Η «είδηση» πίσω από τον «μυστικό δείπνο» Σαμαρά – Καραμανλή

Ένα τηλεφώνημα που μπορεί να αποδειχθεί «ιστορικό»

Όποιος θα διέρρεε πρώτος την είδηση, θα την έφτιαχνε και όπως ακριβώς ήθελε. Και όμως, το σημαντικό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το ποιος κάλεσε ποιον για να δειπνήσουν μαζί.

Ούτε φυσικά το γεγονός, το οποίο ισχύει έτσι όπως ακριβώς μεταφέρεται. Στον «Βράχο» έφαγαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ούτε καν αυτά που συζήτησαν μεταξύ τους. Τα οποία όντως στην πλειοψηφία τους αφορούσαν τα εθνικά θέματα, για τα οποία οι απόψεις των δύο ανδρών συμπλέουν και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις «απόψεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πραγματική είδηση πίσω από την συνάντηση των δύο ανδρών, είναι οι επικοινωνίες που είχαν από κοινού οι δυο. Με πρόσωπα τα οποία δεν βρισκόταν στο τραπέζι.

Τα τηλεφωνήματα που έγιναν δηλαδή από κοινού προς τρίτα, εξέχουσας σημασίας και αξίας  πρόσωπα.

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Μεχρι να αποφασισουν τι θα κανουν αυτοι οι μεγαλοι “ηγετες” η χωρα θα εχει διολισθησει στην οικονομικη, συνταγματικη και ηθικη καταστροφη.

  2. Επιβεβαίωσε ο Κώστας Καραμανλής ότι οι Αντώναρος, Καραχάλιος, Σπηλιωτόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Πάκης και λοιποί, λειτουργούσαν και λειτουργούν υπό την καθοδήγησή του. Κρίμα.
    Τον έπιασε η θεσμική ανησυχία και αποφάσισε να βγει μπροστά να βοηθήσει τον θεσμικό Τσίπρα !!!!!!
    Και κάτι ακόμα: όσοι συμπεριφέρονται με νοοτροπία ιδιοκτησίας να μη λησμονούν ότι ιδιοκτήτης της παράταξης είναι ο κόσμος της. Ο οποίος στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αγωνίζεται εν μέσω πρωτοφανών δυσκολιών και τα βγάζει πέρα.
    Ο κόσμος δεν ξεχνά, επίσης, τι ακολούθησε όταν δεν πήρε δεύτερη τετραετία ο Κων/νος Μητσοτάκης. Ανδρέας και Μιμή και σε 16 χρόνια χρεωκοπία. Και τότε ίδια ήταν τα εργαλεία: τηλεφωνικές υποκλοπές, αρχαιοκαπηλία, ΑΓΕΤ Ηρακλής. Αυριανή και Λαλιώτης τότε, Ντοκουμέντο και Σια τώρα.

  3. 400 δις χρέος 196 τοις εκατό του ΑΕΠ. Αυτό καταφέρε με την διαχείριση η κυβέρνηση και με την σιωπή της η κοινοβουλευτική της ομάδα. Οι ψηφοφόροι αρκούνται στο να περιμένουν να διοριστούν τα παιδιά τους όργανα της τάξεως η σκουπιδιαρηδες. Όλα καλά να τα σκέφτεστε του χρόνου στις ουρές στα ΑΤΜ όταν πάμε να καταθέσουμε τα πλεονάζοντα χρήματα μας όπως το 15

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Κρίμα την πειθαρχία

Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους Έλληνες, εκτός από το ότι ήμαστε λαός απείθαρχος. Τουναντίον, είμαστε ίσως ο...

Εγώ, ο ευθικτότατος

Έχουμε και λέμε: 1. Ήταν υπουργός Συγκοινωνιών όταν έγινε το έγκλημα των Τεμπών. 2. Η πολιτική ευθύνη σε ποσοστό...

Αυτογκόλ…

*** Προ ημερών ο κ. Αλαφούζος, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στη Λεωφόρο, βγήκε λάβρος και  κατήγγειλε ότι...

… Μοιραία μάχη: Βαρουφάκης εναντίον Κασσελάκη

Είναι απορίας άξιον πως ούτε ένας συριζαίος δεν σκέφτηκε (ή, έστω, δεν τόλμησε) να προτείνει τον Γιάνη, με το...