Δεν αντέχει άλλο μητσοτακισμό και τσιπρισμό η πατρίδα – Έλληνες ξυπνήστε!!!

Του Factor X Jr

Οι μόνες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να μπουν ανάχωμα στην κατρακύλα της πατρίδας, αντικειμενικά (όλοι οι υπόλοιποι είναι ραγιάδες και κοιτούν μονάχα την πολιτική επιβίωσή τους), είναι ο Σαμαράς και ο Καραμανλής.

Εξ ου και τα διθυραμβικά άρθρα του Antinews, για να τους μπολιάσουμε με θάρρος και τόλμη ενόψει του μεγάλου άλματος.  

Φαίνεται όμως ότι δεν τολμούν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα.

Προφανώς κιοτεύουν μπροστά στα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει στην πατρίδα η δουλοπρέπεια του Μητσοτάκη και του Τσίπρα και ποντάρουν στην κατάρρευσή τους για να έρθουν κατόπιν ως σωτήρες.

Δε σώζεται έτσι όμως η Ελλάδα.

Μόνη ελπίδα πλέον για τη σωτηρία της πατρίδας, οι Έλληνες.

Οι οποίοι πρέπει να ξεσηκωθούν και να εξοστρακίσουν τα υποδουλωμένα παιδάκια που υποδύονται τους λυτρωτές της πατρίδας.

Έχοντας αποδεχτεί αμφότεροι τις εντολές των Αμερικανών, εκτελώντας κάθε προσταγή τους για να κερδίσουν τον νέο ψυχρό πόλεμο που ξεκίνησαν, με τραγικές συνέπειες για τη χώρα.

Ουδείς εκ των… ταγών σηκώνει ανάστημα απέναντι στις επεκτατικές ονειρώξεις του σουλτάνου,  γιατί έτσι τους είπαν τα αφεντικά.

Ουδείς εκ των… ταγών προασπίζεται τον καθημαγμένο λαό, αφήνοντάς τον βορά στους… μεταπολιτευτικούς  νταβατζήδες μέσω των οποίων διατηρούν την εξουσία τους.

Συναινώντας στη διάλυση της χώρας διαμέσου του πλιάτσικου -στα πάντα- με μοναδικό γνώμονα το φούσκωμα των πορτοφολιών τους.

Έλεος πια!!!

Πάρτε το χαμπάρι, αν δεν επαναστατήσουμε, θα πεθάνουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας, δούλοι σε μια ξένη χώρα, υπηρετώντας άθελά μας τα συμφέροντα των δυναστών μας. 

Έλληνες ξυπνήστε!!!

  1. Εάν πραγματικά έχουν τα κότσια και φοράνε πανταλόνια να βγουν μπροστά να καταγγείλουν όλα όσα γίνονται τουλάχιστον στα εθνικά θέματα και να αποσύρουν τους δικούς τους και τότε να δούμε ο βασιλιάς είναι γυμνός ή όχι ?

  2. Ότι να ´ναι! Ο Καραμανλής που χρεοκόπησε την χώρα και ο Σαμαράς με τα Ζαππεια, θα σώσουν τη χώρα…καλά κρασιά σύντροφε!!!

  3. Η οικονομία στο απόσπασμα, η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος εκτοξεύτηκε στο διάστημα ακολουθώντας την πορεία του τηλεσκόπιου Τ. Γουέμπ. Συγκεκριμένα, η σταθερή τιμή του προγράμματος my home online από. 0,089 €/kWh πήγε στο 0,43€/kWh ήτοι αύξηση 590%. Ο κ. Μητσοτάκης δημιούργησε αυτό το χάος, αρχικά έκλεισε τις ηλεκτροπαραγωγές μονάδες λιγνίτη και επέβαλε την τιμολόγηση με ρήτρα το φυσικό αέριο. Στη συνέχεια, βγήκε μπροστά και στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, ώστε να χαρακτηριστούμε μη φιλική χώρα. Τα αποτελέσματα θα τα λουστούμε όλοι, νοικοκυριά, βιομηχανία, εμπόριο, τουρισμός και υπηρεσίες. Η πείνα έφτασε, στην ούγια γράφει Κυριάκος Μητσοτάκης, ορντινάτσα της παγκοσμιοποίησης.ΥΓ. Τρομακτικές είναι αυξήσεις και στα λοιπά τιμολόγια, ντοματούλα δεν θα ξαναφάμε.

  4. Η κάθε επανάσταση γίνεται αφού έχει προηγηθεί ισχυρή-διαρκής προετοιμασία.
    Υπάρχει όραμα που ο όχλος εμπνέεται και ακολουθεί δυναμικά.
    Σε πεθαμένα συστήματα με ανήμπορους-δοτούς εκλεγμένους για ποια επανάσταση γίνεται αναφορά.
    Αλλά μεταξύ μας και η δική σας ενημέρωση δεν ξεφεύγει από το σύστημα.
    Όσο για την πατρίδα, όλα οδηγούν σε λύτρωση αφού πρώτα πληρώσουμε το τίμημα.
    Η πατρίδα διαθέτει ιστορικό πέρα από όρια με βαρύ κοστολόγιο και πληρωμένο με αίμα.
    Μήπως μας υποδείξατε κάποιο επόμενο κυβερνητικό σχήμα και δεν το καταλάβαμε.
    Μήπως προωθήσατε κάποια μορφή διακυβέρνησης της χώρας και την περάσαμε αδιάφορα.
    Σε κάθε αναφορά σας για πολιτική εικόνα οι ασκούντες την εξουσία στο ίδιο καλάθι με την αντιπολίτευση.
    Όσο για τις δημοσκοπήσεις όπου και να θες να κρατηθείς μόνο λερώνεσαι.
    Με αξιόλογη κυβερνητική ομάδα και με πρωθυπουργό κατάλληλο ποιος ο λόγος ανησυχίας?
    Όταν ο όχλος πάρει την ανάποδη ας έχουμε υγεία να τα λέμε λοιπόν.

  5. Σαμαράς και Καραμανλής με σήμα μια κομμουνιστική γροθιά.Ενδιαφέρουσα σύνθεση ή τρικυμία εν κρανίω.
    Παραλήρημα εκτός πραγματικότητος.Οι Αμερικάνοι και εν τίνι μέτρω οι Ευρωπαίοι είναι το μόνο φράγμα στην “επεκτατικότητα του σουλτάνου” .Ποιός άλλος νομίζετε ότι μπορεί να είναι;

  6. Η διαπίστωση σωστή αλλά η θεραπεία?
    Θα σώσει τη χώρα ο ΚΚ Β? Αυτός που πήγε το χρέος από 180 δις στα 300 σε μόλις 5 χρόνια?
    Που το έσκασε στα 2 χρόνια της δεύτερης θητείας όταν είχε βγει το 2007 για να….φτιάξει την “θωρακισμένη” οικονομία?
    Που ξεκίνησε το μονομερή αφοπλισμό της χώρας μετά το 2005?
    Ο Σαμαράς φυσικά τα πήγε απείρως καλύτερα. Αλλά πόσο μακριά έβλεπε όταν δεν είδε την Τουρκία να είναι σε full επανεξοπλισμό και συνέχισε το μονομερή αφοπλισμό της χώρας? Επικεντρώθηκε στο να σώσει την Ελλάδα από την άτακτη χρεοκοπία (και τα κατάφερε) αλλά δεν είδε τον ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο του ακρωτηριασμού της χώρας.
    Καλώς ή κακώς και οι δύο κρίθηκαν. Ο Σαμαράς αδικήθηκε, ο ΚΚ Β’ ευνοήθηκε αλλά η απόφαση βγήκε.

  7. Πρόκειται για ένα φανταστικό κόσμο όπου τα κόμματα της Ελλάδος δεν είναι αυτά που είναι ,δηλαδή η ΝΔ το δεξιό και ο ΣΥΡΙΖΑ το αριστερό συν μερικά άλλα μικρά αλλά δήθεν υπάρχει κάποια “πραγματική” δεξιά που για άγνωστους λόγους δεν εκφράζεται και που με ένα τσακ θα έλυνε όλα τα θέματα.
    Ο καθένας μπορεί να ζει με τις παραισθήσεις του.
    Στον πραγματικό κόσμο οι Καραμανλής και Σαμαράς είναι τέως πρόεδροι της ΝΔ και τέως πρωθυπουργοί που δεν έχουν διαφορές ουσίας από τον Μητσοτάκη.Η άποψη ότι ο Μητσοτάκης είναι πιο κοντά στον ……Τσίπρα και αυτοί οι δύο είναι κάτι άλλο έξω από τη σημερινή ΝΔ είναι αστεία.

  8. @ψυχραιμια

    Το θέμα είναι ότι η Ελληνική πολιτική σκηνή είναι μετατοπισμένη αριστερά.
    Ετσι το “δεξιό” κόμμα προκρίνει πολιτικές που αλλού θα εκπροσωπούσε ένα σοσιαλδημοκρατικό το λέει και το ίδιο άλλωστε ότι είναι Κεντρώο κόμμα. Το και τυπικά κεντρώο τώρα κόμμα έχει ακριβώς τις ίδιες πολιτικές ενώ το “αριστερό” πολιτικές και πρακτικές που είναι γνωστές ως loony και militant left.
    Αρα υπάρχουν τεράστιοι χώροι που δεν καλύπτονται πολιτικά. Ούτε η συντηρητικός, ούτε ο φιλελεύθερος, ούτε ο σοσιαλιστικός έχουν πολιτική έκφραση στο κοινοβούλιο.
    Αλλά αυτό δεν είναι θέμα κομμάτων αλλά ανάγκη έκφρασης τμημάτων της κοινωνίας. Αν αυτο δεν υπάρχει δεν θα υπάρχουν και τα κόμματα.
    Σχηματικά το πρόβλημα της δεξιάς στην Ελλάδα είναι υπαρξιακό. Δεν υπάρχουν δεξιοί!

    Κάτι μπλε κομμουνιστές που λατρεύουν τον Πούτιν και μισούν τη Δύση είναι από άλλο παραμύθι.
    Μαζί με τους κόκκινους κομμουνιστές προτείνουν paradigm shift διαφορετικό βέβαια ο καθένας αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε επαναστατικές συνθήκες. Οσο δεν υπάρχουν αυτές θα είναι περιθωριακές ομάδες.

  9. Οι Καραμανλής και Σαμαράς δεν είναι πολιτικές δυνάμεις. Είναι πολιτικές μονάδες με ανύπαρκτη επιρροή πλέον στα πράγματα.
    Επί πλέον έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έχουν αποτύχει. Χάντρες στο κομπολόϊ της φτωχοποίησης του Ελληνικολύ Λάού είναι και αυτοί μαζί με όλους του άλλους.

  10. Ο Σαμαράς και ο Καραμανλής η μόνη ελπίδα ;;;
    Έχουμε μπλέξει άσχημα τότε …

  11. ” Έλληνες ξυπνήστε!!!”
    Καλό ως σύνθημα, αλλά από ωραίες κουβέντες έχουμε χορτάσει. Ο κόσμος διψάει να ακολουθήσει κάποιον ικανό αλλά δυστυχώς τέτοιος δεν υπάρχει. Για αυτό βάζει στη Βουλή Θεοδωράκηδες, Καμμένους, Βελόπουλους, Βαρουφάκηδες, ακόμα και τον Λεβέντη! Σανίδα σωτηρίας δε βρίσκει πουθενά. (Τώρα ακούγεται ότι η απελπισία πιθανότατα θα αναδείξει και τα ποσοστά του …Ηλία). Σαμαράς και ΚΚ β΄ που αναφέρετε, έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει και οι δύο. Έχουμε φθάσει στο σημείο να θεοποιούμε τους “λίγους” συγκρίνοντάς τους με τα μηδενικά. Δυστυχώς τα κόμματα έχουν εξαιρετική ικανότητα να “αποκεφαλίζουν” τον όποιο “άξιο”, ακόμα και μέσα στο ίδιο το κόμμα. Ευνοούν μόνο όσους βρίσκονται στους ομόκεντρους κύκλους πέριξ του αρχηγού. Άρα … αδιέξοδο. Καλές οι διαπιστώσεις που κάνετε (τις έχουμε ήδη κάνει και εμείς οι πολίτες) αλλά αυτό που χρειάζεται, είναι προτάσεις. Και προτάσεις δεν υπάρχουν.

  12. Είμαστε καταδικασμένοι όταν ψάχνουμε για λύσεις στο παρελθόν. Στα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρεται το άρθρο τους δόθηκε η ευκαιρία να ηγηθούν και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Τώρα πρέπει να δούμε μπροστά το μέλλον. Πρέπει να βρούμε νέες ιδέες για να γίνουν δημοφιλείς οι αρχές της συντηρητικής παράταξης. Χρειάζεται ένας ηγέτη που να είναι ικανός να τις πάρει και να τις επικοινωνήσει στους πολίτες. Μην αφήσουμε τους αριστερούς να περάσουν την άποψη ότι είναι φασίστας όποιος αγαπάει την Πατρίδα, πιστεύει στην οικογένεια και στις παραδόσεις μας και είναι καλός Χριστιανός.

  13. @ George N

    Ακριβώς αυτό συμβαίνει και συμβαίνει διότι έχουμε άλλη ιστορία και άλλη νοοτροπία.
    Η πολιτική είναι αντανάκλαση της κοινωνίας και η κοινωνία είναι μετατοπισμένη αριστερά εδώ και δεκαετίες.
    Τώρα να κάτσεις να εξηγήσεις ότι το μότο των λαικοδεξιών ότι είμαστε στα κοινωνικά αριστεροί και στα εθνικά δεξιοί σημαίνει απλώς ότι είναι αριστεροί με επι πλέον μια τάση για γιούργια στην εξωτερική πολιτική που οδηγει σε καταστροφές είναι χαμένος κόπος.
    Ούτε έχει νόημα να εξηγείς ότι ποτέ η Αμερική δεν εμπόδισε την Ελλάδα να πολεμήσει ΑΝ ΗΘΕΛΕ αλλά την Τουρκία.Άστους στον κόσμο τους να νομίζουν ότι αρκεί ένας Καραμανλής ή Σαμαράς για να τρέψουν σε φυγή μια οκταπλάσια χώρα απέναντι απλά επειδή θα “παρακούσουν” τους Αμερικανούς.
    Έτσι κι αλλιώς ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο παραισθήσεων.

  14. Γιατί αγνοείτε (και από εσάς) τόσο συστηματικά ο Εμφιετζόγλου? Έχετε επιχειρήματα πολιτικά κατά της προσπάθειας του;

  15. Κουράγιο!
    Μπορούμε!
    Ερχόμαστε!
    Υ.Γ. Και για εκείνους που αναρωτιούνται, υπομονή!

  16. Όλα θα φανούν στις κάλπες.
    Τίποτε άλλο.

    Όταν ακούω κάποιον/-α να μου λέει “εγώ δεν θα πάω να ψηφίσω” νομίζοντας ότι κάτι κάνει,
    έχει καιρό τώρα που του/της απαντώ:
    “Οπότε δεν θα έχεις δικαίωμα δια να ομιλείς μετά”.

    Κι αν δεν ήμουν τόσο ευγενικός μαζί του /της, θα προσέθετα:
    “Οι σκλάβοι δεν μιλάνε!”

  17. καμμένα χαρτιά και τσιράκια και οι δύο. η λύση δεν μπορεί να δοθεί μέσω εκλογών, χρειάζεται ένας τίμιος!

  18. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.

  19. Αγαπητέ Factor X Jr

    ούτε τον καραμαλισμό που τόσο εμφανώς προωθείτε αντέχει η Ελλάδα.

  20. Εκλεκτέ σχολιαστή george,
    μπορείτε να ρίχνετε όσο νερό θέλετε στο μύλο του Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος πιθανόν να ψηφίσει ακόμα και ο ίδιος το διάδοχο σχήμα της Χρυσής Αυγής, ώστε να ανεβούν τα (όποια) ποσοστά του.
    Καλή δύναμη στον αγώνα σας πάντως. Και υπομονή. Στο γκισδάνι επί του παρόντος.

  21. Υπομονή παιδιά..
    Ερχεται η σωτηρία για την Δεξιά.
    Αρκεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανεί το πλειοψηφικό, στην κοινωνία, ρεύμα. Θα είναι το(μ-λ) ή το (λ-μ) κομμάτι της Δεξιάς που θα επικρατήσει και δια της σχάσης του πυρήνα θα βρεί την αναγκαία ισχύ?
    Οταν φανεί τότε θα σωθεί το έθνος.
    Παρόλο που τους πολεμά το κατεστημένο, το μέλλον της χώρας είναι η Δεξιά, μου λού ή λού μου.
    μ=μπογδάνος
    λ=λατινοπούλου.

    Να γελάει ή να κλαίει κανείς για τους σωτήρες της Δεξιάς?
    Ακόμη περισσότερο ισχύει το κλάμα για τους επίδοξους κυρίαρχους της ιδεολογικής επικράτησης…Τη δεξιά γροθιά όμως να υψώνετε…

    Δεν υπάρχει σωτηρία για την Δεξιά…Γιατί δεν υπάρχει δεξιά, τι να σώσεις?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...