… Μετά τον Μητσοτάκη

 Του Χρήστου Μπολώση

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μάκρη Έβρου: «Η αντιπολίτευση δεν έχει εναλλακτική πρόταση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι “να φύγει ο Μητσοτάκης”. Όταν τους ρωτάς “τι θα γίνει μετά;”, ακούς σιωπή».

Προφανώς μετά τους πρώτους ιστορικούς χρόνους η Ελλάς, ό,τι υπήρχε τέλος πάντων από αυτήν, είχε διακτινισθεί στους επτά γαλαξίες και στα 13 νεφελώματα ή είχε τεθεί σε κατάψυξη από τους Τιτάνες τού σκότους για μελλοντική εκμετάλλευση.

Τον Ιανουάριο του 2016, οι Τιτάνες και ο Εγκέλαδος (γίγαντας α’ τάξεως, υποψήφιος Τιτάνας) άρχισαν να αναμοχλεύονται. Ο λόγος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ.

Τον Ιούλιο του 2019, όταν ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη πρωθυπουργός, το καταπέτασμα της Γης άνοιξε στα δυο και ξεπρόβαλε η Ελλάς.

Έκτοτε, αυτή η μικρή γωνιά της Γης ακολούθησε τον δρόμο των πεπρωμένων της, συμπαρασύροντας μαζί της όλο το ηλιακό μας σύστημα.

Αυτή είναι η  ιστορία και όποιος θέλει την πιστεύει.

Συνεπώς, αβίαστη βγαίνει η απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα της οικουμένης «Τι θα γίνει μετά τον Μητσοτάκη;».

Τι θα γίνει; Μάλλον θα διακτινισθεί ξανά στο άπειρο η Ελλάς και μαζί της, βεβαίως, θα διακτινισθεί και η σοβαρότητα.

  1. Εξόχως Σαρκαστικό και κυρίως on target !!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η οπλοκατοχή και… το μονοπώλιο της βίας

Γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Rod Dreher, σε ένα εγκώμιο για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους στενούς συνεργάτες του στο...

Χάρτινα καλαμάκια εναντίον καύσωνα

Κι ενώ περιμέναμε άπαντες εφοδιασμένοι με παγοκολόνες, αναψυκτικά, υπομονή και έχοντας πιάσει και δεύτερη και τρίτη δουλειά για να...

Η Μαργαρίτα, ο Μένιος, ο Σημίτης και τα… μυστικά της Άννας

Κακά τα ψέματα, ως «νέα πολιτικός» πλασάρεται από φιλικά της δημοσιεύματα η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά το παλεύει εδώ και......

Τα καλά πραξικοπήματα

Και πού είστε, σύντροφοι! Να μου το θυμηθείτε μέρες που είναι. Πλησιάζει η εποχή που τα διάφορα φάρμακα που...