Ο Κουτσούμπας τούς δείχνει τον δρόμο

Του Χρήστου Μπολώση

Όταν σε ρωτήσει κάποιος πώς λειτουργεί ένα δημοκρατικό πολίτευμα ασφαλώς και δεν θα έρθουν στο μυαλό σου οι βουλευτές της Ν.Δ.

Και τούτο διότι, ως απεδείχθη, αυτοί έχουν βολευτεί στις καρέκλες τους και δεν τους ξεκολλάς μήτε με γερανό, αφού έχουν βάλει στην μπάντα ιδεολογίες, παραδόσεις και όλα αυτά τα ενοχλητικά, ενώ έχουν ενστερνιστεί πλήρως τα νεοταξίτικα και τα ακολουθούν πιστά. Ευτυχώς και υπάρχουν και μερικοί απρόσμενοι που αντιδρούν.

Έτσι, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που αντέδρασαν στις δηλώσεις Συρίγου για τη Συνθήκη της Λωζάννης, έρχεται τώρα ο κ. Κουτσούμπας να υπερασπιστεί στη Βουλή τις κοινωνικές αξίες και τον ύψιστο ρόλο της παραδοσιακής οικογένειας.

Την ώρα που οι (α)βουλευτές της Ν.Δ. το συζητάνε και ψάχνουν να βρουν παραθυράκια για να ψηφίσουν το έκτρωμα για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο κ. Κουτσούμπας τούς δείχνει τον δρόμο.

Ακόμη μία φορά συγχαρητήρια στους θεματοφύλακες των εθνικών παραδόσεων, οι οποίοι μετά το κομματικό φροντιστήριο είδαν το φως το αληθινό και έστειλαν στον αγύριστο όλα εκείνα που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν και με σημαία αυτά εξασφάλισαν τα φτωχικά μεν, πλην αξιοπρεπή μεροκάματα του βουλευτή…

Όμως δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε αποκλειστικά οι ψηφοφόροι τους, που… δεν βλέπουν κάναν καλύτερο.

Ας πρόσεχαν κι αυτοί.

Πάρτε παράδειγμα το ΚΚΕ, ρεεε.

  1. Αν δεν διάβαζες ποιος τα είπε θα νόμιζες ότι τα είπε ο Μιχαλολιάκος.
    Επί Λένιν, μόλις οι μπολσεβίκοι κατέλαβαν την εξουσία οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις αμέσως επετράπησαν. Έως τότε τιμωρούνταν. Όχι ότι οι τσάροι ήταν καλύτεροι (Ι. Έβολα).

    Ο Στάλιν στη συνέχεια επανέφερε την απαγόρευση.
    Πολλά λέχθηκαν για την αυτοκτονία Μαγιακόφσκι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ακραίος λαϊκισμός τα λαϊκά αιτήματα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει πάντα με ενθουσιασμό. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αγέραστος. Έχουν περάσει τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια από τότε...

Αντιπερισπασμοί: Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια. Την πάτησε το...

*** Ενδέχεται λέτε ο Νίκος Τεμπονέρας να αξιωθεί ως αντίπαλος του Κυριάκου; Να ζήσουμε μια κατάσταση τύπου ρεβάνς σε...

Πάνω απ’ όλα η υγεία

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα. Το Antinews να πούμε, βαστάει η σκούφια του από το περιοδικό «Αντί», το...

… Αθάνατο Σημιτιστάν

Η «δημοκρατία», η οποία, ως γνωστόν, πρόσκειται στον... ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζει εδώ και χρόνια ότι η Ν.Δ. έχει μεταμορφωθεί, σεμνά...