Σε μια… νοσηρή κατασκοπευτική ατμόσφαιρα με τον Ερντογάν να καραδοκεί

Σιγά που δε θα εκμεταλλευόταν ο τραμπούκος-πειρατής γείτονας, το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα εξαιτίας του σκανδάλου των υποκλοπών, προς πραγμάτωση των ποθούμενων γεωπολιτικών του ονειρώξεων με στόχο τον κατευνασμό της τουρκικής οργής λόγω πείνας.

Και τι δε μας έχει σούρει… Από κατηγορίες για «λοκάρισμα» τουρκικών μαχητικών από τους S-300 και παράνομων αναχαιτίσεων από ελληνικά μαχητικά, μέχρι άτοπες και ανιστόρητες εθνικιστικές κορώνες εν μέσω εορτασμών για την υποτιθέμενη μεγάλη νίκη της Τουρκίας πριν 100 χρόνια στη Μικρά Ασία (εννοείται ότι δε θα τα είχε καταφέρει ο μπεκρούλιακας Κεμάλ αν δε μας είχαν αδειάσει οι «σύμμαχοί» μας).

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η, για μια ακόμη φορά, αδιανόητη μαχαιριά των «συμμάχων», οι οποίοι έσπευσαν -μέσω tweet το οποίο διέγραψαν μπας και δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα- να συγχαρούν την Τουρκία για τη «νίκη» της το ’22.

Είναι πασιφανές ότι αν η χώρα δεν ήταν αποσταθεροποιημένη από τις υποκλοπές, δε θα συνέβαιναν τα παραπάνω αίσχη.

Κάτι που φάνηκε ολοκάθαρα από τις μουδιασμένες αντιδράσεις της κυβέρνησης, μέσω των οποίων φανέρωσε και στον πιο αδαή, ότι ένεκα υποκλοπών έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και δε μπορεί να πράξει ούτε τα στοιχειώδη.

Εκτός κι αν κάποιοι νομίζουν ότι μέσω τυπικών διαβημάτων διαμαρτυρίας δύναται να ξεπλυθεί ο εξευτελισμός που υπέστη ο ελληνισμός από τις άθλιες μεθοδεύσεις Τούρκων και «συμμάχων», για να φέρουν ένα βήμα πιο κοντά τις Πρέσπες του Αιγαίου. 

Είναι προφανές ότι αν η κυβέρνηση συνεχίσει να βουλιάζει στα απόνερα των υποκλοπών και δε συνέλθει, τότε πολύ φοβούμαστε ότι ο Σουλτάνος θα κάνει το μεγάλο βήμα αξιοποιώντας την παρατεταμένη αδυναμία του αντιπάλου.

Ήδη έδειξε τα δόντια του πάλι στον Έβρο, για να τσεκάρει τις αντιδράσεις μας, οι οποίες όπως θα διαπιστώσατε ήταν ανεπαρκέστατες. 

Συνεπώς, ουδείς μπορεί να αποκλείσει, ότι η παραπαίουσα Ελλάδα δε θα του ανοίξει την όρεξη και για ένα ντου στο Αιγαίο (με πιθανή τη συναίνεση των «συμμάχων», οι οποίοι όπως έχει αποδειχτεί σιγοντάρουν παρασκηνιακά τις Πρέσπες του Αιγαίου), για να πουλήσει στους πεινασμένους Τούρκους την υλοποίηση της διαβόητης «Γαλάζιας Πατρίδας» μήπως και τον ξαναψηφίσουν.   

Κρούουμε στο Μάξιμου τον κώδωνα του κινδύνου για τελευταία φορά. 

Εφόσον δε συνετιστούν και εξακολουθήσουν να λειτουργούν φοβικά επειδή τους πιάσαν με τη γίδα των υποκλοπών στην πλάτη, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να παραιτηθούν, διότι το μόνο που δε χρειάζεται η χώρα, την ώρα που κλυδωνίζεται από την ανέχεια λόγω νέου ψυχρού πολέμου, είναι μια νέα εθνική ταπείνωση.    

Το ίδιο ισχύει και για την αντιπολίτευση. Ή θα ρίξει την κυβέρνηση για να ξαναφέρει τη δημοκρατία στον τόπο όπως ευαγγελίζεται, αναλαμβάνοντας επιτέλους τις ευθύνες της (όπως θα αντιληφθήκατε στην προ ημερησίας για τις υποκλοπές ο Τσίπρας δεν είναι διατεθειμένος να τις αναλάβει αλλιώς θα είχε πράξει τα δέοντα –  Συζήτηση για τις υποκλοπές: Όταν ο Αλέξης και η λοιπή αντιπολίτευση έσωσαν τον Κυριάκο), ή θα το βουλώσει και θα αφήσει το φρούτο να σαπίσει και να πέσει με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της χώρας.

Φτάνει πια με τους πολιτικούς τακτικισμούς προς εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και όχι των συμφερόντων της πατρίδας.

Θα επανέλθουμε… 

  1. Μη αναγκαία ξεφτίλα υπέστησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες, οι ξένοι θυμήθηκαν πως οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι. Όχι πως είναι αλήθεια, αλλά αυτό αποτέλεσε πολιτική θέση του Γιωργάκη Παπανδρέου και τώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν διεφθαρμένους και εχθρούς. Κυριάκο πως θα πείσεις πως έχεις δίκιο, την στιγμή που κατέστρεψες όλα τα στοιχεία παρακολούθησης, με νόμο που εσύ πηγές στη Βουλή και η πλειοψηφία σου τον ψήφισε.

  2. Ο Ταγίπ πάντα καραδοκεί, όπως πάντοτε καραδοκούν όλοι οι εχθροί του Έθνους και της Πατρίδας μας.
    Μόνο οι πολιτικοί μας κοιμούνται μακάριοι τον ύπνο του “δικαίου”.

    Και φυσικά στην πρωτοφανή κατακρύλα της χώρας επί κυβερνήσεως του επιτελικού μηχανισμού Κυριάκου Μητσοτ. όλοι βρήκαν ευκαιρία να ξεσπαθώσουν.

    Τι έκανε ο Πρωθυ ο Άριστος για να περιορίσει και χαλιναγωγήσει τον βουλιμικό Ερντογάν;
    Κινήθηκε στον ΟΗΕ για την απόρριψη του Τουρκο-Λιβυκού μνημονίου: ΟΧΙ
    Ζήτησε επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας στην ΕΕ; ΟΧΙ το αντίθετο
    Έκανε κάποια ενέργεια να σταματήσουν οι κρουαζιέρες των τουρκικών γεωτρύπανων στις Ελληνικές θάλλασες; Μπαααα!
    Ζήτησε εντός ΝΑΤΟ την καταδίκη της Τουρκίας για τα παιχνιδάκια της με την Ρωσία και την Ουκρανία; Σσσσσ ο πρωθυ κοιμάται.
    Ξεκίνησε δυναμικά τις έρευνες για ανέρευση κοιτασμάτων στο Αιγαίο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ μην ενοχλήσουμε τον αγαπητό Ταγιπ.
    Έστειλε έστω και ένα “παράτυπο” μετανάστη πίσω στην Τουρκία; Προς Θεού ΟΧΙ

    Δεν φταίει λοιπόν ο Ερντογάν που καραδοκεί.
    Φταίνε 157 άτομα, εντός Βουλής, που ανέχονται τον Πρωθυ τους που μας έφερε εδώ σε αυτά τα χάλια και τα δεινά που μας μοίρασε και μας μοιράζει καθημερινά.
    Οι Άγγλοι βουλευετές των “Τόρυς” για πολύ – πολύ λιγότερα καθαίρεσαν τον πρωθυπουργό τους Μπόρις Τζόνσον με συνοπτικές διαδικάσιες.
    Οι δικοί μας τι κάνουν;
    Μετράνε τους παράδες που θα χάσουν εάν προκαλέσουν πρόωρες εκλογές!
    Έτσι μετράνε τους εαυτούς τους με τα γρόσια…

  3. Γινεται ενα μπαμ με την τουρκια και εχουμε και λεμε. Απεναντι μου εχω το τουρκο εχθρο, διπλα μου το παλιο αφεντικο που με απελυσε διοτι ζητουσα υπερωριες και πεινασαν τα παιδια μου για 5 μηνες. Αριστερα εχω το σημερινο αφεντικο,που θελει τα χρηματα απο τα δωρα πισω και αν δεν τα δωσω θα μ απολυσει. Ο τουρκος τι μου εχει κανει;

  4. Βρίσκονται στα χέρια του κ. Μητσοτάκη τα ηνία των εξελίξεων, έχει τη δυνατότητα να παραιτηθεί και να εκτονώσει το πρόβλημα που υπάρχει στη ΝΔ. Έτσι, το κόμμα θα πάει σε εκλογές απαλλαγμένο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τα βαρίδια εξαπτέρυγα του. Ο Μητσοτάκης έβλαψε όλους τους Έλληνες και τη χώρα, φέρθηκε αλαζονικά και αντιδημοκρατικά, ενώ έχασε και τη στήριξη της ΕΕ και των συμμάχων. Συνεπώς, πρέπει να φύγει τώρα, διαφορετικά διαλύεται και το κόμμα της ΝΔ επειδή θα συμβεί τέτοια συρρίκνωση δυνάμεων, αντίστοιχη με αυτήν του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η κορυφή και το παγόβουνο της παρακμής

Η περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα, με αφορμή τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρει -έστω εμμέσως- και...

Η Ελλάδα, η Τουρκία και η απειλή των drones

Η χρήση των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Μπαϊρακτάρ στη Λιβύη, στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και, στα αρχικά του στάδια, στον πόλεμο...

Οι αληθινοί χριστιανοί και πατριώτες δεν κουνάν το δάχτυλο

Θα ήθελα πολύ να πάρω στα σοβαρά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Κασσελάκη, αλλά λυπάμαι. Δεν δύναμαι. Εκεί που...

Διεθνής διαπόμπευση (και πάλι) για τη διαπλοκή κυβέρνησης-δημοσιογράφων!

Η διεθνής κατάταξη της χώρας μας στη θέση 107 όσον αφορά την κατάσταση του Τύπου δεν αποτελεί εδώ και...