Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον Ευρωπαίων

Οι εκλογές που έρχονται είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να σταματήσει η κατρακύλα προς τον άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης

Του Παναγιώτη Λιάκου

Στη φωτογραφία Νο1 βλέπουμε τον Αφγανό Σουλεϊμάν Α., 25 ετών, ο οποίος πήγε σε μια υπαίθρια σύναξη του πολιτικού Μίκαελ Στούρτσενμπεργκερ στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, όχι για να ακούσει επιχειρήματα ή για να διατυπώσει μερικά, αλλά για να τον σφάξει και εκείνον και όσους πήγαν να τον ακούσουν. Ο Στούρτσενμπεργκερ έχει ταχθεί εναντίον του εποικισμού της χώρας του και της Ευρώπης από ισλαμιστές. Γι’ αυτό ο Αφγανός αποπειράθηκε να τον κάνει φέτες. Η αστυνομία αντί να εξουδετερώσει άμεσα τον ισλαμιστή τρομοκράτη με το μαχαίρι ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες σ’ έναν πολίτη που πήγε να εμποδίσει τον Αφγανό να σφάξει τον «άπιστο». Ο Αφγανός «ευχαρίστησε» τον αστυνομικό που του διευκόλυνε το έργο με αρκετές μαχαιριές. Μία εξ αυτών ήταν ακριβώς στον αυχένα (φωτό 2).

2

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήγμα που δέχτηκε ο αστυνομικός στον αυχένα αναφέρεται ως θρησκευτικού τύπου ενέργεια στο Ιερό Κοράνιο, (8) Σούρα ελ-Ενφάλ (Τα Λάφυρα του Πολέμου): «12 (Θυμηθείτε), όταν ο Κύριός σου είχε εμπνεύσει τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Εγώ είμαι μαζί σας, δώστε σταθερότητα σ’ όσους πιστεύουν, θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων, και πλήξετε πάνω απ’ τον αυχένα τους, και κτυπήσετε τις άκρες απ’ τα δάχτυλά τους”» (βλ. εικόνα 3).

3

Η ενέργεια του αστυνομικού να τα βάλει με τον νομοταγή Γερμανό κι όχι με τον τρομοκράτη δείχνει τον βαθμό της εναντίωσης της ευρωπαϊκής ελίτ προς τα γηγενή έθνη και τους λαούς της Ευρώπης. Οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία (και ίσως μία από τις τελευταίες) για να σταματήσει η κατρακύλα προς άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα ΜΜΕ (και τα ελληνόφωνα δεν αποτέλεσαν εξαίρεση) ο πολιτικός που μαχαιρώθηκε από τον ισλαμιστή τρομοκράτη χαρακτηριζόταν «ακροδεξιός», ενώ η περιγραφή του μαχαιροβγάλτη ήταν… ουδέτερη.

* Η ελληνική μετάφραση είναι μια έκδοση από το Συγκρότημα του βασιλιά Φαχντ για την εκτύπωση του Ιερού Κορανίου, Μεδίνα, Σαουδική Αραβία.

  1. Ζούμε σε ιδιότυπη ομηρεία, πιστεύουμε πως ευεργετούμε τους μουσουλμάνους του τρίτου κόσμου, όμως αποδεικνύονται στυγνοί δυνάστες μας.
    Θεωρούν πως είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τις επιταγές του αξιακού τους συστήματος, αν δεν το κάνουμε μας αξίζει μαχαίρι και διαπόμπευση.
    Δεν εξήγησε κανένας σε αυτούς τους ανθρώπους, πως εμείς έχουμε δικές μας αξίες και το θεσμικό μας πλαίσιο προστατεύει την δυτική ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Σαφώς, άνθρωποι είναι, όμως οι αξίες που έχουν τους ωθούν μερικούς σε κάποιες πράξεις που οι νόμοι μας χαρακτηρίζουν αποκλίνουσες κακουργηματικές συμπεριφορές.
    Πριν τους χορηγήσουμε χαρτιά διαμονής θα πρέπει να τους εκπαιδεύσουμε για να αποβάλουν τις συμπεριφορές και τις αξίες που δεν ταιριάζουν στις δυτικές κοινωνίες.
    Ένας ορισμός της εκπαίδευσης είναι: η μόνιμη αλλαγή της συμπεριφοράς.
    Η Δύση οφείλει να προστατέψει τους πολίτες της, σε καμία κοινωνική ομάδα δεν μπορούμε να επιτρέπουμε αποκλίνουσες συμπεριφορές.
    Θεσπίζουν νόμους για τους οικογενειάρχες και τους νομοταγείς, διδάσκουν τα παιδιά μας για τα δικαιώματα των μεταναστών και των ΛΟΑΤΚΙ, ίσως καλώς το κάνουν.
    Όμως, ποιος εκπαιδεύει τους μετανάστες ; Ποιος απαγορεύει στους ΛΟΑΤΚΙ να κυκλοφορούν ημίγυμνοι στους δρόμους, να φωνάζουν συνθήματα για το θάνατο της χώρας και της οικογένειας και να τοποθετούν θρησκευτικά σύμβολα στα γεννητικά τους όργανα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το «πρόβλημα Harris»

Όσο ακόμα πιεζόταν να αποχωρήσει από την εκλογική διαδικασία ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, δεν ήταν ίσως πλήρως...

Ένα φιάσκο… ολυμπιακών διαστάσεων!

Έφθασε λοιπόν η μέρα. Η αρχή του τέλους των Ολυμπιακών Αγώνων σήμανε με την έναρξή τους. Δεν είναι λίγοι...

H παρακμή των ΗΠΑ και το σημείο της μη επιστροφής…

Από τα κύρια πράγματα που πρέπει να υπολογίσει, με τα έως τότε δεδομένα, και να έχει στον νου του...

Η άνοδος και η πτώση του Τζο

Όχι, οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τον Μπάιντεν να μαθαίνει ζεϊμπέκικο. Τούμπες τρώει Του Παναγιώτη Λιάκου«Το να διοικείς τη χώρα είναι...