Συζήτηση για τις υποκλοπές: Όταν ο Αλέξης και η λοιπή αντιπολίτευση έσωσαν τον Κυριάκο

Όλα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως είχαμε γράψει. Αντί ο Τσίπρας και η λοιπή αντιπολίτευση να διαμορφώσουν τις συνθήκες για την πτώση του μητσοτακικού παρακράτους, έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στην εξουσία.

Δημοσίως παραδέχεται ότι δε θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας 

Κωδικός Επιχείρησης: Ο Μητσοτάκης πρέπει -πάση θυσία- να παραμείνει πρωθυπουργός

Πάλι τη σκαπούλαρε ο Κυριάκος… Οϊμέ!!! 

Ο τραγέλαφος που παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση, έμοιαζε λες και συζητιόταν η υποκλοπή κάποιου περιπτέρου, κι όχι το «κόριασμα» των κινητών αρχηγού κόμματος και δημοσιογράφου.  

Συγχαρητήρια κύριοι του πολιτικού προσωπικού, καταφέρατε όλοι μαζί να ευτελίσετε την πατρίδα και τους θεσμούς της.

Αυτά συμβαίνουν όμως, όταν οι… ταγοί μας πολιτεύονται προς ίδιον όφελος κι όχι για το συμφέρον της πατρίδας και του λαού της.

Να μην εκπλαγούν ωστόσο, αν τυχόν μετά από τη σανίδα σωτηρίας που πρόσφεραν στον Μητσοτάκη επανεκλεγεί, καταφέρνοντας να εγκαθιδρύσει επιτέλους το καθεστώς που ορέγεται.

Διότι τι θα καταλάβει ο λαός από τη χθεσινή κοκορομαχία;

Ότι την ώρα που ο Μητσοτάκης είχε πιαστεί με τη γίδα των υποκλοπών στην πλάτη, αντί σύσσωμη η  αντιπολίτευση να του δείξει την πόρτα της εξόδου, του έδωσε το φιλί της ζωής.  Όχι γιατί ξαφνικά τον αγάπησαν, αλλά γιατί τρέμουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Άρα, επί της ουσίας τι είπαν στον λαό; Ότι είμαστε ανίκανοι να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα και αφήνουμε τον Μητσοτάκη να το κάνει. Συνεπώς, τι πιστεύετε ότι θα πράξει ο λαός κατόπιν του επικού διασυρμού της αντιπολίτευσης, ενόσω το στομάχι του θα γουργουρίζει; Αυτονόητη η απάντηση.

Και κάπως έτσι η Ελλάδα θα οδηγείται στην αφάνεια, εν μέσω γεωπολιτικού χάους και φτώχειας.    

Με έναν Μητσοτάκη, που για να κρατηθεί στην εξουσία θα εκτοξεύει το χρέος στα ουράνια μοιράζοντας τα πάντα στους πάντες, εξυπηρετώντας παράλληλα τις εντολές τόσο των εγχώριων όσο και των διεθνών νταβατζήδων για να τον στηρίζουν.

Με έναν Τσίπρα, που θα προσπαθεί να ελέγξει το κόμμα του για να μην τον «καρατομήσουν» οι σύντροφοί του (τους οποίους παρακολουθούσε όπως μας αποκάλυψε χθες ο Βαρουφάκης… ουάου, τελικά δεν έκανε μόνο ο Μητσοτάκης υποκλοπές), έπειτα από την… ηθελημένη νέα ήττα του, ώστε να μην τον λιντσάρει ο λαός, λόγω της ανικανότητάς του να λάβει τις σωστές αποφάσεις στο σύνθετο σκηνικό του νέου ψυχρού πολέμου.

Με έναν Ανδρουλάκη, που θα ανοίγει σαμπάνιες επειδή δε θα συγκυβερνήσει ούτε με τον Μητσοτάκη ούτε με τον Τσίπρα, υποδυόμενος τον αρχηγό κόμματος απολαμβάνοντας όλα τα παρελκόμενα της εξουσίας, εξ ου και η αδιανόητη στάση του… είστε άθλιος που με παρακολουθούσατε κύριε Μητσοτάκη, αλλά μην πέσετε κιόλας.

Με έναν Κουτσούμπα, που θα συνεχίζει να μας δουλεύει για την επανάσταση του προλεταριάτου με μοναδικό γνώμονα να διασφαλίζει την παραμονή του ΚΚΕ στη Βουλή.     

Με έναν Βελόπουλο, που θα παρακαλάει τον Μητσοτάκη για συγκυβέρνηση, κάτι που φάνηκε ολοκάθαρα τόσο από τα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Τσίπρα για τις πομπές της ΕΥΠ της πρώτης φορά Αριστεράς, όσο και από το γεγονός ότι όταν τον άκουγε ο Μητσοτάκης… γέλαγαν και τα αυτιά του.

Και με έναν Βαρουφάκη, που θα εξακολουθεί να πυροβολάει τους πρώην συντρόφους του βγάζοντας τα άπλυτά τους στη φόρα, για να γεύεται τους γλυκούς καρπούς της εξουσίας. 

Στο μεταξύ, ο λαός θα πληρώνει αδιαμαρτύρητα τους φόρους του συντηρώντας αυτό το ελεεινό πολιτικό σύστημα, για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και λιμοκτονήσει (το πολύ πολύ να βάλει κάποιο μικρότερο κόμμα στη Βουλή βαυκαλιζόμενος ότι έτσι θα κουλαντρίσει τις ύαινες), ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ο ηγέτης που θα τον σώσει.

ΥΓ. Επαναλαμβάνουμε και πάλι (κουραστήκαμε!!!). Στη ΝΔ όλα καλά; Αρκεί απλώς η απουσία των… πατριωτικών δυνάμεων από τη Βουλή για να απαλλαγεί η χώρα από τον ζόφο του Μητσοτακισμού; Κάποιο σχόλιο στα όσα τους καταμαρτυρεί ο Κυριάκος θα κάνουν, ή θα παραδώσουν τα όπλα; Ζητείται ελπίς… σύντροφοι κοψοχέρηδες, και που να τη βρούμε…

  1. Εχω μια απορια. Απο που ο αρθρογραφος βγαζει το συμπερασμα οτι με οσα ειπαν οι αρχηγοι της αντιπολιτευσης “εσωσαν” τον Μητσοτακη ; Κατα την αποψη του τι αλλο θα επρεπε να κανουν σε μια συζητηση στη Βουλη ; Να καλεσουν το λαο “να βγει στους δρομους” ; Νομιζω παντως οτι το πιο ωραιο το ειπε ο Βαρουφακης : “Μη σας ξεγελανε τα χειροκροτηματα των βουλευτων σας, ειναι χειροκροτηματα αποχαιρετισμου” !

  2. Για τους 157 δεν βρήκε κουβέντα ο αρθρογράφος.
    Παρόλο που δεν είναι στο χέρι της αντιπολίτευσης να δείξουν “την πόρτα της εξόδου” στον πρωθυπουργό όσο οι 157 στηρίζουν.
    Ακούσαμε επί 6 ώρες τον πρωθυπουργό να προσβάλει την νοημοσύνη μας για συνεχίσει την προσβολή το άρθρο.

    Υ.γ . Αν ο αρθρογράφος είχε όντως διαθέσει 6 ώρες όπως εγώ στην σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία δεν θα έγραφε για συντρόφους “τους οποίους παρακολουθούσε όπως μας αποκάλυψε σήμερα ο Βαρουφάκης… ουάου τελικά δεν έκανε μόνο ο Μητσοτάκης υποκλοπές”. Το ξεκαθάρισε ο Βαρουφάκης όταν πήγε με παρόμοιο τρόπο να πιαστεί από αυτό ο ανήμπορος πρωθυπουργός στην δευτερολογια του .

  3. Αντί να μιλάτε ακόμη για το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι ΑΛΛΟΙ

    Καλύτερα να μας ζητήσετε συγγνώμη ΕΣΕΙΣ που υπήρξατε ‘χρήσιμοι ηλίθιοι’ του Μητσοτακισμού και παρασύρατε τόσους Έλληνες πατριώτες να ψηφίσουν τον προδότη.

    Αλλά οι επικλήσεις σας στη σφηκοφωλιά σεσημασμενων νταβατζήδων που λέγεται ΝΔ, δείχνει ότι τις δικές σας ευθύνες δεν τις έχετε καταλάβει.

    Ο Τσίπρας κι ο Ανδρουλάκης ψηφισαν τον Μητσοτάκη και το παρακράτος του;

    Αρκετά με την κοροϊδία!

  4. Όποιος δεν βλέπει ότι σύσσωμο το πολιτικό σύστημα είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας θέλει γιατρό.

  5. Η οποία πρωτοβουλία για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ πρέπει να έρθει από τους 157χειροκροτητες. Δες Αγγλία και Τζόνσον. Αλλά δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στις αρχές του κόμματος και στην Δημοκρατία. Μόνο το προσωπικό συμφέρον έχει προτεραιότητα. Καληνύχτα ΝΔ!!
    Καληνύχτα Δημοκρατία!!!!

  6. Θα πέσει με κρότο πριν αλέκτωρ φωνή σαι τρις. Αυτοί που τώρα τον χειροκροτουν οι ίδιοι θα τον σταυρώσουν. Όπως Γιώργο.

  7. «ΜΑΣΑΖΑΚΙ» στους «ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» κανετε κ εσεις στο Antinews, εμμεσως, πλην σαφως…

  8. Είδα όλο το show από που προκειπτει οτι ο Τσίπρας παρακολουθούσε? 6 ώρες το είδα όλο. Fake news και εδώ?

  9. Βελάζουν οι γίδες που μεταφέρονται στις πλάτες των αρχηγών, μη νομίσετε πως περνάτε έξω από μαντρί, η Βουλή των Ελλήνων είναι. Σε αυτούς τους ανθρώπους οι ψηφοφόροι εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, περιμένουν βλέπετε διορισμούς δωράκια και απευθείας αναθέσεις. Βούρκος η πολιτική, τα χάλια της έχει η κοινωνία μας.

  10. Πιστεύει κανείς σοβαρά ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει από τις υποκλοπές;;;
    Ο πολύς κόσμος δε νοιάζεται.
    Η οικονομία που θα ρημάξει τα νοικοκυριά ειδικά από Οκτώβρη που θα “πιάσουν τα κρύα” ίσως γίνει η αιτία…
    Είναι η οικονομία ηλίθιε….

  11. Που τα είδατε αυτά αγαπητοί; Σήμερα εξετέθη σε παγκόσμια θέα ένα τερατώδες rogue state. Με τα δυτικά στάνταρντ το χειρότερο.
    Όλες οι παρεμβάσεις και οι ομιλίες από την πλευρά της αντιπολίτευσης ήταν ουσιαστικές, είπαν σοβαρά πράγματα. Είχε πολύ καιρό να διεξαχθεί τόσο καίρια και ενημερωτική συζήτηση.
    Ο Μητσοτάκης δεν απάντησε ουτε στη δευτερολογία στις ερωτήσεις του Τσίπρα “γιατί παρακολουθείτο ο Ανδρουλακης;”
    Που είδατε π.χ. τον Τσίπρα “να προσπαθεί να συγκρατήσει το κόμμα του”. Και ο Βαρουφάκης ξεκαθάρισε τι εννοούσε αλλά και οι άλλοι “οι πρώην” έβγαλαν ανακοινώσεις. Μάλλον συσπείρωση είδα.

    Αλλά δεν ήταν μόνο αυτά. Έκανε και απανωτές γκάφες ή “γκάφες”.

    Η πρώτη “γκάφα” ήταν όταν είπε πως παρακολουθείτο η ΚΟ της ΧΑ και τον διέψευσε ποιός; Ο Τσίπρας, που έχει γνώση των πραγμάτων ως πρώην πρωθυπουργός. Επομένως η “γκάφα” στόχευε τον Σαμαρά διότι το υλικό για τους ΧΑτες επί Σαμαροβενιζέλων ελήφθη παρανόμως.
    Ο Σαμαράς δεν παρίστατο στη συζήτηση, γιατί προφανώς είχε ψυχανεμισθεί το “πάρθιο βέλος”.
    Ούτε ο Καραμανλής παρίστατο, ο οποίος είναι θιγόμενος ως παρακολουθούμενος τότε από την εταιρεία κινητής και έχει κάθε λόγο να αντιδρά σε αυτές τις μεθόδους, χώρια αυτά που γράφτηκαν αυτές τις ημέρες για ενδεχόμενη παρακολούθηση και του ιδίου.

    Γκάφα έκανε ο Μητσοτάκης και όταν αναφέρθηκε στον λάθος Καμένο. Άλλα αντί άλλων και μάλλον δυσάρεστα για την παράταξή του.

    Ο πολιτικός χρόνος του Μητσοτάκη έχει λήξει.
    Αυτό σε σχετικά ομαλές συνθήκες θα ενδιέφερε μόνο τον Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη, όμως υπάρχει και κάτι άλλο.
    Ο Ερντογάν έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του παρακολουθώντας αυτή τη σήψη. Τυχαίνει όμως αυτόν τον καιρό η Τουρκία να έχει ρίξει όλο το βάρος της στη Συρία και ο Ερντογάν να αντιμετωπίζει απροσδόκητα ζητήματα στο εσωτερικό. Διαφορετικά η εθνική καταστροφή θα ήταν ante portas.

    VAE VICTIS !!! (που μεταφράζεται ως “ουδείς αναμάρτητος, αλλά ο Μητσοτάκης πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη”. Ουαί τοις ηττημένοις!)

  12. Ρε φιλε πρεπει να μας λετε και τι ψηφιζετε. Αυτο θελετε,μικρα κομματα για να μην πανε οι ψηφοι στον Τσιπρα. Το εμαθε ο λαος το κολπο. Φταιει οΤσιπρας που ο αυτοδημιουργητος ειναι βλακας; Τον φτυνουν ολα τα ξενα ΜΜΕ και αυτος νομιζει οτι βρεχει. Αλλη φορα να μας γραφετε τι ψηφιζετε και μετα να γραφετε το αρθρο. Θελετε να φυγει ο Μητσοτακης αλλα να μην φυγει η ΝΔ.

  13. Θελετε αρχηγους παρταλια. Να τους πεταει πετρες ο λαος της ΝΔ και αυτοι χωρις εγωισμο,χωρις τσιπα να γυρνανε παλι στη ΝΔ..

  14. @ ανατολικός τομέας: Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την προσέγγισή σας, διατηρώ επιφύλαξη ως προς την εκτιμηση που κάνετε για τον λόγο απουσίας των δύο πρώην πρωθυπουργών. Εκτιμώ δηλαδή ότι ήταν και από τους 2 μήνυμα ότι δεν πρόκειται να του τείνουν χέρι βοήθειας. Θα το δουμε τις επομενες μερες από την τοποθετηση που θα κανει ο Καραμανλής στην εκδήλωση για τον Κεφαλογιάννη και δεν θα μου κάνει εντύπωση και αν ο Σαμαρας επιλέξει να απαντησει ή να αντιδράσει με καποιο τρόπο, διοτι αυτο που ειπώθηκε σήμερα ήταν πολύ βαρύ για να το αφήσει αναπάντητο

  15. Με 140 δια χρέος ξεπουλησαμε την χώρα προκειμένου να μην γίνει fault state. Τώρα που το χρέος με τον άριστο πήγε 400 τι θα πουλήσουμε το κορμί μας? Αν στραβωσουν οι Ευρωπαίοι και δεν μας δώσουν το πακέτο που περιμένουν αυτός και οι φίλοι του βλέπω πάλι πλατείες και εκλογές. Α ναι και μια ερώτηση στους βουλευτές της ΝΔ που βαραγανε παλαμάκια σήμερα τώρα που από ότι φαίνεται οι μισοί θα πάτε σπίτι σας ποιοί νομίζετε ότι θα μείνουν οι κυριακιστας η οι ” πατριώτες”? Νομίζω ότι από εσάς εξαρτάται για σκεφτείτε το λίγο

  16. Χρειαζόμαστε μια επισύνδεση με την λογική…Όσοι ακόμη θεωρούν ότι ο κούλης πέφτει, τον πέφτουν , τον διώχνουν οι δικοί του επειδή έτσι βολεύει τον ερδογάνη , την ζαχάροβα και τα καλά παιδιά της πουφουά, ας κάνουν ένα μπάνιο να συνέλθουν.
    Στις εκλογές θα κριθεί ο κούλης, δεν αργούν έτσι και αλλιώς, 5-6 μήνες έμειναν, δεν χρειάζεται κλάμα και οδυρμός. Ούτε θα χτυπήσουν τα νταούλια οι νταουλιέρηδες και θα πέσει η τιμή του πετρελαίου , αερίου και θα σταματήσει ο πούτιν τον πόλεμο μόλις πάρουν την εξουσία.
    Την άνοιξη θα έχουν την ευκαιρία που ζητούν όλοι οι επίδοξοι σωτήρες. Μέχρι τότε ο ανδρουλάτσις θα δείχνει ότι δεν το έχει ο αλέκσις θα βγαίνει στα κεραμίδια ακόμη και για ΄το ότι βγαίνει ο ήλιος και ο κούλης θα μοιράζει χρήμα στο λαό.
    Η οικονομία είναι που ενδιαφέρει τον κόσμο και αυτό θα κρίνει τις εκλογές. Τα υπόλοιπα είναι για να έοχουμε να λέμε και να θεωρούμε μεγάλο πολιτικό κεφάλι τον αρούλη της μυκόνου με το κομοδινί μαλί.
    Και στην οικονομία κανείς δεν μπορεί να πεί ,όχι να κάνει κάτι.Ο δε κούλης μοιράζει το χρήμα στο λαό και τον βρίζουν μερικοί γιατί το κάνει, γιατί στα δικά τους σχέδια δεν θα έπρεπε , γιατί είναι φιλελές.

    Κατά τα άλλα οι μυστικές υπηρεσίες είναι για να εκτελούν μυστικές αποστολές. Σε όλες τις χώρες με όλα τα καθεστώτα. Και επί κομαντάτε και επί γιωργάκη και επί σαμαρά-μπένυ και επί κωστάκη..

  17. Ας μην ξεχασουμε να χρεωσουμε στον αυτοδημιουργητο και μειωμενη ικανοτητα αντιληψης. Μεχρι και ο ανηψιος του τον κοροιδεψε. Τοσο εξυπνος!

  18. Μπορει ο Τσιπρας να τα βαλει με εναν αποφοιτο του Χαρβαρντ; Γι αυτο δεν παει στα ντιμπειτ.

  19. Τελικά πρόκειται για πολιτικό σύστημα ή πολιτικό κύκλωμα;

  20. @ ορεσειβιε
    Μου είχε λείψει η αγνή Μητσοτακικη φωνή σου.

    Εντούτοις θέλει πολλή φαντασία να πεις πως ” Ο δε κούλης μοιράζει το χρήμα στο λαό και τον βρίζουν μερικοί γιατί το κάνει, γιατί στα δικά τους σχέδια δεν θα έπρεπε , γιατί είναι φιλελές”.
    Καταρχήν ο Κούλης δεν δινει λεφτά. Δεν το έχει στο DNA του.

    Πρέπει να εξηγήσω γιατί για παράδειγμα μια κυβέρνηση που αφήνει τους λογαριασμούς του ρεύματος να πηγαίνουν στον Θεό, τους λογαριασμούς που ο λαός θα πληρώσει, μετά αφήνει τις εταιρείες να “μεταβολίσουν” τα υπερκέρδη και στο τέλος έρχεται να δώσει με μορφή επιδόματος- δοξαστε με, δεν δίνει χρήμα στον λαό αλλά το παίρνει για να το δώσει σε εταιρείες ενέργειας?

    Πρέπει να εξηγήσω γιατί οι λίστες πέτσα δεν ήταν χρήμα προς τον λαό?

    Οι απευθείας αναθέσεις?

    Οι επιστρεπτεες?

    Το μόνο που μπορείς να ισχυριστείς ότι έδωσε λεφτά είναι οι υπερδιπλασιοι μετακλητοι από αυτούς που θα… μείωνε.

  21. Το στομάχι ,ειναι το μόνο πολιτευμα το οποιο, οταν διαμαρτυρεται καταργει ολα τα υπολοιπα . Αυτό θα ρίξει την ΝΔ οριστικά στα χρονοντουλαπα της Ιστόριας.Οι μετεγενέστεροι θα θυμουνται οτι επι Μιτσοτακη η χωρα καταστραφηκε ολοσχερώς.Επίσης θα θυμαται αυτην την ιστορικη παραταξη ,ως φωλια ως θερμοκηπιο αταλαντων πλουσιων γόνων και οχι σαν εκεινη του Σαμαρα και του Καραμανλη .Για να γινε ο νυν αρχηγος οι υποτελεις του διερευαν αυτο το ψευδος περι τσιπροκαραμαναληδων
    Για να τουςχτυπησει καιρια ως προδοτες που συνεργαζονται με τον Συριζα…Ποιους; τον γίγαντα Σαμαρα και τον ευγενή Καραμανλή;
    Παραλληλα στις νεες γενιες θα ειναι γνωστη και ως η παραταξη που ενηργησε δολιως και εν κρυπτω εις βαρος του μελλοντος της οδηγωντας με τις πολιτικες της σε πρωτοφανη αδιεξοδα

    Να αναφερθεί το γεγονος οτιο νυν εν κρυπτω ενηργησε μονομερως και χωρις να ρωτησει τα λοιπα κομματα ,ως ειθεισται απο το Συνταγμα στελνοντας οπλα πολυτιμα για την θωρακιση των νησων στην ουκρανια ;Δινοντας ταυτοχρονα διαταγη στους επιτελεις ,να σιωπησουν αλλιως….Με αποτελεσμα να διεραγγουν ,οριστικα οι σχεσεις με τους Ρωσους;Ταυτοχρονα ρωταμε απλους τουριστες πως σας φαινετσι η Ελλαδα σαν η εξωτερικη πολιτικη και εικονα εξαρταται απο αυτους.
    Επισης, αν δεν ηταν οι διαρροες στρατιωτικων μοναδων σε αλλα μη συστημικα μεσα για την αφαιρεση οπλισμου,δεν θα γνωριζε κανεις τιποτε .Αγιο ειχαμε και δεν συνεβησαν τα χειροτερα….
    Η ακριβεια και η ανεξελεγκτη φτωχοποιηση της μεσσαιας ταξης, η αδιαφανεια που μπροστα της ωχρια και εκεινη του Πασοκ
    Η πρωτοφανης καταπατιση καθε εννοιας δικαιου ελεγχος της δικαιοσυνης μεχρι και η ΕΕ φωναζε και φωναζει..

    Ενεμπλεξε, γερμανους ρωσους ,ουκρανους τουρκους. Σαχλαμαρες.. ο ιδιος τα εκανε ο ιδιος πηρε την ευθυνη για νσ ελεγχει τι;.

    Για τη επικρατεια για την ασφαλεια; Οχι ο λογος πολυ απλος. Ο γονος, ηθελε να γινει αρχηγος, για να αγοραζει ,να πουλαει τους παντες και τα παντα, να ασεβειΚαι ολα αυτα για μια υψηλοβαθμη θεση σε εναν διεθνη οργανισμο _που ουτε θα του την δωσουν και αν ναι δεν, θα τον αφησουν για πολυ_ οι ξενοι, δεν ειναι σαν εμας Κανεις τους δεν θα ηθελε να εχει εναν ανεκδηγητο τυπο, ως επικεφαλης για να τους εκπροσωπει.Θα δειτε δε, οτι θα τον διωξουν με τροπο και απο την αρχηγεια της ευρωπαικης δεξιας.
    Επισης η ΝΔ ,θα εχει κακιστη φημη εφεξης και στους σοβαρους εφοπλιστες και στους λοιπους επιχειρηματιες. Ιδιαιτερα μετα το φιασκο ,του Ιραν που μας εδεινε πετρελαιο- Εκεινο το κτυπημα ουτε η Αριστερα δεν το ειχε σκεφτει.Σχεδον, ζημιωσε τους πλοιοκτητες που με τις διασυνδεσεις τους βοηθουσαν την χωρα Ξεχωρα το Ιραν με το οποιο δεν εχουμε πια σχεσεις.Ολα αυτα τα εκανε για το συμφερον του …
    Η ΝΔ εφεξης, θα ειναι γνωστη και ως κομμα δοσιλογων και μετα συγχωρησεως ρουφιανων μετα τις υποκλοπες.Με τρομο, ασκουσε ο νυν την διακυβερνηση και εν των εσω Ουδεις αλλωστε δεν παρακολουθειται. Αυτα τα εκανε, για να μην τον ριξουν για να μην φανει ,ποσο ασημαντος και ανεκδηγητος ειναι ,για το λειτουργημα του πρωθυπουργου.Εξεθεσε ανεπανορθωτα τους συνεργατες του,υπουργους, επιφανεις και εγκυρους δημοσιογραφους .Ολους εκεινους, θα τους αφησει βορα στα θηρια, ολα για
    για την προσωπικη επιβιωσητελικα….
    Οι ευρωπαιοι αντιμετωπιζουν πρωτοφανεις προκλησεις και εφοσον ,εξαρτωμαστε απο αυτους οικονομικα, πως θα δανειστουμε ξανα; Με 400 δις χρεος; Οποτε, καταρευση ,χρεωκοπια και εξοδος της Ελλαδος απο την ευροζωνη .Που για την αποτροπη της ,πολεμησαν γενναια ,οι γιγαντοτιτανες των καιρων μας, Σαμαρας Βενιζελος.Ακομη και ο Τσιπρας ναι ο Ασχετος Αλεξης ,θυσιαστηκε ασχετως για τους δικους του λογους..να τα λεμε και αυτα.
    Συμπερασματικα ,η ΝΔ τελειωσε οριστικα αργοπεθαινει με αδικο και με αναξιοπρεπη τροπο ,υπο την ηγεσια ενος ανεκδηγητου ανθρωπου. Ο οποιος, ενηργησε με τετοιον τροπο εις βαρος της χωρας που ξεπερνα, τις θεωριες των διεθνιστων ,περι Αιγαιου και ψαριων ,Κατεστρεψε την μεσαια ταξη για την στηριξη της παλεψε μεχρι και ο Τσιπρας ο Τσιπρας!!, Ξεπερασε τα επιπεδα αναξιοπρεπειας και πολλά αλλα.
    Η μονη λυση ειναι ,να αλλάξει γρηγορα αρχηγο Να βαλει οποιον να ειναι, ακομη και εναν απλο μη ενεργα πολιτικο προσωπο για να φυγει μεσω των εκλογων _οποτε γινουν _με την μεγιστη, δυνατη αξιοπρεπεια .Και με αυτον τον τροπο Η ΝΔ να φυγει απο την πολιτικη ζωη. Τουλαχιστον οι νεκροι ,δικαιουνται σεβασμο και αξιοπρεπεια.Τα οποια ειναι δειγματα πολιτισμου Μαλλον ο Κικης δεν ξερει ,ουτε και αυτά και ουτε τον νοιαζει..Αναφερεται επαναλυπτικα το εξης: για τον νυν σημασια εχει η επιβιωση του.

  22. Συνοπτικά η παράταξη χρησιμοποιήθηκε επαχθως και ωμα για τις προσωπικές επιδιώξεις ενος ανθρωπου.Κοροιδεψε την παραταξη για να βγει αρχηγος δέχθηκε οικιοθελώς να κάνει τον υπηρέτη σε ντόπια και ξένα συμφέροντα .Εν κρυπτώ ενεργούσε για ενα χειροκρότημα εντός και εκτος..βουλής Αν πει οτι τον έριξαν οι Αμερικανοί θα ειναι το πιο φαιδρό απο ολα Οι Αμερικανοί ειτε δεξιοί ειτε αριστεροι σεβονται την χωρα τους και εκεινον που εχει κοτσια και αξιες και σεβεται και την δικη τους. Ο νυν δεν τα εχει Για αυτο τον σηχαθηκαν και για αυτο τον εξεθεσαν Απο εκεινο το οικτρό συνονθύλευμα για προσωπικότητα που χρησιμοποιησε κρατικους μηχανισμους εκθετοντας και αυτους για να παρακολουθει τους παντες …εξαιρειται η Ντορα.Που ειναι το ακρως αντιθετο απο τον αδελφο της .Κυρια σε ολα.

  23. Αυτό το παιδί έχει εθιστεί στην αντιγραφή, τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις, με αντίστοιχη φρασεολογία, είχε κάνει ο πατέρας του το 1993. Τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο παρακολουθήσεων των πολιτικών αντιπάλων του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το έγκλημα του 1993 συντελέστηκε με τη βοήθεια των αρχικοριών κ.κ. Γρυλλάκη και Μαυρίκη. Ο κ. Κ. Μητσοτάκης, ήταν πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός, όπως είναι σήμερα ο Κυριάκος. Το μήλο φαίνεται πως έπεσε κάτω από τη μηλιά, όμως ο Κυριάκος ξέχασε την 3/11/1993 όταν ο κ. Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση του πατέρα του. Κυριάκο, πλησιάζει η 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, πάλι ο κ. Σαμαράς έχει πολιτική δύναμη στη Βουλή, πρόσεχε, με τους κυπατζήδες και τις παρακολουθήσεις πολιτικών που έμπλεξες, θα έχεις κακά ξεμπερδέματα.

  24. Ναι αρθρογράφε, για όλα φταίει ο Τσίπρας!

  25. Εκλεκτή σχολιάστρια Τίνα,
    είστε βέβαιη ότι ο κ. Σαμαράς έριξε την Κυβέρνηση του Κων. Μητσοτάκη το 1993; Και σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να ρίξει την Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη!

  26. @Nina
    Συμφωνοι, ασφαλώς είναι έκφραση δυσαρέσκειας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Οι ομιλίες μάλλον θα είναι “άσφαιρα πυρά” αν δεν συνοδεύονται από κινήσεις. Οι 157 του προσφέρουν φυσικά τεράστια εξασφάλιση εάν όμως τα πράγματα είναι τόσο άσχημα εσωκομματικά στη ΝΔ όσο οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες εξιστορούν (που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω) τότε ο κύριος αυτός πρέπει να τεθεί άμεσα “υπό επιτροπεία” από τους άλλους δύο ώστε να πάει ομαλά η χώρα σε εκλογές. Η ανωμαλία αυτή δεν μπορεί να συνεχίζεται.

    Όπως είπε ο Βελόπουλος “όταν παρακολουθείς εμένα, μέσω εμού παρακολουθείς και το παιδί μου, την γυναίκα μου, την οικογένεια μου”. Παρακολουθείται ευρωβουλευτής; Ο υποκλοπέας έχει το ευρωκοινοβούλιο στο πιάτο. Οι Βρυξέλλες δεν γουστάρουν καθόλου κάτι τέτοια.

  27. Και πολύ καλά έκαναν, εκεί να μείνει ο ΚΟΡΙΟΚΟΥΛΗΣ για να θυμηθούν οι παλιοί-και όσοι ξέχασαν και να μάθουν οι νεώτεροι ” τι σημαίνει ΔΕΞΙΑ”

  28. @airman Καλησπέρα, με παρεξηγήσατε, ίσως φταίω και εγώ, έτσι όπως το διατύπωσα και να έδωσα λάθος εντύπωση, δεν είχα αυτό στο μυαλό μου σε καμία περίπτωση. Δεν θεωρώ ότι ο Σαμαράς εριξε την κυβερνηση Μητσοτακη το 1993, ούτε πιστεύω πως έχει σκοπό κάποιος από τους διατελέσαντες πρώην Πρωθυπουργούς να το κάνει, διότι κανένας από τους δύο δεν είναι ανεύθυνος, ειναι ευφυείς και κυρίως αγαπούν και οι δύο την χώρα τους και την παράταξή τους

  29. Όσο δεν ξυπνάει το μεγαλύτερο κόμμα που λέγεται αποχή, το έχουν καλά σημαδεμενο το παιχνίδι! Επειδή δεν ελπίζω σε σωτήρες, τουλάχιστον πρέπει (ειδικά εφόσον έχουμε για πρώτη και τελευταία φορά απλή αναλογική) να τους ανακατεψουμε την τράπουλα. Έχω καταλήξει ότι το μικρότερο κακό, είναι η ακυβερνησια!!! Τουλάχιστον θα ελπίζουμε ότι ο εκάστοτε κρατικός λειτουργός (Δικαιοσύνη, Αστυνομία…), θα εφαρμόζει λίγο το σύνταγμα και τις προσταγές της συνείδησης του, χωρίς τον φόβο του κάθε κομματαρχη.

  30. Ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος όλων.Με λαικό έρεισμα και πολιτικό αισθητήριο.Γι΄αυτό επικρατεί. Όσο δεν το παραδέχεστε τόσο θα ψάχνεστε.

  31. Αυτό που βλέπω πάλι εγώ είναι ότι ο αρθρογράφος δε θέλει επουδενί να πέσει η ΝΔ.

    Να χτυπήσουμε τον Κυριάκο ναι, αλλά προς θεού η ΝΔ ανέγγιχτη. Ή στη χειρότερη να πάει η ψήφος σε κάνα δεξιό κομματίδιο που δε θα μπει στη Βουλή.

    Γιατί το βασικό είναι να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας, έτσι δεν είναι; Αυτή είναι η ατζέντα του αρθρογράφου.

    Όποτε και τη μάνα μας να παρακολουθούνε, και κανά νησί να χάσουμε, και το Εθνικής Αμύνης να παραδώσουμε στους Αμερικανούς, και κλεισμένους σπίτι να μας έχουν για έναν χρόνο ακόμη, δεν είναι τόσο άσχημο όσο το να βγει ο Τσίπρας.

    Για αυτό και μια μέρα μαύρη για τη δημοκρατία και την πατρίδα όπως χθες, που ολόσωμο το δήθεν πατριωτικό δημοκρατικό κόμμα χειροκροτούσε έναν δικτάτορα, ο αρθρογράφος βρήκε να γράψει….για τον Τσίπρα.

    Βγάλτε τα συμπεράσματά σας πατριώτες…

  32. @ ΠΕΚΟΣ

    Ο Κούλης έχει τη μεγαλύτερη υποστήριξη από μήντια που είχε ΠΘ στην Ελλάδα, τα περισσότερα ιντερνετικά τρόλια που δούλεψαν πότε για κανέναν (το ξέρεις καλά αυτό), και έχει την ΕΥΠ στο γραφείο του να παρακολουθεί όποιον τους υποδεικνύει. Αυτό είναι το λαϊκό έρεισμα για το οποίο.μιλας.

    Αν τα μήντια ασχολούνταν ΜΙΑ εβδομάδα με το τι έχει συμβεί με τη ΝΔ όπως ασχολούνταν με τον Σύριζα, ο Κούλης θα είχε πέσει αυθημερόν αν δεν κινδύνευε κιόλας η σωματική του ακεραιότητα.

  33. Ο φόβος του νυν ήταν ο Αλέξης ; Σοβαρα τωρα; Ηταν να μην ανακαλύψουν οι αλλοι το κενό που ειναι…Οπότε προσπάθησε έντεχνα να το καλύψει…οπως μια ανοικοκυρευτη ή βαριεστημένη ύπαρξη τα σκουπίδια κατω απο το χαλι.Με 12 μονάδες διαφορά σπο τον συριζα τι ειχε να φοβηθεί; Μονάχος του τα έκανε ήξερε τι έκανε .Τον δουλοπρεπη ζητουλα στους ξένους για μια θεση σε ενα αξιωμα κλπ.Και πιστεύετε εσεις οτι θα το σεβαστούν ή τον σεβάστηκαν οι Αμερικανοί κσι λοιποί νοματαιοι της εξουσίας αυτού του κοσμου; Τον στιβαρό με μπέσα ηγέτη που σέβεται την χώρα του λαμβάνουν σοβαρά υποψη. Οχι τον ρουφιανο, τον προθυμο στο να πουλησει αλλους και μαλιστα τους δικους του. Ακομη και η συναναστροφή των ξενων με τετοιους τυπους εχει και κάποια ορια..το στομάχι τους ποση αηδία θα αντεξει .Κρίμα στον νυν Τον έκαναν σκουπίδι κσι έκανε ο ίδιος τον εαυτό του τετοιοΝα τον διώξει το κόμμα να βάλει αλλον και με όση αξιοπρέπεια του παρέμεινε να παει σε εκλογές

  34. Φίλε airman
    Διαβάζω: Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ηχηρή απουσία Κ.Καραμανλή-Α.Σαμαρά από τα έδρανα της Βουλής». Η πίεση ασκείται, τώρα αν θα ακούσουμε και το μπάμ δεν γνωρίζω. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται στα φιλικά ελληνικά ΜΜΕ, αν και οι σημερινές εφημερίδες του χώρου της ΝΔ, άλλαξαν το «τροπάρι» και μιλούν για εκλογές. Τα ξένα όμως δημοσιεύματα προκαλούν ρίγη στην κυβέρνηση, επειδή δείχνουν έντονη την στοχοποίηση της. ΥΓ. Λίγες είναι οι μέρες του κ. Μητσοτάκη, ήλθε δηλαδή ο καιρός για να πάει μαζί με τον κ. Πλεύρη να ζητήσουν ψήφο από τους (τέως) νεοδημοκράτες 60+ και τις οικογένειες τους. Αυτούς δηλαδή που γέμισαν με πρόστιμα και δημιούργησαν ως κυβέρνηση, το μοναδικό παγκόσμιο παράδειγμα ρατσισμού απέναντι στην τρίτη ηλικία στη διαχείρηση covid.

  35. Έχει αποφασιστεί από ξένα κέντρα ότι ο Μητσοτακής δεν εξυπηρετεί πλέον κανέναν και σε συνδυασμό με την αλαζονεία του και την περιορισμένη αντίληψη του αποτελεί πλέον βάρος ? Αν ναι, δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείστε με τα ΜΜΕ και τις απουσίες των τέως καθώς και τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης. Αν έχει αποφασιστεί ότι πρέπει να φύγει θα φύγει, θα τον τελειώσουν όπως και τους προηγούμενους.
    Μπορεί να είναι δύσκολο λόγω της μοναδικής ικανότητας που έχει να μην καταλαβαίνει το αυτονόητο καθώς και της εμμονής που έχει σε πολλά θέματα, το οποίο αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό της Γερμανικής κουλτούρας αλλά θα γίνει.

  36. @ Aδέκαστος
    Εγώ βλέπω οτι ο Μητσοτάκης πολεμείτε με μεγάλο μίσος, απο ορισμένους κύκλους, που αγγίζει πολλές φορές τα όρια της παράνοιας παρά το σημαντικό έργο του και την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει.Με τα λάθη του βέβαια και τις αστοχίες που είναι όμως φυσιολογικά στο ναρκοθετημένο απο την αριστερά περιβάλλον που ζούμε.Ο κόσμος τον στηρίζει και θα τον ξαναβγάλει νικητή.
    Όσον αφορά τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως επανειλημμένως δείχνουν με τη συμπεριφορά τους ότι συμβαίνει οι Καραμανλής και Σαμαράς.Μόνο κάποιοι γραφικοί ξεχωρίζουν ως τέτοιοι.

  37. ..σύνοδος πολιτικών αρχηγών, υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τις υποκλοπές…
    .. ο κος Ανδρουλάκης να ενημερωθεί, απ’ τον κο Μητσοτάκη, παρουσία, της Προέδρου της Δημοκρατίας …

  38. Εκλεκτή σχολιάστρια Τίνα/Nina,
    η όποια απουσία από τα έδρανα της Βουλής, εάν δεν είναι αιτιολογημένη, προσβάλει όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον εκάστοτε βουλευτή ως εκπρόσωπό τους στο κοινοβούλιο. Βέβαια οι πρώην Πρωθυπουργοί για κάποιο λόγο εκλέγονται χωρίς σταυρό προτίμησης, οπότε ίσως θεωρούν πως μπορούν να απουσιάζουν όποτε τους καπνίσει και να παρίστανται όποτε θέλουν. Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν νοιώθω προσβεβλημένος, αντιλαμβάνεσθε φαντάζομαι το λόγο, και εκτιμώ πως η απουσία των δύο πρώην Πρωθυπουργών ήταν αιτιολογημένη.

  39. Όταν ο Καραμανλής έφυγε το έκανε με αξιοπρέπεια Γνωρίζοντας πλέον ότι δεν είχε την δυνατότητα Ωσαν ενας βασιλιάς χωρίς βασίλειο πλέον δυστυχώς…. Και δεν ακούγεται έκτοτε . Με τον καιρό η ΝΔ έγινε άντρο αποκατάστασης, γόνων επιφανών πολιτικών που ενδόμυχα τρέμουν μην εμφανιστεί ενας νέος Σαμαράς απο το πουθενά και τους παραμερίσει Λογικό και δη ανθρώπινο να φοβούνται διότι θα έχαναν προνόμια Και θα ένιωθαν μειονεκτικά αν κάποιος νέος Σαμαράς απο το πουθενά τους ξεπερνούσε Ομως η συμπεριφορά αυτή ζημίωνε την παράταξη με το πέρασμα των καιρών όπως και έγινε με τον ποιο χαρακτηριστικό όλων των βολεμένων στο κατάστημα γόνων Ο νύν .Αν ύπηρχε ενας νέος Σαμαράς απο την Βαση τότε η παράταξη θα ανανεωνόταν θα ήταν πιο κοντά στην κοινωνία θα έλυνε τα προβλήματα θα ασκούσε μια πραγματικά συνετή πολιτική σε όλα Αλλά γνωρίζουν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ οτι η ΝΔ είναι κλειστή λέσχη ,για γόνους εν κληρονομικό δικαίωμα και όχι για τους πλειβείους που τους διατηρούν με την ψήφο τους Δεν ήθελαν Σαμαρα ,τώρα θα βλέπουν την πλάτη του Σύριζα στην καλύτερη περίπτωση και πολύ θα είναι… Στην χειρότερη κάτω απο το 3 %διάσπαση και διάλυση

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...