Το πρώτεϊν μπούστερ του Κασσελάκη, ο ευτελισμός της 4ης εξουσίας και το μοιραίο μακροβούτι στην άβυσσο της αποκολοκύνθωσης

Του Παναγιώτη Λιάκου

20/09/2023, Ώρα 11.04 πρωινή. Εκπομπή «Αταίριαστοι» στον Σκάι. Την παρουσιάζουν οι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας. Ο Χρήστος Κούτρας απευθύνει ερώτηση στον… απεσταλμένο του σταθμού έξω από την οικία Κασσελάκη: «Η ώρα που περιμένατε όλες και όλοι ξεκινάει τώρα! Να μάθουμε τι έφαγε ο Κασσελάκης. Τι έφαγε, Σωτήρη, ο Κασσελάκης;».

Η απάντηση του ρεπόρτερ Σωτήρη: «Καλημέρα, μόλις επέστρεψε από το γυμναστήριο όπου πήγε κάποια ώρα. Επέστρεψε με τον σύντροφό του. Ανέβηκαν στην πολυκατοικία και μετά από λίγο ήρθε το ντελίβερι και έφερε ένα γεύμα πρωτεΐνης, όπως μπορούμε να δούμε από τα αποκλειστικά φωτογραφικά πλάνα του Σκάι. Μια παραγγελία του ύψους 38, περίπου, ευρώ. Κατά την είσοδο στην πολυκατοικία δεν έκανε κάποια δήλωση». 

Στη συνέχεια του θέματος ο Χρήστος Κούτρας διαβάζει το περιεχόμενο της παραγγελίας Κασσελάκη: «Ομελέτα φίτνες με κατσικίσιο τυρί και πρώτεϊν μπούστερ (ενισχύει με πρωτεΐνη τον οργανισμό)».

Αναγνωρίζοντας κι ο ίδιος, μάλλον, την ευτέλεια της κατάστασης, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα εκφραζόμενος περίπου ακατάληπτα: «Βρισκόμαστε στον αστερισμό αυτής της κατάστασης, που υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο, αλλά αυτή η κατάσταση θα ήταν πολύ ωραία για να κάνουμε πλάκα και τα σχετικά αλλά αφορά την εκλογή, θεσμικά, του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας».

Δηλαδή, για να ’χουμε καλό ρώτημα, τι είδους «θεσμική» διάσταση έχει η ενημέρωση για το τι μπακάνιασε ο Κασσελάκης; Τι, στην ευχή, εξυπηρετεί αυτός ο νεαντερτάλειος χαβαλές από τηλεοράσεως; Είναι δημοσιογραφία ή κουτσομπολιό της πεντάρας να κομπάζεις ότι έχεις… αποκλειστική φωτογραφία από την παραγγελία του Κασσελάκη στο φαγάδικο; 

Με τούτα και μ’ εκείνα, το επίπεδο του τηλεοπτικού κοινού, και στη συνέχεια του μεγαλύτερου τμήματος του λαού, δεν πέφτει απλώς, αλλά κάνει μοιραίο μακροβούτι στην άβυσσο της αποκολοκύνθωσης. 

Τέτοια ρεπορτάζ (όπως και μια σειρά άλλων, ομοειδών) είναι οι ντροπές της ενημέρωσης και ένας από τους λόγους της δημιουργίας κακής εικόνας για τον κλάδο των ΜΜΕ. 

  1. Έτσι μπράβο, γράψτε για την Ξεφτιλοκατάντια των Πετσολαδωμένων αδρά και συνεχώς, δήθεν δημοσιογράφων.
    Μείνατε ελάχιστοι στην σωστή ενημέρωση, εκείνων που δεν κολοκυθιάσανε, από τα παραμύθια της επιτελικής Σαχλαμάρας!

  2. Είναι οι ίδιοι “σοβαροί” και “υπεύθυνοι” δημοσιογράφοι που κουνούσαν το δάχτυλο στους ανεμβολίαστους, λέγοντάς μας ότι “δεν έχουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε την εξέλιξη της γνώσης και της επιστήμης”!!!
    Τόση… γνώση και επιστήμη δε θα την αντέξουμε!!
    Να τηνε χαίρεστε την Moderna κοινωνία της αποβλάκωσης και της αλαζονείας!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...