Συνεχόμενες κληρώσεις και TZOKEΡ Stars στο tzoker.gr – Πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο, αλλά και απίθανα δώρα με κάθε online συμμετοχή

Με το ίδιο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, από όπου κι αν βρίσκεστε. Τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, που είναι διαθέσιμα στο tzoker.gr και στην εφαρμογή του παιχνιδιού, δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να παίρνουν μέρος σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο και να δοκιμάζουν την τύχη τους ακόμη και από τις διακοπές τους.

Επιπλέον, με κάθε online κατάθεση δελτίου στο tzoker.gr ή στο tzoker app, οι παίκτες μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις τωνΤΖΟΚΕΡ Stars. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύουν τόσο περισσότερες συμμετοχές έχουν στις καλοκαιρινές κληρώσεις που θα μοιράζουν απίθανα δώρα έως το τέλος Αυγούστου.

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. 

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων για τη σημερινή κλήρωση

Στη σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, που  θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, οι παίκτες διεκδικούν 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ προϋποθέτει τη δημιουργία λογαριασμού στο tzoker.gr ή στο tzoker app. Η εγγραφή γίνεται με απλά βήματα, συμπληρώνοντας το email και τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα.   

Οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, κάνοντας login στον λογαριασμό τους, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ. 

Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ και να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το ακομμάτιστο ελληνικό ποδόσφαιρο

Παρά τα 1.000 δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραδόξως παραμένει ένας σε μεγάλο βαθμό απολιτικοποιημένος/ακομμάτιστος χώρος. Και λέμε «παραδόξως», διότι...

Γεννημένος νικητής, με τον «πόλεμο» στο DNA του

Αν κάτι έχει να διδάξει η πορεία του ΠΑΟΚ προς τον φετινό τίτλο είναι ότι δεν κατακτά το πρωτάθλημα...

«Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες»

Στη συλλογική συνείδηση της χριστιανοσύνης ο Απόστολος Θωμάς, ο λεγόμενος Δίδυμος, έχει καταγραφεί ανεξίτηλα ως ο «Άπιστος Θωμάς», γιατί...

Ο Πόντος θα τιμωρήσει τους Τούρκους

«Η μια αδικία, η παλιά, γεννά άλλη, καινούργια μες στο σπίτι, όταν έλθη η ωρισμένη ημέρα να γεννήση∙ γεννά...