Αντιπερισπασμοί: Ένα απέραντο κατιναριό που θεοποιεί αλητάμπουρες

Από τον Κώστα Πρώιμο

*** Το διεθνές καζάνι της αιματοχυσίας ήδη ανασηκώνει από την αυξανόμενη πίεση το καπάκι του και « αιματάκια» γύρω- γύρω, ωστόσο τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ταγμένα στην πολιτική γραμμή των χορηγών τους απλώς διασφαλίζουν τις απαιτούμενες δόσεις παραπληροφόρησης και παραπλάνησης προκειμένου η κοινωνία να ευρίσκεται μονίμως εν υπνώσει. Όλα όσα αφορούν στις σοβαρές  και ιστορικές γεωπολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα από το 2019 μέχρι και σήμερα είτε περνάνε στα ψιλά είτε λογοκρίνονται αγρίως για ευνόητους λόγους….

*** Γνωρίζει κανείς ότι στον Νίγηρα μετά και την ολοκληρωτική αποχώρηση των Γάλλων (αλήθεια σε πόσα ενημερωτικά σάιτ γράφτηκε κάτι τέτοιο;) έχει ξεσπάσει ο κακός χαμός; Πόσοι έχουν πάρει χαμπάρι τη σημαντικότητα εν μέσω της τρεχούσης και εύθραυστης γεωπολιτικά περιόδου των εκλογών που διενεργήθηκαν στην Ταΐβάν προ ολίγων ημερών; Διαβάσατε πουθενά ότι συγκεντρώνονται συνεχώς ναυτικές δυνάμεις τόσο από την Κίνα όσο και από ξένες χώρες επιρροής ανοιχτά του συγκεκριμένου νησιού; Ότι το Ιράν έχει αρχίσει να βάλλει κατά αμερικανικών στρατιωτικών στόχων; Ότι στην Ερυθρά θάλασσα γίνεται «του Κρουζ το πήγαιν’ έλα”; Μάθατε πως οι Βρετανοί υπέγραψαν πριν λίγα εικοσιτετράωρα σύμφωνο ασφαλείας με το καθεστώς Ζελένσκι; Ώστε να είναι αν μη τι άλλο «νομικά» κατοχυρωμένοι για να μπουν ευθέως στον πόλεμο αν ο Ρώσος ξεφύγει επικινδύνως; Φαντάζεστε ποιοι πρόκειται να τους ακολουθήσουν για πάρα πολλούς λόγους; Οι Πολωνοί πάντως θα είναι από τους πρώτους…

*** Έχετε αντιληφθεί τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η πάλαι ποτέ κραταιή Γερμανία και συνεπώς η Ευρωπαϊκή Ένωση; Η οποία Αλεμάνια δε διαθέτει φυσικούς πόρους και στηρίζεται στις εισαγωγές για την απόκτηση πρώτων υλών; Με τη δική μας χώρα να… «αναπτύσσεται» ταχέως σύμφωνα με την καλή μας την κυβέρνηση (στα κουπόνια σίτισης και τα επιδόματα) και κατά τα άλλα να θυμίζει ένα απέραντο κατιναριό με την αμέριστη συμβολή συστημικών κυρίως μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που λες και ξέρουν απέξω και ανακατωτά την ιδιοσυγκρασία τα απωθημένα και τα συμπλέγματα του μέσου ραγιά τον ωθούν επί τούτου να εκφράζει τον χειρότερό του εαυτό. Πηχυαίοι τίτλοι και εκτενείς αναφορές σε εμετικά δημοσιεύματα που αφορούν τις άθλιες και ανούσιες ζωές κομπάρσων και πρωταγωνιστών της λαμπερής μιζέριας και του απόλυτου τίποτα….

*** Ο κόσμος καίγεται με τη φωτιά να πλησιάζει επικίνδυνα τη γειτονιά μας, αλλά αυτοί μας λένε πως πιο πολύ πρέπει να μας ενδιαφέρουν τα χόμπι του γιού της τάδε… (άντε να μην το γράψω). Η φουσκωμένη κοιλίτσα της δείνα καρα…. που ξενύχτησε μέχρι πρωίας, ενώ ειδικοί του πενταγράμμου αναλύουν διεξοδικά και με τις ώρες τη φοβερή ερμηνεία του «σε θέλω πολύ με το μεγάλο μου πουλί» από τον υπερταλαντούχο Τράπερ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Αλητάμπουρας», όνομα και πράγμα θα συμπλήρωνα όμως εγώ… Εδώ δεν έχουν να φάνε, αλλά το κουτσομπολιό, κουτσομπολιό. Ποιος «απαύτωσε» κρυφίως ποια και ποια «καλλονή» ξέρετε από αυτές της Αρείας Φυλής, ψηλή, όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη και καλή κοπέλα «τύλιξε» ποιον εν τέλει για να του τα «μασήσει». Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξυπνάς το πρωί να διαβάζεις στα ζωντανά πανεπιστήμια του φωτός και της γνώσης, δηλαδή τα σάιτς,  ώστε να ασχολείσαι εμπεριστατωμένα με τα σεξουαλικά και τους νταλκάδες «εξεχουσών» προσωπικοτήτων της ελληνικής σόου μπιζ. Ανοίγει αυτό το ρημάδι το μυαλό σου και γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος -ένα πράμα- σαν τον «Αϊνστάιν της Κατινολογίας» ρε παιδί μου μπορεί να εξελιχθείς.

*** Τον αρχινονό «Ζαμπόν» γαζώσανε στο κέντρο της Αθήνας με δυο καλάσνικοφ επαγγελματίες και διέφυγαν ανενόχλητοι ως είθισται σε παρόμοιες εγκληματικά ακραίες ενέργειες. Θυμίζουμε και τη δολοφονία Καραϊβάζ μέρα- μεσημέρι που ωστόσο παραμένει ανεξιχνίαστη και ενδεχομένως ανεξιχνίαστη να παραμείνει δυστυχώς. Από την άλλη διαβάζεις μετά από οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις όπου στα σχετικά δελτία τύπου που εκδίδει η ΕΛΑΣ αναφέρουν με καμάρι πως φερειπείν συνελήφθησαν 28 άτομα και κατασχέθηκαν μερικοί σουγιάδες και γραμμάρια κάνναβης! Αυτά είναι που λένε απτά αποτελέσματα κατά του εγκλήματος και πώς το έλεγαν τότε: Αμ’ έπος αμ’ έργον! Ήθελα να ήξερα ποιος ευφυής επικοινωνιακά εγκέφαλος συντάσσει τέτοια δελτία τύπου διαβάλλοντας επί της ουσίας την ίδια την ελληνική αστυνομία και προσβάλλοντας πολλούς συναδέλφους του που πραγματικά τα δίνουν όλα κατά του εγκλήματος πληρώνοντας σε κάποιες περιπτώσεις το τίμημα ακόμη και με τη ζωή τους.

*** «Δεν ήμουν ποτέ ακροδεξιός» είπε «ξαναχτυπώντας» ο αμετροεπής Άδωνης. Να σας πω την αλήθεια δεν έχει άδικο ο υπουργός. Το αποδεικνύει εμπράκτως άλλωστε. Άλλος τίτλος του ταιριάζει όμοιος με αυτούς που αρμόζουν σε τύπους που πουλούσαν λοσιόν για τις φαλάκρες στην άγρια Δύση και μόλις τους έπαιρναν χαμπάρι τους περιλούζανε με πίσσα και πούπουλα διώχνοντάς τους με τις κλωτσιές από την πόλη. Το να στηρίζεις μια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία ακόμη και ακραία είναι αν μη τι άλλο μια θέση που κάποιους θα βρει σύμφωνους ή αντίθετους. Όταν όμως μονίμως άλλα λες και άλλα κάνεις στην πολιτική και τρελαίνεις την κοινή γνώμη δύναται να χαρακτηριστείς και ως πολιτικός απατεώνας, όπως αποκαλούσε και ο ίδιος τον Τσίπρα.

  1. Δεν έχει και άδικο ο αρθρογράφος.
    Η ιδιωτική τηλεόραση έφερε την ενημέρωση σε αυτό το χάλι.

    Τα ίδια και στην υγεία όπου το ΕΣΥ πλέον υπάρχει για να γίνονται οι “του κόμματος” διευθυντές.

    Και παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν πως πρέπει να καταπατηθεί το άρθρο 16 του Συντάγματος και να ακολουθήσει και η τριτοβάθμια εκπαίδευση τον δρόμο της υγείας και της ενημέρωσης.

    Περαστικά μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Συνέδριο για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Διάβασα ότι οργανώθηκε ένα συνέδριο από το Σώμα Ομοτίμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Η τουρκική εισβολή στην...

Έμμισθη μαθητεία στην Ε.Ε. για τη Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη, που έχει ενημερώσει άπαντες στο τουίτερ ποιο πράγμα προτιμά να «τρώει» παρά να γράφει γι’ αυτό...

Αμέρικαν μπαρ η Βουλή

Ας είμαστε ειλικρινείς: Καμιά φορά η υπερδημοσιότητα ενός μεμονωμένου καβγά πραγματικά αποπροσανατολίζει από τα σημαντικά πολιτικά θέματα. Ας σκεφτούμε...

«Πέτα τον στο δάσος»

- Και πού είπαμε ότι τον πάω φέτος τον πυρσό;- Πέτα τον στο δάσος, όπως θα βγαίνεις από εδώ!