… Μετά τον Μητσοτάκη

 Του Χρήστου Μπολώση

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μάκρη Έβρου: «Η αντιπολίτευση δεν έχει εναλλακτική πρόταση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι “να φύγει ο Μητσοτάκης”. Όταν τους ρωτάς “τι θα γίνει μετά;”, ακούς σιωπή».

Προφανώς μετά τους πρώτους ιστορικούς χρόνους η Ελλάς, ό,τι υπήρχε τέλος πάντων από αυτήν, είχε διακτινισθεί στους επτά γαλαξίες και στα 13 νεφελώματα ή είχε τεθεί σε κατάψυξη από τους Τιτάνες τού σκότους για μελλοντική εκμετάλλευση.

Τον Ιανουάριο του 2016, οι Τιτάνες και ο Εγκέλαδος (γίγαντας α’ τάξεως, υποψήφιος Τιτάνας) άρχισαν να αναμοχλεύονται. Ο λόγος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ.

Τον Ιούλιο του 2019, όταν ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη πρωθυπουργός, το καταπέτασμα της Γης άνοιξε στα δυο και ξεπρόβαλε η Ελλάς.

Έκτοτε, αυτή η μικρή γωνιά της Γης ακολούθησε τον δρόμο των πεπρωμένων της, συμπαρασύροντας μαζί της όλο το ηλιακό μας σύστημα.

Αυτή είναι η  ιστορία και όποιος θέλει την πιστεύει.

Συνεπώς, αβίαστη βγαίνει η απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα της οικουμένης «Τι θα γίνει μετά τον Μητσοτάκη;».

Τι θα γίνει; Μάλλον θα διακτινισθεί ξανά στο άπειρο η Ελλάς και μαζί της, βεβαίως, θα διακτινισθεί και η σοβαρότητα.

  1. Εξόχως Σαρκαστικό και κυρίως on target !!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πιτσιρίκες, τα κινητά και οι σεξουαλικά πεινασμένοι… (Γράφει ο Predator)

Μπαίνουν στο μετρό πρωί πρωί δύο κοριτσάκια, θα’ ταν δε θα’ ταν 18 ετών, φοράνε...

Θολές εξηγήσεις Αγαπηδάκη για τα 69 εκατ. ευρώ της UNICEF

Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις άφησε η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της αναπληρώτριας...

Φτωχολογιά, για σένα κάθε μου τραγούδι

Ελληνικόν δράμα εις πράξεις δύο. Πράξις 1η: Οι Ελληνες βουλευτές πένονται και δεν μπορούν...

Περασμένα και μισοξεχασμένα – 3

Σήμερα, η στήλη αφήνει το τελείως σοβαρονοσταλγικολαογραφικό της ύφος και θα...