Πανό και ασυλίες…

Του Χρήστου Μπολώση

Προ ημερών, ομάδα τραβεστί ανήρτησε πανό στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που έγραφε «Καταστρέψτε την Ελλάδα» και το οποίο δεν το… είχαν αντιληφθεί ούτε οι διοργανωτές ούτε η Αστυνομία. Όμως τους 2-3 που προπηλάκισαν άλλους τραβεστί τούς άρπαξαν -ορθώς- αυθωρεί και παραχρήμα.

Προχθές Κυριακή στο γήπεδο του Παναθηναϊκού «σηκώθηκε» πανό άκρως υβριστικό για τη Θεσσαλονίκη. Από κοντά κι ένα κορεό που απεικόνιζε, χρειαζότανε μεγάλη φαντασία για να το καταλάβεις, τον Λευκό Πύργο να καίγεται!

Το πανό ήταν τεράστιο, ενώ η Αστυνομία κλασικά απούσα από τέτοια… ασήμαντα γεγονότα. Απλωνόταν από τη μία άκρη μέχρι την άλλη του δυτικού πετάλου.

Επιπλέον ήταν γραμμένο από επαγγελματία. Δηλαδή, δεν νομίζω ότι υπήρξαν φίλαθλοι που διέθεσαν τόσα χρήματα για να το φτιάξουν και να το αναρτήσουν για μόνο λίγα λεπτά.

Άρα;… Ποιοι ωφελούνται από τέτοιες διχαστικές ενέργειες; Οι Τούρκοι και… άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Άρα; Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και, ενδεχομένως, δοκιμές.

Ουδείς τα πήρε χαμπάρι; Πότε θα καταλάβουν αυτοί που κόπτονται για την πάταξη της βίας στα γήπεδα ότι βία δεν είναι το άναμμα 2-3 καπνογόνων μακριά από το γήπεδο;

Έτσι, μετά την ασυλία των «καθοδηγητών», έχουμε και την ασυλία όσων «σηκώνουν» εμετικά πανό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η γνωστή και… λανθασμένη συνταγή

Δεν είμαι βέβαιος ότι έχω καταλάβει απολύτως τι ακριβώς έγινε σ' εκείνη την τραγική ιστορία έξω από το Α.Τ....

Γκροτέσκο

Η τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας έλαβε ιδιαίτερη προβολή τη φετινή χρονιά, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 λαμβάνουν χώρα...

Ο άγνωστος πόλεμος της ένστολης επιβίωσης

Το σύνηθες ερώτημα είναι «τι Αστυνομία θέλουμε;». Η ερώτηση ουσίας, όμως, που προηγείται και όλοι αποφεύγουν να θέσουν είναι...

Η δημογραφική κρίση της Ελλάδας έγινε viral

Παραμονές Χριστουγέννων ο Ίλον Μασκ κρατούσε στα χέρια τον γιο του στο φεστιβάλ του κόμματος της Μελόνι, στη Ρώμη....