Ο πολέμαρχος κ. Μεϊμαράκης

Του Χρήστου Μπολώση

Τον Απρίλιο ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε τα εξής: «Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε ένα κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και αυτό σημαίνει ότι εάν μας ζητηθεί θα πρέπει να ανταποκριθούμε, ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την ειρήνη ακόμα πιο γρήγορα. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, τον δυτικό τρόπο ζωής και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης».

Και μετά μου λέτε σεις για Μεταξά και τρίχες. Ρε, Μεϊμαράκης και ξερό ψωμί. Νυν υπέρ πάντων ο αγών. Ή ταν ή επί τας κ.λπ.

Όμως, όπως διαβάζω, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 20 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, απαγορεύεται κάθε προπαγάνδα υπέρ του πολέμου.

Το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα είναι διεθνής σύμβαση και κυρώθηκε με τον νόμο 2462/1997 (ΦΕΚ 25/Α/26.2.1997).

Είναι σκόπιμο να αναφερθεί ότι η θητεία του Ευρωκοινοβουλίου έχει λήξει και οι πρώην ευρωβουλευτές δεν διαθέτουν πλέον το αξίωμα του ευρωβουλευτή και, κατά συνέπεια, δεν διαθέτουν το προνόμιο της ασυλίας του ευρωβουλευτή.

Κάνας εισαγγελέας διαθέσιμος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Νομιμοποίηση της εκπόρνευσης διά της ανδρικής συναινέσεως βεβαίως βεβαίως… (Γράφει ο...

Αν κάνατε μια περατζάδα στις παραλίες τούτης της όμορφης χώρας το ΣΚ θα μπορούσατε...

Μπορεί να συνομιλήσει αυθόρμητα με πολίτες ο Μητσοτάκης;

Για την Ελλάδα των πολλών που είναι ανεκπροσώπητη λόγω των εθνοκτόνων πολιτικών...

Ο Γόνος, ο Απατεώνας και… ο Ψηλός Διαρρήκτης!

Στην ιστορικά ξακουστή Δημοκρατία της Γρεκίας, μια χώρα ευλογημένη με ήλιο, θάλασσα...

Μια ακόμη ευκαιρία στον τιμονιέρη μας, για να πάμε μπροστά!

Στη δημόσια ζωή, οι πολιτικοί κρίνονται καθημερινά για τις αποφάσεις, τις δηλώσεις, τις...