Η «είδηση» πίσω από τον «μυστικό δείπνο» Σαμαρά – Καραμανλή

Ένα τηλεφώνημα που μπορεί να αποδειχθεί «ιστορικό»

Όποιος θα διέρρεε πρώτος την είδηση, θα την έφτιαχνε και όπως ακριβώς ήθελε. Και όμως, το σημαντικό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το ποιος κάλεσε ποιον για να δειπνήσουν μαζί.

Ούτε φυσικά το γεγονός, το οποίο ισχύει έτσι όπως ακριβώς μεταφέρεται. Στον «Βράχο» έφαγαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ούτε καν αυτά που συζήτησαν μεταξύ τους. Τα οποία όντως στην πλειοψηφία τους αφορούσαν τα εθνικά θέματα, για τα οποία οι απόψεις των δύο ανδρών συμπλέουν και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις «απόψεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πραγματική είδηση πίσω από την συνάντηση των δύο ανδρών, είναι οι επικοινωνίες που είχαν από κοινού οι δυο. Με πρόσωπα τα οποία δεν βρισκόταν στο τραπέζι.

Τα τηλεφωνήματα που έγιναν δηλαδή από κοινού προς τρίτα, εξέχουσας σημασίας και αξίας  πρόσωπα.

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Μεχρι να αποφασισουν τι θα κανουν αυτοι οι μεγαλοι “ηγετες” η χωρα θα εχει διολισθησει στην οικονομικη, συνταγματικη και ηθικη καταστροφη.

  2. Επιβεβαίωσε ο Κώστας Καραμανλής ότι οι Αντώναρος, Καραχάλιος, Σπηλιωτόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Πάκης και λοιποί, λειτουργούσαν και λειτουργούν υπό την καθοδήγησή του. Κρίμα.
    Τον έπιασε η θεσμική ανησυχία και αποφάσισε να βγει μπροστά να βοηθήσει τον θεσμικό Τσίπρα !!!!!!
    Και κάτι ακόμα: όσοι συμπεριφέρονται με νοοτροπία ιδιοκτησίας να μη λησμονούν ότι ιδιοκτήτης της παράταξης είναι ο κόσμος της. Ο οποίος στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αγωνίζεται εν μέσω πρωτοφανών δυσκολιών και τα βγάζει πέρα.
    Ο κόσμος δεν ξεχνά, επίσης, τι ακολούθησε όταν δεν πήρε δεύτερη τετραετία ο Κων/νος Μητσοτάκης. Ανδρέας και Μιμή και σε 16 χρόνια χρεωκοπία. Και τότε ίδια ήταν τα εργαλεία: τηλεφωνικές υποκλοπές, αρχαιοκαπηλία, ΑΓΕΤ Ηρακλής. Αυριανή και Λαλιώτης τότε, Ντοκουμέντο και Σια τώρα.

  3. 400 δις χρέος 196 τοις εκατό του ΑΕΠ. Αυτό καταφέρε με την διαχείριση η κυβέρνηση και με την σιωπή της η κοινοβουλευτική της ομάδα. Οι ψηφοφόροι αρκούνται στο να περιμένουν να διοριστούν τα παιδιά τους όργανα της τάξεως η σκουπιδιαρηδες. Όλα καλά να τα σκέφτεστε του χρόνου στις ουρές στα ΑΤΜ όταν πάμε να καταθέσουμε τα πλεονάζοντα χρήματα μας όπως το 15

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...