Επιστρέφει ο Κοτζιάς; Οϊμέ!!!

Κανείς δε χάνεται τελικά στον έρμο τούτο τόπο.

Όπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατία», υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει ο Νίκος Κοτζιάς στην ενεργό δράση για να συνδράμει τον Κασσελάκη με τις πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες του.

Τις ξέρετε όλοι υποθέτουμε, άρα περιττεύει να τις αναφέρουμε.

Η αποκάλυψη:  

Τον δρόμο της επιστροφής στην ενεργό δράση έχει πάρει ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης.

Αν και τίποτε δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, πολλοί διέκριναν την ορολογία και τις πάγιες θέσεις του κυρίου Κοτζιά στα κείμενα που δημοσιοποίησε ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την γκάφα του για το Κυπριακό. Ειδικώς αυτό που είπε για τη «συνεκμετάλλευση» (ότι δύναται να γίνει ύστερα από οριοθέτηση) παρέπεμπε σε αυτό που είχε δηλώσει κάποτε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών: «Να μην είμαστε μοναχοφάηδες». Τώρα, αν θα αποκτήσει και θεσμικό ρόλο παρά τω Κασσελάκη ή θα μείνει ως μυστικοσύμβουλος, αυτό είναι άγνωστο. 

Ζήτημα είναι τι θα πράξει πάντως και ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο οποίος χαίρει διακομματικών και διασυμμαχικών συμπαθειών στην Αθήνα. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Οι δοκιμαστές του τελεμέως*

Στο newsbreak.gr έγινε, από τον Κύριο Μάξιμο, μια δημοσιογραφική αποκάλυψη που μας γέμισε με αισιοδοξία: πριν επισκεφθεί ο Κυριάκος...

Αντιπερισπασμοί: Μισό κιλό φέτα μέσα σε μια κούπα!

*** Α, ρε Πανάθα! Πάλι καλά που έφυγε με την κούπα από το Βερολίνο και χάρισε σε τούτο τον...

Μαρία Καρυστιανού

Αυτή η τραγική και συνάμα ηρωίδα μάνα, την οποία βιάστηκαν οι νεοδημοκρατικοί κονδυλοφόροι να την παρουσιάσουν ότι παίζει πολιτικά,...

Τελεμές* Μεγάρου Μαξίμου

Είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή για τη συζήτηση της ακρίβειας: «Λοιπόν, η φέτα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα τελευταία...