Ελληνική Λύση: Πλήρη διαλεύκανση υποκλοπών

Η Ελληνική Λύση «θα επιδιώξει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών η οποία πέραν των πολιτικών έχει και εθνικές προεκτάσεις», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

Και προσθέτει: «Η Ελληνική Λύση δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε απόπειρα συγκάλυψης ή κομματικής εργαλειοποίησης της υπόθεσης. Θα απαιτήσουμε την λογοδοσία τόσο των πολιτικών προϊσταμένων όσο και των ιδιωτών που εμπλέκονται στην ζοφερή αυτή υπόθεση».

Εξ άλλου, προσθέτει, «η Εξεταστική Επιτροπή θα πρέπει οπωσδήποτε να διερευνήσει και την υπόθεση κατασκοπείας των 17 Ελλήνων βουλευτών, η οποία φέρεται να ξεκίνησε το 2016. Προκαλεί λοιπόν μεγάλα ερωτηματικά γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμούν την διερεύνηση της, ενώ εξηγεί την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την διερεύνηση της συγκεκριμένης περιόδου».

Ενώ παραλλήλως χαρακτηρίζει «αυτονόητη την διερεύνηση των καταγγελιών για την παρακολούθηση και άλλων πολιτικών προσώπων, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα εφημερίδων φίλα προσκείμενων στην κυβέρνηση. Είναι αυτονόητο ότι ο πρωθυπουργός που ο ίδιος σκανδαλωδώς επέλεξε να θέσει την ΕΥΠ υπό τον έλεγχο του, έχει την κύρια πολιτική ευθύνη», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.