Αυγουστιάτικο τζακ ποτ 3,5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Γρήγορη κατάθεση δελτίου και πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων στο tzoker.gr

Δέκα συνεχόμενα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις έχουν σημειωθεί στο ΤΖΟΚΕΡ, ανεβάζοντας το διανεμόμενο ποσό της πρώτης κατηγορίας στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό θα κληρωθεί αύριο στις 22:00, με την προθεσμία για κατάθεση δελτίων να λήγει μισή ώρα νωρίτερα.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 3,5 εκατ. ευρώ μπορούν να συμπληρώσουν το δελτίο τους, εύκολα και γρήγορα, από όπου και αν βρίσκονται, κάνοντας εγγραφή στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας το tzoker app.

Μάλιστα, οι αδειούχοι ή όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για διακοπές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων για να μην χάσουν καμία από τις κληρώσεις του παιχνιδιού το διάστημα που παραθερίζουν. Επιπλέον, στο ΤΖΟΚΕΡ online υπάρχουν και προσυμπληρωμένα δελτία, που συμμετέχουν σε συνεχόμενες κληρώσεις.

Απίθανα δώρα κάθε εβδομάδα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars  

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, οι online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με κάθε διαδικτυακή κατάθεση δελτίου στο tzoker.gr ή στο tzoker app, μαζεύουν αστέρια και συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις τωνΤΖΟΚΕΡ Stars, που μοιράζουν απίθανα δώρα. 

Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Αυγούστου. 

Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, μέσα από το  tzoker.gr και το tzoker app.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Εστία: Βόμβα στα θεμέλια του Κράτους. Πυροτεχνουργοί του Στρατού… τρομοκράτες!

Δύο υποθέσεις εμπλοκής στρατιωτικών σε τρομοκρατικές οργανώσεις που απεκαλύφθησαν σε διάστημα τριών μόλις εβδομάδων προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία για την...

Παύλος Ασλανίδης: 57 φορές ισόβια για τους υπευθύνους

Πενήντα επτά φορές ισόβια για καθέναν από τους υπευθύνους, τίποτα λιγότερο». Αυτή είναι η μόνη ποινή που μπορεί να...

Μαρία Καρυστιανού: «Αλαζόνας, ψεύτης και επικίνδυνος ο πρώην υπουργός Μεταφορών»

Ανεπαρκής, ψεύτης, αλαζόνας και επικίνδυνος είναι ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, σύμφωνα με τα λεγόμενα...

Στα δίχτυα της… κουμπαροπολιτικής οι Ένοπλες Δυνάμεις

Κάθε πολιτικός αστέρας, όταν αναλαμβάνει πόστο στις Ένοπλες Δυνάμεις (υπουργός, υφυπουργός), θεωρεί ότι ο Στρατός τού ανήκει. Κάτι σαν...