«ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» του Πάνου Παναγιωτόπουλου: Ήρθε για να μείνει! Κοσμοσυρροή στην πρώτη εκδήλωση!

Πολίτες από την Κεντροδεξιά, την Δεξιά και όλο το Πατριωτικό Τόξο έστειλαν το μήνυμα: Θέλουν Στρατηγική Αποτροπής και όχι πολιτική «κατευνασμού» απέναντι στην Τουρκία – Αγωνιούν για το δημογραφικό πρόβλημα και για τα ανεξέλεγκτα κύματα παρατύπων μεταναστών – Θεωρούν την ακρίβεια κοινωνικό και οικονομικό «εφιάλτη» – Ανησυχούν για την συρρίκνωση της Ελληνικής Παιδείας και για τον Θρησκευτικό και Εθνικό αποχρωματισμό – Προβληματίζονται από τα λανθασμένα πρότυπα, που προβάλλονται προς τη νεολαία – Κορυφώνονται οι ζυμώσεις για την δημιουργία νέου κόμματος;

Η «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» του Πάνου Παναγιωτόπουλου ήρθε για να μείνει! Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα από την κοσμοσυρροή, που σημειώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου το συγκεκριμένο Think Tank (Δεξαμενή Σκέψης) έκανε την πρώτη του εκδήλωση.

Πολίτες από όλο το Πατριωτικό και Κοινωνικό Τόξο, προερχόμενοι κυρίως από την Κεντροδεξιά, τη Δεξιά και το Πατριωτικό Κέντρο έστειλαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και με τις παρεμβάσεις τους, ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση: Απορρίπτουν την πολιτική του δήθεν  «κατευνασμού» απέναντι στην Τουρκία, που οδηγεί την Ελλάδα σε πολεμικές περιπέτειες και επιλέγουν, με πίστη και επιμονή, μία αποτελεσματική Εθνική Στρατηγική Αποτροπής, που αποτελεί μονόδρομο για να διασφαλίσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία και τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα έναντι των απειλών και των πολεμικών προκλήσεων της Τουρκίας, κατοχυρώνοντας την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή μας. Οι ίδιοι εξέφρασαν το μεγάλο άγχος τους και τον έντονο προβληματισμό τους για την ακρίβεια και την εκτίναξη του κόστους της καθημερινής ζωής, ιδιαίτερα όσον αναφορά στην ενέργεια, στα καύσιμα και στα βασικά είδη διατροφής, μιλώντας για «οικονομικό και κοινωνικό εφιάλτη», που διαλύει την Ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, δήλωσαν ότι αγωνιούν για την εξέλιξη του δημογραφικού προβλήματος, καθώς και για τα ανεξέλεγκτα κύματα παρατύπων μεταναστών, που έχουν εγκατασταθεί παντού.

Κατά σειράν, από αριστερά, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην Υπουργός Υγείας και κορυφαίος καθηγητής Χειρουργικής, Αθανάσιος Γιαννόπουλος και ο πρώην Υπουργός και Στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Αθανάσιος Νταβλούρος

Τον λόγο έλαβαν, κατά σειράν, ο Πρόεδρος του Κέντρου Μελετών για τα Εθνικά Θέματα, την Οικονομική Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος και στη συνέχεια οι καθηγητές Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Κωνσταντίνος Γρίβας, καθώς και ο Πρέσβης ε.τ. Ελευθέριος Καραγιάννης, ο Ναύαρχος ε.α. Ιωάννης Εγγολφόπουλος και ο Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.

Όλοι οι ομιλητές παρουσίασαν τις βασικές συνιστώσες της Εθνικής Στρατηγικής για την Αποτροπή, που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, παρουσιάζοντας και αποκαλυπτικά στοιχεία για τα θέματα της ισορροπίας των εξοπλισμών, για τις στρατιωτικές συμμαχίες και τις διπλωματικές πρωτοβουλίες, που πρέπει να αναλάβει η Ελλάδα, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για λάθη και παραλείψεις. Επιπλέον, ορισμένοι από τους ομιλητές υπογράμμισαν την ιδιαίτερη σημασία, που έχει η καλλιέργεια του Εθνικού και Πατριωτικού φρονήματος της Ελληνικής Νεολαίας, τονίζοντας ότι ανησυχούν για την συρρίκνωση της Ελληνικής Παιδείας και για τον Θρησκευτικό και Εθνικό αποχρωματισμό, που επιχειρείται από ορισμένα κέντρα και παράκεντρα της εξουσίας. Ενώ εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την προβολή λανθασμένων προτύπων προς την νεολαία, μέσω των ΜΜΕ και του διαδικτύου. 

H κοσμοπλημμύρα, που παρατηρήθηκε, συζητείται σήμερα έντονα στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία, με δεδομένο το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο καλοκαιρινών αδειών και ταυτόχρονα έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι οι διοργανωτές και προσωπικά ο Πρόεδρος της «ΔΥΝΑΜΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ» Πάνος Παναγιωτόπουλος, ζήτησαν από όλους τους παρισταμένους να φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τις ειδικές μάσκες προστασίας, τις οποίες μοίραζαν, συνεργάτες του στην είσοδο!

Ανάμεσα στους παρευρεθέντες ήσαν πολλοί πρώην Υπουργοί και βουλευτές των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, κορυφαίοι πανεπιστημιακοί καθηγητές, από πολλούς επιστημονικούς κλάδους, ηγέτες του συνδικαλιστικού κινήματος, εν ενεργεία Δήμαρχοι και πρώην Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, διακεκριμένοι επιστήμονες, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι του Ελληνισμού της διασποράς. 

Ο πρώην βουλευτής και Πτέραρχος ε.α. Γεώργιος Νταβρής στη μεγάλη εκδήλωση της «ΔΥΝΑΜΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ»
Ο διάσημος καθηγητής Νευροχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Δαμιανός Σακκάς παρακολουθεί την ομιλία του Πάνου Παναγιωτόπουλου
Παρόντες στην εκδήλωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου και ο πρώην Υφυπουργός και Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ επί Αντώνη Σαμαρά Αθανάσιος Σκορδάς (Πρόεδρος στο Think Tanh «Ρεύμα», καθώς και ο πρ΄ψην Ευρωβουλευτής και Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ επί Αντώνη Σαμαρά, γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Αγγελάκας (Γενικός Γραμματέας στο Think Tank «Ρεύμα»)

Μεταξύ αυτών:

  • Ο πρώην Υπουργός Υγείας και κορυφαίος καθηγητής Χειρουργικής Αθανάσιος Γιαννόπουλος
  • Ο πρώην βουλευτής και πολύ γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος
  • Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, βουλευτής και γνωστός δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος
  • Ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Νταβλούρος, Στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ
  • Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Στρατηγός ε.α., Δημήτριος Τσακνάκης
  • Ο πρώην βουλευτής και Πτέραρχος ε.α. Γιώργος Νταβρής
  • Ο πρώην Υφυπουργός και Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ, επί Αντώνη Σαμαρά, Αθανάσιος Σκορδάς (Πρόεδρος του Think Tank «Ρεύμα»)
  • Ο πρώην Ευρωβουλευτής και Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ επί Ατώνη Σαμαρά Μανώλης Αγγελάκας (Γ.Γ. του Think Tank «Ρεύμα»)
  • Ο Δήμαρχος Κηφισιάς και γνωστός δικηγόρος Γεώργιος Θωμάκος
  • Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ και ιστορικός ηγέτης του Κλάδου των ΤΑΞΙ στην Ελλάδα Θύμιος Λυμπερόπουλος
  • Ο κορυφαίος καθηγητής Νευροχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δαμιανός Σακκάς
  • Ο τέως Δήμαρχος Καλλιθέας και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και τέως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, επί Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Ασκούνης
  • Ο γνωστός οικονομολόγος και οικονομικός αναλυτής Ανδρέας Καλλιγάς
  • Ο Εκπρόσωπος του Ασφαλιστικού Κλάδου και κορυφαίος ασφαλιστής Ηλίας Σκούρτης
  • Ο καθηγητής της Οδοντιατρικής Χρήστος Κωνσταντινίδης 
  • Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας
  • Η γνωστή ιατρός – δερματολόγος και επιχειρηματίας Άλκηστις Πρίνου
  • Η Αγνή Μαρμαρίδη με τον γιό της Κωνσταντίνο από τον γνωστό επιχειρηματικό Όμιλο
  • Ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος
  • Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέα και γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Γερολυμάτος 
  • Ο αντιδήμαρχος Μοσχάτου Αντώνης Λιβάνιος 
  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και γνωστός δικηγόρος Γιάννης Φλεβάρης
  • Ο Νίκος Κουγιουμτσής, Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ.α.
  Παρών και ο βουλευτής Κων. Μπογδάνος και πολιτικοί Εκπρόσωποι του Ελληνισμού της ΔιασποράςΤον χορηγό επικοινωνίας Pronews.gr εκπροσώπησε ο εκδότης και γνωστός επιχειρηματίας Τάσος Γκουριώτης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδανος. Ιδιαίτερη αίσθηση στο πλήθος των περευρεθέντων έκανε η πολιτική εκπροσώπηση μεγάλων τμημάτων του Ελληνισμού της Διασποράς, με την τιμητική παρουσία στην εκδήλωση του Ελληνοαμερικανού Γερουσιαστή Λού Ραπτάκη, του Ελληνοαυστραλού βουλευτή Σταύρου Γεωργανά, του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας των Βορειοηπειρωτών, που ζουν στην Αλβανία, Γιώργου Τζομάκα, του Προέδρου των Βορειοηπειρωτών της Κορυτσάς Θωμά Κυριάκου, του κορυφαίου Εκπροσώπου των Ποντιακών Οργανώσεων της Ελλάδος και γνωστού γιατρού Δημήτρη Τσανικλίδη κ.α.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Πάμε για συνεργασία στο Αιγαίο;

Το πρακτορείο «Ανατολή», το επίσημο όργανο κρατικής προπαγάνδας της Τουρκίας, τις 17/6/2024 δημοσίευσε συνέντευξη του Μαρίνου Γιαννόπουλου, που είναι...

Οι ιδέες έχουν δύναμη

Τo βράδυ των εκλογών της 9ης Ιουνίου οι άμεσοι συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου ετοίμασαν μία δήλωση που...

Το τέλος του μητσοτακικού εθνομηδενισμού σηματοδοτεί η πατριωτική συμμαχία Σαμαρά-Καραμανλή

Στα χέρια των πατριωτικών δυνάμεων βρίσκεται πλέον το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Προφανώς τα ιστορικά χαμηλά για...

«Απίστευτα πράγματα, χωρίς έλεγχο και χωρίς αντίδραση»

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου και όλα μοιάζουν να παραμένουν ίδια κι όμοια, σαν...