Το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis. Κι επισήμως πλέον πάμε για εκλογές

Αμέσως μετά τις κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες για την έξοδο από τη μνημονιακή εποπτεία, το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis.

Κι αν συνδυάσουμε τα δύο αυτά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, με προηγούμενα όπως μοίρασμα λεφτών σε περιοδείες, ξαφνικό παίξιμο του πατριωτικού χαρτιού, ταυτόχρονες αποφάσεις για παραπομπή όλων των… εχθρών με τους οποίους έχει ανοιχτούς λογαριασμούς η κυβέρνηση στο Ειδικό Δικαστήριο και εσπευσμένες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, είναι προφανές ότι κι επισήμως πλέον πάμε για εκλογές.

Αλλιώς, γιατί η κυβέρνηση καίει πρόωρα  όλους τους άσους που διαθέτει, αν θέλει να πάει σε εκλογές σχεδόν μετά από έναν χρόνο;

Είναι αυτονόητο, ότι η απαγόρευση του Πούτιν στους Ευρωπαίους να αποθηκεύσουν αέριο για τον χειμώνα, κλείνοντας σταδιακά από τώρα την κάνουλα, προμηνύει τα χειρότερα και για την Ελλάδα.

Που σημαίνει, ότι αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να πάει σε εκλογές την άνοιξη του ’23, όπως διατείνεται ο πρωθυπουργός, κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση για ευνόητους λόγους.   

Συνεπώς, μην τσιμπάτε από την κυβερνητική παραπλάνηση που γίνεται κυρίως για να κοιμίσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, κι αρχίστε να ξεσκονίζεται τα εκλογικά σας βιβλιάρια (για να θυμηθούμε τα παλιά), διότι είμαστε σίγουροι ότι έρχονται κι άλλα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα εν μέσω θέρους, για να στρώσουν το έδαφος για εκλογές το φθινόπωρο.

 1. Προεκλογική δηλαδή η κυβερνητική ενέργεια, δεν αφορά την είσπραξη προστίμων για το δημόσιο, στόχος είναι οι εκλογές. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως πρόστιμα πληρώνουν μόνο οι ανήμποροι γέροι , αυτοί που αρνήθηκαν την ιατρική πράξη με σκευάσματα που δεν ολοκλήρωσαν την τρίτη φάση αδειοδότησης.

 2. Μην το παιδεύεται τόσο πολύ το θέμα.Novartis και εκλογές δεν πάνε πακέτο.
  Γιατί η αγωγή αυτή την χρονική στιγμή, αφού έχουν προηγηθεί
  κατηγορητήριο δημοσιογράφων, μηνύσεις κ.λ.π.
  ε ΝΑΙ η κάλπη απαιτεί ικανοποίηση έστω και με καθυστέρηση.
  Η μπόχα χωρίς οξυγόνο παραμένει απειλή, μεταξύ μας γνωριζόμαστε, στη μικρή μας χώρα.
  Περί απόδρασης παρακαλώ ετυμολογία ………………
  Το μετά τις εκλογές τι έρχεται …………………

 3. Αγωγή για όξυνση του κλίματος και πόλωση. Γι’αυτό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

«Απίστευτα πράγματα, χωρίς έλεγχο και χωρίς αντίδραση»

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου και όλα μοιάζουν να παραμένουν ίδια κι όμοια, σαν...

Χθεσινά συγχωρεμένα, σημερινά ασυγχώρητα

Η πολιτική είναι ένα περίεργο σπορ. Υπάρχουν μεγάλα λάθη που διαπράττεις στους καιρούς της ισχύος σου και οι πολίτες...

Γιατί το «πρόβλημα VMRO» δεν λύνεται στις 11 Ιουλίου

Οι κυβερνήσεις, διαχρονικά, είναι σύνηθες έπειτα από μια βαριά ήττα -σαν των ευρωεκλογών- να ανεβάζουν τους τόνους στα θέματα...

Σκάνδαλο! Το μεγάλο ξέπλυμα της Τουρκίας

Θολωμένη από τα ήρεμα νερά του Αιγαίου και τυφλωμένη από το δόγμα του κατευνασμού, η ελληνική διπλωματία φαίνεται πως...