Ερντογάν: Ο καλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη

Και υποτίθεται ότι ο Ταγίπ θεωρείται μέγας σκακιστής, τακτικιστής, διαπραγματευτής, στρατηγιστής κι ό,τι άλλο… ης ξεχνάμε.

Τον μάτιασαν μάλλον τον δόλιο τον σουλτάνο, εξ ου και οι απανωτές γκάφες με αφορμή το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Κάποιος πρέπει να τον συνεφέρει ωστόσο, καθώς μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι επί της ουσίας είναι ο καλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη.

Διότι τι καλύτερο για έναν Έλληνα πρωθυπουργό να τον βρίζει ο βασικός αντίπαλος της χώρας του, επειδή σημείωσε μια μεγάλη διπλωματική επιτυχία;

Αν συνεχίσει πάντως έτσι ο Ταγίπ, ενδέχεται ο Μητσοτάκης να πετύχει ανάλογη λαϊκή συσπείρωση με αυτή του ’20, τότε που προσπάθησε να μας επιτεθεί υβριδικά μέσω… μουσαφιραίων και του ρίξαμε πόρτα.

Ίσως δε να ξεχαστούν και οι απαράδεκτοι χειρισμοί και τα αδιανόητα… μαργαριτάρια που εκτοξεύτηκαν τη μαύρη περίοδο της «εισβολής» του Ορούτς Ρέις.

Συνέχισε δυνατά λοιπόν κουμπάρε!

Συνέχισε να βαράς γροθιά στο μαχαίρι, βαυκαλιζόμενος ότι θα τα… πάρεις όλα επισείοντας στους Αμερικανούς το βέτο για την ένταξη Φινλανδίας-Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.      

Δεν ξέρουμε αν στο τέλος με την αβελτηρία που σε κατατρέχει θα καταφέρεις να πάρεις κάτι από αυτά που επιζητάς (F-16, F-35, άρση των κυρώσεων για τους S-400, «τιμωρία» Κούρδων-Γκιουλενιστών, «Λιβυκό μέτωπο», ανοιχτοί λογαριασμοί με Ευρώπη), κατόπιν της αναμενόμενης κωλοτούμπας σου για Φινλανδία-Σουηδία.

Αυτό που ξέρουμε όμως, είναι ότι έπειτα από τη μεγάλη χορηγία σου στον Μητσοτάκη, η πρώτη θέση στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Κι αν τολμήσεις να κάνεις και κανένα θερμό επεισόδιο, ενδέχεται να τον καταστήσεις εκ νέου αυτοδύναμο.

Άφεριμ καρντάση! 

  1. Ευσεβείς πόθοι. Μαμία σχέση με την πραγματικότητα. Μα εντελώς καμία.
    ΟΙ σουλτάνος ως μη δεδομένος και προβλέψιμος, ποντάρει στα σίγουρα και εισπράτει από όλους κι από όλα.
    Για την συνοχή του ΝΑΤΟ οι προτέκτορες, όταν διαμαρτυρόμασται για τις παραβιάσεις, μας λένε”βρέστε τα”. Και από κοντά οι θλιβεροί εταίροι μας δια στόματος της εκπροσώπου της κομισιόν Στάνα Σπίναν και με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ερντογάν για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, σιγοντάροντας μας παράγγειλε. “Ελπίζουμε να επανέλθει το καλό κλίμα”. Πως τους πετσόκοψε έτσι.

  2. Δηλαδή ρε παληκάρια, πήρε πόντους ο Μητσοτάκης από την συνάντηση, την κουβέντα με το Ερντογάν και τελικά από την μη προστασία της χώρας μας;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η κατάρρευση στο τέλος θα είναι παταγώδης…

Όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες -και εντός της Βουλής- με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τη...

Πώς ερμηνεύεται η πρόταση μομφής

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές συζητείται στη Βουλή η πρόταση μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ. Μια πρόταση...

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος λίγο πριν πέσει ακυβέρνητο στη γέφυρα της Βαλτιμόρης και την γκρεμίσει πρόλαβε...

«Μνημόνιο Κατανόησης» Ελλάδας και Ουκρανίας

Η Ελλάδα και η Ουκρανία διαπραγματεύονται επί του τελικού κειμένου ενός «Μνημονίου Κατανόησης» -και όχι διακρατικής σύμβασης αυξημένης ισχύος-...