Πάμε να διεκδικήσουμε την πατρίδα απ’ τον Άθεο!

Του Προφήτη

Πρώτα πρέπει να ξεχωρίσουμε τους εχθρούς από τους φίλους. Αλάνθαστος Μάο.

Όταν σε επαινεί ο εχθρός σου, ψάξε να βρεις το λάθος σου. Αλάνθαστος Λένιν.

“Η πόλις εάλω”, θριαμβολογεί ώσπερ νέος Μωάμεθ Πορθητής το ρητά κατά την προσωπική κρίση του Αλέξη Κούγια “σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας” [1], που κατά δημόσια ομολογία του διέθετε το κορμί του σε εύπορους κυρίους για 500 ευρώ τη βραδιά [2].

Αποδεικνύοντας με την ιστορικά εφιαλτική διατύπωση ότι η δήθεν επιθυμία για “ισότητα” απλώς κρύβει την λύσσα για επιβολή του αφύσικου στο φυσιολογικό.

“Ο στόχος επετεύχθη” δηλώνει με οίηση και βγάζοντας selfies με τους γενίτσαρους ο σύγχρονος Πορθητής της ελληνικής κοινωνίας.

Αν όμως ο Τούρκος μας κατέσφαξε για λογαριασμό του φύλου του, ο σημερινός κοινωνικός ολετήρας, επιβεβαιώνοντας ότι πάντοτε τα φρούρια αλώνονται έσωθεν, μας καταστρέφει για λογαριασμό των ουδέποτε φίλων Δυτικών, σε ένα νέο τους 1204.

“Ο Μητσοτάκης πολεμά την Ορθοδοξία – και νικά!” πανηγυρίζουν οι Times.

Αυτό ήταν το διακύβευμα.

Αυτός και μόνον ο τίτλος αρκεί για την ερμηνεία της σπουδής και των κινήτρων. Οι ξένοι σε αντίθεση με τον εγχώριο δημόσιο λόγο, ο οποίος μετά το 1974 και την ιδεολογικοπολιτική ηγεμονία της ευρείας Αριστεράς ψευδολογεί αντεθνικά, ακριβολογούν όταν υπερασπίζονται τα ζωτικά εθνικά τους συμφέροντα – και τους πράκτορές τους.

Η εξάλειψη της Ορθοδοξίας στον ελληνικό χώρο, ώστε να μην λειτουργεί ως παράγων επιρροής της ομοδόξου Ρωσίας, υπήρξε ο σταθερός στόχος των Αγγλοσαξόνων από την Απελευθέρωση κι εντεύθεν. Διαχρονικά η λύσσα για την “προτεσταντοποίησή” μας φτιασιδώθηκε στην εσωτερική πολιτική ορολογία με τη λέξη “εκσυγχρονισμός”.

Δολοφόνησαν και εξανδραπόδισαν εθνικούς μας ταγούς προκειμένου να το επιτύχουν, πατρονάρισαν εκείνους που πιστοί τους διαχρονικά μας εγκλωβίζουν άνευ προϋποθέσεων, ανταλλαγμάτων και εθνικών ωφελημάτων στην “σωστή πλευρά της ιστορίας”.

Τον τελευταίο μισόν αιώνα μια Ελλάς – Προμηθεύς υπομένει να της τρώει το συκώτι το αμερικανικό γεωστρατηγικό συμφέρον – όρνεο, όπερ να μην συγκρουστεί επ’ ουδενί με την Τουρκία, διότι θα καταρρεύσει η ΝΑ Πτέρυγα του ΝΑΤΟ και ακολούθως όλη η Συμμαχία, καθώς τί είδους συμμαχία είν’ αυτή που δυο της μέλη πολεμούν.

Απεμπολώντας κάθε αμιγές εθνικό συμφέρον, εγκαταλείποντας ως “κειμένη μακράν”, υπόδουλη στον υπαρξιακό μας εχθρό την μαρτυρική Κύπρο, το μοναδικό έτερο ελληνικό κράτος, υποχωρούσα διαρκώς και ατάκτως, από τη Βέρνη, τα Ίμια, τη Μαδρίτη και το casus belli, ως το τουρκολιβυκό “μνημόνιο” και την μειοδοτική -έως προδοτική…-  Διακήρυξη των Αθηνών που καταπατήθηκε από τον Τούρκο πριν καν το μελάνι της στεγνώσει.

Όμως μετά την σοβιετική κατάρρευση, σε διπλή εθνοκτόνο μέγγενη, έτερο αμερικανογερμανικό όρνεο μας κατατρώγει πλέον και την καρδιά.

Οι Αμερικανοί επιδιώκοντας την κατάλυση της Ρωσίας ως ενιαίο κράτος και την λεηλασία του φυσικού της πλούτου, κατά την ενδελεχώς διακηρυγμένη στόχευση Μπρζεζίνσκι στην “Μεγάλη Σκακιέρα”,  επιχειρούν να εκδιώξουν την Ρωσία από τα Βαλκάνια. Οι Γερμανοί, να τα καταστήσουν οικονομική αποικία.

Κοινός για τούτα τόπος, ο στραγγαλισμός της Ελλάδος ώστε να εγκαταλείψει τα ιστορικά της πάσης φύσεως δικαιώματα στα Βαλκάνια καθώς και η εκρίζωση της Ορθοδοξίας.

Ιστορία, σύμβολα, όνομα και γλώσσα χαρίζονται σ’ έναν πληθυσμιακό συρφετό βουλγαροσλάβων- γύφτων-αλβανών.

“Και τί πειράζει αν πάρουν οι Σκοπιανοί τον Ήλιο της Βεργίνας;” λένε οι Αμερικανοί, αποκαλύπτει πρωτοσέλιδα η “Εστία”. Ουδείς εκ των πνευματικών ταγών ασχολείται. Φερ’ ειπείν, ο επιφανής συνταγματολόγος κ. Αλιβιζάτος, ο σεβάσμιος ιστοριοπλόκος κ. Βερέμης που με ιλαρότητα εξιστορούσε πως “ο Καραϊσκάκης την έφαγε στα καλαμπαλίκια!”, έστω η ανθοδέσμη εθνοαμυντόρων του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Στενάζει ο ηρωικός παπασταυρωμένος Φρέντυ Μπελέρης στην φυλακή των σκυλιών, εγκαταλελειμμένος από την επίσημη ελληνική πολιτεία, όπως έναν αιώνα και η μαρτυρική μας μειονότητα, την οποία οι Βρετανοί εμπόδισαν τον Ναπολέοντα Ζέρβα να απελευθερώσει τον Σεπτέμβριο του 1944 όταν κινήθηκε προς τα εκεί με τον σκοπό αυτόν, που έπρεπε μετά το 1990 να έχει τουλάχιστον καθεστώς αυτονομίας.

Γιατί πρέπει ο έτερος ιστορικά εθνικός εχθρός, η μισελληνική ως το μεδούλι ρυπαρή Αλβανία, η Κολομβία των Βαλκανίων, σε μια συνολική επιδίωξη αντιρωσικών Βαλκανίων να αποτελέσει σταθερό πόλο Δυτικής επιρροής.

Αλλά εάν το Προμηθεϊκό ήπαρ αναγεννιόταν, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα εθνικά μας σπλάχνα που κατατρώγει το γεωπολιτικό συμφέρον της Δύσης.

Ενώ τελευταία μας ακρωτηριάζουν και τα χέρια, επιβάλλοντας εν τοις πράγμασι αποστρατιωτικοποίηση των νήσων και αφήνοντάς τα έτσι εύκολη λεία στον Τούρκο ο οποίος οργανώνει στο Ανατολικό Αιγαίο επανάληψη της Κυπριακής Εισβολής, αρπάζοντας με υπογραφή Μητσοτάκη σχεδόν όλους τους εξοπλισμούς και τα πυρομαχικά μας για την μη χώρα Ουκρανία.

Ένα λοιπόν ακόμα επεισόδιο στην λυσσαλέα προώθηση των πρωτίστως Αμερικανικών συμφερόντων στα Βαλκάνια είναι ο πόλεμος στην Ορθοδοξία.

Για τον οποίο θερμώς χειροκροτήθηκε ο Μητσοτάκης στην Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, ετέρα αψευδής απόδειξη. Κι αν δεν είχε μεσολαβήσει ο θάνατος του Ναβάλνυ, ακόμα θα απολάμβανε τα πρωτοσέλιδα του εγκάθετου Δυτικού Τύπου, Guardian, NY Times και τα συναφή της γκλομπαλιστικής προπαγάνδας.

Η επιβίωση του Ελληνισμού ως Γένος επετεύχθη χάρις στο τρίπτυχο “Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια”. Και σε έναν αμνημόνευτο παράγοντα, την άτυπη ευγονική.

Είμαστε οι ανυπότακτοι που δεν τουρκέψαμε σαν τον Ερντογάν και τον μισό ελληνικό πληθυσμό της Μ. Ασίας. Πατριάρχης Φώτιος :”Έλληνες είμαστε στο γένος, Ρωμαίους εαυτούς ονομάζουμε και αληθώς το κάνουμε• από τη Νέα Ρώμη πήραμε αυτή την παρωνυμία”.

Αυτό που τώρα επιχειρούν είναι να εξαλείψουν την ετερόφυλη οικογένεια ως το υγιές κύτταρο της εθνικής αναπαραγωγής :
“Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς!” κοάζουν τα βδελύγματα.

Μετά τις ευρωεκλογές (ίσως και πριν…) έρχεται η ψήφιση των σκοπιανών μνημονίων και το “άνοιγμα ενός διαλόγου”, για τον διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας. “Βελούδινα” κι αθόρυβα, όπως αθόρυβα η εντιμοτάτη θαμών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Κυρία Κεραμέως κατήργησε τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στα δημόσια σχολεία, για να καταργηθεί από φέτος και στα ιδιωτικά. Συνεργούντος σε όλα του Αναξίου Λιάπη, κομμουνιστή, υποψηφίου – εκλεκτού του Σημίτη, τον οποίο ζοφερή εθνική μοίρα διατηρεί προκαθήμενο. Πάει και η Θρησκεία.

Οπότε, ακολούθως, και με το αποκορύφωμα του παγκοσμίου πνευματικού επιτεύγματος, την Ελληνική Γλώσσα, σε αποδρομή από τον ίδιο της τον τόπο γεννήσεως και επιβιώσεως επί έξι χιλιετίες, Πατρίδα όμαιμος, ομόθρησκος, ομόγλωσσος, ομόδοξος και ομότροπος δεν υφίσταται.

Απομένει ένα εμετικό φυλετικό σύμφυρμα σε έναν γεωπολιτικά πολύτιμο χώρο για Αμερικανούς και δευτερευόντως Γερμανούς, στον οποίο θα ερίζουν για τμήματα και επιμέρους εκμεταλλεύσεις υπεργολάβοι τους Τούρκοι, Αλβανοί, Ιταλοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι, όλοι οι γύρωθεν ιστορικοί εχθροί.

Κι όποιος έχει “καταπιεί” το αφήγημα ότι η Δύση δεν θα επιτρέψει στους Τούρκους να πατήσουν σε αμφότερες τις ακτές του Αιγαίου, πλανάται πλάνην οικτράν ιστορικά έωλος. Επί πέντε αιώνες, από τον 15ο έως τον 20ο, η Δύση μονίμως υπονομεύοντας τον Ελληνισμό, είτε ως Βυζάντιο είτε ως διαρκώς εξεγειρόμενο υπόδουλο, τους ανεχόταν και τους υποστήριζε.

Ενώ και μετά μας προκάλεσε την ανείπωτη Μικρασιατική Καταστροφή, σέρνοντας μας με ατζέντη τον Βενιζέλο, κατά ιστορική σειρά, στην εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου, στον Εθνικό Διχασμό, στην περιπέτεια της Ουκρανίας, στην βίαιη βενιζελική δικτατορία 1916-1920, στην απαγόρευση να βαδίσουμε προς την Μάνα Κωνσταντινούπολη, στην απόβαση χωρίς εγγυήσεις στην Σμύρνη, στην πορεία προς την Άγκυρα για να εκβιάσει τον Κεμάλ ώστε να της δώσει τα πετρέλαια της Μοσούλης.

Με επιστέγασμα, την μανιασμένη κραυγή του Τσώρτσιλ στην Βρετανική Βουλή “Ούτε μια σφαίρα στους Έλληνες!”. Την επιβολή εγκαταλείψεως της Ανατολικής Θράκης μας. Το σφυροκόπημα των δυστυχών που πάσχιζαν, “συνωστιζόμενοι”…, να πιαστούν στα πλοία σωτηρίας. Και την εν ψυχρώ δολοφονία των αθώων με δικαστικό πραξικόπημα.

Δεν γράφω φιλορωσικά ξεχνώντας ποιον στοχεύουν οι S-400 που έδωσαν στην Τουρκία, δεν λησμονώ την λίστα των δεινών που μας προκάλεσε η Ρωσία ούτε όμως την Συνθήκη της Αδριανουπόλεως.

Δεν γράφω αντιδυτικά, απλώς και να μην θέλουμε να πιστέψουμε  ότι υπήρξε, η ιστορική πραγματικότητα, πρώτον, επιβεβαιώνει πανηγυρικώς την φημολογούμενη κατευθυντήρια οδηγία του Κίσσινγκερ για τον Ελληνισμό:

Πρέπει να πλήξουμε την γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μάς“.

Και δεύτερον, αποδεικνύει περίτρανα άλλη μια του κυνική καταγραφή : “Το να είσαι εχθρός της Αμερικής μπορεί να είναι επικίνδυνο, αλλά το να είσαι φίλος μπορεί να είναι θανατηφόρο“.

Γράφω ανάδελφα.

Όχι για να διαπιστώσω, άλλος ένας. Αλλά για να καταδείξω.

Ότι ο Μητσοτάκης είναι ο εχθρός. Τελεία.

Ότι αυτοί που ψήφισαν το τερατούργημα είναι εχθροί. Τελεία.

Ο Ευάγγελος Αβέρωφ ιστορικά άφησε την απάντηση για την τύχη του αρνιού που φεύγει απ’ το μαντρί.

Δεν διαφώτισε όμως για το τί συμβαίνει όταν ο λύκος μπαίνει καμαρωτά στο μαντρί. Θα απαντήσω εγώ με την σοφία του προπάππου μου : “Ερμα μαντριά – λυκς γιμάτα”

Έρημα μαντριά, λύκους γεμάτα. Ορφανεμένο από τσοπάνη, ερημωμένο από χλευασμούς, διώξεις, συκοφαντίες και βίαιες καταστολές το εθνικόφρον μαντρί γέμισε λύκους.

Η ΝΔ δεν υπήρξε παρά ένα ιδεολογικοπολιτικά ψευδεπίγραφο σχήμα εκλογικού “μαντρώματος” των εθνικοφρόνων, που σήμερα έχει απογειωθεί ως όχημα  κοινωνικοπολιτικής ανελίξεως για καιροσκόπους, μαοϊκούς, κνίτες, απάτριδες, άθεους, γκλομπαλιστές, σοροσάλιαγκες, κύναιδους (=αιδώς των κυνών), κλέφτες, πασόκους, όπως και για κάποιους για τους οποίους ισχύει πως ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.

Όλοι τους, με κορόϊδο τον άδολο συντηρητικό-δεξιό-εθνικόφρονα ψηφοφόρο. Από τον οποίο αντλούν την ισχύ για να τον αφανίσουν οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά και εν τέλει εθνικά. Και του το λένε κατάμουτρα!

Όσοι αγαλλιάσθε να βλέπετε τον κ. Σκέρτσο να σας εκπροσωπεί ανεμίζοντας ένα κουρελόχαρτο με τον χάρτη της Ανωμάλου Διεθνούς – όπου, ως Δύση είπε, ανήκουμε.

Όσοι σφόδρα επιθυμείτε την κ. Αγαπηδάκη στα υπουργικά έδρανα.

Όσοι διακαή έχετε πόθο να στείλετε τον κ. Τσιόδρα στην Ευρωβουλή.

Όσοι φλέγεσθε από την εσωτερική παρόρμηση να χειροκροτήσετε, καθώς η επίσημη ΝΔ, τον κ. Μπιμπίλα μεταφέροντα και στο Εθνικό Κοινοβούλιο την συγκλονιστική του ερμηνεία ως αιμοδιψής Φουρτουνάτσης, πλέον ως λάτρης της αρχαίας, κλασσικής γλυπτικής.

Όλοι σας, κατά λάθος βρίσκεστε εδώ και με διαβάζετε.

Όσοι για να τιμωρήσουν την ΝΔ σκέπτονται να μην πάνε να ψηφίσουν, “θύμωσε ο αγάς κι έκοψε τους αδένες του”, να βάλουν μια λεκάνη νερό και να βρέξουν το πρόσωπό τους.

Όσοι αντιστοίχως (για να τιμωρήσουν την ΝΔ) σκέπτονται να  ψηφίσουν τον μπολσεβίκο Κουτσούμπα, να βάλουν το κεφάλι τους μέσα στην λεκάνη και να το βγάλουν από το νερό μετά τις Ευρωεκλογές.

Αυτό ακριβώς θέλει ο Μητσοτάκης, οι διαμαρτυρόμενοι είτε να απέχουν από τις εκλογές είτε να ψηφίσουν Αριστερά, αρκεί να μην υπάρξει εκλογική ενίσχυση στα δεξιά της ΝΔ.

Σε όσους ιστορικά έχουν συνδεθεί συναισθηματικά με την ΝΔ δεν θα πω “να ζήσετε, να την θυμάστε”. Γιατί ούτε μεταλλάχθηκε ούτε πέθανε. Χειρότερα, έγινε ζόμπι που αφήνει νεκροζώντανο και ό,τι αγκαλιάζει κι αν την ξαναψηφίσετε θα ζήσετε σε νεκρή πατρίδα.

Για να λυτρώσετε την νεανική σας αγάπη και να λυτρωθείτε, ώστε να πάμε γι’ άλλα, γιατί ο έρωτας με έρωτα περνάει, η θεραπεία είναι μόνο ό,τι για τα ζόμπι, παλούκι καρφωμένο στην (εκλογική) καρδιά.

Κουνάω το δάχτυλο; Ίσως… Από απόγνωση. Και οργή. Πόση ακόμα κοροϊδία θα ανεχτεί απ’ το Σημιταριό ο δεξιός ψηφοφόρος;
Γιατί σε κορόϊδεψαν μία; Ντροπή τους. Σε κορόϊδεψαν δυο (και άλλες δυο και δυο κι οχτώ δεκάξι); Ντροπή σου.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω διαπιστώσεις, αναλύσεις, παραιτήσεις και μελαγχολίες μπροστά στο 41% και στους γκαλοπιτζήδες.

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα όσο δεν τα δεχόμαστε ως τέτοια.

Ανακαλώ και σε παραλληλισμό μεταφέρω ένα συγκλονιστικό περιστατικό.

Πριν χρόνια, σε δημόσιο νοσοκομείο της Δυτικής Πελοποννήσου ήταν Διευθυντής του Χειρουργικού ένας κορυφαίος ως επιστήμων και εξαίρετος ως άνθρωπος, χειρουργός. Ένα χάραμα εφημερίας  έφεραν έναν βαρύτατα τραυματισμένο από τροχαίο. Κυριολεκτικά ξεκοιλιασμένο, με έντερα και σπλάχνα χυμένα έξω. Ο χειρουργός κοιμόταν. Τον ξύπνησαν. Βρήκε έξω από το χειρουργείο την ομάδα του, παρόλο έμπειρη, εμφανώς αποκαρδιωμένη για την προοπτική σωτηρίας του πολυτραυματία.

Τους έβαλε τις φωνές :

“Τί κάθεστε μωρέ; Πάμε μέσα να διεκδικήσουμε τον άνθρωπο απ’ τον Θεό!

Και τον έσωσε!

Ταπεινά εμπρός στο μεγαλείο εκείνου του σύγχρονου Ιπποκράτη, με όση δύναμη έχει η φωνή μου : Πάμε να διεκδικήσουμε την πατρίδα απ’ τον Άθεο!

Είμαστε η μοναδική εξαίρεση παγκοσμίως, παντού πολιτικά πορεύονται δεξιά, εμείς αριστερά. Σαν εκείνον στο ανέκδοτο που οδηγούσε σε λάθος ρεύμα κι έλεγε ακούγοντας στο ράδιο ότι ένας πηγαίνει ανάποδα “Τί ένας, χιλιάδες!”.

Η παγκοσμιοποίηση γλυστρά στην αποπαγκοσμιοποίηση,  επενδύσεις μεταφέρονται ξανά στις μητροπόλεις, ο οικονομικός εθνικισμός φέρνει πάλι τον πολιτικό εθνικισμό που μισούν οι γκλομπαλιστές. Τα ανοιχτά σύνορα διαλύουν τις κοινωνίες και τον τρόπο ζωής των ιθαγενών. Και τα δεξιά κόμματα παντού σαρώνουν. Θα δολοφονούσαν τον Τραμπ αλλά θα γίνει εμφύλιος, κι εκεί οι δεξιοί έχουν όπλα. Πασχίζουν να τον δολοφονήσουν οικονομικά και δικαστικά, όπως τους Έξι.

Κι εμείς παρακολουθούμε τον Μητσοτάκη με “Δόγμα Σοκ” να “σπιντάρει” από το “Great Reset” στο “Great Acceleration”, στην μεγάλη επιτάχυνση που θα δημιουργήσει τετελεσμένα για την ατζέντα της liberal left ελίτ, εν όψει ουκρανικής ήττας, κραχ Ευρωεκλογών και Τραμπ.

Η ιστορική συγκυρία μάς θέτει αδήριτα και συγκεκριμένα καθήκοντα.

Πρώτον, η ΝΔ στις Ευρωεκλογές πρέπει να πάρει κάτω από 30%, ευκταία 25%.

Δεύτερον, ο χώρος δεξιά της ΝΔ πρέπει να πάρει πάνω από 20%, ευκταία 25%.

Τρίτον, από τον χώρο αυτόν οφείλει να αναδειχθεί μια μείζων δύναμη με ποσοστό που τείνει στο 15%.

Γιατί, τέταρτον, οι Ευρωεκλογές πρέπει να γίνουν το εφαλτήριο για την δημιουργία ενός ισχυρού δεξιού κομματικού πόλου εξουσίας, που σαρώνοντας την ΝΔ ως δεξιό του φερετζέ θα εξωθήσει τον Μητσοτάκη στην πραγματική του ιδεολογικοπολιτική θέση αριστερά του Κέντρου, Νεοφιλελέ και Πολιτισμικό Μαρξιστή.

Σήμερα και τα τέσσερα φαντάζουν ουτοπικά.
Αλλά θυμηθείτε τον Δούκα που “πέταξε” από το 14% στο 56% με τον γόνο να “κολλά” στο 44%.

Θυμηθείτε ότι το κάναμε στους Μητσοτάκηδες τον Νοέμβριο του 2009. Στην καθημερινή σας ζωή, στα πλαίσια της λειτουργίας σας, γράψτε, μιλήστε, στείλτε μηνύματα, προγκάρετε, τρολάρετε – το 95% είναι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων, δεν το λένε όλοι. Το Viber μου κατακλύζεται από ανέκδοτα, βίντεο, εικόνες που διακωμωδούν τον ομοφυλόφιλο γάμο. Και όχι μόνον από δεξιούς αποστολείς.

Κάντε προπαγάνδα. Δημιουργήστε κλίμα!
Γιατί αν δεν τους τελειώσουμε θα μας τελειώσουν.
Ο Μητσοτάκης έχει ορίσει τον εχθρό του – είμαστε εμείς.

Και πάνω απ’ όλα θυμηθείτε τον αθάνατο Ηράκλειτο :
Ό,τι έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα!

Πάμε να τσακίσουμε τον Μητσοτάκη!

Πάμε να τον βυθίσουμε σε μια τρικυμία της Ευρωκάλπης!

[1] – https://www.protothema.gr/greece/article/1467433/vallianatos-rotise-kaneis-ta-paidia-tou-kougia-an-ton-ithelan-gia-patera-kougias-na-parakalaei-na-min-sunadithoume/

[2] – http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/356052/imoun-sunodos-andron-gia-500-euro-ti-vradia/

 1. Θυμόμαστε τι κάνατε στους Μητσοτάκηδες το 2009.

  Φέρατε τον Μεσσήνιο, που έκανε κωλοτούμπα, έγινε μνημονιακός με τη χώρα σε εξαθλίωση, άνοιξε την πορτα σε Πασόκους, λούμπεν κατσαρίδες που τότε έλεγαν μεγάλα πατριωτικά λόγια, έκανε τον γόνο υπουργό, απέτυχε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, άφησε τη χώρα στα πρόθυρα κατάρρευσης ως νάρκη στους Μπολσεβίκους που θα έρχονταν, ταυτίστηκε με όλο το μηντιακό κι ολιγαρχικό σύστημα και τελικώς στήριξε την εκλογή του γόνου στην προεδρία.

  Εκ των υστέρων, με εκλογή της Ντόρας το 2009 θα είχαμε αποφύγει τα χειρότερα και ο γόνος πιθανότατα θα είχε μείνει υπουργός.

  Με άλλα λόγια αυτό που κάνατε οδήγησε σε αυτό που βιώνουμε.
  Αν ‘ο Μητσοτάκης είναι ο εχθρός, τον Νοέμβρη του 2009 ανοίξατε την Κερκόπορτα.

 2. Αλλο ενα εξαιρετικο αρθρο που καθε Ορθοδοξος, Λογικός, Άνθρωπος, Πατριωτης, Έλλην και Οικογενειάρχης θα συμφωνήσει.
  Μπραβο.

 3. Ελληνική Γλώσσα,Νομοθετικό Πλαίσιο,Προοπτικές.

  Ιστορικό: (Συνταγματικές Προβλέψεις)
  1. Σύνταγμα 1952 (ΦΕΚ τΑ 1 01.01.1952)
  « Ἄρθρον 107
  Ἐπίσημος γλῶσσα τοῦ Κράτους εἶναι ἐκείνη εἰς τὴν ὁποίαν συντάσσονται τὸ
  πολίτευμα καὶ τῆς ἑλληνικῆς νομοθεσίας τὰ κείμενα. Πᾶσα πρὸς παραφθοράν
  ταύτης ἐπέμβασις ἀπαγορεύεται.»
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=19520100001
  2. Σύνταγμα 1968 (ΦΕΚ τΑ 267 15.11.1968)
  « Ἄρθρον 6
  Ἐπίσημος γλῶσσα τοῦ Κράτους καὶ τῆς ἐκπαιδεύσεως εἶναι ἐκείνη, εἰς
  τὴν ὁποίαν συντάσσονται τὸ Σύνταγμα καὶ τὰ κείμενα τῆς ἑλληνικῆς
  νομοθεσίας.»
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=19680100267
  3. Σύνταγμα 1973 (ΦΕΚ τΑ 266 04.10.1973)
  « Ἄρθρον 6
  Ἐπίσημος γλῶσσα τοῦ Κράτους καὶ τῆς ἐκπαιδεύσεως εἶναι ἐκείνη, εἰς
  τὴν ὁποίαν συντάσσονται τὸ Σύνταγμα καὶ τὰ κείμενα τῆς ἑλληνικῆς
  νομοθεσίας.»
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=19730100266
  4. Σύνταγμα 1975 (ΦΕΚ τΑ 111 09.06.1975)
  Δεν υπάρχει άρθρο για τον ορισμό της επίσημης γλώσσας του κράτους.
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=19750100111
  5. Ισχύον Σύνταγμα:
  Δεν υπάρχει άρθρο για τον ορισμό της επίσημης γλώσσας του κράτους
  αναθεωρήσεις του μέχρι σήμερα (2023-12-31).

  – Μεταφορά του κειμένου του Συντάγματος στη δημοτική γλώσσα.
  (ΦΕΚ τΑ 24 14.03.1986)
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=19860100024
  – Αναθεώρηση 2001 (ΦΕΚ τΑ 85 18.04.2001)
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20010100085
  – Αναθεώρηση 2008 (ΦΕΚ τΑ 102 2.06.2008)
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20080100102
  – Αναθεώρηση 2019 (ΦΕΚ τΑ 187 28.11.2019)
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20190100187
  Ιστορικό: (Νομοθετικές Προβλέψεις)
  1. Νόμος ὑπ’ ἀριθ. 309/1976 (ΦΕΚ τΑ 100 30.04.1976)
  Καθιέρωση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης της Νεοελληνικής Γλώσσας.
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=19760100100
  2. Νόμος 1228/1982 (ΦΕΚ τΑ 15 11.02.1982)
  (Άρθρο δεύτερο)
  Καθιέρωση του μονοτονικού συστήματος.
  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=19820100015
  3. Υπουργική Απόφαση Φ.7/76108/ΓΔ4 (ΦΕΚ τB 2418 18.06.2020)
  Δραστηριότητες στην αγγλική γλώσσα στο Νηπιαγωγείο.
  Άρθρο Μόνο (Απόσπασμα)

  «Σκοπός της εισαγωγής της δημιουργικής ενασχόλησης των παιδιών με
  την Αγγλική γλώσσα, είναι ο εμπλουτισμός του προγράμματος του
  Νηπιαγωγείου – μεθοδολογικά και θεματικά- όχι μόνο για την γλωσσική
  αλλά και για την ολόπλευρη ανάπτυξη των ικανοτήτων των νηπίων και
  τη διαμόρφωση της ταυτότητας του ενεργού πολίτη στο σύγχρονο
  πολυπολιτισμικό περιβάλλον.»

  Πηγή: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20200202418
  Επιπλέον πληροφορίες:
  Για τη κατάργηση του πολυτονικού: https://www.polytoniko.org/histo.php
  Προοπτικές: (Πιθανά σενάρια.)
  α. Καθιέρωση άτονου συστήματος. (Ήδη τράπεζες στις ηλεκτρονικές
  συναλλαγές το έχουν καθιερώσει).
  β. Καθιέρωση της Αγγλικής ως δεύτερης επίσημης γλώσσας.
  γ. Κατάργηση του ελληνικού αλφαβήτου. (βλέπε Greeklish)

 4. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα όταν, μετά από αρκετά χρόνια, ο Ιεροφάντης μού είπε “Είδες το άρθρο τού Προφήτη;”.
  Πρώτον, έχω χρόνια να μπω στο Αντινιούζ.
  Δεύτερον, άλλα τόσα χρόνια έχει ο Ιεροφάντης να μού αναφέρει κάτι για το διαδίκτυο εν γένει.
  Γιαυτό και παράτησα ότι είχα και μπήκα να το διαβάσω.

  Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον Προφήτη. Δεν συμφωνώ στο κυριότερο: στο ποιός είναι ο εχθρός.
  Με βάση όλα αυτά που ο ίδιος ο Προφήτης λέει στο εξαιρετικό άρθρο του, θα μού επιτρέψει να συμπεράνω ότι εχθρός δεν είναι ο Μητσοτάκης. Αυτό το συμπέρασμα δεν είναι δική μου γνώμη/άποψη: είναι το απότοκο των επιχειρημάτων που ο ίδιος αναπτύσσει στο άρθρο του. Σύμφωνα με όσα λέει -και με τα οποία συμφωνώ και επαυξάνω- εχθρός είναι όποιος με τις πράξεις και τις παραλήψεις του συνδράμει στην επίτευξη τού εθνικά καταστροφικού αποτελέσματος.

  Όποιος πιστεύει ότι αυτό που ζούμε είναι μια μικρή κακή παρένθεση λόγω Μητσοτάκη, και ότι τα πράγματα θα φτιάξουν για τη ΝΔ και τη χώρα, μετά τον Μητσοτάκη, είναι το ίδιο -και χειρότερα- εχθρός.
  Όποιος πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να λέει ΟΧΙ ή να απουσιάζει, και να μη ρίχνει τον Μητσοτάκη, είναι το ίδιο -και χειρότερα- εχθρός.

  Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ώρες ατελείωτες προς επίρρωση των ανωτέρω, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το δια ταύτα: αν λ.χ. ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι μη συμφωνούντες ρίξουν αύριο το πρωί τον Μητσοτάκη, τί πιο εθνικά υγιές μπορεί να προκύψει;

  Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής πολιτικής ιστορίας, η απάντηση είναι απλή:
  1. Αναγκαία συνθήκη: Υγιής εθνικά λύση δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν γονατίσει εκλογικά η ΝΔ.
  2. Ικανή συνθήκη: Πρέπει να δημιουργηθεί κάτι νέο.

  Μπορεί να γονατίσει εκλογικά η ΝΔ;
  Απάντηση: ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ότι γίνεται, και μάλιστα εύκολα. (Πρώτο κόμμα με πανστρατιά στο <19%).

  Μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο;
  Απάντηση: Ο Προφήτης, ο Ιεροφάντης και χιλιάδες άλλοι που μόχθησαν για μια καλύτερη μέρα μπορούν να το φτιάξουν.

  Αν περιμένετε κάποιον από τη ΝΔ να το φτιάξει, σαλάγατα τα πρόβατα.
  Αν περιμένετε για κάτι άλλο, στη λογική τού "ναι, αλλά ας περιμένουμε λίγο και…", να βγάλω το Lagavulin για να πούμε κανένα καλύτερο χωρατό.

  Όλος ο λαός βράζει – μέχρι και τα στελέχη τής ΝΔ είναι εξαγριωμένα.
  Όλος ο κλήρος βράζει, μέχρι και ο Ιερώνυμος των υπουργικών συμβουλίων τού ΓΑΠ και τού Τσίπρα αηδίασε τη ΝΔ.

  Το 2012 δεν υπήρχε τίποτα και παραλίγο να γίνει η ανατροπή τής εκατονταετίας.
  Τώρα υπάρχει γνώση, εμπειρία, κυρίως όμως υπάρχουν ο θυμός και η οργή ΟΛΗΣ τής κοινωνίας.

  Φαντάζομαι ότι και ο Σαμαράς θα θελήσει να κλείσει την πολιτική του καριέρα ως βουλευτής με άλλη μια ανατροπή, όχι να τον φτύνουν όπου σταθεί και όπου βρεθεί για γενεές 14 για την υποκρισία να συνεχίσει να στηρίζει τον Μητσοτάκη μετά το νομοσχέδιο διάλυσης τής θρησκείας και τής οικογένειας.
  Δώστε του μια επιλογή.
  Μπορείτε.
  Εύκολα.

 5. Πολύ σωστός! Άσε τις κατσαρίδες να λένε. Βρισκόμαστε σε πνευματικό πόλεμο επιβίωσης του Έθνους. Όποιος δεν θέλει ας πάει αλλού να ζήσει. Δεν θα αφήσουμε στους απάτριδες και τους προδότες την Πατρίδα. Αγώνας μέχρι τέλους με όσα μέσα έχει ο καθένας.

 6. Σε άρθρο ποταμό τα είπες όλα τα δεινά του προδομένου Έλληνα ,συνέχισε έτσι μπας και ξυπνήσουν οι ραγιάδες.

 7. @Θεοφάνη
  Αγαπητέ, το πρόσωπο της αρεσκείας σου τον Σεπτέμβριο του 2015 σφόδρα είχε πάλι την φιλοδοξία να επιτύχει επιτέλους εκείνο που προς λύπη σου τής στερήσαμε.

  Δεν την ήθελε ούτε ο ίδιος ο πατέρας της – στήριξε τον άλλον.

  Μάλλον κάτι περισσότερο από σένα ήξερε.

 8. Αγαπητοί φίλοι
  @Α&Ω
  @ Γεώργιος Τ.
  @ΒΝ

  Θερμούς χαιρετισμούς, κατά δύναμη συνεχίζουμε

 9. @Φερώνυμος
  Η συνταγματική αναδρομή σου τεκμηριώνει όσο και πονά …
  Με την κατάργηση των εισαγωγικών εξετάσεων που ετοιμάζουν, ολοκληρωτικώς αγράμματα ελληνόπουλα.

 10. Πέρα από την ανεκτικότητα ακολουθεί η οργή.
  Εάν η οργή ξεφύγει πέρα από όρια το χάος.
  Η πείνα παραμένει εσαεί κακός σύμβουλος.
  Τα ψέματα τα λόγια τα μεγάλα, αποτέλεσμα το Σύνταγμα 20.02.2024
  Και μας βρίσκει κάπως έτσι αργά-αργά μάλλον στην αρχή.
  Τα χρήματα έχουν κάνει φτερά, τα ταμεία δεν έχουν να δώσουν.
  Και μόλις που τα καταλάβαμε, το έθνος το πολεμάνε από αρχής, όλα τα χρόνια.
  Πρώτα η καταστροφή της Σμύρνης.
  Ύστερα ο Β.΄ παγκόσμιος πόλεμος.
  Ακολούθησε η μετανάστευση. Ερήμωσε η χώρα.
  Άδειασε η ύπαιθρο. Έφυγαν τα εργατικά χέρια.
  Καταστράφηκε η γεωργία-η κτηνοτροφία η παραγωγή.
  Μεθοδικά εισαγόμενα προϊόντα και χρέος στο χρέος.
  Ύστερα η διαίρεση της Κύπρου.
  Και έπεται συνέχεια ώστε ο λαός να μην αντιδρά.
  Έρχονται οι πρόωρες συντάξεις.
  Έρχονται οι επιδοτήσεις.
  Έρχονται τα δάνεια μα φυσικά και παροχές.
  Επιδόματα στα επιδόματα και η οικονομία μας λόγια στα λόγια.
  Έτος 1996 Ιανουάριος 27η έχουμε το θέμα κρίση στα Ίμια, προπομπός για την διαίρεση στο Αιγαίο.
  Η πολιτική μας ηγεσία διαδέχεται η μια την άλλη υποταγμένη και ελεγχόμενη.
  Όποιος δεν εκτελεί εντολές πηγαίνει στο σπίτι του εάν επιβιώσει βεβαίως.
  Η επιβίωση του Έθνους παραμένει στα χέρια του λαού, παραμένει στην
  ενημέρωση, στην σωστή κατεύθυνση των γεγονότων.
  Παραμένει στην απαλλαγή της χώρας από ξένα συμφέροντα που έχουν φωλιάσει
  και μας ορίζουν το πως θα ζήσουμε μέσα στο τόπο μας.
  Το μεγάλο πρόβλημα της χώρα μας παραμένει τα ξένα αφεντικά που εάν
  πράγματι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου ας μας αδειάσουν το τόπο.
  Είμαστε σε θέση και ξέρουμε και μπορούμε να οργανώσουμε τις ζωές μας
  μέσα στα δικά μας χώματα απαλλαγμένοι από κατευθυνόμενους-εντολοδόχους
  που προσφέρονται κάθε φορά να δώσουν γη και ύδωρ χωρίς ίχνος πατριωτισμού.
  Μας έχουν τελειώσει τι δεν έχετε καταλάβει, τι περισσότερο πρέπει να περάσουμε
  ώστε να ζήσουμε το πόσο είμαστε νοικοκύρηδες μέσα στο τόπο μας.
  Προσοχή στην παγίδα, μας ετοιμάζουν επόμενο σενάριο υποταγής.
  Ο λαός ας αφυπνιστεί επιτέλους και ας δώσουμε όλη μαζί αυτή την μάχη για την επόμενη μέρα.
  Οι ξενόδουλοι επιβάλλεται να αποτελέσουν μειονότητα έως και αφανισμό, εάν πράγματι έχει
  ωριμάσει η σκέψη , αν δεν τους τελειώσουμε θα μας τελειώσουν.
  Το μήνυμα από το Σύνταγμα 20.02.2024 είναι ένα και μόνο ένα.
  Ο λαός έχει την δύναμη με το μέρος του. Αρκεί να πιστεύει σε αυτή την δύναμη.

 11. Και μόνο που ξαναβρεθήκαμε με όλους τους φίλους, άξιζε τον κόπο!

  Μύστη, Anaconda, αρχική μου πρόθεσή μου ήταν μια συνολική ιστορική, ιδεολογική, πολιτική τεκμηρίωση για τους Μητσοτάκηδες και την παρούσα κατάσταση. Προέκυπτε ιστορικοπολιτικό δοκίμιο χιλιάδων λέξεων, αδόκιμο διαδικτυακά. Πρώτα Ο Θεός, θα γίνει τμηματικά.

  Anaconda κάπου σε χάνω γιατί ενώ συμφωνείς σε όλα, κι εγώ συμφωνώ σε όσα γράφεις, εξάγεις άλλα συμπεράσματα. Στο “τέταρτο” ζητείται ένας άλλος χώρος που θα εκδιώξει την ΝΔ από το δεξιό στασίδι που έχει ψευδεπιγράφως καταλάβει. Η ΝΔ ή θα ανακαταληφθεί, κατά 99% αδύνατον, ή θα μείνει πολιτικό εργαλείο του Μητσοτάκη αλλά πλέον στην αριστερή πλευρά του πολιτικού φάσματος. Ώστε να ταυτιστούν θεωρία της και πράξη.

  Προτείνεις ηγεσία Σαμαρά;

  Ο Μητσοτάκης είναι σήμερα Ο Εχθρός διότι ακριβώς είναι ο καταπατητής που λυμαίνεται πολιτικά τον δεξιό χώρο υλοποιώντας με τις ψήφους του αντεθνική ατζέντα πολιτισμικού μαρξισμού στην κοινωνία και νεοφιλελευθερισμού στην οικονομία.

  Οι ξένοι, τη δουλειά τους κάνουν.

 12. Προφήτη, χαίρομαι που συμφωνούμε και απαντώ ευθέως στην ερώτησή σου: προτείνω ο Σαμαράς να ηγηθεί στον καθαρισμό του πατριωτικού χωραφιού από τούς ιδεολογικούς Ρομά τής Δεξιάς που έχουν στήσει το τσαντήρι τους και έκαναν καταυλισμό. Ο τρόπος είναι απλός: σε βοηθάει να κάνεις νέο κόμμα και μετά ρίχνει τον Μητσοτάκη.

  Δεν φοβάμαι μήπως θεωρηθεί ότι το κόμμα που θα αντικαταστήσει τη Νέα Δημοκρατία στην κεντροδεξιά είναι τού Σαμαρά, διότι και αυτός ως Πολιτική Άνοιξη και άλλοι δεν κατάφεραν αυτό που κατάφεραν άλλοι, που δεν ήταν από τζάκι αλλά από χωράφι. Θα του πιστωθεί η συμβολή και θα εξιλεωθεί. Αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει κάτι τέτοιο για τον εαυτό του και για όσους έκαναν το λάθος να συμπορευτούν στο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, βάζοντας πλάτη ακόμα και στη συνεργασία Σπυράκη-Ζάεφ για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών με τη σύμπραξη τής ΝΔ.

  Θα πω κάτι τελευταίο για να μείνει στα πρακτικά: έρχονται κοσμοϊστορικές αλλαγές από τις ΗΠΑ, εντός αυτών και θα διαχυθούν αστραπιαία παντού, που η προστασία που λάμβαναν όσοι συμμετείχαν στο πολιτικό προσωπικό από το πραξικόπημα ανατροπής τής μεταβατικής κυβέρνησης τού 1973 μέχρι σήμερα θα τελειώσει βίαια: οι αλλοδαπές υπηρεσίες ψάχνουν λεφτά για να κάνουν πλιάτσικο και προσωπικότητες για να κρεμάσουν στα μανταλάκια και ήρθε η ώρα να μην απαντάνε τις κλήσεις όσων παπαγάλιζαν τις επιθυμίες συγκεκριμένων συνιστωσών, μην πω σεχτών, σε αυτά τα μαγαζιά ή/και λόμπυ. Ο Καραμανλικός Βουδισμός θα καταστεί μοιραίος για όποιον συνεχίσει να τον εφαρμόζει.

 13. Anaconda, ακούω σαν τώρα τη φωνή του Φάκτορα (Β. Ζήση) στ’ αυτί μου από το τλφ :
  “σου λέω, είναι στο 15% και πάνε για 20%!!”.

  Ήταν Αύγουστος του 2013. Ήμουν στη θάλασσα. Μιλούσε για την ΧΑ,

  Επιστρέφοντας, γράφω ένα άρθρο, που εκ των υστέρων είδα ότι εκτός antinews είχε σχολιασθεί ως “κήρυγμα του Πρ. για διάλυση της ΧΑ”.

  Είχα πει το απλό : Δεδομένου ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ ήταν κατά 99% δυσαρεστημένοι ΝΔκράτες, ο Σαμ. να αναλάβει πρωτοβουλία για συνένωση όλης της Δεξιάς υπό την ηγεσία του, απομακρύνοντας κάποιους ακραίους, ώστε να σχηματισθεί πόλος που θα συγκεντρώσει το 45+% και θα ανατρέψει οριστικά την ιδεολογικοπολιτική ηγεμονία της Αριστεράς.

  Τον θεωρούσα ως τον για τούτο κατάλληλο με ευρεία αποδοχή.

  Ο Σαμ. ακούει τον Βορίδη και συλλαμβάνει την ΧΑ. Προκαλώντας οριστικό ψυχικό σχίσμα στον δεξιό χώρο. Έτσι εξηγείται το ότι με ένα μνμ ΗΚ ένας απίθανος παίρνει 5%.

  Δεν πιστεύω ότι ο Σαμ. θα προχωρούσε σε ρήξη με την ΝΔ, δεν θέλει νέο και οριστικό στίγμα αποστάτη.
  Κι έπειτα δεν έχει σήμερα ευρεία, όπως θα ‘πρεπε για τέτοιο εγχείρημα, προσωπική απήχηση.

  Έχω στο μυαλό μου μισό άρθρο σχετικά. Μάλλον, προσεχώς…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μια άλλη προοπτική για τον Ελληνισμό

Με την κατάρρευση των κομμουνιστικών καθεστώτων στις γειτονικές βαλκανικές χώρες και το άνοιγμα των συνόρων την περίοδο 1989-1990 η...

Να συντρίψουμε την προπαγάνδα!

Στη ζωή μας υπάρχουν λέξεις στις οποίες συνήθως αναφερόμαστε εύκολα, απλά και πολύ επιφανειακά χωρίς να εστιάζουμε στην πραγματική...

Περί θρησκευτικών ελευθεριών (των άλλων)

Μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από την οθωμανική κυριαρχία, οι Έλληνες, που είχαν υποφέρει τα πάνδεινα για πάνω από...

Να βρούμε τον «χαμένο» εθνικό μας εαυτό εδώ και τώρα!

Άντε, ίσως πρέπει να «αρχίσουμε χθες», να ευχόμαστε να έρθει εκείνη η ώρα που θα μπορέσουμε να κοιταχθούμε με...