ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Τούρκοι μας κατασκοπεύουν και μας το δείχνουν και με φωτογραφίες!!!

H αμεριμνησία για τις συνεχείς πτήσεις των τουρκικών UAV δίνει τη δυνατότητα διαρκούς κατασκοπείας και στοχοποίησης στους Τούρκους…. Την ίδια ώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να είναι έτοιμος να συναντήσει τον Ερντογάν..

Επίσης στο ΓΕΕΘΑ ψάχνουν να βρουν …τις τρύπες απ ΄ όπου διαρρέουν υποτίθεται εμπιστευτικά στοιχεία…

 Με σημερινό του tweet ο δημοσιογράφος Ahmet Melik Türkeş του CNN TURK αναρτά οπτικό υλικό από UAV των τουρκικών ΕΔ, σύμφωνα με το οποίο το χρονικό διάστημα 18-21 Σεπ 22 αρματαγωγό του ΠΝ μετέφερε στη Λέσβο και τη Σάμο στρατιωτικά οχήματα τα οποία παραχωρήθηκαν από τις ΗΠΑ στην χώρα μας.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει και αναλυτικά στοιχεία γράφοντας για 23 οχήματα στη Λέσβο και 18 στη Σάμο.

Μετά λοιπόν τη χρήση των τουρκικών UAV για την προώθηση της προπαγάνδας της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, όσον αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό έχουμε και την επίσημη κατασκοπεία .

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα πλάνα που περιλαμβάνονται στο tweet του Τούρκου δημοσιογράφου συμπεραίνεται ότι τα τουρκικά UAV πετούν ΑΝΩΘΕΝ (εκτός από τα μικρά νησιά και τις βραχονησίδες) και από τα μεγάλα νησιά μας στο Ανατολικό Αιγαίο.

Πότε θα σταματήσει αυτή η αθλιότητα ; 

Πηγή: militaire.gr

  1. Το απίστευτο είναι ότι μας κατασκοπευουν?
    Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο έλαβε χώρα σε λιμάνι σε δημόσια θέα με το δρόμο να περνάει ακριβώς δίπλα. Οπότε δεν προσπαθήσαμε να κρύψουμε κάτι.

  2. Συγνώμη δηλαδή τι νομίζετε ότι κάνουν κατά την διάρκεια των υπερπτησεων; Γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα; Σαν δειλοί τα έχουμε δεχτεί όλα και θα δεχτούμε από ότι φαίνεται και άλλα προκειμένου να έχουμε την ησυχία μας ώστε να θυσαυριζουν οι ολιγαρχίες μας και να κονομανε οι κοτσαμπάσηδες μας και ο wannabe Βεζύρης. Κατάντια και επιβεβαίωση του ρητού Κουτσουμπα ” αλλά αυτοί είστε”. Στο τέλος θα σύρουμε σε διαπραγματεύσεις για την κυριαρχία μας ως ηττημένοι χωρίς να πέσει ντουφέκια. Αυτή είναι η επιλογή των πολιτικών τάγων μας.

  3. Οι Ελληνικές και Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι κάτω από την Νατοϊκή συμμαχική ομπρέλα και συνεργάζονται στα πλαίσια ασκήσεων του ΝΑΤΟ. Χρησιμοποιούν τις ίδιες τηλεπικοινωνίες και κυρίως τα μεταξύ Ελλ΄δος κι Τουρκίας υποτιθέμενα μυστικά είναι σε γνώση των Αμερικάνικων υπηρεσιών με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των απόρρητων στρατιωτικών “μυστικών”
    Και κάτι ακόμη. Η διοίκηση του Νατοϊκού Γενικού Στρατηγείου Λάρισας είναι κυλιόμενη μεταξύ Έλληνα και Τούρκου διοικητή.

    Με άλλα λόγια, ενώ βλέπουμε τον Λύκο μέσα στο μαντρί μας, εμείς ψάχνουμε τον ντορό του.

    Κατά τα άλλα το παραμύθι σύνεφο όπως και οι εντάσεις προκειμένου να δικαιολογουνται εξοπλισμοί προς τέρψη των πωλητών όπλων και των μιζαδόρων εκατέρωθεν. Και να πληρώνουν οι Λαοί τον λογαριασμό. Καμιά φορά και με αίμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

… Θερμόπληκτη τρομοκρατία

Του Χρήστου ΜπολώσηΔιαβάζω στα ψιλά ψιλά του φύλλου της «Εστίας» της 15ης Ιουλίου 1920, που μας προσφέρει η «ΕτΚ»:...

Ορέστεια στην Επίδαυρο: Στα όρια των ορίων

Η παράσταση Ορέστεια, σε σκηνοθεσία Θεοδώρου Τερζόπουλου, που παρουσιάστηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 12 και 13 Ιουλίου...

Ο πλούτος ενός έθνους είναι τα παιδιά του

Είμαι τρίτεκνος. Πάντα όταν με ρωτάνε τον βαθμό δυσκολίας που έχει το μεγάλωμα των παιδιών, απαντάω με μαθηματικό τρόπο...

Ταυτότητα, ταύτιση, προσαρμογή

Στη συγκρότηση και στον σχηματισμό της προσωπικής - ατομικής ταυτότητας συντελεί ο ψυχικός μηχανισμός της ταύτισης, η οποία είναι...