Το Antinews επιστρέφει δριμύτερο… πάντα στο αντίθετο ρεύμα

Οι εχθροί μας θα λυπηθούν, οι αναγνώστες μας θα χαρούν.

Άλλωστε θα ήταν αδιανόητο για ένα μέσο που πρωτοστατεί στις επάλξεις της ελεύθερης δημοσιογραφίας εδώ και 16 χρόνια να βάλει λουκέτο όπως έσπευσαν να διατυμπανίσουν μετά βαΐων και κλάδων οι εχθροί μας.

Απλώς έπρεπε να αναστείλουμε για λίγο τη λειτουργία του Antinews (Αντίο, προς το παρόν…), ώστε να ξεπεράσουμε τα προσκόμματα που επέβαλε και συνεχίζει να επιβάλει το καθεστώς των… αρίστων στην ευρωστία του ελεύθερου τύπου.

Και βγήκαμε νικητές!!!

Με το Antinews να επιστρέφει δριμύτερο… πάντα στο αντίθετο ρεύμα, σε συνεργασία με ισχυρές εκδοτικές δυνάμεις που ηγούνται της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας (λίαν συντόμως οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο του εγχειρήματος σασπένς για ευνόητους λόγους). 

Αντίθετο στη δυστοπία που πασχίζει να ολοκληρώσει το μητσοτακικό καθεστώς καπηλευόμενο την αναγκαστική επανεκλογή του, διότι ο λαός δεν είχε άλλη λύση για να διασφαλίσει  την υποτυπώδη επιβίωσή του.

Αντίθετο στην επικράτηση των αναρχοκαπιταλιστών – κολαούζων του Μαξίμου, που θέλουν να ρημάξουν τη χώρα στο όνομα μιας επίπλαστης ανάπτυξης που θα φουσκώνει αέναα τα πορτοφόλια τους ενώ θα φτωχοποιεί μέχρις εσχάτων τους πολίτες.

Αντίθετο στις Πρέσπες του Αιγαίου που πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την υλοποίησή τους.

Αντίθετο στον αφανισμό της Ελλάδας λόγω της ανυπαρξίας του υποτιθέμενου επιτελικού κράτους, το οποίο αντί να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του εξακολουθεί να φορτώνει αλλού την ανικανότητά του.

Καλό αγώνα!!!

Πάνος Β. Ζήσης

  1. Μπράβο, παιδιά, καλώς τους, επιτέλους!
    Άρχιζα να σκέφτομαι να βγάλω το link απ’ τη μπάρα του explorer, “μπα πάει” λέω “έκλεισαν οριστικά”.
    Και βλέπω τον asta la vista να ΄χει φύγει και κάτι άρθρα 12/09/2023..
    Πολύ χάρηκα, περάσαμε τόσα γεγονότα μαζί!

    Προχωράμε μπροστά με το κεφάλι ψηλά!
    Πάνω απ’ όλα η ΕΛΛΑΣ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Οι θρύλοι που υφαίνουν τη ζωή μας

Απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αριστερά του δρόμου, υπήρχε στις αρχές του 1980 ένα ταβερνάκι, ο...

Το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου υποψήφιοι ευρωβουλευτές και κομματάρχες θυμήθηκαν το τρίπτυχο πατρίδα - θρησκεία - οικογένεια. Το βασικό, δηλαδή,...

Σπάστε τις τηλεοράσεις, η μόνη λύση στο αδιέξοδο!

Η κοινωνική εξίσωση είναι γραμμική περιλαμβάνουσα τρεις παραμέτρους: την ελίτ, τη μάζα και τους πολιτικούς. Η ελίτ διαχρονικά εξασκεί...

Το χέρι και το χέρι του

Καθοριστικός σταθμός στην πορεία της ανθρωπογονίας υπήρξε αναμφισβήτητα η ανόρθωση του σώματος και η επιλογή της όρθιας στάσης από...