Πιο επικίνδυνη και από την Τουρκία η ΝΔ του Μητσοτάκη

Η αποδοχή της πολιτισμικής αλλαγής ώθησε την κυβέρνηση να προαναγγείλει τη νομιμοποίηση 300.000 μεταναστών

Του Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά*

Οι πολιτικοί αποτελούν τον κυριότερο συστημικό κίνδυνο για τον Ελληνισμό. Η απειλή της Τουρκίας είναι σαφώς υποδεέστερη. Πράγματι, οι πολιτικές αποφάσεις και κυρίως η πολιτική της Ν.Δ. διαλύουν τις κρατικές δομές της χώρας που αφελληνίζεται τάχιστα εξελισσόμενη σε πολυεθνικό γεωγραφικό χώρο. Ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι απεχθάνεται τον νατιβισμό, δηλαδή απεχθάνεται να διαβιούν στη χώρα αυτόχθονες, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν και εξελίχτηκαν στη σημερινή τους μορφή εδώ και χιλιετίες. Επίσης δήλωσε ότι «είναι υπερήφανος που η χώρα μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική κοινωνία». Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι ο πρωθυπουργός δεν διαφοροποιείται από τα άλλα κόμματα στην αποελληνοποίηση.

Το χειρότερο όμως είναι ότι μέσω της κοινωνικής μηχανικής ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της χώρας, δηλαδή η ισλαμοποίησή της, είναι αποδεκτός από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Η αποδοχή της πολιτισμικής αλλαγής ώθησε τη Ν.Δ. να προαναγγείλει τη μελλοντική νομιμοποίηση 300.000 μεταναστών, μουσουλμάνων στην πλειονότητά τους. Αυτό όμως που δεν ανέφερε η κυβέρνηση είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση θα χρηματοδοτήσει την παραμονή κάθε μετανάστη με 20.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά με 6 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία φυσικά, όπως γίνεται πάντα, θα καταλήξουν στις τσέπες των πολιτικών και των επιτηδείων που κινούνται γύρω από αυτούς.

Η κυβέρνηση επίσης αποσιώπησε ότι οι νομιμοποιημένοι μετανάστες θα έχουν δικαίωμα να φέρουν στην Ελλάδα την οικογένειά τους και τους συγγενείς τους. Ομως, επειδή κάθε μετανάστης έχει 5-6 παιδιά, στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει ένας πληθυσμός 3.000.000 μουσουλμάνων μεταναστών. Η κυβέρνηση επίσης δεν ανέφερε ότι ακόμα και στην περίπτωση που τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν πάνε στις τσέπες των ΜΚΟ, που ανήκουν σε συγγενείς και φίλους πολιτικών, αντιθέτως αποδοθούν στους νεοεισερχομένους, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ δεν θα τους συντηρήσει για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο τού ενός έτους. Η κυβέρνηση επίσης δεν διευκρίνισε πού θα στεγαστούν οι 300.000 οικογένειες των «νέων Ελλήνων».

Τι θα επακολουθήσει είναι εύκολο να προβλεφθεί. Νομοτελειακά το μοντέλο της Σουηδίας θα μεταφερθεί και στην Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός θα κληθεί να σιτίζει έναν διαρκώς αυξανόμενο μεταναστευτικό πληθυσμό μουσουλμάνων. Λογικό είναι το στεγαστικό πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με δημεύσεις κατοικιών αυτοχθόνων, π.χ. δευτερευουσών κατοικιών, πρακτική που εφαρμόστηκε στην Ιρλανδία για να στεγαστούν οι Ουκρανοί πρόσφυγες. Το σύστημα υγείας θα λειτουργεί αποκλειστικά για μετανάστες, ενώ θα χρηματοδοτείται από τους αγρίως ληστευόμενους φορολογικά αυτόχθονες.

Η Σουηδία πριν από 30 χρόνια αποφάσισε να υιοθετήσει το μεταναστευτικό μοντέλο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα το 20% του σουηδικού πληθυσμού (2.000.000 άτομα) να αποτελείται από μετανάστες. Το αποτέλεσμα των παρανοϊκών αποφάσεων του παρελθόντος είναι ότι σήμερα η Σουηδία κατέχει τη δεύτερη θέση σε βομβιστικές επιθέσεις μετά το Μεξικό. Σοβαρά εγκλήματα μεταναστών υποβαθμίζονται από το δικαστικό σύστημα, αντιθέτως επί των αυτοχθόνων εξασκείται το σύνολο της αυστηρότητας του νόμου, πρακτική που εφαρμόζεται παντού στην Ευρώπη.

Στο Μάλμο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, οι αυτόχθονες αποτελούν μειονότητα, με αποτέλεσμα η εγκληματικότητα να εξαναγκάζει τους εναπομείναντες να εγκαταλείπουν μαζικά την πόλη.

Οι βιασμοί γυναικών υπερβαίνουν τη δυνατότητα χειρισμού τους από την αστυνομία και αρκετές υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο, ενώ αν τύχει και φτάσουν στο ακροατήριο, συνήθως οι βιαστές αθωώνονται. Πρόσφατα ο Σουηδός πρωθυπουργός κάλεσε τον στρατό να αναλάβει την αστυνόμευση των πόλεων και την επαναφορά της έννομης τάξης, μέτρο όμως που θα αποτύχει επειδή η εγκληματικότητα κατατρώει τη χώρα όπως ο καρκίνος το σώμα. Είναι βέβαιο ότι οι πολιτικές της Ν.Δ., τις οποίες ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να υλοποιήσει, θα αναγκάσουν την Ελλάδα να ακολουθήσει την εξέλιξη της Σουηδίας. Ομως λόγω πολιτικής ορθότητας και ανυπαρξίας κρατικών δομών οι κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα θα είναι χειρότερες των σουηδικών.

*∆ιδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, UK, τ. διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

  1. Υπάρχουν τρία κακά σε αυτήν την χώρα : βλακεία ατομισμός και προδοσία δυστυχώς ο χειρότερος δυνάστης του τόπου και του άλλου έλληνα είναι ενας αλλος έλληνας Δεν είναι ούτε θέμα θρησκείας ούτε θέμα ιδεολογίας είναι θέμα ράτσας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Εγκληματίες παιδείας

Θεωρώ βέβαιο ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα αποδώσει στους Έλληνες από τα τέλη του 20ού μέχρι και αυτά...

«Άγιος Δημήτριος ο γηπεδοφτιάχτης»

Καμιά φορά, τα μικρά και ασήμαντα πραγματάκια λένε καλύτερα την αλήθεια από τις φανφάρες και τις πολυδάπανες ρεκλάμες. Όταν...

Ένα σχολείο κάπου…

Προ ημερών, βρέθηκα σε κάποιο ιδιωτικό νηπιαγωγείο κάπου στην Αττική, όπου παρακολούθησα την αποχαιρετιστήρια γιορτούλα των λιλιπούτειων μαθητών εν...

Ο πρόεδρος που έγραψε την ιστορία της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει να καυχηθεί για πολλά ως εφοπλιστής και επιχειρηματίας. Από μια ταπεινή σχολή οδηγών στην Κοκκινιά...