Είθε να κερδίσει η Ελλάδα!

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το ’24 ο Μητσοτακισμός θα δώσει τα ρέστα του για να ολοκληρώσει τη μετατροπή της Ελλάδας σε φέουδό του.

Με μια παρασιτική οικονομία, όπου οι ολιγάρχες που τον στηρίζουν θα συνεχίσουν να πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας μέχρις εσχάτων.

Με ξεπουλημένη εθνική κυριαρχία μέσω των ταπεινωτικών Πρεσπών του Αιγαίου που βρίσκονται μια ανάσα από την υλοποίησή τους.

Μπολιασμένο με λαθρομετανάστες προς αντικατάσταση των… ενοχλητικών ντόπιων ψηφοφόρων.

Με την εγκληματικότητα να θυμίζει το διαβόητο Gotham City. Το πρότυπο δηλαδή της διεφθαρμένης πόλης όπου μια μικρή κάστα αποτελούμενη από άθλιους κυβερνήτες και ολιγάρχες έχει παραδώσει τα πάντα στους εγκληματίες, προφανώς για να είναι τρομοκρατημένος ο πολίτης και να κάθεται σπιτάκι του, ώστε να συνεχίζουν ανεμπόδιστα το… θεάρεστο έργο τους.

Είναι αυτονόητο ότι μόνο μια ευχή μπορούμε να κάνουμε για το ’24.

Να αποτύχουν οι νοσηροί σχεδιασμοί της Αγίας Οικογένειας και να κερδίσει η Ελλάδα!

Πώς μπορεί να επιτευχθεί;

Με δύο απλούστατους τρόπους.

Ο πρώτος είναι να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, υπερασπιζόμενοι εν τοις πράγμασι την πατρίδα. Άλλωστε, ως γνωστόν, αποτελεί συνταγματική επιταγή. Κοινώς, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

Ο δεύτερος είναι μέσω της έμπρακτης κινητοποίησης των πατριωτικών δυνάμεων της παράταξης. Και δεν αναφερόμαστε στις ντεμέκ-πατριδοκάπηλες, οι οποίες επί της ουσίας βάζουν πλάτη για την ολοκλήρωση του μητσοτακικού εθνομηδενισμού.

Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε.

Καλή Χρονιά!

Antinews

  1. Πώς θα ξεκινήσει άραγε η σωτηρία της Ελλάδας?
    Θα σηκωθούν από τον καναπέ οι Έλληνες ύστερα από την επαναστατική προτροπή του antinews ή θα κινητοποιηθούν πρώτες οι πατριωτικές δυνάμεις της παράταξης?
    Όπως και να’χει, είναι ευκαιρία για την κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί τις υποχρεώσεις των πολιτών που απορρέουν από τις επιταγές του συντάγματος και να επιβάλει κάποιο “τέλος μη κινητοποίησης” σε όλους τους πολίτες που παρανομούν και δεν σηκώνονται από τον καναπέ εναντίον της. Οι επίσημες πατριωτικές δυνάμεις και πιθανότατα όσοι ενταχθούν σε αυτές μέχρι την Κυριακή της Αποκριάς, θα εξαιρεθούν από το τέλος με κατάλληλη εγκύκλιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

50 χρόνια μεταπολίτευσης: Η παρακμή της Ελλάδας

Απόψε η κα Σακελλαροπούλου γιορτάζει τα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης και της δημοκρατίας, υποτίθεται, με μια όμως εξόχως αντιδημοκρατική...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....

Η μιζέρια σαν μια βελούδινη βδέλλα στο κορμί τους

Παραδόπιστα και «φανφαροπρεπή» ανθρωπάκια, που χωρίς το χρήμα και μερικές περγαμηνές συνήθως αναντίστοιχες των πραγματικών γνώσεών τους ξέρουν καλά...