Τα δικά σας τρολ είναι υπέργεια, κύριοι της κυβέρνησης!

Του Αριστερού Ψάλτη

Πρόκειται για απύθμενο κυβερνητικό θράσος.

Η κρατική «χρηματοδοτική κάνουλα» συνεχίζει κανονικότατα να προμηθεύει άφθονα εκατομμύρια στα συστημικά και ακραιφνώς μητσοτακικά ΜΜΕ για να λιβανίζουν τον παμμέγιστο ηγέτη.

Κι αντί να κρυφτούν από τη ντροπή οι… άριστοι, τι κάνουν;

Βάζουν τους προπαγανδιστές τους να μας βομβαρδίζουν νυχθημερόν, προσπαθώντας -εκμεταλλευόμενοι πικραμένους συριζαίους- να εμφανιστούν ως άμωμες παρθένες επικαλούμενοι ένα… πανίσχυρο «υπόγειο δίκτυο» συριζαϊκών τρολ.

Το οποίο λέει είχε δημιουργηθεί επί Τσίπρα και σήμερα υπηρετεί τον Κασσελάκη καταδυναστεύοντας την πολιτική ζωή του έρμου τούτου τόπου.

Το dark web που «ανακάλυψαν» βέβαια είναι επιεικώς για γέλια.

Αποτελούμενο από κάτι γραφικούς που παριστάνουν τους μαχητές της αριστεράς.

Καμία σχέση δηλαδή με τους επαγγελματίες εκτελεστές του μητσοτακικού καθεστώτος.

Ξέρετε, αυτούς τους υπέργειους γυμνοσάλιαγκες που υποδύονται τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εδώ και τεσσεράμισι χρόνια πασχίζουν μέσω τηλεόρασης, διαδίκτυου και εφημερίδων να κάνουν τη νύχτα μέρα για να κοιμάται ήσυχος ο… μεγάλος τιμονιέρης.

Έλεος πλέον με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας… νεοφιλελεύθερα – κρατικιστικά αδέρφια.

Κάψατε και πλημμυρίσατε τη χώρα με την ανικανότητά σας.

Προβήκατε σε ωμούς εκβιασμούς για τις αποζημιώσεις προς αποφυγή του μαυρίσματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έχετε γίνει δούλοι των «συμμάχων» και είστε έτοιμοι να ξεπουλήσετε την κυριαρχία μας συνθηκολογώντας στις Πρέσπες του Αιγαίου.

Είχατε (;)… κοριάσει όποιον θεωρούσατε εχθρό του Μητσοτακισμού και επιχειρείτε τώρα με άθλιες μεθόδους να θάψετε τις υποκλοπές.

Η εξευτελιστική ακρίβεια έχει κυριολεκτικά γονατίσει τους πολίτες κι αντί να τσακίσετε απτά την αισχροκέρδεια των νταβατζήδων του χώρου, τούς ρίχνετε προστιματάκια για να δείξει ο Μητσοτάκης ότι δεν είμαστε μπανανία.

Κερασάκι στην τούρτα; Η ασύλληπτη μετεκλογική εξαπάτηση 700.000 ελεύθερων επαγγελματιών, τους οποίους χαρατσώσατε νύχτα!

Και βαυκαλίζεστε ότι θα επισκιάσετε τα παραπάνω, κάνοντας σημαία το κακομοίρικο dark web των συριζαίων.

Γελάνε και τα πόμολα του… επιτελικού κράτους!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

AstraZeneca: Ούτε μια συγγνώμη από τον… υπεύθυνο πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει κάθε φορά την ευκαιρία για να αυτοπαρουσιαστεί ως πρωτοπόρος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εμφανίζοντας δήθεν καινοτόμες...

Καταγγελία της ανίερης συμφωνίας και αποβολή των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ

«Η μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα δικαιούται την κατοχύρωση των μειονοτικών της δικαιωμάτων, σύμφωνα με τους σχετικούς ευρωπαϊκούς χάρτες». Αυτό...

Το άδηλο μέλλον του Άδωνη

Καθαρά προεκλογική η χθεσινή επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον «Αττικόν» Νοσοκομείο, αλλά αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν μία (όχι...

Όταν η υποχώρηση βαφτίζεται «ψύχραιμη στάση»

Ο Ράμα φυλακίζει με προσχηματικές κατηγορίες τον Έλληνα εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. Η κυβέρνηση των «αρίστων» του Μητσοτάκη...