία πρέπει να καταργηθεί!

Συμπληρώθηκαν ήδη 5 χρόνια από τότε που η ελληνική Βουλή επικύρωσε την προδοτική Преспански договор* (δηλαδή, τη λεγόμενη «Συμφωνία»...