Αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ… χθες!!!

Βουλιάζει στη σαπίλα έτι περαιτέρω η μητσοτακική ΝΔ κι ακόμη είναι Ιούλιος.

Φανταστείτε τι έχει να βγει από Σεπτέμβριο στον δρόμο για τις κάλπες.

Λάος και χώρα θα βιώσουν τον απόλυτο εγκλωβισμό ένεκα των μητσοτακικών αδιεξόδων.

Μπλοκαρισμένος κι ανήμπορος να λάβει ηγετικές αποφάσεις, ο… παραλίγο Μωυσής θα παρατείνει συνεχώς το πάτημα του εκλογικού κουμπιού και το καράβι θα οδεύει ακυβέρνητο ολοταχώς προς τα βράχια.

Το νέο κρέμασμα του Μητσοτακιστάν στα μανταλάκια για τις ρεμούλες με τα περιβόητα σπιτάκια ανακύκλωσης και τη διαπλοκή του Άδωνι (διόλου τυχαία η… σταύρωση του βασικού προπαγανδιστή και δήθεν αδιάφθορου του μητσοτακισμού) σε συνδυασμό με το ράπισμα της δικαιοσύνης όσον αφορά το διαβόητο «μπάζωμα» των Τεμπών, ενώ δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα αυγουστιάτικα μπάνια, φανερώνουν ότι το σύστημα έχει αποφασίσει το τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και εκτελεί το σχέδιο κλιμακωτά.

Μόνη λύση για να αποφευχθεί η ζημιά στην Ελλάδα είναι η παραίτηση Μητσοτάκη, ώστε η ΝΔ να οδηγηθεί φρέσκια κι ανανεωμένη στις κάλπες, απαλλαγμένη από τη σήψη της Αγίας Οικογένειας, με μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει εκ νέου την αυτοδυναμία.

Κύριε Μητσοτάκη δυστυχώς έχετε ήδη χάσει. Όσες εκλογές κι αν κάνετε, λειτουργώντας σαν κακομαθημένο πριγκιπόπουλο που δεν αποδέχεται την ήττα του, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πληγώσετε κι άλλο τη δύσμοιρη πατρίδα και τους πολίτες της.

Συμπεριφερθείτε ως ηγέτης επιτέλους!!!

Antinews

  1. Εσύ ωραία τα λες, αλλά τέτοια πράγματα δε γίνονται. Ο άνθρωπος μέσα στα πολλά περιουσιακά του στοιχεία θεωρεί ότι έχει και γη ΝΔ.

  2. Είναι ένα πολύ βολικό σχέδιο για να παραμείνει η ν.δ στην εξουσία. Και φαινόταν αμέσως μετά την δεύτερη επανεκλογή του Μητσοτάκη. Ένας Μητσοτάκης που και ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα ήταν για δύο τετραετίες πρωθυπουργός, μιας και ο πατήρ δεν ολοκληρώσε ούτε μία τετραετία λόγω Σαμαρά. Νάτος πάλι ο Σαμαράς που επιστρατεύτηκε για να διώξουν τον υιό Μητσοτάκη, αλλά η δεξιά να παραμείνει στην εξουσία. Το πιο αστείο είναι ότι ο λαός νομίζει ότι με την ψήφο του θα διαλέξει την επόμενη κυβέρνηση. Είναι ήδη τοποθετημένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκική προπαγάνδα και ελληνική αδράνεια

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την εισβολή των Τούρκων στην...
Στιγμιότυπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Φρίντριχ Μερτς

Γερμανικό «σαμποτάζ» στο Μεταναστευτικό

Το Βερολίνο, μέσω του πρεσβευτή στην Αθήνα, Αντρέας Κιντλ, ενημέρωσε την...
Ο Κωστής Χατζηδάκης

Δυστυχώς είστε διεφθαρμένοι, κύριε αντιπρόεδρε!

Και να θέλεις να αγιάσεις για μια μέρα, δεν σε αφήνουν οι κυβερνητικοί. Είναι...
Στιγμιότυπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μέλη της κυβέρνησης

… Όχι άλλη μητσοτακική ανάπτυξη. Χορτάσαμε!!!

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι χάρτες έχουν ήδη ανοίξει. Γραμμές, έργα, κονδύλια...