«Καμιά σωτηρία για τους διεφθαρμένους-ανίκανους μειοδότες» φωνάζουν οι… κοψοχέρηδες της ΝΔ

Μόνο για λύπηση είναι πλέον ο… παραλίγο Μωυσής.

Αντί να αναλάβει την ευθύνη για το… επιτελικό παρακράτος και να πράξει τα δέοντα ώστε να βγει η χώρα από το τέλμα που την έριξαν οι… άριστοι ωτακουστές, βγάζει πάλι το φάντασμα του Τσίπρα από τη ντουλάπα της Πειραιώς για να τρομάξει τους… κοψοχέρηδες νεοδημοκράτες μπας και τον ξαναψηφίσουν.

Δηλαδή τι μας λέει ο άλλοτε… μεγάλος μάνατζερ που θα έβγαζε την Ελλάδα στο ξέφωτο;

Δεν έχει σημασία που εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια πέφτω από το ένα σκάνδαλο στο άλλο, ευτελίζοντας θεσμούς και κράτος με τη χώρα να έχει καταντήσει σαν το Μεξικό και την Κολομβία, για να εκτοξεύσω τις… μετοχές της Μητσοτάκης Α.Ε.

Δεν έχει σημασία που εκμεταλλευόμενος την κορονοκρίση, αφού γέμισα την Ελλάδα με φέρετρα λόγω των τραγικών εμμονών μου φόρτωσα στην ήδη τσακισμένη πλάτη της άλλα 50 δισ. τα οποία ως συνήθως θα πληρώσει ο καθημαγμένος λαός, για να πίνουν στην υγεία των κορόιδων οι σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού.

Δεν έχει σημασία που εξακολουθώ να πίνω το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας, εκμεταλλευόμενος αυτή τη φορά την ενεργειακή κρίση για να σκάσουν από τη μάσα οι νταβατζήδες του τομέα, εκ των οποίων κάποιοι δυσαρεστήθηκαν, προφανώς κατά τη μοιρασιά των πακέτων από το ταμείο ανάπτυξης, και τώρα θέλουν να με ρίξουν (πρόκειται για επιχείρημα που ξεγυμνώνει πλήρως τη σαπίλα του μητσοτακισμού, με τους προπαγανδιστές του Κυριάκου μέσα στον πανικό τους να το χρησιμοποιούν προς αντεπίθεση για να δείξουν ότι ο… αρχηγός είναι άσπιλος, δίχως να αντιλαμβάνονται οι δόλιοι ότι τον χαντακώνουν εντελώς).

Δεν έχει σημασία που κορόιδεψα τη δεξιά με το σκοπιανό, ούτε ότι όλο αυτό το διάστημα στρώνω τεχνηέντως το έδαφος για τις Πρέσπες του Αιγαίου υποδυόμενος τον πατριώτη, μετατρέποντας παράλληλα τη χώρα σε 51η πολιτεία των ΗΠΑ χωρίς να πάρω το παραμικρό αντάλλαγμα.

Δεν έχει σημασία που κορόιδεψα τη δεξιά και στο μεταναστευτικό προτάσσοντας το περιβόητο μπόλιασμα ως λύση για το δημογραφικό, για να με ψηφίζουν οι… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο άνευ απαιτήσεων.

Δεν έχει σημασία που κάθε είδους εγκληματίες… επιτελούν ανεμπόδιστα το θεάρεστο έργο τους, ούτε ότι δημοσιογράφοι δολοφονούνται μέρα μεσημέρι, καθώς κι ότι κάθε διεστραμμένος έχει βγει από το άθλιο λαγούμι του διαπράττοντας τα αίσχη του αμέριμνος διότι γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα… πέσει στα μαλακά.

Δεν έχει σημασία που λαδώνω ανοιχτά μέσω… πετσωμένων λιστών την πλειοψηφία των ΜΜΕ για να με λιβανίζουν νυχθημερόν ρίχνοντας τη δημοσιογραφία στο βάραθρο της ανυποληψίας.

Δεν έχει σημασία που κατάκαψα τη μίση Ελλάδα και καθήλωσα αστικά κέντρα επειδή χιόνισε μεσημέρι κι όχι βράδυ, επιχειρώντας γελοιωδώς να επισκιάσω την ανικανότητά μου επικαλούμενος την κλιματική αλλαγή.   

Σημασία έχει να μην επιστρέψει ο Τσίπρας και… καταστραφεί η Ελλάδα!!!

Στο άκουσμα βέβαια των παραπάνω οι… κοψοχέρηδες νεοδημοκράτες μειδιούν φωνάζοντας «καμιά σωτηρία για τους διεφθαρμένους-ανίκανους μειοδότες».

Η συνέχεια στις κάλπες.

Αν φυσικά καταφέρει ο Κυριάκος να φτάσει μέχρι εκεί.

Το πιάσατε νομίζουμε το υπονοούμενο…    

ΥΓ. Άσχετο και συνάμα σχετικό. Ο Δένδιας μάλλον κάνει τα πάντα για να κερδίσει η Όλγα. Το πιάσατε πιστεύουμε κι αυτό το υπονοούμενο…

  1. Η πείνα του λαού θα φάει πολιτικά την ορντινάτσα του Σβάμπ και του βαθέως κράτους. Σκοτώνει το λαό του από τη μιζέρια και την πείνα, έτσι για να φανεί αρεστός στους ξένους και τους προστάτες του. Άνοιξε λέει πόλεμο με τον Πούτιν, όπως ο Δον Κιχώτης πολέμαγε με τη σκιά του. Η ενεργειακή ένδεια που μας οδήγησαν τα άθλια μέτρα του, μας γύρισε στο λιχνάρι και στο μπάνιο με νερό ζεσταμένο σε πετρογκάζ. Το χειρότερο όμως έγινε στην παραγωγή, αυξήθηκαν κόστος και τιμές και μειώθηκε η ζήτηση.
    Μας έκλεψε τα χρήματα με τα πρόστιμα μη εμβολιασμού, ευτυχώς όμως δεν νοσήσαμε, όπως έγινε με τους περισσότερους που δεν πλήρωσαν τέτοια πρόστιμα.

  2. @Οδυσσέας, σε λίγες γραμμές τα είπες όλα. Θα προσθέσω και την καταστροφή στα Εθνικά με την συμμετοχή των δήθεν πατριωτών.
    Το πόσο αρεστός θα γίνει στους ξένους φαίνεται που του γυρίζουν την πλάτη όταν τον δούνε ενώ αντιθέτως χαιρετούν τον ερντογάν που βλέπουν πόσο υποστηρίζει την πατρίδα του. Τα ίδια έλεγαν και για τον Σημίτη, πόσο αρέσει στους ξένους και είδαμε που τον έστειλαν στο περιθώριο της ιστορίας με τα Ίμια στην πλάτη και το ευχαριστώ στους Αμερικανούς.
    Οι ξένοι βλέπουν την αντιμετώπιση του κάθε ηγέτη προς τον λαό του και φτύνουν τους κόλακες που έχουν σκοπό την ανάδειξη τους, για δικούς τους μόνο λόγους, καταπατώντας τον λαό τους.

  3. Δεν έχει σημασία που μετέτρεψε την ΝΔ σε σημιτικό ΠΑΣΟΚ, γιατί οι νεοδημοκράτες δεν θα τον ξαναψηφίσουν. Δέκα υπουργοί του προέρχονται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

    Δεν έχει σημασία που μετά από πρόταση του Γεραπετρίτη του γαμπρού της ΤΕΡΝΑ, ψήφισε για πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα άτομο που απεχθάνεται να κάνει τον σταυρό της στην εκκλησία, να ασπασθεί το Ευαγγέλιο και να ψάλλει τον Εθνικό ύμνο και για αυτό οι νεοδημοκράτες δεν θα τον ξαναψηφίσουν.

    Δεν έχει σημασία που όλος ο κρατικός μηχανισμός και οι εταιρείες του ευρύτερου δημοσίου τομέα έχουν επανδρωθεί από ευέλικτους στην διαπλοκή, που προέρχονται από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ, γιατί οι νεοδημοκράτες δεν θα τον ξαναψηφίσουν.

    Αν νομίζει ότι οι νεοδημοκράτες είναι πολίτες β΄ κατηγορίας χαμηλού διανοητικού επιπέδου, που μπορεί να τους προκαλεί και να τους ταπεινώνει είναι γελασμένος. Έχουν και μνήμη και ψήφο και περιμένουν, να το στείλουν από εκεί που ήρθε και αυτόν και την αγία οικογένεια που θαυμάζει τον σημιτικό ΠΑΣΟΚ.

  4. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς . Δεν εννοώ τίποτα απλά το αναφέρω.

  5. Διαβάζω συνεχώς για κοψοχέρηδες και μετανοημένους σκληροπυρηνικούς δεξιούς που ψήφισαν κυριάκο το 19. Δηλαδή αυτοί δεν γνώριζαν τι εστί μητσοτακέικο; Την τριετία 90-93 δεν την έζησαν; Εγώ γυμνάσιο πήγαινα τότε αλλά τα θυμάμαι όλα πολύ καλά. Το μακεδονικό που σε δέκα χρόνια θα έχει ξεχαστεί, το 0+0=14, την αγετ ηρακλής και την καλτσεστρούτσι, το ξεπούλημα των αστικών συγκοινωνιών, τον μαυρίκη κλπ. κλπ. Ηταν τραγικό λάθος να δώσουν οι δεξιοί αυτοδυναμία στον κούλη γιατί αυτή ήταν που τον κατέστησε ασύδοτο και ανεξέλεγκτο. Τώρα είναι αργά για μετάνοιες η ζημιά έγινε.

  6. Η Μακεδονία θα συντρίψει τους εχθρούς της, ας τρέμουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

  7. ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Ως χώρα είμαστε πολύ μικρή.
    Ως άνθρωποι με την τεχνολογία να έχει κάνει τα δικά της θαύματα γνωριζόμαστε σε πολλά σημεία.
    Όλα όσα κάθε μέρα ξεφυτρώνουν στην δημοσιότητα αποτελούν – προκαλούν μια εικόνα πολύ θλιβερή αλλά και γεννούν τεράστιες ανασφάλειες ως προς τον δρόμο που βαδίζουμε, αλλά κυρίως ως προς τα νέα παιδιά, αποτελούν την κοινωνία του αύριο.
    Η διαφθορά διατηρεί πολλά πρόσωπα και εισχωρεί με πολλούς παραμέτρους σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.
    Τα σκάνδαλα όπως ξεφυτρώνουν στέλνουν το δικό τους μήνυμα, εκπέμπουν σήμα κινδύνου,η αλλάζουμε πορεία η ο κατήφορος άγνωστος τι θα προκαλέσει ως συνέχεια.
    Ένα σχόλιο για αυτά που παίζουν τα κανάλια στην τηλεόραση.
    Μάλλον πρέπει να πέσει πολύ μαύρο.
    Δεν γίνεται τον 21ο αιώνα η ανδρική παρουσία να έχει ξεπέσει τόσο.
    Δεν γίνεται να μην έχουμε ταυτότητα αρσενικό-θηλυκό.
    Δεν γίνεται να έχει τόσο πολύ διαβρωθεί η κοινωνία.
    Δεν γίνεται να τηρηθούν ισορροπίες με όλο αυτό το παρά δέ.
    Δεν γίνεται να έχει χαθεί η πλειοψηφία των θεσμών οικογένειας.
    Δεν γίνεται να παραδώσουμε τα πάντα στο βωμό εξουσία-συμφέροντα-ολιγάρχες.
    Χάθηκε το μέτρο.
    Τα όρια δεν τηρήθηκαν, ξεφύγαμε πάρα πολύ, ξεπέσαμε πάρα πολύ.
    Αναζήτηση στα αίτια κάπως δύσκολη η απάντηση.
    Με τον ίδιο τρόπο που περάσαμε στη χαλάρωση στην πέρα της ανεκτικότητας μορφή ζωή,
    ας αντιστρέψουμε την πορεία καθόδου σε πορεία τήρησης αναλογιών.
    Ξαφνικά στη χώρα μας έχουμε σκάνδαλα επί σκανδάλων που αφορούν κυρίως τα παιδιά.
    Δεν απέχουμε και πολύ από τα χρόνια εκείνα με τα παιδιά στα φανάρια.
    Με τα ασυνόδευτα παιδιά.
    Με τα παραμελημένα παιδιά.
    Πως εξηγείται μια κατηγορία γονιών να παραμένουν άγρυπνοι φρουροί με τα παιδιά τους, αλλά μια κατηγορία γονιών να αδιαφορούν η να μην υπάρχουν.
    Όλα τα φαινόμενα παραμένουν γνωστά ότι υπάρχουν γύρω μας.
    Και που να ανοίξουν στόματα σε όλους τους χώρους.
    Αυτό που προλαμβάνει είναι η πρόληψη, η φροντίδα, το ενδιαφέρον, η ζεστασιά.
    Ας προκαλέσουμε διαχωρισμό στους ρόλους πολιτική ζωή – κοινωνική ζωή.
    Όπως το αντιλαμβάνομαι το όλο θέμα, με τις φτωχές μου γνώσεις η όλη προσπάθεια προκαλεί τέτοια απογοήτευση όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές που ασφαλώς και οι ρόλοι μπερδεύονται με ένα και μόνο σκοπό, πλύση εγκεφάλου στο κάθε ψηφοφόρο.
    Διότι το δίλημμα όλοι ίδιοι είναι, όλοι τα ίδια κάνουν, ασφαλώς και διαμορφώνει το αποτέλεσμα της κάλπης.
    ΘΕΜΑ ΚΙΒΩΤΟΣ
    ΕΡΩΤΗΣΗ
    Αυτά τα πολυτελή ακίνητα ανήκουν σε ιδιώτες και ποιοι είναι αυτοί?
    Με την συνδρομή των πολιτών, ως φροντίδα στα παιδιά κτίζονται φιλέτα?

  8. Εσεις ολοι οι νεοφιλελευθεροι και κεφαλαιουχοι ψηφοφοροι της ΝΔ, ετοιμαστειτε για τα χριστουγεννα. Ερχονται φουλ πας, καινουργιο καλαθι, επιδοτηση στο ρευμα. Αν δεν ηταν η ΝΔ δεν θα ειχαμε να φαμε. Για ορισμενα λαθη συγχωρηστε την, πρωτη φορα κυβερναει που να ξερει.

  9. Η πολιτική διαφθορά έχει όνομα, ονομάζεται κυβερνητική ομάδα Μητσοτάκη. Αλλάζει την οικονομική διαστρωμάτωση της χώρας μετατρέποντας την σε χώρα ολιγαρχών και πενήτων, δηλαδή καταστρέφει συνειδητά τη μεσαία τάξη και την ευημερία μας.

  10. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή μας λέτε να ξαναβγεί πρωθυπουργός ο μαρξιστής λενινιστής Τσίπρας και η παρέα του. Μήπως ξεχάσατε την σφαγή στο Μάτι; Την Δούρου και την Μάνδρα; Το ξεπούλημα της Μακεδονίας; Τον έλεγχο των ΜΜΕ με τις 4 μόνο τηλεοπτικές άδειες;

    Τον Καλιγρίτσα; Το πετσόκομμα συντάξεων από τον Κατρούγκαλο; Την κυρά Τασία και τους λάθρο που λιάζονται; Τον Πολάκη να καπνίζει σαν άξεστος γιδοβοσκός μέσα στο κοινοβούλιο;ωΤην σκευωρία της Novartis;

    Μήπως ξεχάσατε τον ρόλο ΣΥΡΙΖΑ το 2008 όταν κάηκε ολόκληρη η Αθήνα για τον εξοστρακισμό μιας σφαίρας; Τους αγανακτισμένους στις πλατείες που ήθελαν να μπουκάρουν στη Βουλή. Τους νεκρούς της Marfin;

    Ποιοι υποστήριζαν και έδιναν άδειες στον Κουφοντίνα; Θέλετε να βγουν πάλι οι υποστηρικτές της κομμουνιστικής τρομοκρατίας;

    Οι Μαδουραίοι;

    Μπορεί ο Κυριάκος να έχει κάνει λάθη αλλά όλοι μας νέοι, γυναίκες, συνταξιούχοι, αγρότες, εργάτες, μικρομεσαίοι, έμποροι και επιχειρηματίες οφείλουμε να στηρίξουμε την μεγάλη δημοκρατική λαϊκή παράταξη της ΝΔ.

    Καμιά ψήφος χαμένη. Ήδη γνωρίζω δεκάδες Έλληνες του εξωτερικού που θα ψηφίσουν ΝΔ για να μην βγουν ξανά οι κατσαπλιάδες. Και οι περισσότεροι ήταν ψηφοφόροι άλλων κομμάτων ή δεν είχαν ψηφίσει ΝΔ το 2019.

    Θα εκπλαγείτε με το ποσοστό της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Θα είναι πολύ κοντά στο προηγούμενο ποσοστό. Ίσως 37-38% και διψήφια διαφορά από τον Τσίπρα.

  11. Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν. Οι παγκόσμιες εξελίξεις θα είναι τέτοιου μεγέθους τους επόμενους μήνες που οι εκλογές θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Όσο για τον Σβαμπ και τα σχέδια του , εκπροσωπεί το Φόρουμ του Νταβός , δηλαδή την παγκόσμια οικονομική ελίτ. Αυτοί έχουν το χρήμα και την δύναμη να φτιάξουν τον κόσμο όπως θέλουν.

  12. Η ‘ξαφνική’ αποκάλυψη για την κιβωτό του κόσμου και η ένθερμη αλλαγή ατζέντας από την ΝΔ βρωμάει πάρα πολύ: το να ακούς συντονισμένους Θεωδορικάκο κ Δόμνα δεν το έχουμε ξαναζήσει.

    Ο Κυριάκος-που είμαι πιο άπατρις και ποιο άθεος από τους Έλληνες αριστερούς- δεν έχει κυριολεκτικά ιερό και όσιο και η όλη υπόθεση βρωμάει σχέδιο αποπροσανατολισμού.

    @ Φανούρη είσαι άσχημα προκλητικός. Λες εμετικές μπούρδες και παίζεις βρώμικη προπαγάνδα.

    Δεν μασάμε όμως όπως λέει το αφεντικό σου.

  13. Φανούρη ζεις Ελλάδα;Αν ζεις Ελλάδα δεν έχεις ακούσει για 17000 νεκρούς από κοβιντ εκτός ΜΕΘ;Δεν έχεις ακούσει για το χρήμα που μασουλανε οι άχρηστοι του ωτακουστη;Για Λιγνάδη Νίκο Γεωργιάδη;Για Πάτση;Για Μαραβέγια;Για το μάτι άστο καλύτερα.Μην το σκαλίζεις.Εχεις ακούσει το όνομα τσουβαλα -κολοκουρη και τι ρόλο έπαιξαν οι κύριοι στο μάτι;Άσε μας άνθρωπε μου θα μας πεις για Μητσοτάκη.Ο πατέρας του ο αποστάτης έφερε την χούντα.Αυτο φτάνει.Υ.Γ.Μην χαθείς το βράδυ των εκλογών……

  14. Φανούρη Και μην προκαλείς τον κόσμο γιατί είναι στα ορια του με τα τσογλανια που μας φορτωσατε.

  15. @Φανουρης. Γιατι τωρα δεν εχεις κομμουνιστικη κυβερνηση; Ποια αλλη κυβερνηση εβαλε δελτιο στα καυσιμα,δελτιο στο καλαθι της ακριβειας , δελτιο στο ρευμα,σπιτια που τα παιρνουν κυβερνητικοι βουλευτες(Πατσης). Ρε συ μηπως εισαι κομμουνιστης και σου αρεσουν τα κουπονια; Πες μας και ποιος εκοψε μισθου και δωρα.

  16. Στον προηγούμενο φίλο που αναφέρει για την σφαγή στο Μάτι , την Μάνδρα της Δούρου και το ξεπούλημα της Μακεδονίας , να του αναφέρω ότι ακριβώς για αυτούς τους λόγους έχασε τις εκλογές. Έχει κρίση ο κόσμος , κάνει τον χαζό μερικές φορές αλλά δεν είναι. Μια ερώτηση έχω μόνο να του κάνω ? Το να στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία και να περνούμε θέση σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά είναι λάθος η πολιτική απόφαση? Το να μην παρεμβαίνει το κράτος στην κερδοσκοπία της αγοράς είναι λάθος η πολιτική απόφαση ? Το να παρακολουθείς τους πολιτικούς σου αντιπάλους και όχι μόνο , είναι λάθος η πολιτική απόφαση? Αγαπητέ φίλε μου οι εξουσίες δεν κάνουν λάθη , όλα είναι πολιτικές αποφάσεις!!!;

  17. Όταν πρωτοδιάβασα το βιβλίο του Κοττάκη «οι απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή», μου φάνηκε στην αρχή σαν επιστημονική φαντασία. Σκέφτηκα ότι «δημοσιογραφική αδεία» ο Κοττάκης τα παραλέει. Σήμερα παρουσία του ίδιου του Κώστα του Καραμανλή έγινε παρουσίαση του βιβλίου, γεγονός που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι όσα γράφονται στο βιβλίο είναι πέρα για πέρα αληθινά.

    Γνώριζα από πολύ σημαντική πηγή κοντά στο τότε Υπουργό ανάπτυξης Χρ. Φώλια, που υπέγραψε με τους Ρώσους για τον αγωγό Φ.Α., ότι η εντολή από τον Καραμανλή στον Φώλια ήταν βγάλε εισιτήριο για Μόσχα για να υπογράψεις την σύμβαση για τον αγωγό και δεν θα το ξέρει κανένας, ούτε και η γυναίκα σου μέχρι να φθάσεις στη Μόσχα και να υπογράψεις, και να ξέρεις ότι η πολιτική σου καριέρα τελειώνει μετά από αυτήν την υπογραφή.

    Αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο είναι πάρα πολύ σοβαρά και πρέπει να μας απασχολήσουν όλους;

    Είπε ο Κοττάκης στον λόγο του:

    «Ο αγώνας για εθνική ανεξαρτησία δόθηκε εκείνη την εποχή μέσα από συγκεκριμένες μάχες. Με την στάση Καραμανλή στο σχέδιο Ανάν που επιτρέπει σήμερα στην Κυπριακή Δημοκρατία να εκμεταλλεύεται τον πλούτο της χωρίς συνεταίρο. Με την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό South Stream στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο του 2007. Με το βέτο στο Βουκουρέστι. Με την κύρωση της τελικής συμφωνίας για τον αγωγό τον Αύγουστο του 2008, παρά τις προειδοποιήσεις και τις ανοικτές απειλές.

    Για κάθε μια από αυτές τις επιλογές η κυβέρνηση Καραμανλή πλήρωσε τις συνέπειες. Πλήρωσε το σχέδιο Ανάν με την καθολική παρακολούθηση των επικοινωνιών του πρωθυπουργού, των Υπουργών, 108 συνολικά αξιωματούχων από υπηρεσία που έδρευε στο Μέριλαντ.

    Πλήρωσε την συμφωνία της Κωνσταντινούπολης με 7000 φωτιές τον Αύγουστο του 2007. Πλήρωσε τον αγωγό με την σκευωρία του Βατοπεδίου, τα Δεκεμβριανά, τις απαγωγές, την απόπειρα κατάληψης της Ρω.
    Όλα αυτά τα γεγονότα τα ενώνει ένα “αόρατο” νήμα. Και στο βιβλίο που έγραψα θα βρείτε τα επίσημα ντοκουμέντα της σύνδεσης.

    Αποδείξεις που πιστοποιούν τι αληθινά συνέβη στην πατρίδα μας τότε. Με κλιμάκωση από κρίση σε κρίση. Ο Καραμανλής στοχοποιήθηκε με τις υποκλοπές, συρρικνώθηκε η πλειοψηφία του με τις φωτιές, ανετράπη –αυτό το ρήμα υπάρχει σε έγγραφα πρεσβειών- με το Βατοπέδι και τον Δεκέμβριο. Στην πραγματικότητα όσα συνέβησαν τότε είναι ένα διεθνές case study.

    Η Ελλάς ήταν μια πρώιμη Ουκρανία, πριν καταληφθεί από τα γνωστά ξένα κέντρα η πραγματική Ουκρανία.
    Εδώ, στο έδαφος μας, έγινε η γενική δοκιμή. Η δικογραφία του φακέλου «Πυθία» που παρουσιάζω στο βιβλίο περιέχει όλα τα στοιχεία ενός δυνατού κατασκοπευτικού θρίλερ, το οποίο θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει στην μεγάλη οθόνη.

    Οι πρωταγωνιστές του είναι αρχηγοί κρατών και πρωθυπουργοί, υπουργοί, δικαστές, διπλωμάτες, διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, μάνατζερ πολυεθνικών, πατριάρχες, ηγούμενοι, κατάδικοι φυλακών, τρομοκράτες, ψευδομάρτυρες, εμπρηστές, αναρχικοί, αλλοδαποί.»

    Όλα τα παραπάνω είναι πολύ σοβαρά για να μείνουν αναπάντητα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις τις χώρας. Το πρόβλημα όμως ότι είναι κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς στη χώρα δεν έχει πάρει θέση για τις αποκαλύψεις του Κοττάκη και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ακόμη περισσότερο!

  18. Φίλε Φανούρη με το σχόλιο από πάνω πες μας τι πίνεις ρε φίλε και τα βλέπεις όλα μπλε??? Ειλικρινά πιστεύεις ότι υπάρχει σώφρον νοικοκύρης με οικογένεια που μεγαλώνει παιδιά και θα στηρίξει Κούλη???Παιδεία μηδέν . Στα γυμνάσια και στα λύκεια ακόμα κάνουν τετράωρα γιατί Νοέμβρη μήνα έλλειψη καθηγητών. Υγεία ανύπαρκτη, ακρίβεια στο θεό,( τα λέει 12% πληθωρισμού είναι γελοία ο πραγματικός είναι πάνω από 30%) βενζίνη δύο ευρώ το λίτρο εργατικό νομοσχέδιο για κλάματα και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω. Και τολμάει αυτός να ζητάει την ψήφο μου??? Στις παραγωγικές ηλικίες η ΝΔ του Μητσοτάκη θα βρει τον πυρετό της τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο αντί για ψηφους. Δες λιγο τι έγινε στις φοιτητικές εκλογές που διαχρονικά η δαπ σαρωνε. Δες λόγο τι γίνεται στις συνδικαλιστικές εκλογές των διαφόρων υπουργείων και οργανισμών και ποια θέση περνάει η δεξιά παραταξη.Όχι κύριε Μητσοτάκη δεν θέλω τέτοια ΝΔ. Βασικά μου φτες εσύ οι το κόμμα της ΝΔ . Σε ενδιαφέρει μόνο το τομάρι σου , και άλλα δέκα ολιγαρχικά τομάρια. Από εμένα στις εκλογές , ένα μεγάλο ΟΧΙ.

  19. Την καταστροφή στο Μάτι την έχετε περάσει σε χρήση ευαγγέλιο.
    Την συμφωνία Πρέσπες την χρεώθηκε ο Τσίπρας την εφάρμοσε κατά γράμμα η ΝΔ.
    Την ολική καταστροφή στην Εύβοια μούγκα!
    Την ολική καταστροφή στην Βαρυμπόμπη μούγκα.
    Τις ατελείωτες βάσεις Αμερικανών από Σούδα μέχρι Αλεξανδρούπολη μούγκα?
    Τις πλημμύρες στην Μάνδρα τις χρεώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τις άδειες κατασκευής
    και πολεοδομικού σχεδίου της χορηγούσαν κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
    Με αυτές τις αντιλήψεις η χώρα δεν έχει ορίζοντα δεν αναπνέει οξυγόνο.
    Μας περισσεύει η πραγματική αξιολόγηση και μας παρασύρει η πολιτική ιδεολογία.
    Ο αγώνας γίνεται να αποφύγουμε τα στεγανά και κοιτάξουμε στο μέλλον.
    Υπάρχει και η άποψη ας φτιάξετε κυβέρνηση με Τσίπρα και Καραμανλή.
    Ας καθαρίσει το πεδίο από άτομα που δεν προσφέρουν και ας επικρατήσουν όλοι όσοι
    έχουν πραγματικά διάθεση να προσφέρουν στο τόπο.
    Η μήπως δεν θέλετε να καταλάβετε ότι την επόμενη κυβέρνηση ψάχνονται μέχρι
    και σήμερα στα πρόσωπα.
    Τα ζυγίζουν με κάθε τρόπο αλλά κάπου δεν τους βγαίνουν τα στεγανά παραδοσιακά.
    Με άλλα λόγια κάπως διαφορετικά θα μοιραστεί η πίτα σε επόμενη κυβερνητικό σχήμα.
    Και μέχρι να καταλήξουν σε οριστική διέξοδο, ο λαός θα δέχεται-ανέχεται ότι αναπαράγεται
    από σκάνδαλα σε υποκλοπές, ω σκάνδαλα.
    Θα το αντέξουμε θα το ξεπεράσουμε η ζωή δεν βαδίζει προς τα πίσω, έχει σταθερή πορεία,
    εμπρός είναι ο δρόμος.
    Και για όσους δεν θέλετε να βλέπετε σε ανοιχτό ορίζοντα, πολύ πρόσφατα η πορεία του
    Πολυτεχνείου έδωσε μήνυμα μεγαλειώδες.
    Και επειδή η αριστερά χρεώνεται τους μπαχαλάκηδες, έχετε να δώσετε καμία απάντηση
    σε αυτή την πορεία με τι είδους πραγματική εμφάνιση έδωσαν παρόν.
    Η μήπως έχετε να δώσετε απάντηση για τον περίπατο-περίδρομο οδός Πανεπιστημίου.
    Η μήπως έχετε να δώσετε απάντηση για το θέμα πανδημία.
    Η μήπως έχετε να δώσετε απάντηση για το θέμα εμβόλια – εμβολιασμός – πρόστιμα.
    Η μήπως δεν θέλετε να βλέπετε την πραγματική καθημερινή εικόνα της χώρας?
    Η μήπως ξεχνάτε τα 37 δις που άφησε στα ταμεία.
    Μα ο Τσίπρας μέσα σε 4 χρόνια πρόλαβε και τα χρεώθηκε όλα?
    Ο σοφός λαός έχει για κάθε περίπτωση και το ανάλογο, την αδικία δεν την θέλει ούτε ο θεός.
    Η σοβαρότητα αποτελεί προτέρημα.
    Μην προλάβετε να με χρεώσετε σε κανένα κόμμα.
    Προσπαθώ να βλέπω την όλη εικόνα αντικειμενικά.
    Θλίβομαι που μάζα του λαού δεν βλέπει πέρα από το όποιο κόμμα.
    Όταν τα στεγανά παραμερίζονται και το μέλλον μας οδηγεί, επιβάλλονται οι αλλαγές.
    Πως μας ανεχόμαστε ως χώρα και ως λαός με όλα αυτά που κρέμονται στα μανταλάκια!!!

  20. @ Bolivar

    Τα ίδια δεν θα έλεγε κάποιος για την εισβολή του Χιτλερ στη Πολωνία το 1939?
    Οτι δεν μας αφορά. Και η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να είμαστε ουδέτεροι τότε.
    Τελικά όμως μας αφορούσε.

    Το ίδιο δεν είχαν σκεφτεί και οι άλλοι νωρίτερα για τις ιμπεριαλιστικές κινήσεις του Χίτλερ?
    Οτι θα σταματούσε. Αλλα δεν…
    Αυτό προσπαθεί να αποφύγει η Ευρώπη με την υποστήριξη στην Ουκρανία.
    Το τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

    Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν από νωρις αν έχουμε μπλέξει με αναθεωρητή.

    Το πρώτο είναι ένα ατέλειωτο μπλα μπλά για το πόσο έχει αδικηθεί στο παρελθόν και αδικείται στο παρόν η χώρα του.

    Το δεύτερο η ενασχόλησή του με οπλικά συστήματα. Κανεις νορμάλ πολιτικός δεν κάθεται να εξηγεί το πόσο game changer είναι οπλικά συστήματα παραθέτοντας λεπτομέρειες γι αυτά. Το πολύ πολύ να πει ότι ενισχύουν την αποτροπη της χώρας του και να βγαλει μια φωτό. Δεν θα εξηγεί τι είναι αυτά κάθε τρεις και λίγο, ούτε θα ξέρει λεπτομέρειες γι αυτά. Του έχουν πει ότι είναι καλό και αυτό λέει.

    Το τρίτο είναι ότι θα μιλάει για περικύκλωση της χώρας του από εχθρούς και την απειλή που αντιπροσωπεύει αυτό.

    Το τέταρτο η ανακάλυψη διωγμών που υφίστανται η εθνότητά του στις διπλανές χώρες.

    Το πέμπτο η “αποκάλυψη” ότι η υπομονή που έχει δείξει, εξαντλείται

    Το έκτο η στρατιωτική εμπλοκή της χώρας του με σχεδόν όλους τους γείτονες τον ένα μετά τον άλλο λόγω “αυτοάμυνας”

    Σε όλα αυτά ο Χίτλερ έκανε τσεκ όλα τα κουτάκια. Οπως και ο Μουσολίνι.
    Το αυτό και ο Πούτιν
    Και σε κάτι που σίγουρα μας αφορά και ο Ερντογάν.

  21. Μια εγκληματική οργάνωση είναι η Αγιά οικογένεια όσοι δεν τρώνε από αυτήν και συνεχίζουν να τη στηρίζουν είναι ηλίθιοι και συνένοχοι στο έγκλημά που επιτελείται.

  22. Διαχρονικά ο καταστροφέας της ΕΛΛΑΔΑΣ, είναι κατά αποκλειστικότητα η ΔΕΞΙΑ με οιανδήποτε αρχηγό, με οιανδήποτε όνομα , είτε ΕΡΕ, είτε ΝΔ με ή χωρίς τον πυρσό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...