Ο βιρτουόζος… του πώς να τα κάνεις θάλασσα στο κατάλληλο υπουργείο, η πρώτη  υποβρύχια βάση ελικοπτέρων κι ένας πανάξιος αρχιστράτηγος

Ο Χρήστος Στυλιανίδης μας έχει κουράσει. Όλη την ώρα πάμε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούμε τον μουντιαλικό στράικερ, που έχει μαγέψει με τις ενέργειές του και το κοινό και τους ειδικούς.

Ο κόουτς Μητσοτάκης (που θεωρεί την ομάδα, το γήπεδο και τη χώρα ιδιοκτησία του) κάθε τόσο τον φέρνει στον σύλλογο (την κυβέρνηση, δηλαδή), κι εκείνος δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη – βάζει γκολ με το τσουβάλι. Μόνο που είναι αυτογκόλ.

Ωστόσο, στην κόντρα Μίλτου Βαρβιτσιώτη και Χρήστου Στυλιανίδη είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις, σε επίπεδο υπουργικών – πολιτικών δεξιοτήτων, ποιος είναι πιο μακρύ «παλτό» από τον άλλον. 

Θερμά συγχαρητήρια για την επιλογή και πάντα τέτοια… Ο Χρήστος Στυλιανίδης, που γνωρίζει όσο λίγοι την τέχνη τού να τα κάνεις θάλασσα, θα διαπρέψει στο υπουργείο Ναυτιλίας. 

Έχοντας τέτοια κυβέρνηση, αντιλαμβάνεσαι πόσο ανύπαρκτη είναι η αντιπολίτευση και πόσο μεγάλη θα είναι η απήχηση στην κοινωνία κάποιου κομματικού σχηματισμού που θα αποδείξει ότι είναι σοβαρός, ασχολείται αληθινά με τους πολίτες και δεν αντιμετωπίζει τη χώρα σαν χώρο προς ενοικίαση από τον μεγαλύτερο πλειοδότη.

Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη διεκδικεί διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι η πρώτη που δημιούργησε υποβρύχια βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο Βόλου.

Γι’ αυτό το επίτευγμα αξίζουν συγχαρητήρια και στον πανάξιο αρχιστράτηγο Φλώρο, που, μεταξύ άλλων, είναι διακριτικός και ήκιστα παρεξηγιάρης. Όταν έμαθε ότι τον παρακολουθούσε η κυβέρνηση δεν υπονόμευσε τη λαμπρή πορεία του έθνους παραιτούμενος από ευθιξία.

Αντί να παραιτηθεί, ενίσχυσε με τον τρόπο του τον καλό πολιτικό αγώνα του Κούλεως να βαφτεί «όλη η Ελλάδα μπλε», εγκρίνοντας βουβά την υποψηφιότητα της συμβίας του στον συνδυασμό Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής. Ζήτωσαν οι ήρωες!

π

  1. -Δε σας κρυβω, πως -σαν κυπριος-, νιωθω περηφανεια που το..Χριστακουιν, ο Στυλιανιδης, τιμα την Κυπρο μας εις τα ελληνικα πολιτικα δρωμενα..(και..μη!)
    -Η ανεγγλιτος εμπιστεσυνη του κυβερνητη στο προσωπο του, απλα, δειχνει την uncanny ικανοτητα του (κυβερνητη) -στην επιλογη ΑΡΙΣΤΩΝ, (ισως προικισμενων και με…υπερφυσικες δυναμεις??) συνεργατων, που θα εξασφαλισουν στους Ελληνες, (οσους φυσικα ΔΕΝ πνιγουν η..καουν..) την διαβιωση στην γη της επαγγελιας -για αυτους, και τα παιδια τους..(οσα δλδ δεν προλαβαν να…διαφυγουν!!)
    -Αναμεσα στις γραμμες διαβλεπω, την απαρεκκλιτη αφοσιωση προς το θυμα της συνολικης μακακιας που μας δερνει σαν εθνος, την Κυπρο, στο προσωπο του Χριστακουθκιου του Στυλιανιδη!
    -Ελπιζω μονο, ο..Κουλλατσος(!) να καταφερει να διατηρησει την ψυχραιμια του, αποφευγοντας την οποια απρεπη συμπεριφορα προς τον κ. Ταγιπ -ανκαι θα ηταν κατανοητη η αγανακτηση του σχ με το “τι” τραβα η..Κυπρος μας! -Ευτυχημα ως προς τουτο, η σταθερη σταση του συμβουλευοντος..ΕΛΙΑΜΕΠ, με την βοηθεια στο να διατηρει την ψυχραιμιαν του, -παντα, για το καλον του εθνους..!
    ΥΓ …Χαρρυυυυυ Κλυυυυυν…Που εισαι???

  2. Ο Κούγιας είχε πει για τον συγκεκριμένο, εύστοχα, ότι “… αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, θα χαθεί!”. Αυτός, λοιπόν, είναι ο “άριστος” που θα διαπρέψει στο υπουργείο.
    Υ.Γ. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν υπάρχουν ικανοί, ακόμα και στη ΝΔ. Απλά, επιλέγονται εκείνοι που βρίσκονται στον κοντινότερο προς τον αρχηγό ομόκεντρο κύκλο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Αριστοτέλης ως φόντο για διαμαρτυρίες

Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως: Η Αριστερά ακόμα και σήμερα υπερέχει σε επίπεδο της πομπώδους δημόσιας παρουσίας και του ακτιβισμού....

Οι «μουσικές καρέκλες» των ευρωεκλογών

Ακούμε για «περιοδείες συσπείρωσης» στην περιφέρεια πριν από τις εκλογές. Δεν ξέρω τι είδους επιχειρήματα μπορεί να έχουν απομείνει...

«Αφρικανική» διακυβέρνηση στην Ελλάδα

Θα μπορούσε να είναι φωτογραφία από σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου. Τα χρώματα της πολυσυζητημένης αφρικανικής σκόνης είναι ένα εξαιρετικό...

Αυτοδυναμία στους Παπούα!

Το δημοσίευμα της «Καθημερινής» για την επιστολική ψήφο και τη δυνατότητα να ψηφίσουν Μητσοτάκη όλες οι φυλές του Ισραήλ,...