Δήλωση Μητσοτάκη τη Δευτέρα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων αναμένεται να τοποθετηθεί τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Γ. Οικονόμου: «Ναι» στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και στην εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

ΝΔ: Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντά θετικά τόσο στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποκλοπών όσο και στην εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. Το επιτελικό κράτος ήταν η τεχνοκρατική του πρόταση για το κράτος. Αυτός επέλεξε να υπάγονται στο Μαξίμου η ΕΥΠ και ο γραμματέας του να εχει αρμοδιότητες υπερυπουργου.

    Μας το διαφήμισαν σαν την τεράστια επιτυχία.

    Άλλαξαν μέχρι και τον νόμο που ορίζει τα τυπικά προσόντα για τον επικεφαλής της ΕΥΠ ώστε ο εκλεκτός να μπορέσει να καταλάβει την θέση.

    Και τώρα θα μας πει πως δεν γνώριζε.

    Όταν τον ρώτησε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν ο εκλεκτός του είναι κιθαρίστας ή ντράμερ δεν απάντησε καθώς ένιωθε τόσο ισχυρός που δεν είχε την υποχρέωση να απαντήσει.

    Τώρα πως θα ξεφύγει να εξηγήσει στον λαό το ερώτημα που έχουν όλοι: ήξερε και άρα ψεύτης ή δεν γνώριζε και άρα ανίκανος?

  2. Βρε δε νοιάζεται η Μαφία λέμε για τέτοια ερωτήματα. Έχει τα ΜΜΕ στο τσεπάκι της, τους μαφιόζους επιχειρηματίες στο τσεπάκι της και έχει και ένα τεράστιο παρακράτος με μετακλητούς και ΕΥΠατζήδες. Μόνο με κλωτσιές φεύγουν.

  3. Δεν γνώριζα ότι ένας ΑΡΧΙΚΟΡΙΟΣ βρωμάει τόσο πολύ. Α ρε ΕΡΕ της δεκαετίας που είσαι;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...