Επιβεβαίωσε το μεγαλείο της σκέψης του ο Βαρουφάκης  

Να κι ένα καλό που είχαν οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ο Γιάννης με ένα νι και καθόλου νιονιό έμεινε εκτός Βουλής

Του Παναγιώτη Λιάκου

Ο Βαρουφάκης έδωσε συνέντευξη στο δίκτυο red. Media* και είπε ότι για τη δολοφονική επίθεση της Χαμάς στους Εβραίους δεν φταίνε τα τέρατα της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά ΟΛΑ τα μέλη των ευρωπαϊκών κοινωνιών (ονομάτισε και την ελληνική κοινωνία μεταξύ αυτών) και ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί.

Διαβάστε τι είπε ο άνθρωπος: «Οσοι προσπαθούν να αποσπάσουν από ανθρώπους, όπως εγώ, από το DiΕΜ25 καταδίκη της επίθεσης των ανταρτών της Χαμάς ποτέ δεν θα την πάρουν. […] Οι εγκληματίες εδώ δεν είναι η Χαμάς. Ούτε καν οι Ισραηλινοί έποικοι που σκοτώνουν Παλαιστινίους. Οι εγκληματίες είναι οι Ευρωπαίοι, εμείς. Κάθε μέλος της γερμανικής μας κοινωνίας, της γαλλικής μας κοινωνίας, της ελληνικής μας κοινωνίας, της αμερικανικής κοινωνίας. Παίρνουμε μέρος σ’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας επί δεκαετίες, κρατώντας τα στόματά μας κλειστά, όσο δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί κάτω. Για όσο καιρό πεθαίνουν άνθρωποι χωρίς να τους παίρνουν οι κάμερες. Είναι οι Παλαιστίνιοι που πεθαίνουν και όχι οι κατακτητές».

Παρακολουθώντας τη βαρουφάκειο παπαροπλημμύρα, νιώθεις μια βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσεις, με δάκρυα στα μάτια, τον Κύριο που επέτρεψε να υπάρχει ακόμη Ελλάδα έπειτα από το πέρασμα του Γιάννη, που έχει ένα νι στο όνομά του και καθόλου νιονιό στο τσερβέλο του, στο υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης, αντιλαμβάνεσαι, αισθανόμενος τρόμο, πόσο βαθιά ριζωμένο είναι στις αντιλήψεις των επικεφαλής της χαβιαροαριστεράς το μικρόβιο της συλλογικής ευθύνης. ΟΛΟΙ οι Ελληνες, ΟΛΟΙ οι Γερμανοί, ΟΛΟΙ οι Γάλλοι, ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί σκότωσαν μαζί τους Εβραίους, όχι οι δολοφόνοι της Χαμάς.

Δηλαδή, αν γίνει επίθεση της Χαμάς σ’ ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, της Γερμανίας ή της Ελλάδας και οι «αντάρτες» σφάξουν όλους τους κατοίκους, θα έχουν δίκιο, αφού οι πάντες ευθύνονται για το «καθεστώς απαρτχάιντ», που τάχα έχει επιβληθεί στους Παλαιστινίους.

Κανονικά, αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα (που όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει), δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με τον Βαρουφάκη που λέει τέτοιες αθλιότητες, αλλά με τον Τσίπρα που τον είχε χρίσει υπουργό Οικονομικών.

Ο Θεός μάς αγαπά πολύ και μας τη χάρισε, αλλά ουδείς γνωρίζει μέχρι πότε θα μας ανέχεται…

*Δείτε το βίντεο εδώ:

  1. ..συγνωμε αγαπητε κ. συγγραφεα του αρθρου… -Για το “καθολου νιονιο” μαλλον θα συμφωνησουμε, ΑΛΛΑ, για τα υπολοιπα που γραφεις, ΟΧΙ!! -Λεει ψεματα οτι ΟΛΟΙ , λιγο-πολυ γνωριζαμε τι “τρεχει” στη ΓΑΖΑ (κι οχι μονον) -αλλα, “..΄νταξει μωρε..”??? –Οτι -περιπου- οι Ισραηλινοι, (με μπακινγνκ εβραιοδιοικουμενη ΗΠΑ) εκαναν στους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (με λογου γνωση..) οτι περιπου εκανε σ΄΄αυτους ο Χιτλερ?? -Καταδικαζω ανεπιφυλακτα τους φονους αμαχων.. -Ομως, εγω…μπορω να το πω! Το Ισραηλ..ΜΠΟΡΕΙ???
    -Να ειμαστε δικαιοι. Μονο ετσι (ασε που μας εχουν ολους, γενικως, γραμμενους..)-ισως,.-ΙΣΩΣ μπορεσουμε να συνεισφερουμε -εστω- ελαχιστα..
    ΣΗΜ. ΔΕΝ ειμαι ουτε..πλευρης, ουτε..αδωνις..!
    Αριστερι-ζων ειμαι..
    ..και ΟΧΙ αντισημιτης! (ασε που τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ μυαλα του κοσμου ειναι Εβραιοι, -και δε εννοω -μονο- τον ΤΣΟΜΣΚΙ- εχουν βγει και καταδικαζουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ λαιβ!! στην Τι Βι, και οι ΜΙΣΟΙ (οχι παραπανω) ισραηλιτες, τους αποκαλουν..ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ!! (τελικα φαινεται οτι υπαρχουν λαοι, πιο…μακακες κι απο εμας!!)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

«Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε. Στο τέλος κάτι θα μείνει»

Το επεισόδιο είναι γνωστό. Προ ημερών, σε Ιερό Ναό της Καβάλας, η βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Αγγελική Δεληκάρη πήγε...

Μας… έκαψε η «Σοφία»

«Η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και ένα... αυτόνομο κρατίδιο». Αυτή η απίστευτη κουβέντα δεν ακούστηκε αυτή τη φορά...

Αντιπερισπασμοί: Πίνουν νερό από το ίδιο ποτήρι … αλλά στο όνομα...

*** Kαι ενώ εδώ στον ελλαδικό χώρο το καθεστώς-τιμητής της διαφθοράς αναδιατάσσεται προκειμένου όχι μόνο να διασώσει τα σκοτεινά...

Αχ, και να είχαμε συχνά εκλογές…

Επιτέλους! Κάποιοι ξύπνησαν, έστω κι έπειτα από περίπου πέντε μήνες από τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη. Κάποιοι ξύπνησαν...