… Πάει για 51% ο Κυριάκος!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

Όλα καλώς καμωμένα. Εύγε, Κυριάκο!

Η φτώχια των Ελλήνων θωρείται πλέον δεδομένη. Απλώς θα παίρνουν μικρές φορολογικές ανάσες για να μην πεθάνουν και δεν κονομάει το Μητσοτακιστάν.

Οι νταβατζήδες παρέα με τα λαμόγια του μητσοτακισμού θα τρώνε μέχρι να ξεχειλώσουν τα στομάχια τους πίνοντας στην υγειά των κορόιδων.

Οι λαθρομετανάστες κάποια στιγμή θα αντικαταστήσουν τους απαιτητικούς ιθαγενείς και θα ψηφίζουν την Αγία Οικογένεια αδιαμαρτύρητα διότι με αυτά που θα τους δίνει συγκριτικά με το τίποτα που έπαιρναν στις χώρες τους θα κάνουν επιεικώς ζωάρα.

Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο με απώτερο στόχο τα σύνορα να επανέλθουν μέχρι την Πελοπόννησο ώστε η Μητσοτακοκρατία να ελέγχει ευκολότερα τη δυναστεία της.

Αυτά πάνω κάτω μας είπε ο… παραλίγο Μωυσής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, βάζοντας πλώρη για 51 τακατό…!!!

Ευτυχώς η πραγματικότητα που αποτυπώνεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις (18% και πέφτει ο άλλοτε λαοπρόβλητος) μας καθησυχάζει προεξοφλώντας ότι δεν θα υπάρξει άλλη.

Αντώνη, Κώστα μας πρήξατε.

Τελειώνετε, καθώς άγνωστες οι βουλές του Νεοέλληνα…

Δείτε επίσης: Μπέρδεψε την πραγματική Ελλάδα με τη μητσοτακική

  1. Ηρεμήστε. Η αγανάκτηση σας για τον Μωυσή, δεν μπορεί να γίνεται φόβος για τις βουλές κανενός. Οι δημοκρατίες δεν φοβούνται τη λαϊκή ετυμηγορία. Τους άθλιους της εξουσίας φοβούνται. Και όταν συμβαίνει αυτό, παύει να υπάρχει δημοκρατία γιατί σημαίνει πως δεν λειτουργούν οι θεσμοί. Όπως ακριβώς σήμερα.

    Πρήξιμο αι πατριωτικαι δυνάμαι;;; Τζάμπα τα άρθρα πως τα λέγατε αλλά δεν τα πιστεύαμε;
    Η χώρα θα αναστηθεί όταν ένα ικανό κομμάτι του λαού της ξυπνήσει από τον λήθαργο της παρακμής. Και το ξύπνημα δεν θα οφείλεται σε δεξιό ή αριστερό σανό. Αυτά τελειώνουν και τελειώνουν άγαρμπα.

  2. Σε κάθε περίπτωση κερδισμένος θα είναι.
    Αν τα καταφέρει θα κορδώνεται άλλη μια 4ετία. Αν δεν τα καταφέρει θα λέει εγώ τα είχα δρομολογήσει αλλά εσείς τα κάνατε έτσι. Αν συγκυβερνήσει θα τα ρίχνει στον άλλον ότι τάχα δεν τον αφήνει να εφαρμόσει αυτά που θέλει…..Γι αυτό λέω σε κάθε περίπτωση….
    Αυτή είναι η πολιτική.

  3. Λίγο το 51%, θα προσεγγίσει το 98%.

    Μέγας ηγέτης, δεν ήταν εύκολη υπόθεση η τοποθέτηση της χώρας στην προτελευταία θέση της ΕΕ από πλευράς αγοραστικής δύναμης, ούτε απλό πράγμα τα καθημερινά σκάνδαλα και η παροχή ακαταδίωκτου σε όσους αφήνουν χωρίς έλεγχο την κλοπή δημοσίου χρήματος και επιτρέπουν την καταδυνάστευση του λαού από ολιγάρχες και πολυεθνικές.

    Την ίδια στιγμή αυξάνουν τα περιουσιακά στοιχεία των κυβερνητικών της Βουλής.

    Ευτυχώς, ξέφυγαν ως φαίνεται από τη μιζέρια του μέσου έλληνα οι κυβερνητικοί βουλευτές.

    Η Ελλάς θρηνεί την χαμένη ευμάρεια της, οι θεσμοί πάσχουν με πρώτα αυτόν της δικαιοσύνης, η ανταγωνιστικότητα πάτωσε, ενώ οι επενδύσεις είναι άφαντες.

    Μόνο οι δημόσιες επενδύσεις έχουν άνοδο, αφορούν όμως οπλικά συστήματα που απαιτούνται για να νικήσει ο κ Μητσοτάκης τον Πούτιν, οι δε Τούρκοι ψαράδες κατάργησαν χωρίς κυρώσεις την ελληνική κυριαρχία στα έξι μίλια σε Εύβοια και Σούνιο.

    Χάνουμε την Ελλάδα με τον Κυριάκο, αποκτούμε όμως τη μόνιμη συντροφιά της πείνας.

  4. Ας είναι καλά οι κομματικοί στρατοί και οι ευγενείς ευφεις αφιλοι πολιτευτες στην Ελλάδα των 6 μιλίων και των 400 κλειστων σχολειων .τι απόμεινε.ισως το Μολων Λαβε

  5. Ανυπόληπτος διεθνώς.
    Επικίνδυνος και με προβληματική όψη γενικά.

    Μόνο εδώ μέσα τον βλέπουν “σκακιστή” τα σαπρόφυτα της κοτζαμπασηδοκρατίας και οι “διανοούμενοι” του καθεστώτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδικούμενοι τους βουλευτές με τάπερ

Η μεγάλη ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι κάλπες σιμώνουν και μαζί τους καταφτάνει...

Έγινε μεσάζοντας του Predator η κυβέρνηση!

Η υπόθεση των υποκλοπών «στοιχειώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς δεν περνάει...

Γερμανικές ευαισθησίες

Φοιτητές Ιατρικής στη Γερμανία κήδεψαν τον σκελετό που τους εξυπηρετούσε στο μάθημα...

«Kανονίστε μακάκες να μου το χαλάσετε»… (Γράφει ο Predator)

Συνδαιτυμόνες, σε περίβλεπτο και γνωστό εστιατόριο με φάτσα στην παραλία, χλεύαζαν...