Ούτε οι μαφιόζοι… μασάνε κύριε Μητσοτάκη

Ατάκες μαφιόζων, προφανώς επηρεασμένος από τη δυσωδία που αναδίδει το… επιτελικό παρακράτος που στήθηκε με τις ευλογίες του Μαξίμου, υιοθέτησε ο… παραλίγο Μωυσής σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τους νεοδημοκράτες πως δεν έχει καμία σχέση -ως συνήθως- με τις ντροπιαστικές λίστες παρακολουθήσεων που δημοσιεύονται, όπου κατασκοπεύονταν σχεδόν (οι αποκαλύψεις ακούγεται ότι θα συνεχιστούν) όλοι οι… άριστοι.

Βαυκαλίζεται προφανώς ότι με κουτσαβάκικες εκφράσεις όπως το… δε μασάμε που χρησιμοποίησε για να επιτεθεί έμμεσα στον κουμπάρο (αυτόν που τον έκανε πρωθυπουργό με τα μέσα του και τον στηρίζει τα τελευταία τρία χρόνια) δύναται να ξεπλυθεί από το άγος των υποκλοπών.  

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι κατόπιν των απίστευτων αποκαλύψεων για τις μαφιόζικες πρακτικές (ο Βίτο Κορλεόνε στέλνει συγχαρητήρια από το υπερπέραν για την καινοτομία) που εφαρμόζονταν στα υπόγεια του Μαξίμου, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, εξ ου και τα αδιανόητα μυθεύματα που ξεστόμισε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Θέλει να μας πείσει δηλαδή ο Κυριάκος, ότι ο κουμπάρος παρέα με τον Τσίπρα του επιτίθενται επειδή λόγω της… εκτόξευσης της Ελλάδας θίγονται τα συμφέροντά τους και εφηύραν τις υποκλοπές για να ρίξουν την κυβέρνηση.

Μιλάμε για τρικυμία στο κρανίο, όχι αστεία!!!

Κοινώς, μια ωραία πρωία o Τσίπρας με τον κουμπάρο δεν είχαν τι να κάνουν και είπαν… ας φτιάξουμε δυο-τρεις λίστες παρακολουθήσεων όπου θα περιλαμβάνονται πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και στενοί συνεργάτες του Κυριάκου για να τον ρίξουμε ώστε να μη μας κλείσει τα μαγαζιά.

Έλεος!!!      

Και να πούμε ότι όντως η Ελλάδα βρίσκεται τουλάχιστον στη στρατόσφαιρα, πάει στο διάτανο.

50 δισ. τη χρεώσατε κύριε Μητσοτάκη!!!

50 δισ. για να τρώνε και να πίνουν οι αυλικοί και οι σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού παρέα με τους γνωστούς – άγνωστους νταβατζήδες της ενέργειας, ξεζουμίζοντας εντελώς τον ήδη καθημαγμένο λαό.

Νισάφι πλέον με τα έωλα επιχειρήματα που επικαλείστε όποτε βρίσκετε με την πλάτη στον τοίχο.

Μόνο που αυτή τη φορά το αμάρτημά σας είναι βαρύ κι ασήκωτο. Και πολύ φοβούμαστε ότι ουδείς εκ των υγιών νεοδημοκρατών είναι διατεθειμένος να σας δώσει συγχωροχάρτι.

Ιδιαίτερα όταν, όχι μονάχα υποτιμάτε αλλά ξεφτιλίζετε τη νοημοσύνη του, με τους ετεροχρονισμένους παιάνες περί ερευνών για υδρογονάνθρακες δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης και επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στα νοτιοανατολικά της Κρήτης, μπας και επισκιάσετε τα ανομήματά σας και κλέψετε πάλι την ψήφο του.

Αν ρωτήσετε κάποιον βουλευτή σας (όχι μητσοτακικό εννοείται) θα σας το επιβεβαιώσει.

Συνεπώς, μια είναι η λύση φίλτατε πρωθυπουργέ για να σταματήσει τόσο η δική σας γελοιοποίηση όσο και της παράταξης.

Ψέματα τέλος, ανάληψη της ευθύνης για τις υποκλοπές, παραίτηση και προσφυγή στην κάλπη.

Διαφορετικά, όσο θα βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία για το επιτελικό παρακράτος τόσο θα χαντακώνεστε, με κίνδυνο να καταντήσει η ΝΔ ΠΑΣΟΚ.  

  1. Πραγματικά εντυπωσιάζομαι από την απραξία του κόσμου της παράταξης.

    Δίνει την εντύπωση ότι και τα τανκς να κατέβαζε στους δρόμους ο γόνος, δε θα αντιδρούσαν. Οι μισοί θα ήταν σε αναμονή και οι άλλοι μισοί θα έλεγαν ‘γινεται για να μην έρθει ο Τσίπρας’.

    Έχετε ψηφίσει ένα κόμμα από άφωνους και συμμορίτες και έναν πρωθυπουργό που σας κοροϊδεύει καθημερινά. Τώρα βρήκε τον Σωτηράκη, θα του υποσχέθηκε κανένα Υγείας άμα βγει, και τον έβγαλε βιτρίνα.

    Τι έλεγε στην ομιλία; Ότι ο Ερντογάν κι ο Μαρινάκης θέλουν τον Τσίπρα. Αύριο θα σας πει ότι τον επισκέφθηκε ο ΕΤ ο εξωγήινος κι ακόμη ένα 30% θα υπάρχει να τον στηρίζει.

    Δεν υπάρχει ελπίδα από τον χώρο
    Κανονικά θα έπρεπε να είστε στα κάγκελα και στο Σύνταγμα κάθε μέρα να ζητάτε κάθαρση. Αλλά είπαμε, έτσι μπορεί να έρθει ο Τσίπρας κι άλλωστε που να σηκώνεσαι. Καλύτερα να φτιάξουμε κανένα αναπτυξιακό μακαρόνι κι έχει ο Θεός!

  2. Δεν ενδιαφέρονται για την ΝΔ, τώρα το ενδιαφέρον τους είναι να αρπάξουν όσους περισσότερους μισθούς γίνεται, αφού ξέρουν την κατρακύλα.
    Ας ετοιμάζετε πάλι η προηγούμενη παρέα του τσίρκου που ο μόνος που αξίζει είναι ο Πολάκης.

  3. Σε αυτή την συγκυρία χρόνου και γεγονότων, όπως εξελίσσεται μάλον οι μαφιόζοι τα παίζουν όλα για όλα.
    Υπομονή-Αναμονή…………

  4. «Σας αδικήσαμε. Και εγώ σας αδίκησα. Λέω ο Τσίπρας είναι εθνικόφρονας με την καλή έννοια, αγαπά την πατρίδα και το κυριότερο δεν είναι λαμόγιο. Αυτήν την εκτίμηση έχω κάνει εγώ στα 67 προς 68 μου χρόνια»

    Πολίτης, σήμερα στις Σέρρες. Και όχι, δεν ήταν στημένο.

    Για να μαθαίνετε σιγά σιγά εκεί στον πατριωτικό χώρο, τι θα γράψει τελικά η Ιστορία.

  5. Μασάει η κατσίκα γεμιστά?
    Τα Μασάει κανονικά αλλά φτύνει τη μαντζουράνα που μπήκε για γεύση…Στα μούτρα του άχαστου..

    Φτάνει παιδιά…Ελεος…Σταματήστε.. Δείξτε λίγη ανθρωπιά .. Το γέλιο σκοτώνει.
    Αυτό το αστείο τσούρμο, ένας απο τους πρωταγωνιστές της εφόδου του 2015 έτσι χαρακτήρισε την ομάδα κομαντάτε, θα μας πεθάνει απο τα γέλια…
    Αυτοί δεν μπορούν να οργανώσουν ούτε μάζωξη σε ταβέρνα , θέλουν να στήσουν και προβοκάτσιες…

    Το λουλουδικό και οι σαμπάνιες με τα φορτηγά πρέπει να φτάνουν στην θείτσα θεανώ…Μιλάμε για πραγματική Θεά της μαγειρικής. Αυτή κάνει θαύματα. Με δυό πατάτες και τρείς πιπεριές μπορεί να ψήσει όλη την αντιπολίτευση στο φούρνο του κούλη.
    Αν δεν αναρτηθεί η φωτογραφία της στα κεντρικά της νέας δημοκρατίας ως μέγας ευεργέτης οι άνθρωποι θα είναι πραγματικά αχάριστοι, ίδιον των δεξιών φυσικά η αχαριστία στους ευεργέτες….

    Για άλλη μια φορά μπορούμε να αναφωνήσουμε Απο τι γλυτώσαμε…
    Ο αστρολόγος-υπουργός του τσούρμου πρέπει να μελετήσει λίγο τον τετραγωνισμό του Αρη…Κάτι στραβό γίνεται ,δεν μπορεί να φταίει ο άχαστος και το τσούρμο του, τα άτιμα τα άστρα και οι πλανήτες που δεν ευθυγραμμίζονται όπως πρέπει φταίνε…

    Θεέ μου απο ποιούς γλυτώσαμε….Και επιμένουν ότι τη δέυτερη φορά θα είναι ακόμη πιό αποτελεσματικοί…Δηλαδή τι θα κάνουν θα αλλάξει ο χάι χάι χαλι κάλι τις τροχιές του Κρόνου και του Ερμή?
    Και οι θείτσα θεανώ αντί γεμιστά θα κάνει μπάμιες στο φούρνο? Θα φτιάξουν και υπουργείο των άστρων μαζί με το υπουργείο διαστήματος?

    Μαντζουράνα θαλλερή
    βάσανα που φέρνουν τα άστρα,
    νόστιμα είναι τα γεμιστά
    ζήτω το πολυτεχνείο.
    Αυτό είναι το σύνθημα του πειρατικού τσούρμου για να επανέλθει δια δευτέραν φοράν και να μας αποτελειώσει….

  6. Μηρυκάζει τις φράσεις των αποτυχημένων πασόκων, του λείπει ακόμα και η απλή ικανότητα δημιουργίας ενός νέου συνθήματος. Όσο για τους πασόκους, αυτοί δεν έσωσαν τον εαυτό τους, αφού ποτέ δεν εκλέχθηκαν. Τον Κυριάκο πως θα καταφέρουν να τον σώσουν από την εκλογική εξαφάνιση, μήπως τελικά ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλιά του ;

  7. Ορεισιβιε βρίσκεσαι σε παρακρουση;γλιτώσαμε από τους κατσαπλιαδες αλλά μας μπαστακωθηκαν οι άριστοι παιδεραστές,οι άριστοι ωτακουστες,οι άριστοι των απευθείας αναθεσεων oι άριστοι των 17000 νεκρών εκτός ΜΕΘ.Ασε μας ανθρωπε μου και περίμενε τα Χριστούγεννα για κανένα fuel pass .

  8. @ Ορεσειβιε

    Γιατί ασχολείσαι με τα γεμιστά?
    Αφού εσένα το αγαπημένο σου φαγητό είναι τα … ντολμαδάκια.

    Υ.Γ. Φήμες λένε πως ο Χατζηνικολάου φέτος δεν τόλμησε να ρωτήσει στην συνέντευξη του πρωθυπουργού πιο είναι το αγαπημένο του φαγητό γιατί τον θεωρεί πολύ φιλαληθη και φοβήθηκε μην απαντήσει τα… πόμολα.

  9. @Λυμπέρην
    και Περί ορέξεως ειδικός ο λυμπέρης? Και ως συνήθως λάθος πάλι.
    Μου αρέσουν τα γεμιστά. Με κιμά αλλά και γιαλαντζί. Με δικές μου πιπεριές, απο το δικό μου μπαχτσέ, όχι αγορασμένες απο μπαχτσεβάνηδες της πλάκας που μπερδεύουν τα μαρούλια με τα μπρόκολα.

    Αλλά και η θείτσα Ολγα κάτι το προσπαθεί στο μαγείρεμα. Φανουρόπητες.
    Αυτές τις καμένες έφαγαν τα παιδιά του μετώπου και τους εφανερώθη ο νέος ηγέτης της…δεξιάς.

    Απο ποιους γλυτώσαμε….

    Παιδιά αν δεν γυρίσει ο Ερμής και ο Κρόνος σε σειρά δεν του βγαίνει τίποτε του κομαντάτε, ούτε η θεία Ολγα μπορεί να πετύχει τις φανουρόπητες…Χάι χάι κάλι σας χρειάζεται επειγόντως.
    Μόνοο γίγας της αστρολογίας και της εργασίας μπορεί να σας σώσει. Έχει και την απαιτούμενη υπουργική πείρα και πειθώ… Και το βάρος που απαιτούν οι περιστάσεις…
    Με τα φλοράλ και τα φρου φρού δεν βγαίνει το παραμύθι…

  10. @ Ορεσειβιος

    Πάντως πρέπει να μου δώσεις ένα συν.

    Μπορεί να μην πέτυχα τα ντολμαδάκια αλλά οτι είσαι λάτρης του γιαλαντζι το πέτυχα.

    Είδες που δεν πέφτω σε όλα έξω?

  11. @ Γιαλαντζί μάγειρα Λυμπέρην

    Ας αυτή η Αριστερά…Μια ζωή τα ίδια…Τι Λάχανα τι Μπρόκολα…Αμ δεν είναι ίδια Λυμπέρη μου τα Λάχανα και τα Μπρόκολα. Με αυτά και αυτά και επειδή ποτέ η αριστερά και ο πάπας έχουν το ΑΛΑΘΗΤΟ, εξ αποκαλύψεως και ιστορικής αναγκαιότητας , τα κάνουν οι αριστεροί σαλάτα προσπαθώντας να φτιάξουν σούπα τα τελευταία εκατό χρόνια.

    Προσπάθησες είναι η αλήθεια να φύγεις απο τα γεμιστά της Θεάς Θεανώς και να βάλεις λίγο Μαρίκα με το ντολμαδάκια της αλλά ΔΕΝ…
    Οταν λέμε γεμιστά , στην Ελλάδα, εννοούμε γεμιστά λαχανικά και ακόμη πιό ειδικά πιπεριές με ολίγες ντομάτες. Ούτε μελιτζάνες ούτε καρότα. Και τα γεμιστά μπαίνουν στο φούρνο…Σε ταβά , όχι σε κατσαρόλα όπως τα ντολμαδάκια.
    Το γιαλαντζί σαν μαγειρική μέθοδος θέλει πολύ τέχνη και εμπειρία…Δεν είναι για γιαλαντζί μαγείρους και γιαλαντζί μπαχτεβάνηδες που η Αριστερά είναι γεμάτη.

    Αυτό το, τι Λάχανα τι Μπρόκολα είναι όλα το ίδιο, σας θρέφει εδώ και δεκαετίες.. Αλλά δεν είναι ίδια Λυμπέρη.
    Τα Λάχανα τρώγονται σαλάτα όπως και τα Μπρόκολα αλλά δεν είναι το ίδιο, για δοκίμασε ωμό μπρόκολο…Ούτε σημαίνει ότι όποιος τρώει σαλάτα του αρέσει υποχρεωτικά το Μπρόκολο.

    Εγώ ως κανονικός μπαχτσεβάνος τρώω τα γεμιστά χωρίς ματζουράνα. Και η θεία-θεά της μαγειρικής θεανώ ποτέ δεν θα έβαζε μαντζουράνα σε γεμιστά, με κιμά ή γιαλαντζί. Οι γιαλαντζί μπαχτσεβάνηδες και μάγειροι της αριστεράς όμως μπλέκουν με τις μαντζουράνες εκεί που δεν τους παίρνει και το πιάτο βγαίνει κρύα σαλάτα αντί καυτός ταβάς στο φούρνο. Ασε που μπερδεύουν και τις καλές μαγείρισες με τις χαζές αυτές συνταγές και τα κάνουν μετά μαντάρα τα γεμιστά. Αν με εννοείς απο μαγειρικής πλευράς.

    Τώρα βλέπω μια μεγάλη όρεξη, ομού μετά απεριορίστου θαυμασμού, για φανουρόπητες. Και για τα κλέη της αριστοκρατίας , των πολιτικών τζακιών και γόνων και κυρίως για το λάιφ στάιλ της μπουρζουαρίας. Τόσο που αρχίζουν τα όργανα του κόμματος να προτείνουν νέες ιδέες και προσώπατα για το χώρο της δεξιάς.
    Με φλοράλ φορέματα και συνταγές μαγειρικής ως ακαταμάχητα προσόντα. Μα αν αυτό ισχύει για το καλό της δεξιάς τότε τι τον κρατάτε τον κομαντάτε που ούτε φανουρόπητες φτιάχνει, ούτε γεμιστά και απο στάιλ άστα να πάνε, σαν να φορά δανεικό κοστούμι είναι.
    Μα τον Αγιο Φανούριο τέτοια φώτιση πως σας έπεσε στα ξαφνικά? Εκ δεξιών και εξ αριστερών τρέχουν τα σάλια μόλις τους δείχνουν φανουρόπητες. Και να πως ότι ήταν και ωραίες να πάει στο διάολο, σαν πατημένο ψωμί βγήκε στο ταψί.
    Εντάξει η θεία Ολγα ξέρει να λέει παραμύθια, είναι ευειδής και καλλίπυγος, ενδύεται υπέροχα φορέματα, αλλά δεν ψάχνουμε νέξτ τόπ μόντελ, πρωθυπουργό θέλουμε, αν ψάχνουμε μοντέλες υπάρχει και η Καγιά.

    Επί των μαγειρικών.
    Τα ντολμαδάκια της Μαρίκας επί της ουσίας είναι σαρμαδάκια..Λαχανοσαρμάδες, αν έχεις ακουστά Γιαπράκια που γίνονται με λάχανο αρμιά, Σαρμάδες κλπ…Εκ του τυλίγματος με φύλλα και εκ της ανατολής οι ονομασίες, ένθα σήμερα ζεί και βασιλεύει ο ερδογάνης εις τον οποίο η βλακοαριστερά ομού μετά της χαζοδεξιάς έχουν επενδύσει πολλά, εως τα πάντα, για να χάσει ο κούλης, αλλά είναι χαμένοι απο χέρι.
    Τα καλύτερα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα πάντως να ξέρεις είναι τα γιαλαντζί (άνευ κιμά σημαίνει ο όρος γιαλαντζί). Και οι καλύτεροι σαρμάδες με λάχανο τουρσί(αρμιά) και όχι με κιμά του χασάπη αλλά με χοντροκομμένο κρέας χοιρινό με το μπαλτά. ΚΑΙ με το απαραίτητο βασιλικό λίπος εννοείται.

  12. @ Ορεσειβιος

    Ο ιδανικός οπαδός του νεομητσοτακισμου.

    Οπαδός του γιαλαντζι πολιτικά, λάτρης του γιαλαντζι και μαγειρικά.

    Ανενημερωτος πολιτικά, ανενημερωτος και μαγειρικά.

    Με ύφος καρδινάλιου πολιτικά, ομοίως και μαγειρικά.

    Τουλάχιστον τα σαρμαδακια ( βορειοελλαδιτης?) Τα μασάς ή είσαι σαν τον ηγέτη σου που τα καταπίνει ( τα πόμολα) αμασητα όπως μας έκανε γνωστό προσφάτως καθώς “δεν μασάει”.

    Υ.Γ.1 μπορείς να διαβάσεις στο link την συνταγή της Μαρίκας για τα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα που παραθέτω.
    https://www.iefimerida.gr/ellada/ta-ntolmadakia-tis-marikas-mitsotaki-syntagi-apo-biblio-syntages-me-istoria?amp

    Υ.Γ2 μιας που κατέχεις από φανουρόπιτες, δεν κάνεις μια να μας πεις ποιος τελικά έκανε τις παρακολουθήσεις?

  13. @ορεσειβιος. Τουλαχιστον πες μας ποιος χρεωκοπησε την Ελλαδα; Ααα πεςμας και ποιος εχει κουμπαρο τον Ερντογαν;

  14. @ Λυμπέρην

    Φανουρόπητα για τις υποκλοπές? Πρέπει να βρίσκεστε σε πολύ μεγάλη απόγνωση..
    Εδώ έχετε μπροστά σας τα γεμιστά της θείας-θεάς της μαγειρικής θεανώς τις φανουρόπητες ψάχνετε? Αυτές ήταν καλές για τις άγαμες θυγατέρες που ήλπιζαν να δούν τον πρίγκηπα που θα ερχόταν με το άλογο να τις παραλάβει, όχι για να μας φανερωθούν τα στοιχεία απο τα υπόγεια του Ψυχικού.
    Τα γεμιστά ομίλησαν καλύτερα και απο καφέ. Ολοι μας ξέρουμε , είπε η θεά, ότι οι υποκλοπές γίνονται επειδή κάποιοι οικονομικοί παράγοντες ζορίστηκαν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, νταβατζήδες τους λέγατε παλιά αυτούς , τώρα έγιναν οικονομικοί παράγοντες…

    Α ρε καψοαριστερά…Απο τον τραχανά του χαρίλαου στις φανουρόπητες της θείας όλγας κατέληξες…
    Πούρα, χαβιάρι και βελουχιώτη άρη…
    Οχι όμως ότι πούρα νάναι…Κοχίμπα, κουβανέζικα , της επαναστάσεως… Και το χαβιάρι πάντα ρωσικό…
    Και αυτός ο φασίστας αδωνις δεν έβαλε στο καλάθι του ούτε πούρα, ούτε χαβιάρι. Ούτε ουίσκια. Πως θα κανουν την επανάσταση οι ημιπιτσιρικάδες? Με μακαρόνια?

    ΥΓ Η συνταγή της ημέρας.
    “Ντολμαδάκια γιαλαντζί του μπαχτσεβάνη”.
    Ντολμαδάκια γιαλαντζί, με φρέσκες λαχανίδες απο τον μπαχτσέ, ρύζι απο το Βιετνάμ, αποξηραμένη μαντζουράνα του 1988 και τρία αυγά τουρκίας για το αυγολέμονο.

    Καλή σας όρεξη.

  15. @ Ορεσειβιος

    Γράφεις: . Ολοι μας ξέρουμε , είπε η θεά, ότι οι υποκλοπές γίνονται επειδή κάποιοι οικονομικοί παράγοντες ζορίστηκαν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, νταβατζήδες τους λέγατε παλιά αυτούς , τώρα έγιναν οικονομικοί παράγοντες…

    Η αλήθεια:

    «Όλο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Γι΄αυτό το Ταμείο, γίνονται όσα βλέπουμε αυτές τις ημέρες με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς στο πώς μοιράζετε το χρήμα, και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα, ένα παρά ένα, στις υποκλοπές. Διότι ακριβώς είσαστε οι άνθρωποι που το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ

    Χρειάζεται να στο εξηγήσω?

    Είπε πως έσπασε η Ομερτά γιατί κάποιοι ρίχτηκαν στην μοιρασιά, αυτό που έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα.

    Η Ομερτά ορεσειβιε,εσπασε η Ομερτά.

    Μπορείς να συνεχίσεις να ακολουθείς την γραμμή άμυνας του πρωθυπουργού.

    Καλύτερα βλαξ παρά ένοχος.

  16. @ Λυμπέρη
    “..τους επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς στο πώς μοιράζετε το χρήμα…”

    Ονόματα Λυμπέρη, ονόματα…..
    Ποιοί επιχειρηματίες δεν είναι ευχαριστημένοι, για ποιά κατανομή λάθος μιλάμε κλπ. Ποιοί θίγονται, ποιοί ευνοούνται…
    Δεν είναι κρυφά αυτά, δημόσιες αποφάσεις είναι.
    Αν υπάρχουν σκιές και σκοτεινά σημεία πρέπει να βγούν ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ…Τότε θα έχουν ‘άμεση απήχηση.

    πχ. Κακώς η Ελλάδα προχώρησε σε διακρατική συμφωνία με τους Γάλλους για τα Ραφάλ και δεν έγινε μέσω του αντιπροσώπου της Ντασσώ στην Ελλάδα. Εδώ πραγματικά ο εν λόγω επιχειρηματίας έχασε ένα σκασμό ευρά και έχει δίκιο να παραπονιέται και να βρίζει τον κούλη. Ομως δεν σημαίνει ότι είναι κακή για τη χώρα η συμφωνία , το αντίθετο μάλιστα, έχουμε ήδη 12 ραφάλ. Μέσα σε ένα χρόνο…Ας .έρθει μεσάνυχτα αν θέλει ο ερδογάνης, τον περιμένουν με ανοιχτά τα ραντάρ.
    π.χ. Κακώς επιλέξαμε ραφάλ και δεν πήραμε σουχόι. Και αυτό να το πούν ευθέως όσοι διαμαρτύρονται.
    Ετερον παράδειγμα. Ο Χι επιχειρηματίας έκανε πρόταση επένδυσης με τόσα εκατομμύρια ευρώ και ο κούλης δεν την ενέκρινε ενώ έπρεπε να εγκριθεί. Υπάρχει και τον κρύβουν? Φανουρόπητα να τον μάθουμε όλοι μας.
    Και αν φοβάται ο επιχειηματίας ή ντρέπεται, ο κομαντάτες τι ακριβώς φοβάται και δεν τα ονοματίζει όλα αυτά, εάν υπάρχουν τέτοιες πρακτικές.

    Αυτά είναι στοιχεία…
    Να τα μάθει ο λαός. Τα αστεία με τα υπόγεια και χάσαμε τα στοιχεί τα έκρυψαν, τα κατάπιαν , τα έφαγαν οι ποντικοί είναι για το νηπιαγωγείο…
    Τα σόου με τις μαντζουράνες και τους μπαχτσέδες θυμίζουν άλλες πρακτικές και συμφέροντα και βγάζουν γέλιο…Να σου εξηγήσω πως το είπε ο μπαχτσεβάνης όταν διάβασε για τα γεμιστά? φέρε εσύ το απόσπασμα έχει μεγάλη πλάκα…

    Μέχρι τώρα δεν βλέπω ονόματα Λυμπέρη… Ούτε στοιχεία που μπορούν να κλονίσουν τον κούλη…
    Οσο θεωρείτε σοβαρό παράγοντα τον αντώναρο και τις αναρτήσεις του που θα ρίξουν τον κούλη και έρθει η θεία όλγα με τον ταβά να σας κερνάει φανουρόπητες τόσο θα συνεχίσει να γελάει, αλλά και να κυβερνάει ο κούλης…
    Δεν πέφτει με αστειότητες και τρολαρίσματα η κυβέρνηση Λυμπέρη…Χρειάζεται σοβαρότητα στην αντιπολίτευση και μέχρι τώρα το σκηνικό και οι προσπάθειες είναι για σόου σεφερλή…

  17. @ορεσειβιε. Πες μας και τι ελεγε ο Αδωνις για τη ΝΔ πριν παει στη ΝΔ. Μηπως κλεφτες τους ανεβοκατεβαζε;

  18. @ορεσειβιε. Γιατι δεν αγορασε και τα δανεια της ΝΔ ο Πατσης; Ηξερε οτι θα φαει πατατα απο τα μπατακια. Σιγα μην πληρωσουν αυτοι οι νοικοκυραιοι.

  19. @ Ορεσειβιος

    Διαλέγεις βλαξ λοιπόν…

    Οπαδός ενός πρωθυπουργού μειωμένης ευθύνης.

  20. @ Λυμπέρην
    Περίμενα απο σένα λίγο περισσότερα αλλά τελικά δεν υπάρχει καμιά ελπίδα
    Εξεστι αριστεροίς ασχημονείν

  21. @ Ορεσειβιος

    Μπορείς να λες ότι θες.

    Τα καλά της περιορισμένης ευθύνης που λέγαμε…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...