25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Αναδείχθηκε ο πρώτος μεγάλος νικητής του TESLA

Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν αυτοκίνητα συμμετέχοντας δωρεάν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις

Το πρώτο από τα τέσσερα TESLA Model 3, τα οποία μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ για τα 25του χρόνια, βρήκε κάτοχο.

Μεγάλος νικητής στην πρώτη εβδομαδιαία κλήρωση για το πρώτο από τα συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα, που θα κληρώσει το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ για τα γενέθλιά του, αναδείχθηκε ένας τυχερός από το Περιστέρι Αττικής. Πρόκειται για τον Γιάννη Γ., ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό δωρεάν μέσω του tzoker.gr.

Ο μεγάλος νικητής με την ομάδα του ΟΠΑΠ

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκε, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, σύσσωμη η ομάδα του ΤΖΟΚΕΡ.

Ο νικητής του TESLA, Γιάννης Γ., σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα το TESLA από το TZOKΕΡ. Πήρα μέρος στην κλήρωση μέσω διαδικτύου. Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτό το δώρο».

Ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, τόνισε: «Το ΤΖΟΚΕΡ, ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, γιορτάζει τα 25 του χρόνια και μοιράζει 4 αυτοκίνητα TESLA, σε ισάριθμους μεγάλους νικητές. Σήμερα παραδίδουμε το πρώτο αυτοκίνητο, στον πρώτο τυχερό».

O μεγάλος νικητής με το TESLA

Ο Chief Online Officer του ΟΠΑΠ, James Curwen, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο πρώτος νικητής του TESLA αναδείχθηκε μέσα από το tzoker.gr. Εδώ και τρία χρόνια, το ΤΖΟΚΕΡ είναι διαθέσιμο και online, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο σύγχρονο και διασκεδαστικό για τους παίκτες».

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου η κλήρωση για το 2ο ΤESLA

Το ΤΖΟΚΕΡ θα κληρώσει ακόμη τρία TESLA, σε εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα αυτοκίνητα γίνεται μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ και στο tzoker.gr, δωρεάν χωρίς να απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ.

Η επόμενη κλήρωση για το δεύτερο TESLA θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές έως και την Κυριακή το βράδυ.

Το 1ο από τα 4 TESLA του διαγωνισμού για τα «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ενός κακού μύρια έπονται…

Εψηφίσθη το περιέργων προθέσεων και σκοπών νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία, και η κυβέρνηση συνεχίζει...

Η νηστεία του καρχαρία

Η ομαδική μας προπόνηση για το πρωτάθλημα εγκράτειας άμα τε και τήρησης των παραδόσεων συνεχίζεται πυρετωδώς. Μετά την Τσικνοπέμπτη,...

«Κανείς της Εξεταστικής δεν ξέρει πού είναι τα Τέμπη»

Η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες της τον πόνο και τη βαθιά απογοήτευση των αδικαίωτων συγγενών. Η...

Το στέμμα του Ευαγόρα*

Το 1953, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης ήταν 15 ετών όταν στεφόταν βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου η Ελισάβετ. Την ημέρα της...