Θα επιτρέψουμε να καταντήσει η Ελλάδα φέουδο της Αγίας Οικογένειας;

Με ραγδαίους ρυθμούς και ανεμπόδιστα λόγω εκκωφαντικής αντιπολιτευτικής απουσίας, η Αγία Οικογένεια σπεύδει να υλοποιήσει τον μύχιο πόθο που δεν πρόφτασε να ολοκληρώσει την προηγούμενη τετραετία.

Να μετατρέψει δηλαδή την Ελλάδα σε βιλαέτι της.

Και δυστυχώς, μικρή αλλά πλειοψηφική μερίδα πολιτών λόγω της τεράστιας αποχής (ούτε οι μισοί δεν την ψήφισαν από τα 5,5 σχεδόν εκ. που συμμετείχαν στις εκλογές), της έδωσαν το δικαίωμα να το πράξει ανενόχλητη.

Επειδή σκιάχτηκαν, με το δίκιο τους, στο εφιαλτικό ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Τσίπρας παρέα με τους ολετήρες του οδηγώντας τους εκ νέου στην πείνα.

Προτιμώντας να ξαναψηφίσουν τον Μητσοτάκη ως… το μη χείρον, προς διασφάλιση της υποτυπώδους επιβίωσής τους διά των πενιχρών επιδομάτων των… αρίστων.

Κοινώς, έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους.

Διότι δεν κινδυνεύουν μόνο να χάσουν τη μητσοτακική ελεημοσύνη ένεκα της επιστροφής στη δημοσιονομική πειθαρχεία και του αντίκτυπου του γεωπολιτικού χάους στην -παρά τον κυβερνητικό εξωραϊσμό- ετοιμόρροπη ελληνική οικονομία, αλλά και την ίδια τους τη χώρα.

Η οποία εξαιτίας της δουλικότητας του Κυριάκου στους Αμερικανούς για να τον στηρίζουν ώστε η Αγία Οικογένεια να μπορεί απερίσπαστη να χτίζει το φέουδό της, εξελίσσεται μεθοδικά σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο παραδίδοντας σταδιακά την κυριαρχία της.

Να τη χαίρεστε την ψήφο σας αγαπητοί και φανταζόμαστε ήδη… κοψοχέρηδες συμπολίτες.

Εκτός κι αν κάνουμε λάθος και… αγαλλιάζετε που έγινε στάχτη και μπούρμπερη η χώρα, αποτέλεσμα τόσο της επανεμφανιζόμενης ανεπάρκειας του υποτιθέμενου επιτελικού κράτους, όσο και των πιθανών αντιποίνων από αναπάντεχους – αχρείαστους εχθρούς για να στείλουν μήνυμα στους Αμερικανούς.

Και… μακάριοι όντως πιστεύετε ότι δε θα πεινάσετε θεωρώντας ότι ο Κυριάκος θα σας κάνει πλούσιους, κλείνοντας τα μάτια στην αλήθεια. Ήτοι, το μοίρασμα ολάκερης της πίτας στους αναρχοκαπιταλιστές – νταβατζήδες, με αντάλλαγμα να βάλουν πλάτη κι αυτοί στην εδραίωση του μητσοτακικού φέουδου, κι σε εσάς τα ψίχουλα. Αν βέβαια περισσέψουν…

Ενώ παράλληλα… καμαρώνοντας φρονείτε πως οι εν εξελίξει Πρέσπες του Αιγαίου θα μεγαλώσουν την Ελλάδα, έτοιμοι να καταπιείτε αδιαμαρτύρητα τον σανό που θα σας μοιράσει οσονούπω ο Κυριάκος (βλέπε: Έτσι μεθοδεύονται οι Πρέσπες του Αιγαίου!!!).

Είμαστε σίγουροι πως όχι. Κι ότι διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές, ταυτόχρονα βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο.

Η κατάσταση ωστόσο ναι μεν είναι τραγική, αλλά το παιχνίδι δεν έχει χαθεί.

Κι αν όλοι μαζί ενωθούμε κατά του μητσοτακικού καθεστώτος, είναι δεδομένο ότι οι εθνομηδενιστικοί του σχεδιασμοί θα αποτύχουν και η Ελλάδα θα γίνει πάλι ισχυρή και υπερήφανη.

Κι όσοι μας πουν ότι… μετά τον Μητσοτάκη χάος, καθώς δεν υπάρχει ο ηγέτης που θα μας σώσει, ας αναθεωρήσουν.

Διότι από αρχαιοτάτων χρόνων η ιστορία μας μας έχει διδάξει ότι πάντα το φως νικάει το σκοτάδι, ασχέτως αν αργεί να φανεί.   

Εμείς πάντως για αυτό επιστρέψαμε (Το Antinews επιστρέφει δριμύτερο… πάντα στο αντίθετο ρεύμα). Για να συμβάλλουμε στη σωτηρία της πατρίδας με τις μικρές αλλά αποτελεσματικές δυνάμεις μας.

Ελπίζουμε να πράξετε ανάλογα.

Γρηγορείτε…!!!

Antinews  

  1. μπορειτε παρακαλω να μου εξηγησετε κατι εσεις που ειστε πιο γνωστες των πραγματων;
    το μαιο πηρε 40,7 με 2.400 μυρα κουκια. τον ιουνιο 40,5 με 320 χλ. κουκια λιγοτερα! πως γινεται;!! 320 ειναι τουλαχιστον 6 τακατο !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αν μαυριστεί στις 9 Ιουνίου…

Σκιάζεται από το ενδεχόμενο μαύρισμα της 9ης Ιουνίου ο Μητσοτάκης και μηχανεύεται ραδιουργίες προς ανάκτηση της λαβωμένης κυριαρχίας του....

Τι μαγειρεύει ο κ. Γεραπετρίτης;

Στις αρχές Απριλίου τρεις υπουργοί, οι κ. Σκυλακάκης, Γεραπετρίτης και Αυγενάκης, εξήγγειλαν τη χωροθέτηση δύο «εκτεταμένων» θαλάσσιων πάρκων, το...

Πρέσπες: «Μακεδονία» από το παράθυρο μέσα από τις μεταβατικές διατάξεις!

Εισαγωγική παρατήρηση πριν υπεισέλθω στην ουσία του σημερινού σημειώματος: εάν η Ελλάς δεν έχει κυρώσει μέχρι στιγμής τα πρωτόκολλα...

Ένα τραγικό δίδυμο στο υπουργείο Εξωτερικών

Ξεκίνησα τη δημοσιογραφία από το λεγόμενο «διπλωματικό ρεπορτάζ», οπότε τα χάλια της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είχα την ευκαιρία να...