Ξέφυγε τελείως ο Μπαχτσελί: Παρουσίασε χάρτη – σοκ, με τη μισή Ελλάδα να ανήκει στην Τουρκία! Οι «Γκρίζοι Λύκοι» σε παράκρουση!

Απίστευτη πρόκληση από τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και κυβερνητικό εταίρο του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπαχτσελί επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», της οποίας ο ίδιος είναι ουσιαστικά επικεφαλής, και είχε συνάντηση στελέχη της.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο -τυπικός- αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, επίσης ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος ΜΗΡ, δώρισε στον Μπαχτσελί πίνακα με χάρτη στον οποίαν παρουσιάζονται τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, ως τμήμα της … Τουρκίας.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι τουρκική εθνικιστική, φασιστική πολιτική οργάνωση. Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και του Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP) και αποτελεί τον κύριο παρακρατικό βραχίονα όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Τουρκία.

Δείτε τις φωτογραφίες του χάρτη

Πηγή: europost.gr

  1. Η πολιτική ηγεσία της χώρας τους κοιτά αμήχανα, μοιάζουν με την στουρθοκάμηλο που χώνει το κεφάλι της στην άμμο για να μην τη βλέπουν. Το πρόβλημα έρχεται και αυτοί ταΐζουν το αντεθνικό ΕΛΙΑΜΕΠ για να τους κλείνει τα μάτια. Ας ρωτήσουν οι υπηρεσίες μας έναν Τούρκο, ακόμη και κάτοικο Δ. Ευρώπης, για το τι να πιστεύει για την Ελλάδα και ποιος έχει δίκιο στις αιτιάσεις της Άγκυρας. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, ενώ ο ηγεμόνας μας, απερίσκεπτα, τρώει χαλβά στην αυλή του σουλτάνου στο Βόσπορο. Η μεγάλη εικόνα δεν μας ευνοεί πατριώτες, δυστυχώς έχουμε μικρής εμβέλειας ηγέτες.

  2. Το κακό δυστυχώς είναι ότι η Ελλάδα απαντά σε κάθε τουρκική ανοησία, παπαγαλίζοντας τα περί διεθνούς δικαίου και νομιμότητος κλπ. Δυστυχώς, μιλάμε πολύ κι αυτό δεν δείχνει κράτος σοβαρό και με αυτοπεποίθηση. Είδατε, για παράδειγμα, το Ισραήλ να κάνει κάθε λίγο και λιγάκι ανακοινώσεις, να απαντά στον έναν και τον άλλον, να εκδίδει “σκληρές” (sic) απαντήσεις κ.ο.κ.; Είναι κράτος σοβαρό, πράγμα που δεν είναι η Ελλάδα.

    @ Κωνσταντίνος

    Συνονόματε, έχω γράψει πάνω από 100 σχόλια εδώ μέσα, εδώ και πολλά χρόνια, χρησιμοποιώντας το μικρό μου όνομα. Αν είσαι καινούριος -ομολογώ ότι δεν σε έχω “ξαναδεί”- , θα σε παρακαλούσα ν’ αλλάξεις όνομα σχολιασμού, προς αποφυγήν συγχύσεως. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

  3. Ο Μητσοτάκης καλώς κάλεσε τον Ερντογάν να πάρει θέση στις ανοησίες τού Μπαχτσελί, αφού είναι και εταίρος του. Από ελληνικής πλευράς δεν χρειαζόταν άλλη απάντηση, διότι δείχνουμε ότι τούς παίρνουμε στα σοβαρά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η ημέρα των φυλακισμένων Παλαιστίνιων

Η 17η Απριλίου κάθε χρόνου στα χώματα της Παλαιστίνης αφιερώνεται στους αγωνιστές που είναι κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές. Σύμφωνα...

Είμαστε με την ΕΙΡΗΝΗ

Ο τρόμος για γενικευμένη σύρραξη, η φωτιά της οποίας θα παρασύρει στο διάβα της ολόκληρο τον πλανήτη, είναι πανθομολογούμενος....

Η πολεμολογία δε νοιώθει μοναξιά

Παφλασμοί φλυαρίας και σεναριολογίας για την ανοιχτή σύγκρουση Ιράν Ισραήλ ακούγονται παντού. Αναλύσεις, εκτιμήσεις, και απερινόητες αβελτηρίες επί του...

Ελλάς και Κύπρος στην οριογραμμή των συγκρούσεων

Οι επόμενες ημέρες ή ίσως και ώρες θα δείξουν κατά πόσον θα υπάρξει αυτοσυγκράτησις και δεν θα έχουμε κλιμάκωση...