Τι ψάχνεις να βρεις, ρε Αφροδίτη;

Του Χρήστου Μπολώση

Τώρα αυτή η Λατινοπούλου μάλλον δεν είναι καλά. Πήγε, λέει, σε κάποιο κανάλι και, όταν της είπαν ότι έχει ένα μήνυμα από ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων που έχει παιδί, εξερράγη και ρώτησε «Πώς έχουν παιδί; Ποιος γέννησε;»

Φυσικά, η παρουσιάστρια έσπευσε να υπερασπισθεί (αλίμονο…) το ζευγάρι και είπε: «Μπορεί να σας βλέπει αυτό το παιδί! Τι θα λέγατε σε αυτό το παιδί; Ότι δεν έχει γονείς;»

Εγώ θα μαλώσω και τις δύο κυρίες. Πρώτα την παρουσιάστρια, διότι το λεξικό του «Ηλίου», όχι τα καινούργια τα οποία έχουν προσαρμοστεί σε όσα οι καιροί κελεύουν, αναφέρει «Γονεύς: Ο παράγων, ο γεννήτωρ, ο πατήρ, ο γονιός».

Άρα, με το υπόψη ζευγάρι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, το οποίο είναι δυσδιάκριτο ή και αόρατο για την παρουσιάστρια, οπότε κακό του κεφαλιού της.

Μετά θα περιλάβω την αγαπητή κυρία Λατινοπούλου.

Σοβαρά, Αφροδίτη μου, περιμένεις να βρεις άκρη; Βρε, δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου; Δεν βλέπεις ότι σε λίγο το να είσαι «Θεέ μου, σχώρα με», που έλεγαν οι πατεράδες μας, εγείρει δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης; Δεν βλέπεις ότι το να είσαι αυτό που λέγανε πάλι οι πατεράδες μας «κανονικός» σε λίγο θα αποτελεί ποινικό αδίκημα; Προσγειώσου, βρε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Όλα καλά, όλα ανθηρά…

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν σχετικά με την «αναδόμηση» της κυβερνήσεως. Επομένως, τυχόν άλλα μάλλον θα εκνευρίσουν. Όμως, μερικές...

Κυβέρνηση για καλαμάκια και μπουκάλια

Ο Τσίπρας έβαλε κερατόσημο στις σακούλες του σούπερ μάρκετ, δημιουργώντας ένα επιπλέον πάγιο έξοδο στα νοικοκυριά, με το πρόσχημα...

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με κοινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή και του...

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία το δελτίο τύπου από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και φυσικού ηγέτη της παράταξης, Κώστα...

Οι… ευρωπαϊκές μεθοδεύσεις του Μητσοτάκη

Κι όμως, η εμπλοκή που προέκυψε νυχτιάτικα και η σύγχυση που επακολούθησε για τη μοιρασιά των θέσεων στην Ευρωπαϊκή...