Να αναστηθεί και η Ελλάδα!

Σχεδόν 15 χρόνια ζούμε στο σκοτάδι.

Φλερτάροντας με την εξαθλίωση και τον θάνατο.

Οι άθλιοι ταγοί λένε κάντε υπομονή, σύντομα θα πάρετε τις ζωές σας πίσω.

Ψέματα, ψέματα και πάλι ψέματα.

Κατάντησαν την πατρίδα μετρέσα των δυναστών για να μη χάσουν τα προνόμιά τους.

Αδιαφορώντας αν από χώρα καταλήξει χώρος, με τον λαό της πλήρως υποδουλωμένο.

Χωρίς χαμόγελο, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς ελπίδα.

Κι όλοι μαζί βουλιάζουμε στην άβυσσο της δυστυχίας, ενώ αυτοί  πολλαπλασιάζουν τα πλούτη τους σφαγιάζοντας μέχρις εσχάτων την πατρίδα.

Δεν πάει άλλο.

Πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε κεφάλι.

Οι εποχές της επίπλαστης ευμάρειας που υπόσχονται, δεν πρόκειται να ξανάρθουν.

Είναι το δέλεαρ που χρησιμοποιούν για να υφαρπάζουν ψήφους προς διαιώνιση του ραγιαδιστικού πλιάτσικου.

Έφτασε η στιγμή της αντίστασης.

Έλληνες ξεσηκωθείτε!

Και πηγαίντε στις κάλπες κραυγάζοντας… ως εδώ, παίρνουμε την πατρίδα και τις ζωές μας πίσω!

Χριστός Ανέστη!

Ήρθε η ώρα να αναστηθεί και η Ελλάδα…

Antinews

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

    ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

  2. Μην μιλάτε, η Ελλάδα των αξιών, του πνεύματος, της φιλοσοφίας και της Δημοκρατίας κοιμάται.
    Ο Έλληνες έχασαν νου, λογική και ηθική. Έτσι αποδέχονται τη βάρβαρη αφαίρεση του αυτεξούσιου, την κατάργηση των ατομικών τους ελευθεριών και την υποταγή τους στο καθεστώς του ξένου διευθυντηρίου μέσω των εδώ προφητών του.
    Εδώ, το σάπιο καθεστώς εκπροσωπείται από τον Κ Μητσοτάκη και τη λεγόμενη «συνταγματική συντροφιά» της βουλής.
    Είναι όλοι τους, όμοιοι σε ιδέες και πολιτικές, εμείς όμως δεν το βλέπουμε, οπότε τους ανακυκλώνουμε στην βλαπτική για τους πολίτες εξουσία.
    Προπαγάνδα, φόβος και μικρά δωράκια είναι τα εργαλεία διοίκησης που διαθέτουν, ο Έλληνας εγκλωβίζεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, χάνει τον νού και τον εαυτό του, οι κακοί μάγειροι της πολιτικής του απορροφούν τη ζωή που του αξίζει ως άνθρωπος και ως πολίτες και τον μετατρέπουν σε άβουλο υπήκοο.
    Ξυπνήστε πατριώτες, μας πήραν φαλάγγι οι μέτριοι, οι κακοί της πολιτικής, αυτοί που ενώ αυξάνουν το δικό τους Ε9, έσπρωξαν τους πολίτες στην ανέχεια.
    Μαυρίστε στις εκλογές τον Αλί Μπαμπά ( ξέρετε ποιος είναι) και τους λοιπούς συντρόφους του.

  3. Ανάσταση με συνεχεις αδιάφορους και δη αμετανόητους παρότι τη δοκιμασία των 1825 ημερών (ήτοι 5 χρονών) μην περιμένετε ..Και η ελλάδα εστην πραγματικότητα έχει πεθάνει οριστικά Ομως Μήπως δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε ; Οτι είναι νεκρή ; Δεν θα ήταν κακό ….
    Ο θάνατος προυπάρχει της αναστάσεως Είναι άλλωστε το μόνο προαπαιτούμενο στοιχείο για να δημιουργηθεί κάτι νέο ….
    Δεν είναι κράτος αυτό δεν είναι πολίτες αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για τίποτε Δεν αξίζει
    Αυτή η οντότητα το μόνο που έκανε είναι να χλευάζει ασύστολλα νοερές σταθερές και αξίες -που αφορούν την πραγματική εξέλιξη προοδο ασφάλεια ευημερία δικαιοσυνη Δεν σέβεται κανέναν και τίποτε είτε γηγενή είτε ξένο
    Θα έπρεπε να χρωστούμε μια τεράστια χάρη στον κυριάκο και την κυβέρνηση των 1825 ημερών…Οτι απογύμνωσε την ψευδαίσθηση και μας εμφάνισε την ωμή αλήθεια Οτι έτσι τα πράγματα ήταν και λειτουργούσαν πίσω απο τα παραβάν Ετσι πωλούσαν και πλούτιζαν Ηθελαν ο κόσμος να είναι πρόβατα και να τα κρατούν στα μ αντριά τους Επίσης θα πρέπει να είμαστε εγνώμονες για αυτό το πάθημα με τον κίκη .Στο να σεβόμαστε τα κοινά αγαθά -όσο υπάρχουν ακόμη- να συμμετάσχουμε ενεργά στα κοινά όπως γινόταν παλαιότερα -να διαβάζουμε και δη να ενημερωνόμαστε- να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας και να δημιουργήσουμε επιχειρήσεις οτι θέλουμε -να μην εξαρτώμαστε απο τον οποιοδήποτε
    Τέλος ο κίκης μας έδειξε και ενα κομμάτι του εαυτού μας …σε μεγέθυνση
    Οχι Χριστός ανέστη Αλλά συνειδητοποίηση

  4. Τόσα χρόνια κουβαλάμε το “Άγιο Φως” από την Ιερουσαλήμ που ευτοαναφλέγεται “τη θεία χάρι” για χατίρι των ορθόδοξων Ελλήνων και του αποδίδομαι και τιμές αρχηγού κράτους αλλά τελικά φαίνεται πως η λάμψη του μας τύφλωσε. Μια από τις αιτίες της κακοδαιμονίας μας.Ο νοών νοείτω και ουαί των ανοήτω.

  5. Ο Χριστός αναστήθηκε, η Ελλάδα όμως παραμένει πεισματική στη μέγγενη της ανελευθερίας, των χρεών, της υπανάπτυξης, στο έλεος των κακών κυβερνητών και του ζοφερού μέλλοντος.
    Οι πολιτικοί μας, οι υπάλληλοι του ξένου διευθυντηρίου, κάνουν μεγάλους σταυρούς, θέλουν μα μας πείσουν, για άλλη μια φορά για να τους ψηφήσουμε προκειμένου να μας ξανατηγανίσουν στο όνομα των αφεντάδων τους.
    Φυσικά με την αναφορά μου σε ξένους, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ τα κράτη δανειστές μας, αλλά το βαθύ και αυταρχικό δυτικό κράτος και τους διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες.
    Έχουμε μια ελπίδα, μαύρο στον Μητσοτάκη και την παρέα του, αυτήν του συνταγματικού τόξου.
    Δυστυχώς, φτάσαμε στο έσχατο σημείο, αυτοί που κατήργησαν το Σύνταγμα και εξαφάνισαν τις ελευθερίες μας, να αυτοαποκαλούνται αυτάρεσκα « συνταγματικό τόξο».
    Ακόμη και αυτοί που διακηρύττουν καταστατικά τη δικτατορία του προλεταριάτου, οι ίδιοι τοποθετούν τη μούρη τους στο λεγόμενο συνταγματικό τόξο.
    Βέβαια, όλοι αυτοί, κάποτε κυβέρνησαν και μας έβλαψαν κατόπιν εντολών, άρα είναι γνωστοί.
    Ζόφος πατριώτες, ο λύκος μεταμφιεσμένος σε Κοκκινοσκουφίτσα.
    Ανάσταση χωρίς να τους μαυρίσουμε δεν υπάρχει, ούτε φως θα δούμε εάν οι ίδιοι δεν πειστούμε να εγκαταλήψουμε το σκοτάδι, άλλωστε τους γνωρίσαμε, δεν έχουμε καμία δικαιολογία.
    Χρόνια πολλά, ας λειτουργήσουμε ως Έλληνες σε κίνδυνο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αυτός θα γίνει ηγέτης!

Συνέβησαν και τα δύο την ίδια μέρα. Ένας πεντάχρονος μαθητής εγκαταλείφθηκε κλειδωμένος μέσα στο σχολικό λεωφορείο από τους συνοδούς...

Ρευστόφυλα και ρευστοδιανοητικά

Λοιπόν, μετά τόσο εκτεταμένη κάλυψη του γεγονότος, θα πρέπει να έχει ήδη σε όλους εντυπωθεί ότι ο νικητής της...

Όποιος κουράστηκε να πέσει για ύπνο

Υπάρχει σε μερικούς μια περίεργη στρεβλή αντίληψη πως το φιλελεύθερος στα οικονομικά πάει πακέτο με τον ενδοτισμό στα εθνικά...

Η επέλαση του lifestyle στην πολιτική

Η έννοια «lifestyle» γεννήθηκε με τη θεωρία της ατομικής ψυχολογίας, στις αρχές του 1900, από τον ψυχαναλυτή Άλφρεντ Άντλερ,...